- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.901
Şeker yuklemesi çok zormuş ya ben yaptırmıycam bacımİyi diilimşeker yüklemem vardı
İğrenç bişi içirdiler 3 saat su bile yasak
Midem bulanıyiiii
Bu fitil bana neden uyku yapmıo
Gel valla kuzum keşkeeeee
Yağ lazm mı alıp geleym
Dr yaptır derse eççek gibiŞeker yuklemesi çok zormuş ya ben yaptırmıycam bacım
Yok yağsız bu masaj
Yok bize bırakıyor bacım ben istemiom deyınce kımse yaptıramaz inatım birazDr yaptır derse eççek gibi
Bana bırakmadıYok bize bırakıyor bacım ben istemiom deyınce kımse yaptıramaz inatım biraz
Hiç mızlanma ne gerekiyosa yapacaksınİyi diilimşeker yüklemem vardı
İğrenç bişi içirdiler 3 saat su bile yasak
Midem bulanıyiiii
Bu fitil bana neden uyku yapmıo
Gel valla kuzum keşkeeeee
Yağ lazm mı alıp geleym
Tavşanım tavşanım minik tavşanımOrmanda gezeriken kurt babaya rastladım ben..şaka şaka baya bildiğin caddede yapıyordum yürüyüşü evin birinden kaçmış sonra aynı evin kedisi buldu eve geri götürdü
Cok ciciiiiiiiiOrmanda gezeriken kurt babaya rastladım ben..şaka şaka baya bildiğin caddede yapıyordum yürüyüşü evin birinden kaçmış sonra aynı evin kedisi buldu eve geri götürdü
Yaptık aplaaaaaHiç mızlanma ne gerekiyosa yapacaksın
Doğru bacım herşeyın onemlisi en iyisi bana bakma sen progestanın etkısıBana bırakmadı
Annem şeker hastası..
Zaten tüp bebekle elde ettin, niye riske atıosun dedi
İçimden dedimki; adam haklı beyler.. Dağılın
Sabah öğle akşam kullandmDoğru bacım herşeyın onemlisi en iyisi bana bakma sen progestanın etkısı
İstemsizce melodi mırıldandım okurkenTavşanım tavşanım minik tavşanım
Tavşan bana baksana tiki tiki yapsana
ya tehlikeli bır durum olursa, bazen ınadın bır hukmu kalmaz aman dıkkat, gerekıyor dıyorsa yaptırırsın.Yok bize bırakıyor bacım ben istemiom deyınce kımse yaptıramaz inatım biraz
Yok henüz geceleri cok uslu nurum
Sabah öğle akşam kullandm
Böyle etki görmedm
Valla fitilden şu an ne dediğimi bilemedim yaniya tehlikeli bır durum olursa, bazen ınadın bır hukmu kalmaz aman dıkkat, gerekıyor dıyorsa yaptırırsın.
ben agızdan alıyorum, uyku dısında bır sey yapmıyor sımdılık eheheValla fitilden şu an ne dediğimi bilemedim yani
Vay anasını bebek reyizlere bak sen adeta uyku düşmanı! İnsan anasına öyle mi yapar hiç? Hamakta mı yatalım napalım sallanan sandalye mi alalım uyumak için
akıllı olCok ciciiiiiiii
Yaptık aplaaaaa
Beyazzzzzzzzzz ahahahahahhahahahahahhahahahaDaha ne etkileri var bacım hepsını anlatmıyorum burda ayıp Adam isyanlarda yarın dr a soracam diyo dedim töbe de
Hiç bu açıdan bakmamştmÇünkü gece de uyumuosunki
Amann sağlıkla gelsinlerdeVay anasını bebek reyizlere bak sen adeta uyku düşmanı! İnsan anasına öyle mi yapar hiç? Hamakta mı yatalım napalım sallanan sandalye mi alalım uyumak için
Sen hayırdır ağaaaaakıllı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?