Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüh kacirdim desenize,yumurta catladiktan sonra sicak dus bile almayin diyorlar gevsemesin diye.yaki da zarar vermez mi acaba ya☹☹
Tam kalçanın üzerine bele yapistirip üç gün beklemek gerekiyormuş yumurtalıklara giden damarları hareketlendiriyormus canlılık sağlıyor deniliyor inşallah işe yarar Allah ol derse olur yani bir ümit benim ki ama denemekten zarar gelmez

serrabk canım senin adına cok sevindim
inşallah herşey yolundadır
Canım benim asıl ben çok sevindim şuan gözlerimden kalpler çıkıyooor sürekli baktım geri döndün mü nerelerdesin diye ve bu harika bir dönüş çok zor şeyler de yaşamışsın Allahım kimseyi imtihan etmesin.. inşallah kızına sağlıkla kavuşursun
Ben de bugün 12 haftalık oldum ve dr %80 erkek dedi
benim malesef toxoplazma testim pozitif çıktı ve gebelikte bulaşmış gibi gözüküyor doğuma kadar antibiyotik tedavisi göreceğim ve bebeğime zararı olmasın diye dua edeceğim

bir şey etmediler çünkü beni sen dışında soran yok :) çok özledim ve çok çoook mutlu oldum Allah sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah sen süprizim var diyerek gittin acaba dedim amaa sonra gelmeyince rahatsızlığın olduğunu düşündüm.ama çok şükür iyimiş sin iyimişsiniz bir daha da gitme çalıştığımdan pek yazamıyorum ama fırsat buldukça okurum yazdıklarını neşemiz yerine gelir

Oooo oğlan geliyor tosun paşa :)
Sağlıkla gelsin kuzum..
Yaa üzülme bişey olmaz Allah'ın izniyle.. Olacaksa olsa doktor kullandırmaz öyle düşün

Kız bunlarn içi geçmiş
Azck bıraktm yaşlanmışlar.. Kendilerini sordukları yok hayırsızların
İş kadını oldun heee iyiden
Bebişimiz nasıl

öyleler galiba evet iş kadını oldum ama düşük riskimden dolayı bir hafta raporluydum bugün yeniden başladım.bebiş çok şükür iyi en son cuma gördük inşallah şimdi de iyidir :) ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin biz de şimdi onu bekliyoruz 3 hafta sonra inşallah gösterir senin bebiş nasıl

Gösterir gösterir
Cinsşyeti gösteriolarda
Yüzlerini göstermekte cok nazlılar
Kuzum düşük riskin varsa cok dikkatli ol lütfen

Gösterir gösterir
Cinsşyeti gösteriolarda
Yüzlerini göstermekte cok nazlılar
Kuzum düşük riskin varsa cok dikkatli ol lütfen
öyle dikkat ediyorum.Allaha emanetiz yüzünü devlette görebiliyor muyuz renkli ultrason mu lazım. inşallah gösterirler ya çikolata falan yiyin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…