Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarım
Yabariz o bozulan ayarlarını canim senin
Azcük özelden iltifat felan etmen gerek
Yada ne bilem sudan sebeblerden felan bi şekilde msj atarsan.. Konu yürür gider
Bi bakmışsn kanka olmuşuz..
Yoksa beni beğenmiosun
Ya bu özelden yazma muhabbetini bana ozelden anlat ben ne kacirdim allasennnansnanndjs

Ben kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarım
Böyle olma kendine de acı stres olmayan hastalığı bile oldurur.iyi düşün iyi olsun.en önemli şey kendinsin bu dünyada
Valla içimden geçenleri yazmşsn bulutum
Eline yüreğine sağlık
Hepimiz birbirimiz için en iyisini istiyoruz ondan Ben sizden öğrendiklerimi yazıyorum umut olmadan iyi düşünmeden olmuyormuş.okumak çok etkiliyor insanı ben uzun zamandır başkalarının hikayesini okumayı bıraktım yoksa durduk yere bende de bir şey çıkacak.bir şey olacak mı korkusuyla yaşamak çok zor.bu riskli 3 ayda hep kafamı meşgul ettim çok şükür geçti.bundan sonrası elbette garanti değil takdir Allah’ın Allah’a emanetiz kendimizi meşgul etmezsek içimiz içimizi yiyor
Dua edin hayırlısıyla, sağlıkla olsun
duam hep senle hayırlısıyla olcak inşallah nurun dediği gibi kafanı meşgul et

Şu anda iyiyim zaten sürekli olan bir şey değil. Olumsuz en ufak bir örnek ya da açıklamaya denk geldiğimde tetikleniyor. Yoksa günün çoğunu içim kıpır kıpır bu günler nasıl geçecek diye geçiriyorum çünkü çook merak ediyorum

Ya bu arada kızlar son bir yılda arkadaşlarım ve kuzenlerim patır patır... Hamile ve yeni doğanlarla çevriliyim. İnsan daha da bir heyecanlanıyor öyle olunca

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canısı ins sende onlardan biri olacaksın

Yabariz o bozulan ayarlarını canim senin

Ya bu özelden yazma muhabbetini bana ozelden anlat ben ne kacirdim allasennnansnanndjs
bişi yokki eğleniorus dayloş

O kadar dedim beni popi et diye ama etmiyon ki ne edem evine mi gelem yasakları mı delem

Nayır şenin bunu bilmeye hakkın yoksen bir prosun ve zaten popisin
O benden değil Hemsirecik sorulur

Günaydın beybiler hayırlı güzel ferah mutlu bir gün olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…