Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy tüylerim diken diken oldu canım benim Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah Emeklerini görsün bebeğini sana nasip etsin bacım inşallah güzel haberlerini halayla kutlayalım burda

Ayyyy tüylerim diken diken oldu canım benim Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah Emeklerini görsün bebeğini sana nasip etsin bacım inşallah güzel haberlerini halayla kutlayalım burda

ooleyy beee
cumartesi artı 14.gün 19 haziran günü pozitif test çubuğunu burda göriciz inşalah
İnşallah inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla olsun. Hepimiz halaya dizilelim de burayı çocuk parkına çevirmemiz hayalim de gerçek olsun

Artık zaman da yaklaşıyor ya geliş yolunu hazırlıyordur bebik yavaştan. Çok mu sıcak ki :/ Burası ilkbahar gibi bile değil resmen sonbaharı yaşıyoruz mayıs sonunda
Evet cok sıcK terelellim

Ben demiştimmmmmm

Şuan varya gözlerim dolu dolu Allah'ım
Transfer gününün tarifi yok biliyormusun
Bu zamana kadar yaşadığın herşeyi sil at.. O gün bambaşka olcak
Bebeğini sana verdikleri anı canlı canlı izliyeceksin
Ayy ben yine duygusala bağladm..
Bildiğim tüm duaları senin için okuyacam cumartesi..
Cumartesi artk yeni hayata başlayacaksn
Herşey gönlünce olsun inşallah

Tavik gibi hiç durmadan yumurtalık sandiydim ben megersem yumurta döllenmiş ondanmis
Benim hala aklima geldikce gülüyorum
Ama gecrekten piskoloji nasil etki ediyor ruhumuza okadar olmuycak olmuyor kafasindaydim ki, olmus olabilecegi oazaman hic düsünemedim tavuk gibi yumurtluyor olabilirim diye düsündüm

Bir saglikci olarak belki asi yi desteklemem gerekir bilmiyorum amaaaaaa

ben burda okadar ugrastim sizlerle beraber ve yediklerimizin ictiklerimizin herseyin vücuda artik zarari dokundugunu düsünüyordum ki hala düsünüyorum .
Asi kismina gelince bende cogu asi yapili asilara öyle aman aman karsi degilim degildim daha dpgrusu.

ama bu korona asinsini garipsiyorum icime sinmiyor .... emziriyorum da ben direne bidligim kadar direnenlerden olucam galiba .

doktorum yani patronum asi olmuyormus ve calisanlara bizlere de tavsiye etmiyor . Olmayin diyor tabi aciktan söylemiyor.

kizlar ben korona olmadim hic olduysamda haberim yok

anneannemi kaybettim korona dan

ama asli suydu ( korona yogun baklm odasina konuldu ) yer yok diye testlerde negativdi sonradan positiv yazilmis rapora bizr verilen bilginnegatic olduguydu
Ic organöarindan rahatsizdi ztn siroz vs. Ve agir ilaclari kaldiramadi bünyesi öyle vefat etti koronadan !
Ki bu kaidna biz kendi ilaclarini bile okadar atalttik ki cigerine zarari daha fazla dokuasin diye

Simdi bu tarz seyler görüp duyunca insan asi olasi gelmiyor ....

Başın sağolsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…