• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya yok, adam bence beta girmeyi unuttu :KK43:
idrar da çıkmış çünkü ama beta'dan haber yook :KK43:

zaten ayak üstü öyle komik oldu ki, corona yüzünden odaya bile girmeden resmen kapıdan yalapşap bişeyler konuştuk. hamilelikte istenen genel testleri istiycem dedi, hiç hormon vs. bişey istememiş, dümdüz hemogramla HIV, Hepatit vs. onları istemiş :kahve:
yaa ben sana kıyamamm :D :D

Yok dun izleyemedim simdi izliyorum :KK70: :KK70:
ben müneccimiyim nerden bilecem la :D

Yarin ansama kadar vardaaaa vaaaar anca hazirlanirsin 😅😅😅😅😅
niye kız ne hazırlancam altı üstü yerden bitme baloncuk işte :D :D

Bal0ncuk Bal0ncuk hey Allahım yareppimmmmm ya yine ne yaptı da küstün. Adam bir uslu durmuyor anacım ya da sen çok takıyorsun kafaya :KK70: :KK70: sal gitsin kuzum bebik için değer 😍
araba alacazda beni kandırmaya çalışıyor onun tribindeyim :D :D

Kırmızılar gelebilir 😂

Yerleştim kuzucum. Okulum da güzel :) Valla çok rahatım. Bizi dersimiz bitince yolluyor müdür

Biz de hissettik 🤦🏼‍♀️
eveeet, yani kısa sürdü ama sandalyem altımda oynadı resmen.
bu duyguyu unutmuşum :KK34:
Evet çok kısa sürdü ama baya salladı
Bir de bizim bina biraz eski hatta tarihi eser gibi yani baya sallandık o sepeble :olamaz:
Aynen kızlar 4,3 olmuş şiddeti.. Allah beterinden korusun inşallah :KK43: deprem olunca bana bir kal geliyor ya. oturdugum yerde kalakaldım. Şiddetlenecek mi çok sürecek mi diye kaldım öyle :KK43: kıpırdayamadım da :KK43:
Hepimize geçmiş olsun
Ayyyy hepinize geçmiş olsun...
Allah bir daha yaşatmasın...
Adliyede diğer kalemlerde hissetmiş 😔😔
Ben hiçbir şey hissetmedim 🙄🙄

Ayyyy hepinize geçmiş olsun...
Allah bir daha yaşatmasın...
Adliyede diğer kalemlerde hissetmiş 😔😔
Ben hiçbir şey hissetmedim 🙄🙄
Sağol kuzum, hissetmemek daha güzel yaaa o sarsıntıyı yaşayınca insan her an sallanıyor gibi hissediyor :KK43:

Sağol kuzum, hissetmemek daha güzel yaaa o sarsıntıyı yaşayınca insan her an sallanıyor gibi hissediyor :KK43:
Kesinlikle canım haklısın. 99 depremini de hissetmemiştim tatildeydik. Ama o çok kötüydü. İletişim yok. Radyo da İstanbul yerle bir, taş üstünde taş kalmadı demişti. Nasıl korkmuştum sevdiğim insanlar için😔😔😔

Kesinlikle canım haklısın. 99 depremini de hissetmemiştim tatildeydik. Ama o çok kötüydü. İletişim yok. Radyo da İstanbul yerle bir, taş üstünde taş kalmadı demişti. Nasıl korkmuştum sevdiğim insanlar için😔😔😔
Ayyy Allah'im bir daha yaşatmasın o günleri ☹️☹️
O geceyi asla unutamam herhalde bütün gece kaldırımda küçücük battaniyemle :KK43:
Ertesi gün gördüklerim parklarda yatan insanlar hayatta unutamam bende çok korkmuştum 😔😔

Ayyy Allah'im bir daha yaşatmasın o günleri ☹☹
O geceyi asla unutamam herhalde bütün gece kaldırımda küçücük battaniyemle :KK43:
Ertesi gün gördüklerim parklarda yatan insanlar hayatta unutamam bende çok korkmuştum 😔😔
Ben yaşamadan akrabalarım, arkadaşlarım için o kdar korktum
Sen yaşayıp gördün hayal bile edemiyorum Allahım bir daha yaşatmasın

Back
X