• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün 15 iydi bugün 16. Günüm yunurtlamada sans dileyin bana dün tamam bugunun de yerini yaptim gündüzden :KK8::KK8: Bacım tabağa bayıldım bende alayim onlardan şifa olsun bebe olsun olive_bluto olive_bluto
Hepimize yediğimiz ekmek içtiğimiz su şifa olsun, afiyet olsun, bebiş olsun inşallah :) Al kuzucum bence kesin işe yarıyor bunlar :)
Nerelerdesn bizde seni özledikkk

Anaaammmmm tabağı gördünmğ bak hazırlık öyle olur beyazm :KK70:

Sen gelene kdar o gazozları aldı kaçtı :KK70:

HAbibte HAbibte
:D Bi tabak da sana yapayım mı tatlı kız?:D
Her daim hepiniz duamdasınız canım
Canım parem ben de az önce dua ettim. Bu topicte olan olmayan ,derdini rabbine söyleyip evlat diye ellerini göğe açmış tüm kadınların ve erkeklerin kucaklarını doldursun Allahım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Aaaaaa olmadı şimdiiii

Hepimize yediğimiz ekmek içtiğimiz su şifa olsun, afiyet olsun, bebiş olsun inşallah :) Al kuzucum bence kesin işe yarıyor bunlar :)

:D Bi tabak da sana yapayım mı tatlı kız?:D

Canım parem ben de az önce dua ettim. Bu topicte olan olmayan ,derdini rabbine söyleyip evlat diye ellerini göğe açmış tüm kadınların ve erkeklerin kucaklarını doldursun Allahım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kocam ykk :D:D :D :D

Kızlar merhaba
Covid 19 testim pozitif çıktı 🥺
Evde izole durumdayım nefes alırken biraz zorlanıyorum başım ağrıyor bazen üşüme bazen sıcak basıyor herşeyin üstüne cuma ve cumartesi günleri sancım tuttu hastaneye gittim nst de sancı çıktı iğne verdi haftada bir dün birini vuruldum magnezyum verdi bugün aradım haber verdim doktoruma durumun kötü olursa ambulansı ara dedi
Hamileyken covid olan var mı napmam ne yemem lazım

:KK70: Bi tabak da sana yapayım mı tatlı kız?:KK70:

Allah kabul etsin canım...
Aaaaaa olmadı şimdiiii

Kocam ykk :KK70::KK70: :KK70: :KK70:
Yemeye çalışacam ama😉
Kızlar merhaba
Evde izole durumdayım nefes alırken biraz zorlanıyorum başım ağrıyor bazen üşüme bazen sıcak basıyor herşeyin üstüne cuma ve cumartesi günleri sancım tuttu hastaneye gittim nst de sancı çıktı iğne verdi haftada bir dün birini vuruldum magnezyum verdi bugün aradım haber verdim doktoruma durumun kötü olursa ambulansı ara dedi
Ah Birtanem çok çok geçmiş olsun... Çoğu doktor bilirkişi bunun korku hastalığı olduğunu dedi. Korkunun bağışıklığı düşürdüğünden bahsediyor... İlaç kullanamayacağın için bağışıklığını güçlendirici şeyler Yemen gerek sanırım.
Tekrar çok geçmiş olsun canım... Moralini yüksek tut olur mu

Kızlar merhaba
Ayyy geçmiş olsun canım benim korkma İnşallah doktor bir şey demedi mi durumun hakkında

Allah kabul etsin canım...

Yemeye çalışacam ama😉

Ah Birtanem çok çok geçmiş olsun... Çoğu doktor bilirkişi bunun korku hastalığı olduğunu dedi. Korkunun bağışıklığı düşürdüğünden bahsediyor... İlaç kullanamayacağın için bağışıklığını güçlendirici şeyler Yemen gerek sanırım.
Tekrar çok geçmiş olsun canım... Moralini yüksek tut olur mu
Teşekkür ederim parem 🥰 inşallah düzelirim napcam ne yiycem bilmiyooruum çünkü hiç iştah yok ssdece bebeğim için yedim resmen

Bende gününde geldiğine seviniyorum :KK70:
Hahahahaha burda bekleyen çok kisi var assolist olmaktan vazgeçsin senin ki 🤣🤣🤣🤣😂
Anam benimki anlamıyor ki laftan illa en kucuk olcak 🤣🤣🤣
Patır patır döküldük he 😁

Merhaba fıstık
Nasılsın

Oyyyy bu prenses seni çok mu yoruyor annesi

Hangi ara 30 haftalık oldun tatlım😱

33 diyorum ve de susuyorum 🤣🤣🤣

Benimki de bu ay normal geldi şaşırdım 😁
Demekki bir sonraki aya verimli giricez🤣🤣

Kızlar merhaba
Gecmis olsun 😪

Teşekkür ederim parem 🥰 inşallah düzelirim napcam ne yiycem bilmiyooruum çünkü hiç iştah yok ssdece bebeğim için yedim resmen
Sordum canım. Propolis bal yemen gerekiyormuş. Sabahları yesin bir tatlı kaşığı dedi. Ben çok çabuk atlatacağını biliyorum 🥰🥰
Anam benimki anlamıyor ki laftan illa en kucuk olcak 🤣🤣🤣

Demekki bir sonraki aya verimli giricez🤣🤣

Topyekün saldıracağız fıstık💪🏻💪🏻

Kızlar merhaba
Ahh canım çok çok geçmiş olsun
Yediğin içtiğin şifa olsun, çok çabuk atlatacaksın inanıyorum 🤲

selam kızlaaar
İki gündür yazamadım :D
Reglim yarın bitiyor. Pko var bende bilen bilir
Bursdan aldığım tavsiye ile ovulasyon testine başlayacağım ama aklımda iki soru var 😛

1) bunu regl bitiminden piki görene kadar her gün mü kullanayım? Sanırım 7li satılıyor.
2) 2 günde bir denemekten yoruldum, zaten işten yorgun argın geliyorum. Pik gördüğüm zaman denesem olmaz mı? Diğer günler nasılsa yumurta yok :D

Herhangi bir marka alabilirim sanırıö bu fark etmez.

cevap yazan parmaklarınıza sağlık şimdiden.

Kızlar merhaba
Ah benim güzel mavişimmmm
Cok geçmiş olsun kuzucum :(
Lütfen aklında kurup kurup sıkıntı etme.. Bol bol su ve c vitamini tüket kuzum
Buda geçecek

Olmaz mı yavrum sen iste yeter

neden yavrum
Rahime ve hormonlar iyi geliyormuş hayte

selam kızlaaar
İki gündür yazamadım :D
Reglim yarın bitiyor. Pko var bende bilen bilir
Bursdan aldığım tavsiye ile ovulasyon testine başlayacağım ama aklımda iki soru var 😛

1) bunu regl bitiminden piki görene kadar her gün mü kullanayım? Sanırım 7li satılıyor.
2) 2 günde bir denemekten yoruldum, zaten işten yorgun argın geliyorum. Pik gördüğüm zaman denesem olmaz mı? Diğer günler nasılsa yumurta yok :D

Herhangi bir marka alabilirim sanırıö bu fark etmez.

cevap yazan parmaklarınıza sağlık şimdiden.
Canm innovitanın yeşil yada pembe şerit testlerinden almanı tavsiye ederim.. Üstelik pkosun onda daha rahat edersin..
Sanırım senin regller düzenliydi demi..
O yüzden o yönden şanslısın cok test gitmez.. Pkolularda regl düzensizliği olduğu için ayda 60 test gittiği olan var..
Sen yinede coklu al hem ucuza gelir hemde elinde olmuş olur.. İnş ilk denemede gebe kalırsn..
Yani şöyle yapıyorduk biz.. Öyle yumurtlama gününe kdar ilişkisiz kalmıyorduk
Canımız isteyince oluyordu ama yumurtlama günleri 3 gün üst üste öneriliyor..
Sonrada bırakmak yok ama.. Cnkü bazen minik yumurtalar regl doğru büyüyebiliyor

Ah benim güzel mavişimmmm
Cok geçmiş olsun kuzucum :KK43:
Lütfen aklında kurup kurup sıkıntı etme.. Bol bol su ve c vitamini tüket kuzum
Buda geçecek

Rahime ve hormonlar iyi geliyormuş hayte

Canm innovitanın yeşil yada pembe şerit testlerinden almanı tavsiye ederim.. Üstelik pkosun onda daha rahat edersin..
Sanırım senin regller düzenliydi demi..
O yüzden o yönden şanslısın cok test gitmez.. Pkolularda regl düzensizliği olduğu için ayda 60 test gittiği olan var..
Sen yinede coklu al hem ucuza gelir hemde elinde olmuş olur.. İnş ilk denemede gebe kalırsn..
Yani şöyle yapıyorduk biz.. Öyle yumurtlama gününe kdar ilişkisiz kalmıyorduk
Canımız isteyince oluyordu ama yumurtlama günleri 3 gün üst üste öneriliyor..
Sonrada bırakmak yok ama.. Cnkü bazen minik yumurtalar regl doğru büyüyebiliyor

Ya çok minnoşsun teşekkür ederim kalp kalp
Regllerim çok düzenli çok şükür.
Bende mekanik olsun istemiyorum artık. İsteyince yaparız ama en azından hadi bugün 2.gün mecbur yapalım kısmını atayım üzerimden. Görev gibi olmasın istiyorum yani napim

Back
X