- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.441
Heyooo haydi halaya napiosun kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyooo haydi halaya napiosun kuzum
hahahaha deli kızHeyooo haydi halaya napiosun kuzum
Rabbim iyilik versin canım. Nası oluyum uğraşıp duruyorum öyle şükür canım hiç bişe istemiyo hastane günü çekiyorum bakalımiyiyiz kuzum sen nasılsın![]()
ne zaman gideceksin beybiyi görmeyeRabbim iyilik versin canım. Nası oluyum uğraşıp duruyorum öyle şükür canım hiç bişe istemiyo hastane günü çekiyorum bakalım![]()
Cuma gidiyim diyorum sonra diyorumm ki kendime otur oturduğun yerde bi sorunun yok nası olsa nolur nolmaz 7. yada 8. haftada git bilemiyorum yani şuan 6+2 yiz bakalım ibşAllah güzel haberler alırım..ne zaman gideceksin beybiyi görmeye
Gözükür diye düşünüyorum geç döllenme falan meselesi olunca tedirginleştim o yüzden stres yapmadan bekleyim diyorum srnce napıyım?ne zaman gideceksin beybiyi görmeye
doktor sana ne zaman gel dedi kuzum ?Cuma gidiyim diyorum sonra diyorumm ki kendime otur oturduğun yerde bi sorunun yok nası olsa nolur nolmaz 7. yada 8. haftada git bilemiyorum yani şuan 6+2 yiz bakalım ibşAllah güzel haberler alırım..![]()
Bu hafta içibden gel dedi ama dr. Dengesiz konuşunca gitmekde gelmiyor içinde ayın 13. Başka dr. Randevum var ona gidiyim direk diyorum bide ayın 8. Randevu var kendi dr. Onada gidiyim diyorum elimden gelse günlük gidip bakıcamdoktor sana ne zaman gel dedi kuzum ?
hayretttttttttttttttttttttttttttt
kızzz öldürdün beni gülmekten çılgın kdınBu hafta içibden gel dedi ama dr. Dengesiz konuşunca gitmekde gelmiyor içinde ayın 13. Başka dr. Randevum var ona gidiyim direk diyorum bide ayın 8. Randevu var kendi dr. Onada gidiyim diyorum elimden gelse günlük gidip bakıcamRabbim bian önce rahatlatsın güzel habrrlerle inşAllah ne diyim Rabbim'e emanetim çekirdeğim bana bağışlasın inşAllah sende duâ et bacım Rabbim herkese gönlündekini nasip eylesin inşAllah...
![]()
Yorgunum ama uyuyamadim bilmiyorum nedenhayretttttttttttttttttttttttttttt
neden acaba![]()
kızzz öldürdün beni gülmekten çılgın kdın![]()
![]()
kaç randevu aldın
güzelim böyle gerçekten aklın karışır.. mesela için en cok hangi doktora ısındı ?
hangi doktor sana iyi geldiyse ondan randevu al ve onu bekle aynı doktorda devam et ama tabi bu benim fikrim
ben olsam öyle yapardım gerçekten
belki uyutmayan birşeyler vardırYorgunum ama uyuyamadim bilmiyorum neden![]()
Valla Rabbim srnide hep güldürsün inşAllah. Abartmış olabilirim belki inanmazsın 5 randevu aldım ayın 8 ve 9 u ayın 13 ve 14 ü..hayretttttttttttttttttttttttttttt
neden acaba![]()
kızzz öldürdün beni gülmekten çılgın kdın![]()
![]()
kaç randevu aldın
güzelim böyle gerçekten aklın karışır.. mesela için en cok hangi doktora ısındı ?
hangi doktor sana iyi geldiyse ondan randevu al ve onu bekle aynı doktorda devam et ama tabi bu benim fikrim
ben olsam öyle yapardım gerçekten
devletemi gidiyorsun cnmValla Rabbim srnide hep güldürsün inşAllah. Abartmış olabilirim belki inanmazsın 5 randevu aldım ayın 8 ve 9 u ayın 13 ve 14 ü..biliyorum ama işin kötüsü ben hiç bi dr. Isınmadım şuan gittiğim yerde hafiften bağ var iyi hoşda ne biliyim hastane yoruyo sevmem ondan galiba raylar yerine oturup neyin ne olduğu belli olsa doğum yapacak ve sürekli bakacak bi dr. Ayarlıcamda bekliyorum canım işte bende dediğin gibi yapmak isterim ama durunları bilsrn ah hiç gitmezsin.. benimkide acil olmadığı sürece artık hastane yok iyice azalt dedi geçen kötülendim yine yığılmışım öksürük bilmem ne coronamı sandi naptıysa
bende mecbur gidecem 2 hafta çok sıkıntılanıyosan eve dr. Çağırak rahatlayak dedim napıyım ondan sonra laf karıştı araya
![]()
Üni.araştırma kuzm valla deblet ondan hızlı gidiyor ama tedavi sonuçlu bi halt gelmiyodu bana dedikleri gerçi şimdi gebelik var olasılık dışı bişe diyemezlerde orada bize 1 saatten fazla otobüsle arabayı satmak kötü bi fikirdi..devletemi gidiyorsun cnm
Hahaha umarim oyledir yoksa bos yere uykumdan olmus olucambelki uyutmayan birşeyler vardır![]()
İlaç beni son zamanlar daha kötü çarpmaya başladı gözlerim gidiyor hemen kalkacak durumum olmasa hiç kalkmam bide bünyem güçlüdür 40 hap içsem ki zamanında geçirdim öyle bişe bişe olmaz bi hap küçük çarpıyo sanki neyseki 1 tane akiamınki kaldı vitamindende 12 tane kaldı bakalım dr. Gitmeme hepsi bitmiş olacak.devletemi gidiyorsun cnm
özele gitme imkanın varmı kuzum ?Üni.araştırma kuzm valla deblet ondan hızlı gidiyor ama tedavi sonuçlu bi halt gelmiyodu bana dedikleri gerçi şimdi gebelik var olasılık dışı bişe diyemezlerde orada bize 1 saatten fazla otobüsle arabayı satmak kötü bi fikirdi..![]()
ee hadiHahaha umarim oyledir yoksa bos yere uykumdan olmus olucam![]()
![]()
![]()
Yarin sabah test yapicam bugun reglözele gitme imkanın varmı kuzum ?
mesela çevrende anlatılan iyi bir doktor felan
ee hadi![]()
![]()
![]()
![]()
Canım burdaki her hastanede bi dr. Var bildiğimiz özeller haricinde bende gerekirse dişimizi sıkıcaz ilk sonuşta özelden dr. Seçimi yapacağım ama şimdiden erken bi neyin ne olduğunu biliyim diye bekliyorum inşAllah güzel şeyler olmuştur..özele gitme imkanın varmı kuzum ?
mesela çevrende anlatılan iyi bir doktor felan
ee hadi![]()
![]()
![]()
![]()