- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.521
faydası yokkkkkDondurma ye dedik ya
Nealllllll
Yarn kaçta
Bulutum temizliie devam mıGünaydın
Macun yifaydası yokkkkk
gelecek ay yiyerimBulutum temizliie devam mı
Macun yi
Sinir oldum zaten, ilk randevudan önce senin aşı günün ne zamandı diye arayıp bana soruyor, ben söylüyorum, gidip aşı oluyorum, ikinci dozun zamanı geldiği ve arayıp çağırılmadığım halde kendim takip edip gidiyorum, hanımefendi sisteme kaydetmedik deyip aşıyı yapmadan geri gönderiyor bir daha da bir ay sonra çağırıyor.Kuzum bunlar iyimi...
Kesinlikle şijayet etmelisin sağlık bakanlığına!!!!!!
kanka kokmuyo mu bu evin içini tırmalamıyo mu biyerler kazmak istemiyo muMirabalarrrEki Görüntüle 2864031
Yok ya ev derli toplu geçen wcler bitti yer silme bitti.çamaşırlar düzenlendi. kapılar pencereler var onu da pazar eşime yaptırmaya düşünüyorum.beyaz gibi benimde kirliler sepetten taştı iki makine açmam lazım bugün bir de robotu çalıştırırımBulutum temizliie devam mı
Macun yi
Kokmuyor bebegim temiz benim oglumkanka kokmuyo mu bu evin içini tırmalamıyo mu biyerler kazmak istemiyo mu
Macunun nerden olduğunu bıldnzmıgelecek ay yiyerim
Ayy bilemedm gelinim..Sinir oldum zaten, ilk randevudan önce senin aşı günün ne zamandı diye arayıp bana soruyor, ben söylüyorum, gidip aşı oluyorum, ikinci dozun zamanı geldiği ve arayıp çağırılmadığım halde kendim takip edip gidiyorum, hanımefendi sisteme kaydetmedik deyip aşıyı yapmadan geri gönderiyor bir daha da bir ay sonra çağırıyor.
Koskoca yedi ay geçti, birgün de gelip hadi tahlillerini kontrol edelim diye arayan olmadı bu nasıl ilgi alaka?
Kovit aşısı olsa aramakla kalmaz, ikna timiyle kapıma gelirlerdi ama...
Miriba televoleMirabalarrrEki Görüntüle 2864031
Anaamm kolay gele bacmYok ya ev derli toplu geçen wcler bitti yer silme bitti.çamaşırlar düzenlendi. kapılar pencereler var onu da pazar eşime yaptırmaya düşünüyorum.beyaz gibi benimde kirliler sepetten taştı iki makine açmam lazım bugün bir de robotu çalıştırırımeşimin oyun şeyine bakıyorum bir de o var tabi onu da yaptım mı bitti gitti ayakkabıları makineye atıcam da pazarı bekliyorum balkon yıkansın tek tek dizcem montları yıkama 3 gün sonraya
bi de neguik gibi çıçıyor olacaktıKokmuyor bebegim temiz benim oglum
Akilli benim bebisim mesela koltugun altina sigmiyor kazmaya calisiyor ki girsin altina ama bakiyor olmuyor gidiyor
Kosuyor oynuyor yatiyor yiyor iciyor tekrar yatiyor
haa sen o macunu diyon yok kanka nerden bulalım onu bulsam ben de yerdim amaMacunun nerden olduğunu bıldnzmı
Ayy bilemedm gelinim..
Benm bildiğim haftası var.. Ben vurulalı nerden baksan 12 hafta olmuştır..
Ondan 3 hafta snra bdaha aradılar tahlil için..
Sonra 27. Haftamda bşdaha aradılar herşey yolundamı die..
35. Haftada oraya gidecekmişim
Hem bidaha tahlil yapışacakmş
Hem emzirme eğitimi verilcekmiş
Hemde doğumdan snra bebek aşıları için bilgi verilio bana verdikleri karta işlencekmiş
Miriba televole
Anaamm kolay gele bacm
Ben hepsini herife yaptırdm
aaa nerde oo
Beni oğlanda hiç çağırmadılar hiç aramadılar sağlık ocağından bunda çağırsalar da gitmemMacunun nerden olduğunu bıldnzmı
Ayy bilemedm gelinim..
Benm bildiğim haftası var.. Ben vurulalı nerden baksan 12 hafta olmuştır..
Ondan 3 hafta snra bdaha aradılar tahlil için..
Sonra 27. Haftamda bşdaha aradılar herşey yolundamı die..
35. Haftada oraya gidecekmişim
Hem bidaha tahlil yapışacakmş
Hem emzirme eğitimi verilcekmiş
Hemde doğumdan snra bebek aşıları için bilgi verilio bana verdikleri karta işlencekmiş
Miriba televole
Anaamm kolay gele bacm
Ben hepsini herife yaptırdm
Kanka sendeki enerjiden istiyorm ne olur yabi de neguik gibi çıçıyor olacaktıama çok sevimli yaaaaaaa ben de mi alsam eve
haa sen o macunu diyon yok kanka nerden bulalım onu bulsam ben de yerdim ama
Gelmedi bugnaaa nerde oo
Benm hemşirem cok tatlı ya...Beni oğlanda hiç çağırmadılar hiç aramadılar sağlık ocağından bunda çağırsalar da gitmemadamı azarlamak dan başka bişey yapmıolar bende tepki verince kavga çıkıo
Harika bir haberm var
Hah sonunda çok şükür vucut dayanmadı tabi artık iyi gelmiştirHarika bir haberm var
Uyumuşum
2 ay sonra uyandm ve bdaha uyuyabildim
Benim için mucize gibi bişey
Birazdan dersm var evet hemde son ders
Artk bitti
ahahaa dün karalar bağlıyodum dövüyodun o zamanKanka sendeki enerjiden istiyorm ne olur ya
Gelmedi bugn
Benm hemşirem cok tatlı ya...
Tlfonda bile enerji veriyor.. Aşıya gittiğimde gülüyoruz felan.. Cok kilo aldm diyorm hani nerde göremiorm diyor
Burdayım askos bildirimler yine gelmez oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?