- 19 Kasım 2019
- 53.702
- 136.343
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.101
Güüünnnaaayyyyddddıııınnnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sehit olan abinin esi geldi sabah karsilamaya gittik canim ondan erkenden kalktikSen hayırdır bu saate
Haticeemmm balonck ne ediooo![]()
Anladım cnmSehit olan abinin esi geldi sabah karsilamaya gittik canim ondan erkenden kalktik
Kocası yanında olmayan bal0ncukta uyuyor sürekliAnasını emiyo uyuyo sürekli![]()
![]()
Yaa kıyamam insan sıkılıyor tabiKocası yanında olmayan bal0ncukta uyuyor sürekli![]()
AynenYaa kıyamam insan sıkılıyor tabi![]()
Öyle deme canim ben pko oldugumu yeni lgrenmistim ilk ovulasyon testimi kullandigim zaman oda 26. gün pik göstermisti her regl de degisiyor malesef pko lularsa gecikmeli olssda regl her ay geliyorsu bende de .Ya benim elime bir yerden 5 tane geçti ovulasyon testi. Bir uygulama kullanıyorum. Muhtemel yumurtlama tarihlerimi gösteriyor. O tarihlerde 5 tane üst üste yaptım. Hep tek çizgi çıktı. Ben yumurtlamıyor olabilir miyimyoksa acaba farklı bir günde mi yumurtluyorum o da olabilir gerçi
Bu testleri regl biter bitmez pik çıkana kadar her gün mi yapıyorsunuz?
Hiç teste göre denemedim ama eşimle düzenli olarak 1 gün deneyip 1 gün bıraktık. Yani illaki yumurtlama gününe denk gelirdi diye düşünüyorum. Bu sebeple ovulasyon testi yapsam bile olmaz gibi bir umutsuzluk var içimde.
Sinavlar bitti mi yevrummmValla bende çok özledim...
Farklı doktora çok gittin. Seni hiçbiri en başından beri takip etmiyor canım. O yüzden geç döllenme mi değil mi fark edemiyor olabilirler. Makineden makineye fark var. Daha öncede dedim kalp atışı net duyulmadan hayırlı olsun bile demiyorlar. Kafana çok takmamaya çalış nolur bebeğe zararı olacak. Şu an fiziken olmasa bile doğduktan sonra karakterini bile etkiler. Ürkek bir çocuk olabilir vs vs.
Endişeni çok iyi anlıyorum. Bir kaybım var biliyorsun. Ama o sana tutunmak için çabalıyor sen de çabala.. seni mutlu edecek şeylerle ilgilen.bol su iç. Dinlen olur mu
Maalesef ben çözdümBende anlamadm valla
![]()
Çoktan bebek 3.sınıfın sınavları geliyor nerdeydeSinavlar bitti mi yevrummm![]()
Dünkü güzel migren atağından sonra ayılmaya çalışıyorum canımMerhabalaarrr![]()
![]()
Napiyorsunuz![]()
Çok sağolun
Gecmis olsun kuzumMaalesef ben çözdüm
Umarım uzun sürmez
Çoktan bebek 3.sınıfın sınavları geliyor nerdeyde
Dünkü güzel migren atağından sonra ayılmaya çalışıyorum canım
Sen?
Bende test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa moralimi bozmak istemiyorum birde adetime daha 9 gün var çok zor geçecek 9 günGecmis olsun kuzum
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor
Test yaptim bi kac kez negatif cikti bi kac gun daha bekliyim diyorum![]()
Akmoş nerelerdesn sen
DayloşuuuummmmmmSelamlaaaarrrrrr guzulaaaarrrrrr![]()
Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsmMerhabalaarrr![]()
![]()
Napiyorsunuz![]()
Yaramazlıkmı yapmış paremmMaalesef ben çözdüm
Umarım uzun sürmez
Çoktan bebek 3.sınıfın sınavları geliyor nerdeyde
Dünkü güzel migren atağından sonra ayılmaya çalışıyorum canım
Sen?
Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acabaGecmis olsun kuzum
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor
Benim 4 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ://// seninki neden gecikti acabaGecmis olsun kuzum
Erkwn test yapmak pişmanlıktır miniğimBenim 4 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ://// seninki neden gecikti acaba