• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemsirecik Hemsirecik hohh hala burdaymış
gitmemiş :halay::halay::halay::halay::halay:
Hshshshss biraz durayimda bakalim eksinli konu gelirse hemsire yuvadan ucar 🤣🤣
Evet canım.
Bazen heyecanlı, bazen üzücü bazen sıkıcı... Bugünküler sıkıcıydı :işsiz: :işsiz:
Hakim söylüyor ben yazıyorum. Tarafları dinliyoruz. Tanık dinliyoruz. Bazen iki taraf birbirine giriyor. Güvenlik çağırıyoruz.
Bazen yeri geliyor mübaşir oluyorum. Keza perşembe günü mübaşir yoktu. Mübaşirlik yaptım. Bazen hakim olmuyor hakimlik yapıp dosyayı hazırlıyorum. Nöbetçi hakim sadece onaylıyor.

He ya bu adliye beni delirtti🤣🤣🤣
Gözlükçü bile diyor 2012de birden artmış göz numaranız diye.. Evet dedim adliyede işe girdim🤣🤣🤣

Maalesef giriyorum canım yine iyi ki hukuktayım da. Cinayet, tecavüz olaylarına bakmıyorum

Hayırdır canım???

Yaaa aşk pıtırcıkları sizi🥰🥰🥰

Ama o kist artık küçülmemiş midir ki

Aminnnn canım

Vuvvvvv yarın inşallah Allahın izni ile güzel haber alacağız senden🧿🧿

Valla gelmiş 😱😱😱duruşmadan bir çıktım ortalık kararmış, yağmur yağmış, bazı yerlere dolu yağmış.. Şok oldum

Şifa olsun, bebiş olsun canım🥰🥰
Ahh pariskom bi bilsem bi bilsemmm bidaha klomen falan kullanmam😞

Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm kuzum biri şöyle yazmış

Kızlar merhaba tekrardan hepinize değerim 20 çıktı sizce bu normal mi 3.gün embiyosu için ?

yani demem o ki bu işler 3. gün 5. gün bakmaz.. nasip kısmet bakar
sakın ola olumsuzu çekme :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Kuzum Ya biliyorum , olacaksa farketmez 3 , 5 ama erkek sorunu olduğu için aklım orda .Diyorlar ya hep 5.güne götüren sperm diye .Acaba bıraksalardı o gidermiydi 5.günlere ..Gerçi bazen lab. Şartları embriyoyu olumsuz da etkiliyormuş , rahimde gelişebiliyormuş ama inşallah benim Öyle olur 🐣Açıkçası genetiği bozuk değilse tutacağını düşünüyorum 🤲

Kuzum Ya biliyorum , olacaksa farketmez 3 , 5 ama erkek sorunu olduğu için aklım orda .Diyorlar ya hep 5.güne götüren sperm diye .Acaba bıraksalardı o gidermiydi 5.günlere ..Gerçi bazen lab. Şartları embriyoyu olumsuz da etkiliyormuş , rahimde gelişebiliyormuş ama inşallah beni. Öyle olur 🐣Açıkçası genetiği bozuk değilse tutacağını düşünüyorum 🤲
üstelik kanı erken vermiş... ona rağmen 20 :)
ah benim tatlişim... hiç öyle şeyler düşünme...
herşey olacağına varır.. benim demek istediğim tek şey moral gerçekten hormonlarımızı etkiliyor.. belkide bebeğin tutunmasını engelleyecek.. o yüzden akışına bırak stres etme

üstelik kanı erken vermiş... ona rağmen 20 :)
ah benim tatlişim... hiç öyle şeyler düşünme...
herşey olacağına varır.. benim demek istediğim tek şey moral gerçekten hormonlarımızı etkiliyor.. belkide bebeğin tutunmasını engelleyecek.. o yüzden akışına bırak stres etme
Haklısın canım , stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor .İnşallah bende öyle değerleri görürüm Ya ❤️aslında herşey nasip kısmet .2.gün embriyosu tutuyor kiminin , kiminin en iyi kalite 5.gün tutmuyor .İnşalalh o tek kalan embriyo benim bebeğim olur 🎈❤️Tamam artık olumlama yapacağım , güzel düşüneceğim 🐣

Haklısın canım , stres yapmamaya çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor .İnşallah bende öyle değerleri görürüm Ya ❤aslında herşey nasip kısmet .2.gün embriyosu tutuyor kiminin , kiminin en iyi kalite 5.gün tutmuyor .İnşalalh o tek kalan embriyo benim bebeğim olur 🎈❤Tamam artık olumlama yapacağım , güzel düşüneceğim 🐣
evetttttt işte bu :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
göz hapsimdesin bebeğim olumsuz görmeyecem seni :KK20::KK20:

şaka yapıyorum güzelim benim
kız minnaklarını at :KK70:
görelim :KK70:

askos bak haticeninde minnakları var :KK70:
İşte benim yavrularım 😻
20200917_183825.jpg 20200921_150944.jpg 20200927_173354.jpg 20200925_134222.jpg

Back
X