Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasılsınız kızlar? Yumurtlama günleri değerlendirildi mi? Regline az kalanlar ne durumda test yapan yapacak olan var mı
İyiyiz cnm sen nasılsın
Valla aramzda bi sen iradeli kaldın cukum

Kocişimin gelme zamanına denk geliyor benim yumurtalar inşallah bakalım

Sizler nasılsınız canlar?
Denk gelmesi süper olmuş minnoşum

Miniğim benm ck haklısın
Hakkmzda hayıelısı olsun

Hellööö

Selam hatunlar

esime soyledim sonunda ☺☺
Cok tatliş
Sağlıkla kucağına al inşallah expertim

Hello hanımlar nasılsınız sahalara geri döndüm bir umutlanıyorum bir içe kapanıyorum ama sizleri çok seviyorum ve her birinizi Merak ediyorum. Burada olmadığım süreçte hep aklım kalıyor. Yeni güzel haberlerle aileden biri gibi mutlu oluyorum. Kötü haberlere de aynı şekilde üzülüyorum. Ben bu ay rahim filmi çektireceğim. Sonraki tedavi süreci kafamda net değil ama doktorum yumurta geliştiricilerle hızlandırmayı önerdi. Tabi benim durumum için uygun mu diye detaylı konuşamadım bakalım filmden sonra neler olacak inşallah yeni bir problemle karşılaşmayız

nasılsınız kızlar? Yumurtlama günleri değerlendirildi mi? Regline az kalanlar ne durumda test yapan yapacak olan var mı
Regl biteli 4 gün falan oluyor. Yumurtlama günü olmasa da, moraller pek iyi olmasa da ödevimi yapıyorum
Selam hatunlar

esime soyledim sonunda ☺☺
Yaaaaaa çokkkk tatlııııı
Tepkisi nasıl oldu eniştenin
Hakkında hayırlısı olsun canım... Tedavinin sonucunu alacaksın inanıyorum

olsun yumurtlama günü de gelecek şimdiden değerlendirmeye başlasaydınız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…