- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.841
Var.....Şipşapşop yemek nasıl yapılıyor bize de anlatın hele. Her gün "Yarın ne yapıcam yaaa" derdi. Yaparken ayrı zulüm
Bundan çocuklarımızın haberi var mı, beni o düşündürüyor
Kendi imkanlarınla yapılmış çocuk hmm en temizi
Bi kere oyle oldu ztn 2 hafta dayanamadim 9.gun gittimbizim ilçede özel hastane olsa ben durmazdım bu kadar ağrım var bilmem ne diye giderdim sen iyi duruyorsun aynen 3 dakika dinlesek yeter valla keşke öyle olsa haftada 1 çok değil oysaki
hm ondandır o zaman. amin amin aminnn inşallah Allah aynı şeyleri bir daha yaşatmasın sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Negatif yok negatif yok. Gel evladım gel yavrucum sağlıkla gelVar.....
Negatif konuşmayn die bağırıolar ama duyan yk
Ya sabahtan kafaya koydum pilav ve kuru yapicam diye hastaneden geldim hemen bı su bardağı kuruyu sıcak suyla iki saat kadar beklettim sonra başladım az öncede katikladim onu katiklarkende bı yandan pilavı bı yandan cacığı yaptım daha bolsun beee....ama benimde hergun yarın ne pişirsem diye düşüncelerim yoruyor herifim sebzelerin çoğunu yemio mesela şimdiden yarın ne yapsam diye düşünüyorumŞipşapşop yemek nasıl yapılıyor bize de anlatın hele. Her gün "Yarın ne yapıcam yaaa" derdi. Yaparken ayrı zulüm
Negatif yok negatif yok. Gel evladım gel yavrucum sağlıkla gel
Ben duyuyom onu ya Haziran'da senleyim diyo banaVar.....
Negatif konuşmayn die bağırıolar ama duyan yk
Bana bunlarla gelinBen duyuyom onu ya Haziran'da senleyim diyo bana
Benimkine de kalsa hiçbir sebzeyi yemeyeceğiz. Ben gaz yapıyor diye seçmeye başladım sebzeleri. Mide bağırsak gazla coşuyor bu ara. Sebze seçmiyorken de zordu ya her gün her gün vallaYa sabahtan kafaya koydum pilav ve kuru yapicam diye hastaneden geldim hemen bı su bardağı kuruyu sıcak suyla iki saat kadar beklettim sonra başladım az öncede katikladim onu katiklarkende bı yandan pilavı bı yandan cacığı yaptım daha bolsun beee....ama benimde hergun yarın ne pişirsem diye düşüncelerim yoruyor herifim sebzelerin çoğunu yemio mesela şimdiden yarın ne yapsam diye düşünüyorum
Ben seviom mutfağı boşuna o kadar kilolu değildim dipnot şimdi tığ gibiyimBenimkine de kalsa hiçbir sebzeyi yemeyeceğiz. Ben gaz yapıyor diye seçmeye başladım sebzeleri. Mide bağırsak gazla coşuyor bu ara. Sebze seçmiyorken de zordu ya her gün her gün valla
Biz yedik sukur sizede afiyet olsun bebisimProooo daha iftara yarım saat var benim yemekler pisti
+18 mismis bebisler hooopp gökten zembille iniyordu zati
Kanka benimki baska bi sipsapsop hshdhdhdŞipşapşop yemek nasıl yapılıyor bize de anlatın hele. Her gün "Yarın ne yapıcam yaaa" derdi. Yaparken ayrı zulüm
Yemek için dedin, kafamı karıştırdın. Öbür şipşapşop bize yasak ama yasaklar delmek içinBiz yedik sukur sizede afiyet olsun bebisim
Kanka benimki baska bi sipsapsop hshdhdhd
Ooo afiyet olsun Allah kabul etsin bizimde dk lar kaldiBiz yedik sukur sizede afiyet olsun bebisim
Kanka benimki baska bi sipsapsop hshdhdhd
Sisssttt Dr ne dediyse o yasaksa yasak delmeYemek için dedin, kafamı karıştırdın. Öbür şipşapşop bize yasak ama yasaklar delmek için
oo ayıpsın evlere paket servisimiz vardırYok ben ağlayanda kaldm
ya demeyin şimdi kısırlı pastalı gün yapasım geldi size İzmire gelirseniz beklerim inşallahAmiiiinnnnama oda çok güzel agliyo be canım çekti neyse kuru kaysi ya da hurma giyim bı tane
Böyle arkadaş herkese lazmoo ayıpsın evlere paket servisimiz vardırkargo ücretsiz kapıda ödeme kolaylığı asggs
ya demeyin şimdi kısırlı pastalı gün yapasım geldi size İzmire gelirseniz beklerim inşallah
Ben izmirdeyim zatiiioo ayıpsın evlere paket servisimiz vardırkargo ücretsiz kapıda ödeme kolaylığı asggs
ya demeyin şimdi kısırlı pastalı gün yapasım geldi size İzmire gelirseniz beklerim inşallah
Yan yollardan saparız nabalımSisssttt Dr ne dediyse o yasaksa yasak delme
Ahaaa kanka bu foto katilin delilidir iyi sakla haa tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?