- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.581
Dondurma deme bana yasak yiyemıom çok da severimHerif aşağda dondurma yiyo yakaladm balkondan
Şimdi trip atma sırası bende
Buzlu tarzda oşandan ye bişi olmazDondurma deme bana yasak yiyemıom çok da severim
Hakiki maraş seviyom ben öbürlerini yemem ondan da olduk neyse soğuk su içiyom bol bolBuzlu tarzda oşandan ye bişi olmaz
Ben de yedi aylık olduğum için şaşırmam.İnşallah niyese şuan banada öyle bir his doğdu bencede beklemez temmuzda bayrama gelir sağlıkla gelsin inşallahben 7.ayda duba gibi olurum herhalde ama öyle olmanın da güzel yanları var o yüzden beklemedeyim
Nasreddin hoca eşekten düşmüş, doktor çağıralım demişler, doktor halimi anlamaz, bana eşekten düşeni getirin demiş. ahahahdsfgDoğru söze ne denir
Ben de bundan sonra dokunamıcam gibi, adam geliyo, bir hafta ne yicez bilmiyorum valla.Ay ben 8-9 aydr bişeye dokunmuom
Bende anlamadm ne dion senHakiki maraş seviyom ben öbürlerini yemem ondan da olduk neyse soğuk su içiyom bol bolne diyom ki ben
Valla bibiğim güzel sanırm
Enişte bilmiomı yapmasınıBen de yedi aylık olduğum için şaşırmam.Duba gibi olmaya doğru gidiyorum ben de. Boyum uzun da kaldırıyo, yoksa çoktan olmuştum.
Nasreddin hoca eşekten düşmüş, doktor çağıralım demişler, doktor halimi anlamaz, bana eşekten düşeni getirin demiş. ahahahdsfg
Ben de bundan sonra dokunamıcam gibi, adam geliyo, bir hafta ne yicez bilmiyorum valla.
Bilir de pek yapmaz, dışardan söyler.Enişte bilmiomı yapmasını
Benm herifin elinden herşey gelio valla o yönden şanslıym
Ben sosyal medyadan tamamen uzağım zaten o yönden rahatm ama eniştede son 2 ay kalmş yapsn amaBilir de pek yapmaz, dışardan söyler.
Ya yemek yapmaya halim yok, bi yandan da storylerde öyle pastalar meyveler kekler paylaşıyolar ki, canım çok istiyo, o an yapamıyorum, almaya kalkıyorum dışardaki tatlılar nasıl yapılıyo bilmiyorum elim gitmiyo. Aç karnına instaya girmicem artık.
Daha çok dağıtıyo. mutfağından emin olduğumuz bir iki yer var genelde ordan yiyoruz, iki üç günü de annemlere kardeşime falan gidiyoruz. öyle yani.Ben sosyal medyadan tamamen uzağım zaten o yönden rahatm ama eniştede son 2 ay kalmş yapsn ama
Ayy o zaman dağıtıosa kötü.. Yk benm herif derler toplar dağıtmaz yapar eder koyar kaldırırDaha çok dağıtıyo. mutfağından emin olduğumuz bir iki yer var genelde ordan yiyoruz, iki üç günü de annemlere kardeşime falan gidiyoruz. öyle yani.
Valla hiç yardımcı olmadınBende anlamadm ne dion sen
Valla bibiğim güzel sanırm
Ben böle şelerden pek anlamam
Enişte bilmiomı yapmasını
Benm herifin elinden herşey gelio valla o yönden şanslıym
Yaaa benim içinde mis gibi havayı çek içineTrip işe yaradı
WwaaaoowwwTrip işe yaradı
Bacm ben böyle ormantik şeylerden hç anlamamValla hiç yardımcı olmadın
Birde şey varmış özellikleri söyleyip yapılan parfüm varmış
Yemek yapsam onun dağıttıklarını toparken yorulduğumdan daha az yorulurum zatenAyy o zaman dağıtıosa kötü.. Yk benm herif derler toplar dağıtmaz yapar eder koyar kaldırır
Yerleri siler
Te te te
Hç bulaşmasn o zamanYemek yapsam onun dağıttıklarını toparken yorulduğumdan daha az yorulurum zaten
Yaaa benim içinde mis gibi havayı çek içine
Cekiom temiz havayı sizin içinde ciğerlerim yandı ama bu kadar oksijene alışkın değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?