• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen kafa dinlemek iyi geliyor valla ya 🤣evde olsa yemeği, çayı, çorbası, temizliği ille yapılacak. O olmasa ben kafama göre takılıyorum ne güzel :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Çok iyi anlıyorum, bazen cumartesi eşim evden çalışayım diye kalıyor, sığdıramıyorum koca eve 🤣

Yaaa ciddimi♥️
Allah hayırlısını versin cumartesi bize haber vermeyi unutmayacan demi 🙈

Yaaaa :KK70:
Yok benm gocam beni hiç kaldırmıo
Temizlikten tut yemeğe.. Annemle ikisi saolsunlar.. Bu zor süreçte hiç ık mık etmedi
Olur mu, söylerim tabi ki sana hemen 🥰 Enişteye de aferin valla 😍

ohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm

kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla

valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe :KK70:
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko :KK70:

bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar :KK70:

iyi geceler cukulatam :KK70:
nasılsın.. regl oldunmu dalişko

nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni :KK70: :KK70: :KK70:

kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor :KK70: :KK70: :KK70:
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz

ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki :KK43: :KK43: :KK43:
nasılsın?????

ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk :KK70:

işe devam mı kuzucuk ?

mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba mecnunum :KK70: nasılsın yavyumm :KK70:

hala regl gelmedi canısı ama testte negatif. Hsg geciktiriyo sanırım

Yaaa ciddimi♥️
Allah hayırlısını versin cumartesi bize haber vermeyi unutmayacan demi 🙈

Yaaaa :KK70:
Yok benm gocam beni hiç kaldırmıo
Temizlikten tut yemeğe.. Annemle ikisi saolsunlar.. Bu zor süreçte hiç ık mık etmedi
Aman maşallah ya 🧿🤣bizde tam tersi, o hamile ben değilim sanki. Öyle nazlı, öyle çıtkırıldım :KK70: :KK70:
Çok iyi anlıyorum, bazen cumartesi eşim evden çalışayım diye kalıyor, sığdıramıyorum koca eve 🤣
Aah ah bu pandemi yaktı bitirdi bizi 🤣🤣🤣

ohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm

kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla

valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe :KK70:
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko :KK70:

bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar :KK70:

iyi geceler cukulatam :KK70:
nasılsın.. regl oldunmu dalişko

nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni :KK70: :KK70: :KK70:

kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor :KK70: :KK70: :KK70:
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz

ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki :KK43: :KK43: :KK43:
nasılsın?????

ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk :KK70:

işe devam mı kuzucuk ?

mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba mecnunum :KK70: nasılsın yavyumm :KK70:
Dimi birazcık öyle oldu🙄🙄
Ama iyi ki geldin neşe getirdin 😊

YÜzünü gören cennetlikkkkk
Pek keyfim yok fıstık
Kardeşim gidecek pazar günü lanet olasıca şu virüs yüzünden kardeşimle pek vakit geçiremedim😡😡
Millet hiçbirşeyi umursamıyor uyduruk uyduruk dava açıyor 😡😡
Adliyeye akın ediyorlar 😡😡bu zamana kadar virüs kapmadan nasıl kollayabildim kendimi bilmiyorum 😡😡😡
Kapsam sadece bende kalsa ok ama ya sevdiklerime bulaştırırsam😔😔 adliyedeki arkadaş kaptı annesine babasına bulaştırdı babası vefat etti annesi yoğun bakımda😔😔😔 sırf varsa ya da taşıyıcıysam diye diye ailemle vakit geçiremiyorum milletse fink atıyor😡😡😡

Sen istisnasın bacım. Kocanın gelmediği zamanlarda depolanma imkanın var ama sende de kendini şımartma potansiyeli yok işte. Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor 🤣
Reflü aldı başını gidiyo yine, doktorun verdiği şuruptan üst üste iki doz içtim o bile etki etmiyor. Dokunmayın bana. :D

Pek keyfim yok fıstık
Kardeşim gidecek pazar günü lanet olasıca şu virüs yüzünden kardeşimle pek vakit geçiremedim😡😡
Millet hiçbirşeyi umursamıyor uyduruk uyduruk dava açıyor 😡😡
Adliyeye akın ediyorlar 😡😡bu zamana kadar virüs kapmadan nasıl kollayabildim kendimi bilmiyorum 😡😡😡
Kapsam sadece bende kalsa ok ama ya sevdiklerime bulaştırırsam😔😔 adliyedeki arkadaş kaptı annesine babasına bulaştırdı babası vefat etti annesi yoğun bakımda😔😔😔 sırf varsa ya da taşıyıcıysam diye diye ailemle vakit geçiremiyorum milletse fink atıyor😡😡😡
Kuzum kendini kötü hissetme. Ben başından beri ailemle çok yakın yaşamamıza rağmen ve bize market, kasap dışında bir yere girmememize rağmen anneme babama bir şey taşımayayım diye evlerine gitmiyorum. Kapıdan maskeyle görüyorum. Sen kendin kapma da inşallah. İnsanlar cidden şuursuz. Öyle olmasa bu kadar yayılmayacaktı :/

Doğunca başına kakılacaklar listesi yap bari 😇
Hani çok yorulmuşsundur ama yarış devam ediyordur ve son enerjinle hızlı bi depar atarsın ya, bazen kendimi öyle hissdiyorum yemin ederim. Sanki kendimi bi salsam, biraz dinlesem olduğum yere yığılıp kalıcam. Çok yorgunum psikolojik olarak.
Günde bilmem kaç tane vitaminden, yatakta sağdan sola törenle dönmekten, telefonla bile konuşurken yorulup nefes nefese kalmaktan, her doktora gidişte endişeli gitmekten, geceleri kabus görüp elli kere uyanmaktan, sabaha karşı yatakta oturup reflün geçsin diye beklemekten.
Bıkmadım ama yoruldum. Allah beterinden korusun, şikayetim de yok, çok güzel bir duygu ama psikolojik olarak bir miktar yıprandım. Ya da hamilelik hormonları tavan yine.
Hamilelik sürecini farkında olarak yaşamak böyle, 18 yaşında olsam belki bu kadar pimpirikli ve yorgun olmazdım, bilmiyorum, listeye vakit kalmadı. :))

Hani çok yorulmuşsundur ama yarış devam ediyordur ve son enerjinle hızlı bi depar atarsın ya, bazen kendimi öyle hissdiyorum yemin ederim. Sanki kendimi bi salsam, biraz dinlesem olduğum yere yığılıp kalıcam. Çok yorgunum psikolojik olarak.
Günde bilmem kaç tane vitaminden, yatakta sağdan sola törenle dönmekten, telefonla bile konuşurken yorulup nefes nefese kalmaktan, her doktora gidişte endişeli gitmekten, geceleri kabus görüp elli kere uyanmaktan, sabaha karşı yatakta oturup reflün geçsin diye beklemekten.
Bıkmadım ama yoruldum. Allah beterinden korusun, şikayetim de yok, çok güzel bir duygu ama psikolojik olarak bir miktar yıprandım. Ya da hamilelik hormonları tavan yine.
Hamilelik sürecini farkında olarak yaşamak böyle, 18 yaşında olsam belki bu kadar pimpirikli ve yorgun olmazdım, bilmiyorum, listeye vakit kalmadı. :))
Yapmışın işte listeyi. Sıralı tam liste. A4'e bastır, koy kızın önüne. "Bana mı sordunuz dünyaya getirirken" cümlesini kuramadan yabıştır kağıdı

Back
X