- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #187.881
Kuzum cumartesiye denk gelirse dr ararsan sana kağıt gönderio onunla çkıosnhaftasonuna denk gelmezse 2. 3. Günü gidicem![]()
Erteleme bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum cumartesiye denk gelirse dr ararsan sana kağıt gönderio onunla çkıosnhaftasonuna denk gelmezse 2. 3. Günü gidicem![]()
Emzik emmemesi güzel aslinda bide onu biraktirmak var hem yaninda yatmasi da güzel bu zamanlrin da cok cabuk büyüyorlar doya doya uyuyun beraberKuzum yaparım ama sorun şu ki benimki emzik emmiyorve gece benimle uyuyor
Kuzum cumartesiye denk gelirse dr ararsan sana kağıt gönderio onunla çkıosn
Erteleme bence
Herseyin bi zorlugu var ama katiliyorum ufak yardimlar güzel olabiliyorken gelip kalmalari beni de bogardi bende sakin sessiz bi insanim kalabalik ortamlari hic sevmem ... birde isime karisilmasindan hic hoslanmam ama söyle düsün seviliyorsun bebek icin heycanlanan anneanesi babaanesi var bebisin cok sansliKeşke ben de tek olsaydım, yanımda sadece eşim olsaydı, kayınvalidem gelip kalıcak, annem gelicek ev ana baba günü olacak.
Ben sakin bir insanım, küçük de değilim, 30 yaşındayım, beni bi salsınlar, bi çocuğumla ilgileneyim isterdim. Nasip böyleymiş.
Öyle miii? Ben bilmiyordum. Hadi hayırlısı. O da güzel haberlerle döner inşallah.Tüp hazırlıkları yapıyor bence oda
3 aşılaması bitmişti en son yazdığında
Pazar tmmda pazartesiyi ayarla ama olmazcumartesiye gelirse giderimde pazar - pazartesi biraz sıkıntı![]()
Herseyin bi zorlugu var ama katiliyorum ufak yardimlar güzel olabiliyorken gelip kalmalari beni de bogardi bende sakin sessiz bi insanim kalabalik ortamlari hic sevmem ... birde isime karisilmasindan hic hoslanmam ama söyle düsün seviliyorsun bebek icin heycanlanan anneanesi babaanesi var bebisin cok sansli![]()
Yok gülüm bana iğne vermedilerÖyle miii? Ben bilmiyordum. Hadi hayırlısı. O da güzel haberlerle döner inşallah.
Bal0ncuk transfer için tekrar iğne mi veriyorlar? Bir de reglin kaçıncı günü oluyor takriben
İğne dediğin ocsapar olabilirmi?Öyle miii? Ben bilmiyordum. Hadi hayırlısı. O da güzel haberlerle döner inşallah.
Bal0ncuk transfer için tekrar iğne mi veriyorlar? Bir de reglin kaçıncı günü oluyor takriben
Yürüdüm yürümem mi bguun daha fazla yürüdüm hem
He iyi bari yeniden iğne travması yaşamak istemedim de. Hayırlısı tabii mecbursa yine yaparız napalım :/Yok gülüm bana iğne vermediler
Estrofem hap verdiler rahim kalınlaşsın diye.. Bide rahim embriyoyu yabancı madde sanmasn die bi hao daha verdiler
Pil aldnmı pilYürüdüm yürümem mi bguun daha fazla yürüdüm hem
Yok genel sordum. Hiç araştırmadım da sormadım da. Acaba yine iğne mi veriliyor diye düşündüm rahim hazırlanırkenİğne dediğin ocsapar olabilirmi?
Onu bana transferden itibaren verdilee
Zaten inşallah tutarsa o hapıda iğneyide r. Aya kullanıyorsun ben öyle kullandım
Ben yürürken açık diildiki hiç bı yer herife sipariş verdim o alcekPil aldnmı pil![]()
İnşallah tutsunda.. Vurulduğun iğne olsn kuzumYok genel sordum. Hiç araştırmadım da sormadım da. Acaba yine iğne mi veriliyor diye düşündüm rahim hazırlanırken
Piki mademBen yürürken açık diildiki hiç bı yer herife sipariş verdim o alcek![]()
Her gün iğne öncesi, sırası ve sonrası üç saat krizle geçirdim ben o iğne sürecini ya :/ O yüzden düşününce bile geriliyorum ama yapacak da bir şey yok tabii. Ne derlerse sorgulamadan yapıyoruzİnşallah tutsunda.. Vurulduğun iğne olsn kuzumzaten sinek ısırığı gibi ama biraz yakıo
![]()
Yaaa kıyamam.. Ama tuttuktan sonra o iğne nasıl tatlı gelio biliomsn..Her gün iğne öncesi, sırası ve sonrası üç saat krizle geçirdim ben o iğne sürecini ya :/ O yüzden düşününce bile geriliyorum ama yapacak da bir şey yok tabii. Ne derlerse sorgulamadan yapıyoruz
Ben zırıl zırıl... "Kendime iğne sokuyorum ben napıyorum" deyip ağlıyordum. Her iğnede kocamın göbeğinde aynı yeri aynı sayıda ısırma yöntemini buldum. Öyle biraz eğlenceye çevirmeye çalışıyordum. Tutsun da doğsun diye neleri göze aldık zaten. Nefes alamıyorum diye burun ameliyatı olmam lazımdı. Anestezi korkumdan üç kez erteledik, en sonunda iptal ettik. Bebek reyiz için paşa paşa aldım anesteziyi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de nabalım artıkYaaa kıyamam.. Ama tuttuktan sonra o iğne nasıl tatlı gelio biliomsn..
Herşey bebem için diosn katlanıosn
Bi bakmışsn 3 ay geçmiş bitmiş..
Kan sulandırıcı o zaten.. Bide fitilde verirler progestan sanırım :)
Ama geçio gidiyor ya
Benm hiç iğne stresm olmadı ya, basit geliyor![]()
Acıyo mu igneİnşallah tutsunda.. Vurulduğun iğne olsn kuzumzaten sinek ısırığı gibi ama biraz yakıo
Piki madem![]()
Kız 6.30 da çıktım evden 8.30 da eve girdim tee 10 da aciliyo her yer oruç oruç bida gidemicem çarşılara herife tembihledimİnşallah tutsunda.. Vurulduğun iğne olsn kuzumzaten sinek ısırığı gibi ama biraz yakıo
Piki madem![]()
Kıyamam sana..Ben zırıl zırıl... "Kendime iğne sokuyorum ben napıyorum" deyip ağlıyordum. Her iğnede kocamın göbeğinde aynı yeri aynı sayıda ısırma yöntemini buldum. Öyle biraz eğlenceye çevirmeye çalışıyordum. Tutsun da doğsun diye neleri göze aldık zaten. Nefes alamıyorum diye burun ameliyatı olmam lazımdı. Anestezi korkumdan üç kez erteledik, en sonunda iptal ettik. Bebek reyiz için paşa paşa aldım anesteziyi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de nabalım artık
Yok acımıo ama saniyelik yakıorrrAcıyo mu igne
Şu psikolojiyle aynen öyle düşünüyorum zaten ama lohusalığı hiç yaşamadım. Çok farklı olduğunu biliyorum. İnşallah o gerginlikle birşey çıkmaz.Herseyin bi zorlugu var ama katiliyorum ufak yardimlar güzel olabiliyorken gelip kalmalari beni de bogardi bende sakin sessiz bi insanim kalabalik ortamlari hic sevmem ... birde isime karisilmasindan hic hoslanmam ama söyle düsün seviliyorsun bebek icin heycanlanan anneanesi babaanesi var bebisin cok sansli![]()