• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eiyim sen nassın... sen şimdi müdür yardımcısı oldun ya hani
boş günün yokmu.. gelmiyon hiç :KK43:
Şöyle ki, cumartesi pazar bos gunum tabii ki ama, ya evde olmuyorum, ya evde is oluyor, ya da kitap okuma vs kendime zaman ayırıyorum cnm🥰 pek telle hasir nesir olamıyorum, elime alamıyorum. Bugun de regl oldum, gecikmeli anca geldiii😒😒

Şöyle ki, cumartesi pazar bos gunum tabii ki ama, ya evde olmuyorum, ya evde is oluyor, ya da kitap okuma vs kendime zaman ayırıyorum cnm🥰 pek telle hasir nesir olamıyorum, elime alamıyorum. Bugun de regl oldum, gecikmeli anca geldiii😒😒
Ama biz seni özlüyoruz 😔😔😔
Gelmez olasıca...gelmeyeydi ne olurdu ki :63:

Canım kürtajdan sonra 28 gün sonra gelmesi gereken regl 51 gün sonra geldi. En az iki ay bekleyin demişti doktor. Mecbur ikinci regl bekledim. Üçüncü reglde eşim fena halde hemoroid oldu. Daha 3 ay oluyor adam akıllı deneyeli. Bu üç aylık sürede de eşim ile görümcem arasında çok büyük sorun yaşandı. Arada kaldım. iş yerinde feci sorunlar çıktı ve çözmek zorunda kaldım ... Bunlar atlattıktan sonra eski nişanlımın kalp krizinden öldüğünü öğrendim. Ayrıca annesi de kanser olmuş. Benim ve ailemin canını çok acıtmışlardı. Ah mı ettik acaba dedim. Kendimi hırpaladım. 😔😔 Sonra saçma bir şekilde ya evlenseydim... Beni nasıl bir hayat bekleyecekti düşüncesi vs vs 😔😔
Bu kadar ince düşünmek istemiyorum...
Her seferinde dert anası Bal0ncuk Bal0ncuk ile konuştum... Sağolsun çok rahatlattı...
Artık yapabilirsem sadece eşimi, annemi, babamı, kardeşimi ve kendimi düşüneceğim...
Canparem kıyamam sana hiç bişeyim düşünmemeye çalış hayatı akışına bırak nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyo üzme güzel canını gelicek minnak bebelerimiz bizimde
Bizde seni özledik :KK68:
Nasılsın tatlım arada gelsen ses etsen fena olmaz sanki :KK5:
Yahu ses mi kaldı iliğimi sömürdüler iki aydır 😄
pardon tanışıyormuyuz hanfendi biz hiç özlemedik
bak birde yanlış etiketlemiş beni :63:
ne zaman aramıza dönecen ondan bahset :D :D :D

yaa ben sana kıyamam prenses...
çok seviliyorsun.. bu kapı sana hep açık :KK36::KK36:

gelinnnnnnnnnnnnn :D :D buraya gelen yaklaşık bi 5-6 kere KK'ya küsüyor... alışkınız :D :D
KK'ya gelen bunu yaşıyor genelde :D :D :D sonra bağışıklık kazanıyor :D
sende öyle olursun :D :D :D

pambix çok özledik kuzum :KK36::KK36:
bizde denemelere devam :(
What your name bebek😁 telim ezberlediğim için seni ismini zönk diye yapıştırıyor etiket aramaya gitmiyor acaba unuttuğunda mıdır😄
Yaa biz de seni ozledikkkkk, napiyosnn kiii😍😍😍
Yaaaa örtmenimm çok çalışıyorum ben yaaa😱

- Sadece bu başlığa küsüyorum. :KK70: :KK70:
Aşk olsun biz naptık kiiiiii🤪🤪🤪
Canparem kıyamam sana hiç bişeyim düşünmemeye çalış hayatı akışına bırak nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyo üzme güzel canını gelicek minnak bebelerimiz bizimde

Yahu ses mi kaldı iliğimi sömürdüler iki aydır 😄

What your name bebek😁 telim ezberlediğim için seni ismini zönk diye yapıştırıyor etiket aramaya gitmiyor acaba unuttuğunda mıdır😄

Yaaaa örtmenimm çok çalışıyorum ben yaaa😱
Öyle canım artık takmıyorum.. İki gündür süperim, bomba gibiyim on numarayım :D :D
Allahın izni ile gelecek canım

:KK70: yine kendime sataşacak birilerini buldum :KK70:
asıl sen ne yaptın avukat hanım hiç anlatmadın

evet yakalandın...
bana burda patır patır öğütler veren effok neler yapmış neler :KK70: :KK70: :KK70:
kız okumasana... ben hiç okumuyorum artık
saldım çayıra :halay: :halay: :halay:

canımsın :) kızzz sen çalışmıyorsun ev hanımısın demi ?

erken kalkan bir prenses... neye borçluyuz bunu :KK70:
eveet şuan çalışmıyorumm evde tembellik yapmaca🤦‍♀️ ya adet gelmiyor 2 3 gün önce test yaptım negatif.. şu bekleme kısmı 1 gün 1 ömür gibi değil mi💆‍♀️🙄

Back
X