- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.201
InanirimDur daha ne sırt ağrıları baslicak kuzum tadını çıkar
Yaa çok güzel, çok mutlu olmuştur eşinSelam hatunlar
esime soyledim sonunda ☺☺
İyiyiz cnm sen nasılsınnasılsınız kızlar? Yumurtlama günleri değerlendirildi mi? Regline az kalanlar ne durumda test yapan yapacak olan var mı
Denk gelmesi süper olmuş minnoşumKocişimin gelme zamanına denk geliyor benim yumurtalar inşallah bakalım
Sizler nasılsınız canlar?
Miniğim benm ck haklısınGeldim canım uğramıyorm buraya pek, bebek konusu beni kötü etkiliyor çevremde zaten çok sıkıntı çekiyorum bu konuda buraya girince günlerim daha beter geçiyor bebek konusunda yani öbür türlü burayı sizleri çok seviyorum
HellöööGunaydinlarrr
Cok tatlişSelam hatunlar
Hellloooo kuzum nasilsin nasil hossediyorsun kendiniİyiyiz cnm sen nasılsın
Valla aramzda bi sen iradeli kaldın cukum
Denk gelmesi süper olmuş minnoşum
Miniğim benm ck haklısın
Hakkmzda hayıelısı olsun
Hellööö
Cok tatliş
Sağlıkla kucağına al inşallah expertim
Regl biteli 4 gün falan oluyor. Yumurtlama günü olmasa da, moraller pek iyi olmasa da ödevimi yapıyorumnasılsınız kızlar? Yumurtlama günleri değerlendirildi mi? Regline az kalanlar ne durumda test yapan yapacak olan var mı
Yaaaaaa çokkkk tatlıııııSelam hatunlar
Hakkında hayırlısı olsun canım... Tedavinin sonucunu alacaksın inanıyorumHello hanımlar nasılsınızsahalara geri döndüm bir umutlanıyorum bir içe kapanıyorum ama sizleri çok seviyorum ve her birinizi Merak ediyorum. Burada olmadığım süreçte hep aklım kalıyor. Yeni güzel haberlerle aileden biri gibi mutlu oluyorum. Kötü haberlere de aynı şekilde üzülüyorum. Ben bu ay rahim filmi çektireceğim. Sonraki tedavi süreci kafamda net değil ama doktorum yumurta geliştiricilerle hızlandırmayı önerdi. Tabi benim durumum için uygun mu diye detaylı konuşamadım bakalım filmden sonra neler olacak inşallah yeni bir problemle karşılaşmayız
İdareedercnm sn nasolsınHellloooo kuzum nasilsin nasil hossediyorsun kendini
Kocişimin gelme zamanına denk geliyor benim yumurtalar inşallah bakalım
Sizler nasılsınız canlar?
İyiyiz cnm sen nasılsın
Valla aramzda bi sen iradeli kaldın cukum
Denk gelmesi süper olmuş minnoşum
Miniğim benm ck haklısın
Hakkmzda hayıelısı olsun
Hellööö
Cok tatliş
Sağlıkla kucağına al inşallah expertim
Valla bir sen kaldn aramzdabırakmamak lazım kuzummm bırakmayalımmm , sen nasılsın
Regl biteli 4 gün falan oluyor. Yumurtlama günü olmasa da, moraller pek iyi olmasa da ödevimi yapıyorum
Yaaaaaa çokkkk tatlııııı
Tepkisi nasıl oldu eniştenin
Hakkında hayırlısı olsun canım... Tedavinin sonucunu alacaksın inanıyorum
Valla bir sen kaldn aramzda
Gebe kalamayan yelkenlerinsuya indirdiniye öyle yaben yalnızlığı sevmem tek bırakmayın beni
Gebe kalamayan yelkenlerinsuya indirdi
Bırakırmıyım hiç sonuçta sırf bebe için değil bu işlerolsun yumurtlama günü de gelecekşimdiden değerlendirmeye başlasaydınız kuzum
Bırakırmıyım hiç sonuçta sırf bebe için değil bu işler
Ben benim durumumu aldığım vitaminlere bağlıyorumbizim uzun zamandır sırf bebe içindi ama bu ay hiç öyle olmadı ya aşırı ateşliyiz hakshsjhsjs
Yaaa seni yerimBırakırmıyım hiç sonuçta sırf bebe için değil bu işler
Ne tesadüf bende seni yerim topiğin bıcırığı, neşesiYaaa seni yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?