- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.041
Bida ugrasmayiz hem dedim tek seferde iki tane oldu da bitti maşallahyok ya.. şipşak çabucak geçiyor günler
benim daha bekleyen 3 bebem daha var
hepsini alacam
İnşallah canımmmmmmmmmmmBida ugrasmayiz hem dedim tek seferde iki tane oldu da bitti maşallahbugün eşimin doğum günü dün akşam gorumcemler geldi yeğen dayı sizin iki tane olcak biri kız biri oğlan diyo
Ohhh olsun biri tutmuş kuzumm inşallah saglicakla ilerledim kucağına al bizimde oluşursa eğer embriyo dondurtalim dedik nolur nolmaz herif geldi 40 yaşınaiki koydurdum 2si tuttu.. birini kaybettm kalbi durdu malesef..
3üde donmuş bekliyor bilmem kaç dere soğuklukta
dondurun dondurun riske atmayın benceOhhh olsun biri tutmuş kuzumm inşallah saglicakla ilerledim kucağına al bizimde oluşursa eğer embriyo dondurtalim dedik nolur nolmaz herif geldi 40 yaşına
Merhabalar öncelikle hiç duymadım malesef öyle bir yöntem yardımcı olamayacagimKizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler
Yine de teşekkür ederimMerhabalar öncelikle hiç duymadım malesef öyle bir yöntem yardımcı olamayacagim
İnşallah bütün sürecin güzel ve kolay geçer canım sağlıkla alırsın kucagınaBida ugrasmayiz hem dedim tek seferde iki tane oldu da bitti maşallahbugün eşimin doğum günü dün akşam gorumcemler geldi yeğen dayı sizin iki tane olcak biri kız biri oğlan diyo
malesef benimde bir bilgim yok o konuda ilaç içinKizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler
Aminnn insallah canım bı baslasaydik süreceİnşallah bütün sürecin güzel ve kolay geçer canım sağlıkla alırsın kucagına
Evet bende bu sitede çok duydum bugün yapmayı düşünüyorum bakalım bir faydasını gorecekmiyim bende hayırlısımalesef benimde bir bilgim yok o konuda ilaç için
ama yakıyı duydum burda biri öyle hamile kalmştı
Evet bende bu sitede çok duydum bugün yapmayı düşünüyorum bakalım bir faydasını gorecekmiyim bende hayırlısı
Yaaaaaaaaaaaaa o minnosu ben eppek arasi yemez miyimmm. Heeeeeeeeeeeee!!!!!!Burdan bakınca hiç öyle durmuyor
Senin o minnoşunu da yerim seni de yerim güzel anneeeee
Haydiiiiiii uyanın kızlar teyzeeeeeeeee oluyoruzzzzzzzzzz
dayler dayler
@bir mucizee
Nurzfr
@Hemsirecik
@cukulatam
@NealStreet
@Akmerim
@Blacklight
@Miss Bride
uzun zamandır girmiyor canım ama oda eczaneden almıştı
dayloşuummmmmmmmmmmmmmmmmYaaaaaaaaaaaaa o minnosu ben eppek arasi yemez miyimmm. Heeeeeeeeeeeee!!!!!!Bal0ncuk balusummmmm yaaaaaaa
Kuzum kuzum kuzummm, cok ozledik cokkkkkuzun zamandır girmiyor canım ama oda eczaneden almıştı
nette araştırıp kullanmıştı diye hatırlıyorum baya zaman oldu
doğum bile yaptı sanırım arkadaşımız
dayloşuummmmmmmmmmmmmmmmm
bende çok özledim cok cok cokKuzum kuzum kuzummm, cok ozledik cokkkkk
Gitme sakın bi daha guzummbende çok özledim cok cok cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?