Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var.....
Negatif konuşmayn die bağırıolar ama duyan yk

Bi kere oyle oldu ztn 2 hafta dayanamadim 9.gun gittim ama gerçekten akıntı vardi, mecburdum, cok korkmuştum. Ay az kaldi ya

Ya sabahtan kafaya koydum pilav ve kuru yapicam diye hastaneden geldim hemen bı su bardağı kuruyu sıcak suyla iki saat kadar beklettim sonra başladım az öncede katikladim onu katiklarkende bı yandan pilavı bı yandan cacığı yaptım daha bolsun beee....ama benimde hergun yarın ne pişirsem diye düşüncelerim yoruyor herifim sebzelerin çoğunu yemio mesela şimdiden yarın ne yapsam diye düşünüyorum

Benimkine de kalsa hiçbir sebzeyi yemeyeceğiz. Ben gaz yapıyor diye seçmeye başladım sebzeleri. Mide bağırsak gazla coşuyor bu ara. Sebze seçmiyorken de zordu ya her gün her gün valla

Proooo daha iftara yarım saat var benim yemekler pisti
Biz yedik sukur sizede afiyet olsun bebisim
+18 mismis bebisler hooopp gökten zembille iniyordu zati

Kanka benimki baska bi sipsapsop hshdhdhd

Yok ben ağlayanda kaldm
oo ayıpsın evlere paket servisimiz vardır kargo ücretsiz kapıda ödeme kolaylığı asggs
Amiiiinnnn ama oda çok güzel agliyo be canım çekti neyse kuru kaysi ya da hurma giyim bı tane
ya demeyin şimdi kısırlı pastalı gün yapasım geldi size İzmire gelirseniz beklerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…