- Konu Sahibi Paresilaaa
- #170.461
Kızlar merhabalar nasılsınız uzun zamandır yoktum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okul artı online ama online da okuldahahahaha deli kız![]()
iyiyiz çalışıyoruz sen nasılsın![]()
okulamı gidiyorsun yoksa onlinemi evdemisin
gelmesinnnnnnnnnnnnYarin sabah test yapicam bugun reglolmazsam
![]()
![]()
iyiyiz cnm sen nasılsınKızlar merhabalar nasılsınız uzun zamandır yoktum![]()
ohooOkul artı online ama online da okulda![]()
Valla artık o kadar normallestik ki kimse umursamiyo söylüyorsun suçlu oluyorsun kendi kendimizi korumya çalışıyoruz bakalimgelmesinnnnnnnnnnnn
iyiyiz cnm sen nasılsın
beebk nasıl
ohooiyi bak kendine nurcum sıkı koru kendini
malesef artık kimsenin umrunda değilValla artık o kadar normallestik ki kimse umursamiyo söylüyorsun suçlu oluyorsun kendi kendimizi korumya çalışıyoruz bakalim
Aynen raporlar alınmaya başlayınca göreceğim ben ders yazacak öğretmen kalmayincamalesef artık kimsenin umrunda değil
haulbki kış geliyor![]()
valla Allah yardımcımız olsun hepimizin kuzumAynen raporlar alınmaya başlayınca göreceğim ben ders yazacak öğretmen kalmayinca
Amin kuzummm sizde dikkat edin kendinize her yer berbat durumdavalla Allah yardımcımız olsun hepimizin kuzum![]()
ksdjflsj sakin ol camp geçer hemensaol ya müthiş haber
neden beklemiyim burası 37 dereceksdjflsj sakin ol camp geçer hemen
hem sen Ekim de geleceksin herhalde 30 derece beklemiyordun![]()
ıhhh o ne yaneden beklemiyim burası 37 derece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ayy yeriz senin bebişinicanım benim haftam belli değil, 5+2 ya da 5+3 olduğumu düşünüyorum, doktor 5. hafta dedi sadece, gelecek hafta gidince belli olacak![]()
deniz kısmı güzel tabimillet denize giriyor sen ne diyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
ayy yeriz senin bebişini![]()
gellldeniz kısmı güzel tabi![]()
yaa kendi sağlıklı olsundayaaa
bu haftalarda gidip yolk sac, bebek vs. gören de var ama ondan soruyosan, herkesin farklı ilerliyo çok aynı değil![]()