• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim elime bir yerden 5 tane geçti ovulasyon testi. Bir uygulama kullanıyorum. Muhtemel yumurtlama tarihlerimi gösteriyor. O tarihlerde 5 tane üst üste yaptım. Hep tek çizgi çıktı. Ben yumurtlamıyor olabilir miyim 😀 yoksa acaba farklı bir günde mi yumurtluyorum o da olabilir gerçi :KK70:

Bu testleri regl biter bitmez pik çıkana kadar her gün mi yapıyorsunuz?

Hiç teste göre denemedim ama eşimle düzenli olarak 1 gün deneyip 1 gün bıraktık. Yani illaki yumurtlama gününe denk gelirdi diye düşünüyorum. Bu sebeple ovulasyon testi yapsam bile olmaz gibi bir umutsuzluk var içimde.
Öyle deme canim ben pko oldugumu yeni lgrenmistim ilk ovulasyon testimi kullandigim zaman oda 26. gün pik göstermisti her regl de degisiyor malesef pko lularsa gecikmeli olssda regl her ay geliyorsu bende de .

mutlaka ovulasyon testi kullan bence ilkinde olucak diye birsey yok ztn hem her ay kaliteli bi yunurta gelismiyor ki ztn 🤷🏻‍♀️

Valla bende çok özledim... 💃🏻💃🏻💃🏻

Farklı doktora çok gittin. Seni hiçbiri en başından beri takip etmiyor canım. O yüzden geç döllenme mi değil mi fark edemiyor olabilirler. Makineden makineye fark var. Daha öncede dedim kalp atışı net duyulmadan hayırlı olsun bile demiyorlar. Kafana çok takmamaya çalış nolur bebeğe zararı olacak. Şu an fiziken olmasa bile doğduktan sonra karakterini bile etkiler. Ürkek bir çocuk olabilir vs vs.
Endişeni çok iyi anlıyorum. Bir kaybım var biliyorsun. Ama o sana tutunmak için çabalıyor sen de çabala.. seni mutlu edecek şeylerle ilgilen.bol su iç. Dinlen olur mu
Sinavlar bitti mi yevrummm😍

Maalesef ben çözdüm:işsiz::işsiz:
Umarım uzun sürmez 😔

Çoktan bebek 3.sınıfın sınavları geliyor nerdeyde😁

Dünkü güzel migren atağından sonra ayılmaya çalışıyorum canım
Sen?
Gecmis olsun kuzum 🥰
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor 🤷🏼‍♀️
Test yaptim bi kac kez negatif cikti bi kac gun daha bekliyim diyorum🙄

Gecmis olsun kuzum 🥰
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor 🤷🏼‍♀️
Bende test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa moralimi bozmak istemiyorum birde adetime daha 9 gün var çok zor geçecek 9 gün😂

Akmoş nerelerdesn sen

Selamlaaaarrrrrr guzulaaaarrrrrr😍😍😍😍
Dayloşuuuummmmmm

Merhabalaarrr :KK54: :KK54: :KK54:
Napiyorsunuz :KK68:
Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsm

Maalesef ben çözdüm:işsiz::işsiz:
Umarım uzun sürmez 😔

Çoktan bebek 3.sınıfın sınavları geliyor nerdeyde😁

Dünkü güzel migren atağından sonra ayılmaya çalışıyorum canım
Sen?
Yaramazlıkmı yapmış paremm

Gecmis olsun kuzum 🥰
Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acaba

Gecmis olsun kuzum 🥰
Benim 4 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ://// seninki neden gecikti acaba

Back
X