- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.761
O yüzden boşuna düğün masrafı yapma premsesimizin altı ay kınasına kadar ortalık duruldum altı ay kınası yap bizde gelek oyanayakBiz onu evdede edios..
Dün dans ettik
ne ölmesi len doğurcan yeniden doğacanYandan yandannn oh oh oh
Ölecemmmmm bu kız bni öldürüo
aman diyim oynayım filan deme otur oturduğun yerde.güce güç bi çocuk koydurduk düşürüp de iş açarsın filanAyyy oynanayı özledim...
Tekrarmı düğün yapsam ne yapsam
Valla oklava geliyo balussne ölmesi len doğurcan yeniden doğacan
aman diyim oynayım filan deme otur oturduğun yerde.güce güç bi çocuk koydurduk düşürüp de iş açarsın filan
Canımızi sıkma komple geliriz dopikçek yevrummmmHe ya yapın
Tabii ya, çoook
Hic oyle gibi gelmedi bana valla
Bizde 6 ay kınası yokO yüzden boşuna düğün masrafı yapma premsesimizin altı ay kınasına kadar ortalık duruldum altı ay kınası yap bizde gelek oyanayak
Zaten 9.aya kadar yasakne ölmesi len doğurcan yeniden doğacan
aman diyim oynayım filan deme otur oturduğun yerde.güce güç bi çocuk koydurduk düşürüp de iş açarsın filan
Kızzz arkadaş oluos işteee ne saklıacazCanımızi sıkma komple geliriz dopikçek yevrummmm
Hic oyle gibi gelmedi bana vallane sakliyonz laaaggnnn
Bizde de yok geçen(baya oluyo ben bekardim o zamanlar) arkadaşın biri yaptiydi onda gördüm bendeBizde 6 ay kınası yok
Zaten 9.aya kadar yasak
Kızzz arkadaş oluos işteee ne saklıacaz
Ben tvde gördüm oda neymiş yeaaaaaaBizde de yok geçen(baya oluyo ben bekardim o zamanlar) arkadaşın biri yaptiydi onda gördüm bende
Ne yapacaklarını şaşırdı millet yaa valla ben sadece yaş günlerini yapcam ama ondada büyük bişi diil tabiBen tvde gördüm oda neymiş yeaaaaaa
Oldum
Çok gel bebitomm istediğin zaman kapım açıkNurzfr bu arada izmiri cok özledim
Geçen sene pandemiden dolayı planlar iptal oldu
Bu senede bebe var..
Gelecek yaza Allah kerim
Doğumdan sonra bas git tatile. Kırkı çıkan gidiyorNurzfr bu arada izmiri cok özledim
Geçen sene pandemiden dolayı planlar iptal oldu
Bu senede bebe var..
Gelecek yaza Allah kerim
Otel kapatacakNe yapacaklarını şaşırdı millet yaa valla ben sadece yaş günlerini yapcam ama ondada büyük bişi diil tabi
Orda tıkanmak bile güzel beÇok gel bebitomm istediğin zaman kapım açıkevden ccikmadigimiz için bilmiyorum ortalık nasıl bide araba varken güzel gezioduk şimdi o da yok eve tamamen tikandik
Yok valla bu senedr gözüm yemio kuzumDoğumdan sonra bas git tatile. Kırkı çıkan gidiyor
Gelin anam, toplaşın gelin. Çay içerikCanımızi sıkma komple geliriz dopikçek yevrummmm
Hic oyle gibi gelmedi bana vallane sakliyonz laaaggnnn
Ben miOtel kapatacak
Çok fena ya ben bütün seneyi yaz tatili motivasyonuyla yaşayan biriyim. Geçen sene de 4 günlük bir tatil simülasyonumuz oldu. Tam tatil bile diyemiyorum ona. Bu sene de gidemezsek kafaları oynatırım napıcaz böyleYok valla bu senedr gözüm yemio kuzum
Baksana.. Virüs durulacak gibi değil
Ben bu seneyi gözden çıkaralı cok oldıÇok fena ya ben bütün seneyi yaz tatili motivasyonuyla yaşayan biriyim. Geçen sene de 4 günlük bir tatil simülasyonumuz oldu. Tam tatil bile diyemiyorum ona. Bu sene de gidemezsek kafaları oynatırım napıcaz böyle
Ne bileyim komşunun oğlu açmştı dilime dolandı
Sevgilisinden ayrıldı zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?