- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.921
Amin ama bilelim de tedbir alalım. Uyuruz bari bir umut. Uyku önemli yaAmann sağlıkla gelsinlerde
İsyan bayrakları göndere çıkmış sabah sabah. Az soluklanAkşama yemek de yok
Fetva vermek gibi olmasın bence sıvı girişi olduğu için bozuyordur ama corona aşısına fetvayla olur vermişler. Çözemedim o işiKizlar ya bu iğneler orucu bozmaz dimi
Bende ya acayıp bi üşengeclik var kolumu kaldırmak istemiyorum ama mecbur oğlan okuldan gelicek maskeyle yapıyorum artık yemeğiAmin ama bilelim de tedbir alalım. Uyuruz bari bir umut. Uyku önemli ya
İsyan bayrakları göndere çıkmış sabah sabah. Az soluklanYemek derdi her gün beni bile geriyor. Siz hamileyken nasıl yapıyorsunuz işleri. Allah yardımcınız olsun. Ben çok tembelim ya sadece yatmak istiyorum. Hamile kalınca nabacam acaba
Canısıı memleketteyim çok giremiyorumiçimden geçen duayı biliyorsun demi güzel parem caniçi arkadaşım benim
Allah'ım lütfennnnnnnnnnn
kızzz nie böyle kısa cvpsorayım o zaman dr gidebildinmi
ne yaptın ne ettin kuzum benim
kıyamam sana.. Alakasını sorma cnm boşver... dondurulmuş daha iyi... bende dondurulmuş oldum orasına takılma
hemde bu süreçte dinlenirsin
offf nurum sorma en cok o ilaçlara verilen para içimi cız ettiama arkadaşımın abisi eczane açtı baya indirim yaptılar saolsunlar o konuda iyiydim ben
aynen ben sana dedm o kadar takılma die..
ama iğneler sonuçta hormon ilaçları... yediklerini dikkat et ve yürümeye devam et
dondurulmuş transfer olursan zamanda kazanıosun yavyummmmmmmmmm
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hem banka işlerim vardı hemde online sınavlarım... bugün oralarda kaçamaklar yaptım
okuya okuya geldim
çukulata yerim seni yavyummmm
Akşama yemek de yok
Cnm bozarmı bozmazmı bilmiyorm ama bence bu süreçte yumurta kalitesi için tutmaKizlar ya bu iğneler orucu bozmaz dimi
Referans aralıklarıda yazıomuydu cnm her hastanenin farklı ama bence normalCanısıı memleketteyim çok giremiyorum
Gittim doktora vajinal baktı bi problem görmedi kan testi yaptı onlarında sonuçları şimdi cıkmış
Amh 1.97
E2 - 24
Fsh - 5.76
Lh - 5.22
Prolaktin - 16.54
Tsh 2.68
Müftüye sordurdum bozmuyormuyormus zaten diyetteyim ya kuzu iki öğün yiyorum sıkıntı olmaz ona göre dengeli besleniyorumne zaman oldu
Cnm bozarmı bozmazmı bilmiyorm ama bence bu süreçte yumurta kalitesi için tutma
Referans aralıklarıda yazıomuydu cnm her hastanenin farklı ama bence normal
Amh felanncok iyi
Dikkat et kuzum yinedeMüftüye sordurdum bozmuyormuyormus zaten diyetteyim ya kuzu iki öğün yiyorum sıkıntı olmaz ona göre dengeli besleniyorum
Gıda su vs olsaydı bozuyormus ama bu fsh yüklemesi ya zaten vücutta kanda bulunan maddeler olduğu için bozmuyormusFetva vermek gibi olmasın bence sıvı girişi olduğu için bozuyordur ama corona aşısına fetvayla olur vermişler. Çözemedim o işi
humm olabilir bilemedimGıda su vs olsaydı bozuyormus ama bu fsh yüklemesi ya zaten vücutta kanda bulunan maddeler olduğu için bozmuyormus
Ben bilmem müftüye sordum sıkıntı yok dedi öbür tarafta ona atarım suçuhumm olabilir bilemedim
Benim kafamda hazır akşama yine hemen sipsapsop yaparım gece geldi aklıma ne yapacağım baktım malzeme de tam sıkıntı yokAkşama yemek de yok
Aynı tepkiyi verdmBı o eksikti
ne zaman oldu
Cnm bozarmı bozmazmı bilmiyorm ama bence bu süreçte yumurta kalitesi için tutma
Referans aralıklarıda yazıomuydu cnm her hastanenin farklı ama bence normal
Amh felanncok iyi
Eee ilaç falnda kullanamazsin bol bol su iç yürü dedi miAynı tepkiyi verdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?