Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke ben de tek olsaydım, yanımda sadece eşim olsaydı, kayınvalidem gelip kalıcak, annem gelicek ev ana baba günü olacak.
Ben sakin bir insanım, küçük de değilim, 30 yaşındayım, beni bi salsınlar, bi çocuğumla ilgileneyim isterdim. Nasip böyleymiş.
Herseyin bi zorlugu var ama katiliyorum ufak yardimlar güzel olabiliyorken gelip kalmalari beni de bogardi bende sakin sessiz bi insanim kalabalik ortamlari hic sevmem ... birde isime karisilmasindan hic hoslanmam ama söyle düsün seviliyorsun bebek icin heycanlanan anneanesi babaanesi var bebisin cok sansli💃🏻🥰

cumartesiye gelirse giderimde pazar - pazartesi biraz sıkıntı😢
Pazar tmmda pazartesiyi ayarla ama olmaz
Herseyin bi zorlugu var ama katiliyorum ufak yardimlar güzel olabiliyorken gelip kalmalari beni de bogardi bende sakin sessiz bi insanim kalabalik ortamlari hic sevmem ... birde isime karisilmasindan hic hoslanmam ama söyle düsün seviliyorsun bebek icin heycanlanan anneanesi babaanesi var bebisin cok sansli💃🏻🥰
Akmerim Akmerim akmoşş naber gülüm

Öyle miii? Ben bilmiyordum. Hadi hayırlısı. O da güzel haberlerle döner inşallah.
Bal0ncuk Bal0ncuk transfer için tekrar iğne mi veriyorlar? Bir de reglin kaçıncı günü oluyor takriben
Yok gülüm bana iğne vermediler
Estrofem hap verdiler rahim kalınlaşsın diye.. Bide rahim embriyoyu yabancı madde sanmasn die bi hao daha verdiler

Öyle miii? Ben bilmiyordum. Hadi hayırlısı. O da güzel haberlerle döner inşallah.
Bal0ncuk Bal0ncuk transfer için tekrar iğne mi veriyorlar? Bir de reglin kaçıncı günü oluyor takriben
İğne dediğin ocsapar olabilirmi?
Onu bana transferden itibaren verdilee
Zaten inşallah tutarsa o hapıda iğneyide r. Aya kullanıyorsun ben öyle kullandım

İğne dediğin ocsapar olabilirmi?
Onu bana transferden itibaren verdilee
Zaten inşallah tutarsa o hapıda iğneyide r. Aya kullanıyorsun ben öyle kullandım
Yok genel sordum. Hiç araştırmadım da sormadım da. Acaba yine iğne mi veriliyor diye düşündüm rahim hazırlanırken

İnşallah tutsunda.. Vurulduğun iğne olsn kuzum ♥️ zaten sinek ısırığı gibi ama biraz yakıo 🙈🙈🙈🙈
Her gün iğne öncesi, sırası ve sonrası üç saat krizle geçirdim ben o iğne sürecini ya :/ O yüzden düşününce bile geriliyorum ama yapacak da bir şey yok tabii. Ne derlerse sorgulamadan yapıyoruz

Her gün iğne öncesi, sırası ve sonrası üç saat krizle geçirdim ben o iğne sürecini ya :/ O yüzden düşününce bile geriliyorum ama yapacak da bir şey yok tabii. Ne derlerse sorgulamadan yapıyoruz
Yaaa kıyamam.. Ama tuttuktan sonra o iğne nasıl tatlı gelio biliomsn..
Herşey bebem için diosn katlanıosn
Bi bakmışsn 3 ay geçmiş bitmiş..
Kan sulandırıcı o zaten.. Bide fitilde verirler progestan sanırım :)
Ama geçio gidiyor ya
Benm hiç iğne stresm olmadı ya, basit geliyor 🙈

Yaaa kıyamam.. Ama tuttuktan sonra o iğne nasıl tatlı gelio biliomsn..
Herşey bebem için diosn katlanıosn
Bi bakmışsn 3 ay geçmiş bitmiş..
Kan sulandırıcı o zaten.. Bide fitilde verirler progestan sanırım :)
Ama geçio gidiyor ya
Benm hiç iğne stresm olmadı ya, basit geliyor 🙈
Ben zırıl zırıl... "Kendime iğne sokuyorum ben napıyorum" deyip ağlıyordum. Her iğnede kocamın göbeğinde aynı yeri aynı sayıda ısırma yöntemini buldum. Öyle biraz eğlenceye çevirmeye çalışıyordum. Tutsun da doğsun diye neleri göze aldık zaten. Nefes alamıyorum diye burun ameliyatı olmam lazımdı. Anestezi korkumdan üç kez erteledik, en sonunda iptal ettik. Bebek reyiz için paşa paşa aldım anesteziyi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de nabalım artık

Ben zırıl zırıl... "Kendime iğne sokuyorum ben napıyorum" deyip ağlıyordum. Her iğnede kocamın göbeğinde aynı yeri aynı sayıda ısırma yöntemini buldum. Öyle biraz eğlenceye çevirmeye çalışıyordum. Tutsun da doğsun diye neleri göze aldık zaten. Nefes alamıyorum diye burun ameliyatı olmam lazımdı. Anestezi korkumdan üç kez erteledik, en sonunda iptal ettik. Bebek reyiz için paşa paşa aldım anesteziyi. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de nabalım artık
Kıyamam sana..
Transferde anestezi yok zaten..
Hatta minnoşlarını sana nasıl transfwr ettiklerini izliyorsun ♥️
Yok acımıo ama saniyelik yakıorrr :D :D

Şu psikolojiyle aynen öyle düşünüyorum zaten ama lohusalığı hiç yaşamadım. Çok farklı olduğunu biliyorum. İnşallah o gerginlikle birşey çıkmaz.

Back
X