• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım size günün sorusunu sormak istiyorum şimdiden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim çünkü biraz garip bir soru olacak :olamaz::KK48:

Şimdi benim klasik regli m 28 günde bir olur gelmeden önce böyle krem rengi kahverengi akıntım olur sonra regl gelir..
Bittikten sonra da her şey normale döner taki yumurtlamaya kadar akıntı vs olmaz ama bu ay bir gariplik var regl bitti çoktan 3 4 gün falan oldu, amaaa garip bir şekilde akıntım devam ediyor hemde öyle beyaz şeffaf falan da değil nasıl desem böyle buğulu krem gibi bir şey :olamaz:

Şimdi beni aldı bir korku acaba enfeksiyon mu var diye doktora falan mı gitsem diye düşünüyorum yada beklesem mi karar veremedim ne dersiniz ? o_O
canım hormonsal olabilir... stres yaptın baban için ondan olabilir
en son ihtimal enfeksiyon olabilir.. bence bir iki gün takibe al.. devam ederse dr git

evet bende ondan korkuyorum zaten neyse olmadı haftaya doktora giderim inş yoktur

bu arada çok saçma miktarlarda su iç canım, miden bulansa da 2,5-3 litre içmeye çalış.
bol bol idrara çıkarır ama enfeksiyonu çok güzel temizliyor diye biliyorum. olur da varsa eğer azaltmış, temizlemiş olursun. :21:

bu arada çok saçma miktarlarda su iç canım, miden bulansa da 2,5-3 litre içmeye çalış.
bol bol idrara çıkarır ama enfeksiyonu çok güzel temizliyor diye biliyorum. olur da varsa eğer azaltmış, temizlemiş olursun. :21:
sağol canım :KK200: çok içiyorum aslında ama doğru söylüyorsun sınırlarımı zorlayayım :110:

Merhabalarrr siz gunu bitirdiniz ben daha yeni basliyorum :KK70: :KK70:
Bir kaç saat sonra mesaimiz bitecek :KK70::KK70:

Ne olmuş ki bana :KK70: :KK70:
ayyy bir yabancıladım kiii :stop::-):-)

Back
X