- 19 Kasım 2019
- 53.786
- 136.548
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.921
anam daha cok yeni 3. ayındasın o zaman sana sataşmıyorumYine de öyle kırmak istemedim canım bil takılıyoruz samimi konuşmalarına dayanarak öyle dedimbiz de haftasonu eşimin ailesine gidicez ama valla yumurtlama denk gelse affetmezdim bu sefer
kardeş kardeş oturuyoruz orada
Evet canım inşallah İstanbul'a gitmeden olur bu bebiş çok duyuyoruz tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kalanları. Kandilliyi takip edelim sizin oralarda deprem olursa bilelim kiBal0ncuk iş başında
Kuzum aslında biz Mayıs'tan beri düşünüyoruz ama ben Mayıs'ta doğum kontrol hapını bıraktım, yumurtlamanın ne zaman olacağı belirsizdi çünkü 6 yıldır falan kullanıyordum. Mayıs'ta değerlendirdik ama onu bu nedenle saymıyorum, doğru düzgün bir yumurtlama olmamış olabilir. Haziran'da es geçtik çünkü sağlık sigortası yaptırdık bekleme süresini geçirdik. Temmuz ve ağustosta yumurtlama günlerini değerlendirdik tam olarak yani. Bir de şimdi bu ay değerlendirdik sanırım 3.aydayız diyebiliriz bu dırumdaay sayınca az oldu ama bana yıllar gibi geliyor
![]()
sen yeni bebek

hellöğğğğ bebeğimmmmmmmmmmmmHellööğğğ
Galiba bende yumrrtladım ahhahahas çünkü her yumurtlama zamanı aynı sancıları çekerim hiç şaşmaz![]()