- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.121
O zaman bekleyeceğimErkwn test yapmak pişmanlıktır miniğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bekleyeceğimErkwn test yapmak pişmanlıktır miniğim![]()
Senin daha cok varmis dusunme gecer 9 gunBende test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa moralimi bozmak istemiyorum birde adetime daha 9 gün var çok zor geçecek 9 gün![]()
Iyiyim kuzum uzaniyorum oyleeAkmoş nerelerdesn sen
Dayloşuuuummmmmm
Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsm
Yaramazlıkmı yapmış paremm
Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acaba
Az kalmissBenim 4 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ://// seninki neden gecikti acaba
Bende bekliyorum gelmesiniSenin daha cok varmis dusunme gecer 9 gun
Iyiyim kuzum uzaniyorum oylee
Bilmiyorum canim bencede ondandir bekliyorum yani gelmesini
Az kalmiss
Bilmiyorum ki neden gecikti bekliyorum gelmesini bi sonraki tura geceyim![]()
Gebeyiz gebeeeSenin daha cok varmis dusunme gecer 9 gun
Iyiyim kuzum uzaniyorum oylee
Bilmiyorum canim bencede ondandir bekliyorum yani gelmesini
Az kalmiss
Bilmiyorum ki neden gecikti bekliyorum gelmesini bi sonraki tura geceyim![]()
Ekim ayında tüp bebeğe geçecez demiştinBende bekliyorum gelmesini![]()
Sağol tatlımGecmis olsun kuzum
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor
Test yaptim bi kac kez negatif cikti bi kac gun daha bekliyim diyorum![]()
9 gün varmış. Var ise bile negatif çıkabilir. O yüzden azıcık daha sabırBende test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa moralimi bozmak istemiyorum birde adetime daha 9 gün var çok zor geçecek 9 gün![]()
Fikir ayrılığı diyelim canımAkmoş nerelerdesn sen
Dayloşuuuummmmmm
Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsm
Yaramazlıkmı yapmış paremm
Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acaba
GebeeeeeyiiizzzGebeyiz gebeee![]()
Gelmezse pazartrsi doktoru aricam zatenSağol tatlım
5 gün uzun bir süre canım
Fazla bekletme. Kiste dönüşebilir
9 gün varmış. Var ise bile negatif çıkabilir. O yüzden azıcık daha sabır
Fikir ayrılığı diyelim canım
Lütfen herkesin ki gecikmedi
Benim ki geldi gelmez olasıca![]()
![]()
Ertelenebilir cnm pandemi iyice bastırdıEkim ayında tüp bebeğe geçecez demiştin![]()
Adetinize daha cok var o gunu bekleyip test yapin yada kan verin hamile olup olmadiginizi o sekilde ogrenebilirsiniz. Bu anlattiginiz seyleri tum kadinlar yasiyor hamilelikte olabilir baska biseyde burda net bir cevap alacaginizi dusunmuyorum.Merhaba arkadaşlar, adetime 5 gün var ara sıra bel agrım ve kasık ağrılarım oluyor çokta akıntım var bazen adet oldum sanıyorum sol kasıgımda da şişlik var gibi hissediyorum 3 gündür böyle ağırlarım oluyor adet olacakmışım gibi, bebek düşünüyoruz hamilelik belirtileri de olabilir mi bunlar yoksa hiç ümitlenmiyim mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı?? Lütfen yazar mısınız??
Adetinin gelmesini beklemen daha iyi olacaktır canım benim adetim de 8 Ekim :) beraber test yaparız hattaMerhaba arkadaşlar, adetime 5 gün var ara sıra bel agrım ve kasık ağrılarım oluyor çokta akıntım var bazen adet oldum sanıyorum sol kasıgımda da şişlik var gibi hissediyorum 3 gündür böyle ağırlarım oluyor adet olacakmışım gibi, bebek düşünüyoruz hamilelik belirtileri de olabilir mi bunlar yoksa hiç ümitlenmiyim mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı?? Lütfen yazar mısınız??
Hayırlısı olsun hakkınızda canım benimErtelenebilir cnm pandemi iyice bastırdı
Aynı gün yapalım bakalım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırızAdetinin gelmesini beklemen daha iyi olacaktır canım benim adetim de 8 Ekim :) beraber test yaparız hatta
Tamam inşallah canımAynı gün yapalım bakalım inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız❤
Sende mide bulantısı falan da var mı benim midem de hafif yanmalar oluyo midem bulanıyor üşüttüm hasta mı oldum yoksa bebek falan var da ondan mı bilmiyorum çok strese girdimTamam inşallah canım![]()
Iyiyiz askos sen nasilsinŞiitttttt çıtırlar
Nsılsınız![]()
İyiyim BaloncuğumŞiitttttt çıtırlar
Nsılsınız![]()