- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #191.721
Amin canım. Sezaryen olduğum için daha uzun zaman var ama teşekkür ederim güzel dileklerin içinKv gelir uyandırır şimdi
Kıyamam sana..
Allah gönlüne niyetine göre versin en kısa zamanda inşallah kuzum
Çok tatlı uyuyor ama inşallah uyandırmazKv gelir uyandırır şimdi
Kıyamam sana..
Allah gönlüne niyetine göre versin en kısa zamanda inşallah kuzum
Yabariz o bozulan ayarlarını canim seninBen kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarım
Ya bu özelden yazma muhabbetini bana ozelden anlat ben ne kacirdim allasennnansnanndjsAzcük özelden iltifat felan etmen gerek
Yada ne bilem sudan sebeblerden felan bi şekilde msj atarsan.. Konu yürür gider
Bi bakmışsn kanka olmuşuz..
Yoksa beni beğenmiosun
Ya ben hiç durmadan özelden yazıp yazıp rahatsız ediom onu diyo yazmicam artikin bendeYabariz o bozulan ayarlarını canim senin
Ya bu özelden yazma muhabbetini bana ozelden anlat ben ne kacirdim allasennnansnanndjs
YemezlerrrrrYa ben hiç durmadan özelden yazıp yazıp rahatsız ediom onu diyo yazmicam artikin bende
Gsgshsh ne kadar poncigim demiYok ben daha ziyade hayvan sevginden yola çıkarak bir çıkarımda bulundum
He ya yapınYabariz o bozulan ayarlarını canim senin
Tabii ya, çoookGsgshsh ne kadar poncigim demi
Böyle olma kendine de acı stres olmayan hastalığı bile oldurur.iyi düşün iyi olsun.en önemli şey kendinsin bu dünyadaBen kendimden başka herkes için hep pozitifim. Kendime çalışmıyor oralarım
Hepimiz birbirimiz için en iyisini istiyoruz ondanValla içimden geçenleri yazmşsn bulutum
Eline yüreğine sağlık
duam hep senle hayırlısıyla olcak inşallahDua edin hayırlısıyla, sağlıkla olsun
Şu anda iyiyim zaten sürekli olan bir şey değil. Olumsuz en ufak bir örnek ya da açıklamaya denk geldiğimde tetikleniyor. Yoksa günün çoğunu içim kıpır kıpır bu günler nasıl geçecek diye geçiriyorum çünkü çook merak ediyorumBöyle olma kendine de acı stres olmayan hastalığı bile oldurur.iyi düşün iyi olsun.en önemli şey kendinsin bu dünyada
Hepimiz birbirimiz için en iyisini istiyoruz ondanBen sizden öğrendiklerimi yazıyorum umut olmadan iyi düşünmeden olmuyormuş.okumak çok etkiliyor insanı ben uzun zamandır başkalarının hikayesini okumayı bıraktım yoksa durduk yere bende de bir şey çıkacak.bir şey olacak mı korkusuyla yaşamak çok zor.bu riskli 3 ayda hep kafamı meşgul ettim çok şükür geçti.bundan sonrası elbette garanti değil takdir Allah’ın Allah’a emanetiz kendimizi meşgul etmezsek içimiz içimizi yiyor
duam hep senle hayırlısıyla olcak inşallahnurun dediği gibi kafanı meşgul et
O kadar dedim beni popi et diye ama etmiyon ki ne edem evine mi gelem yasakları mı delem
Nayır şenin bunu bilmeye hakkın yokBabshdhe ohh yokmu arttıran iyo stres atariz hshshsh
Olum napiyonuz siz he hshsbs
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canısı ins sende onlardan biri olacaksınŞu anda iyiyim zaten sürekli olan bir şey değil. Olumsuz en ufak bir örnek ya da açıklamaya denk geldiğimde tetikleniyor. Yoksa günün çoğunu içim kıpır kıpır bu günler nasıl geçecek diye geçiriyorum çünkü çook merak ediyorum
Ya bu arada kızlar son bir yılda arkadaşlarım ve kuzenlerim patır patır... Hamile ve yeni doğanlarla çevriliyim. İnsan daha da bir heyecanlanıyor öyle olunca
Hayırlısıyla olalımSeni o kadar iyi anlıyorum ki canısı ins sende onlardan biri olacaksın
Yabariz o bozulan ayarlarını canim senin
Ya bu özelden yazma muhabbetini bana ozelden anlat ben ne kacirdim allasennnansnanndjs
O benden değilO kadar dedim beni popi et diye ama etmiyon ki ne edem evine mi gelem yasakları mı delem
Nayır şenin bunu bilmeye hakkın yoksen bir prosun ve zaten popisin
Günaydın beybilerhayırlı güzel ferah mutlu bir gün olsun hepimize
Herkesçikler nerdeGünays 🌤
Bu neydi gız depresyon şarkısı
Dans etmek istiyenleri piste alalım
Ne bileyim komşunun oğlu açmştı dilime dolandıBu neydi gız depresyon şarkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?