- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #182.461
Kanatlarm var beyazlarmdaBence sen tam bir fıstıksın
Annem kendi beyazları için aman millet para verip röfle yapıyor benim ki Allah vergisidiyor
Aslında ne kadar ıçerde o kadar iyi ama inan 2 gecedir artık ağlıyorum canım çok yanıyor bugün hatta doktora gidicem düşün durum bende o kadar vahim artık mide yanmalari bacak sırt ağrıları kasilmalar artık diyorum ki gel artık çünkü dayanamıyorum 1 hafta erken yada geç o acı yasanicak bi an önce olsun bitsin istiyorumInanirimsana baya az kalmis ama
bende diyorum erken dogum riskim
Vsrdi ya 40. haftaya kadar bekletmez inshallah
Bi avazda artik inshallah gercekten baya zorluyotmus bu son haftalar yatsan yatamiyorsun mide yanmalari cabasi el ayak sismesi ztn 37. haftadan sonra erken dogum olmuyormus normal vakti oluyormus o yüzden bi an önce bekletmeden gelseler yaaa yoksa 41. haftaya kadar dogurmayanlar var rabbil sabir versinAslında ne kadar ıçerde o kadar iyi ama inan 2 gecedir artık ağlıyorum canım çok yanıyor bugün hatta doktora gidicem düşün durum bende o kadar vahim artık mide yanmalari bacak sırt ağrıları kasilmalar artık diyorum ki gel artık çünkü dayanamıyorum 1 hafta erken yada geç o acı yasanicak bi an önce olsun bitsin istiyorum
Hayirlisi olsun güloooomCok tesekkur ederimcok doğru yazmışsınız. Hatta doğal seleksiyon deniyor, nesli tukenen canlilar gibi, hayatta tutunma ile ilgili sorun olma durumunda vücut yok ediyor. Hayırlısı, devam edecegiz, deneyeceğiz. Yine olmazsa hayirlisi böyleymis diyecegiz. Saglik olsun
Hayirli olsun darisi bizlere inshallahKizlar ben dogum yaptim sukur. Rabim isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin
Hayirli olsun darisi bizlere inshallah
Perti çıkmış birinden selammmmmSelam gençler
Anammm niyeeePerti çıkmış birinden selammmmm
İşlerden kafamızı kaldıramıyoruz. Mesai 10 ile 16 arası hiçbir iş yetişmiyor. Avukatlar hep acil diyor. Bir arkadaş yok. Arkasını topluyorum. eve kafam kazan gibi geliyorum baloncuk bıktırdılar artık bıktırdılarAnammm niyeee
Amin canım valla doktor bize kasım bitince bekle dedi anam bizim ku yerini sevdi 10 gün geçti hala gelmiyor imanimi gevretiyor Allah huzurla sağlıkla doğup büyümeyi göstersin cumlesine evlat güzel tabi anne karnında başlıyor eziyeteBi avazda artik inshallah gercekten baya zorluyotmus bu son haftalar yatsan yatamiyorsun mide yanmalari cabasi el ayak sismesi ztn 37. haftadan sonra erken dogum olmuyormus normal vakti oluyormus o yüzden bi an önce bekletmeden gelseler yaaa yoksa 41. haftaya kadar dogurmayanlar var rabbil sabir versin
Nazarlara geldik çukuyine niye sessizlik var bu grupta
Maşallah, çok sevindim canım
Benimki yine celallenmişyine niye sessizlik var bu grupta
Ooo hayırlı olsun...
Sizi bilmemde benim baya zamanm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?