Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20210415_200714.webp
    IMG_20210415_200714.webp
    37 KB · Görüntüleme: 27
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe :KK70:
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko :KK70:

bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar :KK70:

kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor :KK70: :KK70: :KK70:
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
Oh süper olmuş ya çok sevindim. Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da insan eşinin yanında olmasına ihtiyaç duyar hamilelikte. En güzelini yapıyorsunuz. Biz de havalar iyi olduğunda bazen termosa çay koyup sahile arabayla gidip araba içinde çayımızı içiyoruz. O bile iyi geliyor. Yazın da birkaç defa parklara bahçelere attık kendimizi öyle sandalyelerimizle çaylarımızla. Keşke daha çok yapsaymışız diyorum şimdi

Oh süper olmuş ya çok sevindim. Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da insan eşinin yanında olmasına ihtiyaç duyar hamilelikte. En güzelini yapıyorsunuz. Biz de havalar iyi olduğunda bazen termosa çay koyup sahile arabayla gidip araba içinde çayımızı içiyoruz. O bile iyi geliyor. Yazın da birkaç defa parklara bahçelere attık kendimizi öyle sandalyelerimizle çaylarımızla. Keşke daha çok yapsaymışız diyorum şimdi
kuzum yine yapın arabadasınız zaten ne olacak ki ?

kuzum yine yapın arabadasınız zaten ne olacak ki ?
Ben demir yüzünden çayı sadece kahvaltıyla sınırladım. Hava güzel olunca sahile gidip yürüyüş yapıyoruz. Şehrin kalabalığı da insanı ayrı yoruyor ama deniz kenarında yürüyüş yapınca terapi gibi geliyor bana resmen

Ben demir yüzünden çayı sadece kahvaltıyla sınırladım. Hava güzel olunca sahile gidip yürüyüş yapıyoruz. Şehrin kalabalığı da insanı ayrı yoruyor ama deniz kenarında yürüyüş yapınca terapi gibi geliyor bana resmen
aslında sabah erken saatlerde yasaklar biter bitmez kmse yürümüyor olur
mis gibi havada

itiraf et modellik kursunamı gönderdin bu tavşanı :D :D :D :D

ohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm

kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla

valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe :KK70:
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko :KK70:

bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar :KK70:

iyi geceler cukulatam :KK70:
nasılsın.. regl oldunmu dalişko

nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni :KK70: :KK70: :KK70:

kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor :KK70: :KK70: :KK70:
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz

ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki :KK43: :KK43: :KK43:
nasılsın?????

ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk :KK70:

işe devam mı kuzucuk ?

mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba mecnunum :KK70: nasılsın yavyumm :KK70:
İyiyim kuzummm, biraz uzak kalayım dedim. Test günü bekliyorum, sen de bilirsin işte geçmeyen günleri 🤣 Ama sana inanılmaz sevindim 🥰 saglikla, huzurla kucağına al yavrunu 😘

İyiyim kuzummm, biraz uzak kalayım dedim. Test günü bekliyorum, sen de bilirsin işte geçmeyen günleri 🤣 Ama sana inanılmaz sevindim 🥰 saglikla, huzurla kucağına al yavrunu 😘
iyi olmana cok sevindim... tüpmü yaptırdın abla ?
yaa cok tşk ederim
Allah isteyen herkese SAĞLIKLI gebelik nasip etsin

Back
X