Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah niyese şuan banada öyle bir his doğdu bencede beklemez temmuzda bayrama gelir sağlıkla gelsin inşallah ben 7.ayda duba gibi olurum herhalde ama öyle olmanın da güzel yanları var o yüzden beklemedeyim
Ben de yedi aylık olduğum için şaşırmam. Duba gibi olmaya doğru gidiyorum ben de. Boyum uzun da kaldırıyo, yoksa çoktan olmuştum.
Doğru söze ne denir
Nasreddin hoca eşekten düşmüş, doktor çağıralım demişler, doktor halimi anlamaz, bana eşekten düşeni getirin demiş. ahahahdsfg
Ay ben 8-9 aydr bişeye dokunmuom
Ben de bundan sonra dokunamıcam gibi, adam geliyo, bir hafta ne yicez bilmiyorum valla.

Hakiki maraş seviyom ben öbürlerini yemem ondan da olduk neyse soğuk su içiyom bol bol ne diyom ki ben
Bende anlamadm ne dion sen

Valla bibiğim güzel sanırm
Ben böle şelerden pek anlamam

Enişte bilmiomı yapmasını
Benm herifin elinden herşey gelio valla o yönden şanslıym

Enişte bilmiomı yapmasını
Benm herifin elinden herşey gelio valla o yönden şanslıym
Bilir de pek yapmaz, dışardan söyler.
Ya yemek yapmaya halim yok, bi yandan da storylerde öyle pastalar meyveler kekler paylaşıyolar ki, canım çok istiyo, o an yapamıyorum, almaya kalkıyorum dışardaki tatlılar nasıl yapılıyo bilmiyorum elim gitmiyo. Aç karnına instaya girmicem artık.

Ben sosyal medyadan tamamen uzağım zaten o yönden rahatm ama eniştede son 2 ay kalmş yapsn ama

Daha çok dağıtıyo. mutfağından emin olduğumuz bir iki yer var genelde ordan yiyoruz, iki üç günü de annemlere kardeşime falan gidiyoruz. öyle yani.
Ayy o zaman dağıtıosa kötü.. Yk benm herif derler toplar dağıtmaz yapar eder koyar kaldırır
Yerleri siler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…