Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bunlar iyimi...
Kesinlikle şijayet etmelisin sağlık bakanlığına!!!!!!
Sinir oldum zaten, ilk randevudan önce senin aşı günün ne zamandı diye arayıp bana soruyor, ben söylüyorum, gidip aşı oluyorum, ikinci dozun zamanı geldiği ve arayıp çağırılmadığım halde kendim takip edip gidiyorum, hanımefendi sisteme kaydetmedik deyip aşıyı yapmadan geri gönderiyor bir daha da bir ay sonra çağırıyor.
Koskoca yedi ay geçti, birgün de gelip hadi tahlillerini kontrol edelim diye arayan olmadı bu nasıl ilgi alaka?
Kovit aşısı olsa aramakla kalmaz, ikna timiyle kapıma gelirlerdi ama...

Bulutum temizliie devam mı

Macun yi
Yok ya ev derli toplu geçen wcler bitti yer silme bitti.çamaşırlar düzenlendi. kapılar pencereler var onu da pazar eşime yaptırmaya düşünüyorum.beyaz gibi benimde kirliler sepetten taştı iki makine açmam lazım bugün bir de robotu çalıştırırım eşimin oyun şeyine bakıyorum bir de o var tabi onu da yaptım mı bitti gitti ayakkabıları makineye atıcam da pazarı bekliyorum balkon yıkansın tek tek dizcem montları yıkama 3 gün sonraya

kanka kokmuyo mu bu evin içini tırmalamıyo mu biyerler kazmak istemiyo mu
Kokmuyor bebegim temiz benim oglum
Akilli benim bebisim mesela koltugun altina sigmiyor kazmaya calisiyor ki girsin altina ama bakiyor olmuyor gidiyor
Kosuyor oynuyor yatiyor yiyor iciyor tekrar yatiyor

gelecek ay yiyerim
Macunun nerden olduğunu bıldnzmı

Ayy bilemedm gelinim..
Benm bildiğim haftası var.. Ben vurulalı nerden baksan 12 hafta olmuştır..
Ondan 3 hafta snra bdaha aradılar tahlil için..
Sonra 27. Haftamda bşdaha aradılar herşey yolundamı die..
35. Haftada oraya gidecekmişim
Hem bidaha tahlil yapışacakmş
Hem emzirme eğitimi verilcekmiş
Hemde doğumdan snra bebek aşıları için bilgi verilio bana verdikleri karta işlencekmiş

Miriba televole

Anaamm kolay gele bacm
Ben hepsini herife yaptırdm

Kokmuyor bebegim temiz benim oglum
Akilli benim bebisim mesela koltugun altina sigmiyor kazmaya calisiyor ki girsin altina ama bakiyor olmuyor gidiyor
Kosuyor oynuyor yatiyor yiyor iciyor tekrar yatiyor
bi de neguik gibi çıçıyor olacaktı ama çok sevimli yaaaaaaa ben de mi alsam eve
haa sen o macunu diyon yok kanka nerden bulalım onu bulsam ben de yerdim ama

Beni oğlanda hiç çağırmadılar hiç aramadılar sağlık ocağından bunda çağırsalar da gitmem adamı azarlamak dan başka bişey yapmıolar bende tepki verince kavga çıkıo

bi de neguik gibi çıçıyor olacaktı ama çok sevimli yaaaaaaa ben de mi alsam eve

haa sen o macunu diyon yok kanka nerden bulalım onu bulsam ben de yerdim ama
Kanka sendeki enerjiden istiyorm ne olur ya

Gelmedi bugn

Beni oğlanda hiç çağırmadılar hiç aramadılar sağlık ocağından bunda çağırsalar da gitmem adamı azarlamak dan başka bişey yapmıolar bende tepki verince kavga çıkıo
Benm hemşirem cok tatlı ya...
Tlfonda bile enerji veriyor.. Aşıya gittiğimde gülüyoruz felan.. Cok kilo aldm diyorm hani nerde göremiorm diyor

Harika bir haberm var
Uyumuşum
2 ay sonra uyandm ve bdaha uyuyabildim
Benim için mucize gibi bişey
Birazdan dersm var evet hemde son ders
Artk bitti
Hah sonunda çok şükür vucut dayanmadı tabi artık iyi gelmiştir
Nöbet sırası bana geçti desene bende geceleri 2saatte bir ayaktayım

Kanka sendeki enerjiden istiyorm ne olur ya

Gelmedi bugn

Benm hemşirem cok tatlı ya...
Tlfonda bile enerji veriyor.. Aşıya gittiğimde gülüyoruz felan.. Cok kilo aldm diyorm hani nerde göremiorm diyor
ahahaa dün karalar bağlıyodum dövüyodun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…