- 5 Ekim 2020
- 123
- 88
- 48
- 26
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.061
Kullanicam bende inşallah faydasını görürümuzun zamandır girmiyor canım ama oda eczaneden almıştı
nette araştırıp kullanmıştı diye hatırlıyorum baya zaman oldu
doğum bile yaptı sanırım arkadaşımız
dayloşuummmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba nasil kullanacaksiniz yakiyi acaba,bende kullanacaktim ama sanirim gec kaldim ☹2 gune catlar yumurtamEvet bende bu sitede çok duydum bugün yapmayı düşünüyorum bakalım bir faydasını gorecekmiyim bende hayırlısı
Canım benm hoşgeldinn ❤
Adet bitiminden üç gün sonra yapıştırmış çoğu kişi bende yarın yapistiricam ama istersen kullan bazıları da zaman falan farketmiyor diyorlarMerhaba nasil kullanacaksiniz yakiyi acaba,bende kullanacaktim ama sanirim gec kaldim ☹2 gune catlar yumurtam
Tüh kacirdim desenize,yumurta catladiktan sonra sicak dus bile almayin diyorlar gevsemesin diye.yaki da zarar vermez mi acaba ya☹☹Adet bitiminden üç gün sonra yapıştırmış çoğu kişi bende yarın yapistiricam ama istersen kullan bazıları da zaman falan farketmiyor diyorlar
Tam kalçanın üzerine bele yapistirip üç gün beklemek gerekiyormuş yumurtalıklara giden damarları hareketlendiriyormus canlılık sağlıyor deniliyor inşallah işe yarar Allah ol derse olur yani bir ümit benim ki ama denemekten zarar gelmezTüh kacirdim desenize,yumurta catladiktan sonra sicak dus bile almayin diyorlar gevsemesin diye.yaki da zarar vermez mi acaba ya☹☹
Canım benim asıl ben çok sevindim şuan gözlerimden kalpler çıkıyooor
bir şey etmediler çünkü beni sen dışında soran yok :) çok özledim ve çok çoook mutlu oldum Allah sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oooo oğlan geliyor tosun paşa :)Canım benim asıl ben çok sevindim şuan gözlerimden kalpler çıkıyooorsürekli baktım geri döndün mü nerelerdesin diye ve bu harika bir dönüş çok zor şeyler de yaşamışsın Allahım kimseyi imtihan etmesin.. inşallah kızına sağlıkla kavuşursun
Ben de bugün 12 haftalık oldum ve dr %80 erkek dedi
benim malesef toxoplazma testim pozitif çıktı ve gebelikte bulaşmış gibi gözüküyordoğuma kadar antibiyotik tedavisi göreceğim ve bebeğime zararı olmasın diye dua edeceğim
Kız bunlarn içi geçmişbir şey etmediler çünkü beni sen dışında soran yok :) çok özledim ve çok çoook mutlu oldum Allah sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahsen süprizim var diyerek gittin acaba dedim amaa sonra gelmeyince rahatsızlığın olduğunu düşündüm.ama çok şükür iyimiş sin iyimişsiniz bir daha da gitme çalıştığımdan pek yazamıyorum ama fırsat buldukça okurum yazdıklarını neşemiz yerine gelir
öyleler galibaOooo oğlan geliyor tosun paşa :)
Sağlıkla gelsin kuzum..
Yaa üzülme bişey olmaz Allah'ın izniyle.. Olacaksa olsa doktor kullandırmaz öyle düşün
Kız bunlarn içi geçmiş
Azck bıraktm yaşlanmışlar.. Kendilerini sordukları yok hayırsızların
İş kadını oldun heee iyiden
Bebişimiz nasıl
Gösterir gösteriröyleler galibaevet iş kadını oldum ama düşük riskimden dolayı bir hafta raporluydum bugün yeniden başladım.bebiş çok şükür iyi en son cuma gördük inşallah şimdi de iyidir :) ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin biz de şimdi onu bekliyoruz 3 hafta sonra inşallah gösterir senin bebiş nasıl
öyle dikkat ediyorum.Allaha emanetizGösterir gösterir
Cinsşyeti gösteriolarda
Yüzlerini göstermekte cok nazlılar
Kuzum düşük riskin varsa cok dikkatli ol lütfen
Yok anam yk inat ediosa çikolatada nafileöyle dikkat ediyorum.Allaha emanetizyüzünü devlette görebiliyoruz muyuz renkli ultrason mu lazım. inşallah gösterirler ya çikolata falan yiyin diyorlar
senin kız birazcık inatçı anlaşılanYok anam yk inat ediosa çikolatada nafile
Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsinsenin kız birazcık inatçı anlaşılanbakalım bizimki nolcak babaya çekerse inat olur sağlıklı zamanlarında doğsunlar da o zaman görürüz şimdi göstermeseler de olur :)
Hoşbuldum kuzumCanım benm hoşgeldinn ❤
Amin aminAllah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin
Artık dilimde tek dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?