- 19 Kasım 2019
- 53.786
- 136.548
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.861
öleceksek bebe yolunda ölecez yeğennnnnnHeee gelişin çok ses getirdi
Gelmeden duyuldu baloşun ayak sesleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öleceksek bebe yolunda ölecez yeğennnnnnHeee gelişin çok ses getirdi
Gelmeden duyuldu baloşun ayak sesleri![]()
oyyy kıyamam size tatliş aşıklar.. tabe ya rahatlık gibisi yokGitmedi canım hafta sonu gidecek. Çok güzel geçiyor ya devlet okulunda çalışmaya kurban olayım ben
HahahÇak o zaman parem
Mesele bebek yolunda ölmek değil yeğen mesele bebeğinle birlikte yaşamaköleceksek bebe yolunda ölecez yeğennnnnn![]()
yo yo ben seni tanımıyorumMesele bebek yolunda ölmek değil yeğen mesele bebeğinle birlikte yaşamak
Ay sabah sabah kendimden soğudum![]()
yumurtlama ne zaman![]()
Boş gün var kuzum çarşamba okulun dezenfekte edilme günü ama biz okula gideceğiz sanırım. Bişey demedi müdüroyyy kıyamam size tatliş aşıklar.. tabe ya rahatlık gibisi yok
boş gün koymadılarmı
benimki işte bilmem kaçıncı gün gelmedi halaSalı çarşamba bekliyoruz bakalım kendilerini![]()
Huhuuu salı bi deprem de sizdenSalı çarşamba bekliyoruz bakalım kendilerini![]()
benim eşime haftanın 5 günü gelecen diyordu...Boş gün var kuzum çarşamba okulun dezenfekte edilme günü ama biz okula gideceğiz sanırım. Bişey demedi müdür
Sen yakalayamamıs olmayasın balus?benimki işte bilmem kaçıncı gün gelmedi hala![]()
E süperbenim eşime haftanın 5 günü gelecen diyordu...
şimdi demiş yok sanada yazık![]()
pazartesi günü ( tüm öğretmenler gelmek zorunda)
salı-perşembe
çarşamba-cuma diyede 2 güne ayrılmışlar
haftada 3 gün gidiyorlar yani.. ondada birkaç saat![]()
olabilir kuzum.. kaçırmış olabilirim antepteykenSen yakalayamamıs olmayasın balus?
eşimin çarşamba boşE süperbizim boş gün de keşkem cuma ya da pazartesi olsa
Kocanı bekliyor kız o hiç anlamiyorsun yaaabenimki işte bilmem kaçıncı gün gelmedi hala![]()
Yansın gecelerHuhuuu salı bi deprem de sizden![]()
umarım geçmemiştir.. ucuz uçak bileti alcaktım benKocanı bekliyor kız o hiç anlamiyorsun yaaa
Yansın geceler![]()
İnşallah geçmemiştir ekşın yaşarsınızumarım geçmemiştir.. ucuz uçak bileti alcaktım ben
otobüse kalırım valla![]()
keşke bu 3 günde yumurtlamayı görsemİnşallah geçmemiştir ekşın yaşarsınız![]()
Sen geçen ay burda huysuz huysuz zaten olmayacak diye gezzzzzzz çabalama bebiş yapma sonra söz üç dört kere yapacam dekeşke bu 3 günde yumurtlamayı görsem![]()
![]()
söz veriyorum günde 3-4 kere bebe yapacam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()