- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.661
Yaa biz de seni ozledikkkkk, napiyosnn kiiiCanlarım m hepinizi çok özledim benn@Bal0ncuk
Paresilaaa @olive_bluto
Akmerim @WhiteWings
Hemsirecik
dayler dayler vee hepiniz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa biz de seni ozledikkkkk, napiyosnn kiiiCanlarım m hepinizi çok özledim benn@Bal0ncuk
Paresilaaa @olive_bluto
Akmerim @WhiteWings
Hemsirecik
dayler dayler vee hepiniz
![]()
eiyim sen nassın... sen şimdi müdür yardımcısı oldun ya haniYevrummmm, guzummmmm naberrrrr![]()
Bence bizim suçumuz yok ki hep biz mi bakacaz içinde birşey var mı yok mu diye![]()
bende bugün cok yoğundum yaBitirdim bu gün pek yoğundum da![]()
bende bugün cok yoğundum ya
sinirimide bozdular zaten![]()
bende bugün cok yoğundum ya
sinirimide bozdular zaten![]()
Aman ben herif alerjik reaksiyon glsteriyorum galibakız benim herif yazık ya normaldede kıyamaz
şimdi birde uzakta
isime karar verdinizmi
Şöyle ki, cumartesi pazar bos gunum tabii ki ama, ya evde olmuyorum, ya evde is oluyor, ya da kitap okuma vs kendime zaman ayırıyorum cnmeiyim sen nassın... sen şimdi müdür yardımcısı oldun ya hani
boş günün yokmu.. gelmiyon hiç![]()
Ama biz seni özlüyoruzŞöyle ki, cumartesi pazar bos gunum tabii ki ama, ya evde olmuyorum, ya evde is oluyor, ya da kitap okuma vs kendime zaman ayırıyorum cnmpek telle hasir nesir olamıyorum, elime alamıyorum. Bugun de regl oldum, gecikmeli anca geldiii
![]()
- Sadece bu başlığa küsüyorum.gelinnnnnnnnnnnnn![]()
buraya gelen yaklaşık bi 5-6 kere KK'ya küsüyor... alışkınız
![]()
KK'ya gelen bunu yaşıyor genelde![]()
![]()
sonra bağışıklık kazanıyor
sende öyle olursun![]()
![]()
![]()
Canparem kıyamam sana hiç bişeyim düşünmemeye çalış hayatı akışına bırak nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyo üzme güzel canını gelicek minnak bebelerimiz bizimdeCanım kürtajdan sonra 28 gün sonra gelmesi gereken regl 51 gün sonra geldi. En az iki ay bekleyin demişti doktor. Mecbur ikinci regl bekledim. Üçüncü reglde eşim fena halde hemoroid oldu. Daha 3 ay oluyor adam akıllı deneyeli. Bu üç aylık sürede de eşim ile görümcem arasında çok büyük sorun yaşandı. Arada kaldım. iş yerinde feci sorunlar çıktı ve çözmek zorunda kaldım ... Bunlar atlattıktan sonra eski nişanlımın kalp krizinden öldüğünü öğrendim. Ayrıca annesi de kanser olmuş. Benim ve ailemin canını çok acıtmışlardı. Ah mı ettik acaba dedim. Kendimi hırpaladım.Sonra saçma bir şekilde ya evlenseydim... Beni nasıl bir hayat bekleyecekti düşüncesi vs vs
Bu kadar ince düşünmek istemiyorum...
Her seferinde dert anasıBal0ncuk ile konuştum... Sağolsun çok rahatlattı...
Artık yapabilirsem sadece eşimi, annemi, babamı, kardeşimi ve kendimi düşüneceğim...
Yahu ses mi kaldı iliğimi sömürdüler iki aydırBizde seni özledik
Nasılsın tatlım arada gelsen ses etsen fena olmaz sanki![]()
What your name bebekpardon tanışıyormuyuz hanfendi biz hiç özlemedik
bak birde yanlış etiketlemiş beni
ne zaman aramıza dönecen ondan bahset![]()
![]()
![]()
yaa ben sana kıyamam prenses...
çok seviliyorsun.. bu kapı sana hep açık
gelinnnnnnnnnnnnn![]()
buraya gelen yaklaşık bi 5-6 kere KK'ya küsüyor... alışkınız
![]()
![]()
KK'ya gelen bunu yaşıyor genelde![]()
![]()
sonra bağışıklık kazanıyor
![]()
sende öyle olursun![]()
![]()
![]()
pambix çok özledik kuzum
bizde denemelere devam![]()
Yaaaa örtmenimm çok çalışıyorum ben yaaaYaa biz de seni ozledikkkkk, napiyosnn kiii![]()
Aşk olsun biz naptık kiiiiii- Sadece bu başlığa küsüyorum.![]()
![]()
Öyle canım artık takmıyorum.. İki gündür süperim, bomba gibiyim on numarayımCanparem kıyamam sana hiç bişeyim düşünmemeye çalış hayatı akışına bırak nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyo üzme güzel canını gelicek minnak bebelerimiz bizimde
Yahu ses mi kaldı iliğimi sömürdüler iki aydır
What your name bebektelim ezberlediğim için seni ismini zönk diye yapıştırıyor etiket aramaya gitmiyor acaba unuttuğunda mıdır
Yaaaa örtmenimm çok çalışıyorum ben yaaa![]()
eveet şuan çalışmıyorumm evde tembellik yapmacayine kendime sataşacak birilerini buldum
asıl sen ne yaptın avukat hanım hiç anlatmadın
evet yakalandın...
bana burda patır patır öğütler veren effok neler yapmış neler![]()
![]()
kız okumasana... ben hiç okumuyorum artık
saldım çayıra![]()
![]()
canımsın :) kızzz sen çalışmıyorsun ev hanımısın demi ?
erken kalkan bir prenses... neye borçluyuz bunu![]()
Bişey yapmadınız ki :)Aşk olsun biz naptık kiiiiii![]()