- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.501
Otursun, sıfır.Evdeyken karışamıo
Uzaktayken tırmalamam diye düşünüo sanırım ama daha fazla tırmalıorum
Oturuo oturduğu yerde
Temmuz ortası sonu gibi evet cnmNe 8 ay mıe doğum gelmiş
Beyazımnasılsınız bakalım
İyiyim kuzum ya özlettin yine sen nasılsın bakemNe 8 ay mıe doğum gelmiş
Beyazımnasılsınız bakalım
Ya çıldırıyorumTemmuz ortası sonu gibi evet cnm
iyiyim ben çok şükür, bende özledimİyiyim kuzum ya özlettin yine sen nasılsın bakem
Beni bilion.. Sade, az ve özYa çıldırıyorumhazırlıklar tamamdır o zaman
iyiyim ben çok şükür, bende özledimbebişinden naber
O bizden bıktı galıba bacım ya iki günde bir görüyoz hiç bişey yapamasam acile gidiyorumYa çıldırıyorumhazırlıklar tamamdır o zaman
iyiyim ben çok şükür, bende özledimbebişinden naber
Şuan içinde var olana haksızlık yapıosn..Bu seneki hazıranı sevemiyorum bebeğim yaşasaydı şimdi kucağımda olacaktı
O zaman nasıl geöer bana hazıran diye düşğnüp çok ağladım içimden hiç çıkmıo
Sadelik iyidir iyiBeni bilion.. Sade, az ve öz
O yüzden ivit bitti
Önce bi doğduğunu göreym kalanlar halledilir.. Doğana kdar inanmıorm cnkü yaşadklarımdan dolayo
Çok şükür bin şükürŞuan içinde var olana haksızlık yapıosn..
Hemen şükret bakem...
Bide isteyen herkes içinde dua et
Üzülme annem.. Kıyamam
Bir an annem kk üye oldu sandımSadelik iyidir iyi
Sen doğduğunda da oyuncak mı bu benim olamaz dersin kesin xjdhfj
Daha bebenin üstü başı yıkanmadı hazır diyorBeni bilion.. Sade, az ve öz
O yüzden ivit bitti
Önce bi doğduğunu göreym kalanlar halledilir.. Doğana kdar inanmıorm cnkü yaşadklarımdan dolayo
Çok yanlışBu seneki hazıranı sevemiyorum bebeğim yaşasaydı şimdi kucağımda olacaktı
O zaman nasıl geöer bana hazıran diye düşğnüp çok ağladım içimden hiç çıkmıo
Yeter diye bağırmadığı sürece sıkıntı yokO bizden bıktı galıba bacım ya iki günde bir görüyoz hiç bişey yapamasam acile gidiyorum
Bana anne de dkjghfdjfgBir an annem kk üye oldu sandım
Onun cümlesi
Bebeği yıkarken onları da yıkarAcelesi yok
Cok fenasınızBana anne de dkjghfdjfg
aklın yolu bir
Bebeği yıkarken onları da yıkar
İnsan nerde ne zaman be yaşayacağını bilmeden yaşıyor bu dünyayı galiba umut ediyor hayal kuruyor plan yapıo ama bazen sonlar güzel olmuyor be kuzu Rabbim hiç bir kadına yaşatmasın o kadar zor ki ifade edilemez ama çok şükür tutunmam için bu hayata tekrar bir neden daha verdi bana inşallah bu sefer kavuşurumÇok yanlış
Karnındakine odaklan, ona vereceğin sevgiyi düşün kendini öyle motive et.
Elbette kimse böyle bir şey yaşamak istemez, eminim çok acı bir şeydir ama.. buda kendine yaptığın eziyetin başka türlüsü.
Üzülme karnındaki bebişini de üzme
Yeter diye bağırmadığı sürece sıkıntı yok
Tabi ki kavuşacaksın beyazım o nasıl söz öyle.İnsan nerde ne zaman be yaşayacağını bilmeden yaşıyor bu dünyayı galiba umut ediyor hayal kuruyor plan yapıo ama bazen sonlar güzel olmuyor be kuzu Rabbim hiç bir kadına yaşatmasın o kadar zor ki ifade edilemez ama çok şükür tutunmam için bu hayata tekrar bir neden daha verdi bana inşallah bu sefer kavuşurum
Ne güzel yazmışsın canımsın çok güzel bir kalbin var gercekten boşuna sevmiorum seniTabi ki kavuşacaksın beyazım o nasıl söz öyle.
Umut, sevinç, hüzün, mutluluk, acı bütün duygular insanlar için, elbette ki bunları yaşamamız gerektiği zaman yaşayacağız.
Hatırlaman gerektiğinde sende hatırlayıp üzüleceksin mutlaka, ama düşünmen gereken bir oğlun ve karnında senin her hissettiğini hisseden bir bebeğin var. Onları düşünüp mutlu ol
Rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin bekletmeden. Bende seni seviyorum beyazımNe güzel yazmışsın canımsın çok güzel bir kalbin var gercekten boşuna sevmiorum seniRabbim gönlünden geçeni de sana yaşatsın inşallah bacım özletme kendını gel hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?