- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.621
Artık zaman da yaklaşıyor ya geliş yolunu hazırlıyordur bebik yavaştan. Çok mu sıcak ki :/ Burası ilkbahar gibi bile değil resmen sonbaharı yaşıyoruz mayıs sonundaAğırlaştm cnm.. Bulantılarmda bdaha başladı gibi
Hatay cok sıcak çekilmio
senin randevu kaçta agaArtık zaman da yaklaşıyor ya geliş yolunu hazırlıyordur bebik yavaştan. Çok mu sıcak ki :/ Burası ilkbahar gibi bile değil resmen sonbaharı yaşıyoruz mayıs sonunda
Ayyyy tüylerim diken diken oldu canım benim Rabbim sağlıkla tutundursun inşallahKızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
Hemsirecik
MNbeyaz
dayler dayler
bir mucizee
DusunceBulutu
Saron
ooleyy beeeKızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
Hemsirecik
MNbeyaz
dayler dayler
bir mucizee
DusunceBulutu
Saron
Ayyyy tüylerim diken diken oldu canım benim Rabbim sağlıkla tutundursun inşallahEmeklerini görsün bebeğini sana nasip etsin bacım inşallah güzel haberlerini halayla kutlayalım burda
İnşallah inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla olsun. Hepimiz halaya dizilelim de burayı çocuk parkına çevirmemiz hayalim de gerçek olsunooleyy beee
cumartesi artı 14.gün 19 haziran günü pozitif test çubuğunu burda göriciz inşalah
Yuppiii azıcık kaldı yaşasın dualarım seninle o pozitifi gorcez 15 güneKızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
Hemsirecik
MNbeyaz
dayler dayler
bir mucizee
DusunceBulutu
Saron
Hayırlısıyla inşallahYuppiii azıcık kaldı yaşasın dualarım seninle o pozitifi gorcez 15 güne
Evet cok sıcK terelellimArtık zaman da yaklaşıyor ya geliş yolunu hazırlıyordur bebik yavaştan. Çok mu sıcak ki :/ Burası ilkbahar gibi bile değil resmen sonbaharı yaşıyoruz mayıs sonunda
Ben demiştimmmmmmKızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
Hemsirecik
MNbeyaz
dayler dayler
bir mucizee
DusunceBulutu
Saron
Oyy cok sukur askoss ❤❤ pozitif haberinide aliriz inşallah ❤Kızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
Hemsirecik
MNbeyaz
dayler dayler
bir mucizee
DusunceBulutu
Saron
Benim hala aklima geldikce gülüyorumTavik gibi hiç durmadan yumurtalık sandiydim ben megersem yumurta döllenmiş ondanmis
Evet cok sıcK terelellim
Ben demiştimmmmmm
Şuan varya gözlerim dolu dolu Allah'ım
Transfer gününün tarifi yok biliyormusun
Bu zamana kadar yaşadığın herşeyi sil at.. O gün bambaşka olcak
Bebeğini sana verdikleri anı canlı canlı izliyeceksin
Ayy ben yine duygusala bağladm..
Bildiğim tüm duaları senin için okuyacam cumartesi..
Cumartesi artk yeni hayata başlayacaksn
Herşey gönlünce olsun inşallah
Bir saglikci olarak belki asi yi desteklemem gerekir bilmiyorum amaaaaaakızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
@Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
cukulatam hadi yine iyisin bildirim 2 oldu
@NealStreet
dayler dayler
Akmerim
@Katre_g
Miss Bride
Saron
@Kiraz cicegi5388 kız nerelerdesin
@Sirinca ses ver :)
@anonimbirbayan
@HUN KIZI gel gel
@olive_bluto polyannam
Aynen valla kuzum olduğu hiç aklimiza gelmiyo bileBenim hala aklima geldikce gülüyorum
Ama gecrekten piskoloji nasil etki ediyor ruhumuza okadar olmuycak olmuyor kafasindaydim ki, olmus olabilecegi oazaman hic düsünemedim tavuk gibi yumurtluyor olabilirim diye düsündüm
Başın sağolsun kuzumBir saglikci olarak belki asi yi desteklemem gerekir bilmiyorum amaaaaaa
ben burda okadar ugrastim sizlerle beraber ve yediklerimizin ictiklerimizin herseyin vücuda artik zarari dokundugunu düsünüyordum ki hala düsünüyorum .
Asi kismina gelince bende cogu asi yapili asilara öyle aman aman karsi degilim degildim daha dpgrusu.
ama bu korona asinsini garipsiyorum icime sinmiyor .... emziriyorum da ben direne bidligim kadar direnenlerden olucam galiba .
doktorum yani patronum asi olmuyormus ve calisanlara bizlere de tavsiye etmiyor . Olmayin diyor tabi aciktan söylemiyor.
kizlar ben korona olmadim hic olduysamda haberim yok
anneannemi kaybettim korona dan
ama asli suydu ( korona yogun baklm odasina konuldu ) yer yok diye testlerde negativdi sonradan positiv yazilmis rapora bizr verilen bilginnegatic olduguydu
Ic organöarindan rahatsizdi ztn siroz vs. Ve agir ilaclari kaldiramadi bünyesi öyle vefat etti koronadan !
Ki bu kaidna biz kendi ilaclarini bile okadar atalttik ki cigerine zarari daha fazla dokuasin diye
Simdi bu tarz seyler görüp duyunca insan asi olasi gelmiyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?