- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.821
Her günüm boşdu ama olsundu yine de günler güzel geçiyordu...Bos gün yok bundan sonra
onca sayfa birikmiş 25 dakikadır onu okumaya çalışıyorum bir yandan ağlayan kek yapıyorum kocamın favorisi ayıptır söylemesiDusunceBulutu nabıon beybiii
Kekler bile ağlıyordu...onca sayfa birikmiş 25 dakikadır onu okumaya çalışıyorum bir yandan ağlayan kek yapıyorum kocamın favorisi ayıptır söylemesiyemeğim bugün vasat tatlıya odaklandım o yüzden sen napıyorsun canısı
Yaaaa ahahahhahahahahahaHer günüm boşdu ama olsundu yine de günler güzel geçiyordu...
Bana kargolayabilirsinonca sayfa birikmiş 25 dakikadır onu okumaya çalışıyorum bir yandan ağlayan kek yapıyorum kocamın favorisi ayıptır söylemesiyemeğim bugün vasat tatlıya odaklandım o yüzden sen napıyorsun canısı
Hayırdır sen proooo
Hshshdhdh pozisyon güzel ama dimiAnca profil fotosundaki gibi olur o
Vur kırbacı askosssss vur kırbacı
Dolu gecen gunlere say onlari hayal et hsbshshHer günüm boşdu ama olsundu yine de günler güzel geçiyordu...
Hemen sayıyorum......
Hshshdhdh pozisyon güzel ama dimi
Dolu gecen gunlere say onlari hayal et hsbshsh
Pozisyon diyince aklım başka yere gitti
Hshshdhdh pozisyon güzel ama dimi
Dolu gecen gunlere say onlari hayal et hsbshsh
Hemen sayıyorum......iki elimi gecmedi
Sizin için +18 konu acicam hdhshdhPozisyon diyince aklım başka yere gitti
Beni niye saymıyonuz ya?Başlama aşkoş
Sınava 1 gn kala başlarsn
Bitirsen bile devam et bak bu sene atanman lazm
Yerm seniiii yaaa maymunnnn pambikkk
anammmm kaçmayın sevişin
Bide tam gizli olan gereksizler var...
Aslında hiç umurlarında değiliz ama vazgeçemiolar nedense..
Cok umrunda olmamakta iyi değil demek ki
Aynen 10
Var varrrr 10 kişi varrrrrrr
Ama nurla terelelliyi saymadk
Onları gebe sayıyos
Sen ya kopuon
Ya uyuyon
Ablacm cok sevindim hayırlı olsun
Lekelenmeler insanı deli ediyor
Günde 3 fitil 2 ipneye rağmen 3 ay çektim
Heleki bir ara ayaklarımdan kanlar aktı ped yetmioduneler yaşadm neler..
Ama bak şükür Allaha..
Lğtfen ayaklarının altına bi yastk koy dinlen..
Kalkmamaya çalış
Evet dayloşum... Cok cici ya..
Resmi ama neşeli...
Seviore doktor amcamızı
Kuzum ya
Artık dr gitsen iyi edersin
Bende onlar kim diecektm
Hay Allahım
İkinizde gebesinizBeni niye saymıyonuz ya?Nurzfr kendi transferini yapmış kendini beklemeye almış hadi onu saymayalım. Benim daha aşamalar var
ağlayan tek şey kekimiz olsunKekler bile ağlıyordu...
adres alıyım asgdjYaaaa ahahahhahahahahaha
Bana kargolayabilirsin
Yok ben ağlayanda kaldmağlayan tek şey kekimiz olsun
adres alıyım asgdjhazır çorba çok da bir şey değil
Ben yaparım arkadaş bı hamile kalayım hastaneye bile gitmicem cinsiyetini kendim öğrenecek kendi kendimi dogurtcamBeni niye saymıyonuz ya?Nurzfr kendi transferini yapmış kendini beklemeye almış hadi onu saymayalım. Benim daha aşamalar var
Proooo daha iftara yarım saat var benim yemekler pistiHani yemek yapcaktin ders çalışcaktin hshshshs goruyorsunuz ortmen bana kotu ornek oliyiii
Amiiiinnnnağlayan tek şey kekimiz olsun
adres alıyım asgdjhazır çorba çok da bir şey değil
HatırlatacammmmmBen yaparım arkadaş bı hamile kalayım hastaneye bile gitmicem cinsiyetini kendim öğrenecek kendi kendimi dogurtcam
+18 mismis bebisler hooopp gökten zembille iniyordu zatiSizin için +18 konu acicam hdhshdh
Ohoooo yemek ocakta pişiyor kafada hazır olunca hemen sipsapsop oluyo yemek ders içinde bı elli kadar soru çözdüm bea
Şipşapşop yemek nasıl yapılıyor bize de anlatın hele. Her gün "Yarın ne yapıcam yaaa" derdi. Yaparken ayrı zulümBende birazdan sipsapsop yapmaya gidicem hshshshshshshshs
Bundan çocuklarımızın haberi var mı, beni o düşündürüyorİkinizde gebesiniz
Kendi imkanlarınla yapılmış çocuk hmm en temiziBen yaparım arkadaş bı hamile kalayım hastaneye bile gitmicem cinsiyetini kendim öğrenecek kendi kendimi dogurtcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?