• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, aylardır sizleri takip ediyorum. Dünya tatlısı bir ekipsiniz. Birbirinize can yoldaşı olmuşsunuz. Bende 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bu zamana kadar dr a gitmedim. Geçen hafta dr a gittiğimde benden smear testi aldı yumurtalıklarımı kontrol ettı. Bugün smear testi sonucunda vajınal mantar bulgusu vardır yazıyor. Fakat dr um her şeyin normal olduğunu söyledi. Ayrıca tam kan testinde d vitamin seviyem 9 a düşmüştü. Onunda normal olduğunu söyledi. Ve lab sonucu <10 altı yetersiz demesine rağmen. Bana yalnızca folik asit verdi. Bende eczaneden d vitamini damlası ve folik asit aldım. Şimdi onları kullanacağım. Sizce başka dr a gitmeli miyim? İnanılmaz güvensiz hissediyorum kendimi. :)Sizin güzel düşüncelerinize açığım.
Hoşgeldin aramıza canım..
Benim d vitaminim 7 idi. Doktor çok şaşırdı. Değerin yerlerde. Niye bu kadar düşük. Hiç mi güneşe çıkmıyorsun. O zaman da hamile idim. Hamile kalmama bile şaşırdı. Bana istenen bir gebelik değil miydi diye sordu. Gerçi sonra bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için..
Mantarda önemli bir etken. Yanlış yönlendirmek istemem ama farklı bir doktora daha görünmende fayda var. Hem için de rahat etmiş olur.
Oyyy parişkommm, benim velet benim gibi inat olcak sanirsam🤣🤣 yeni regl 21 ekim gosteriyor takvim. Ama ben o tarihte bebeyi soyluyor olcam size🤩
Ayy süper olurr🎉🎉🎉💃🏻💃🏻
Hepiciğimiz patır patır diyeceğiz hamileyimmmmn:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Selam kızlar, aylardır sizleri takip ediyorum. Dünya tatlısı bir ekipsiniz. Birbirinize can yoldaşı olmuşsunuz. Bende 6 aydır bebek sahibi olmak istiyorum. Bu zamana kadar dr a gitmedim. Geçen hafta dr a gittiğimde benden smear testi aldı yumurtalıklarımı kontrol ettı. Bugün smear testi sonucunda vajınal mantar bulgusu vardır yazıyor. Fakat dr um her şeyin normal olduğunu söyledi. Ayrıca tam kan testinde d vitamin seviyem 9 a düşmüştü. Onunda normal olduğunu söyledi. Ve lab sonucu <10 altı yetersiz demesine rağmen. Bana yalnızca folik asit verdi. Bende eczaneden d vitamini damlası ve folik asit aldım. Şimdi onları kullanacağım. Sizce başka dr a gitmeli miyim? İnanılmaz güvensiz hissediyorum kendimi. :)Sizin güzel düşüncelerinize açığım.
Hoş geldin aramıza Bal0ncuk Bal0ncuk söylenecek her şeyi söylemiş zaten bence de içine sinecek bir doktora görünmende fayda var.
Bekletmeden gelsin bebişin :KK200:

Back
X