• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım özledim be muhabbetinizi siz konuşun ben okuyum💙
Nerelerdesn bizde seni özledikkk

Dün 15 iydi bugün 16. Günüm yunurtlamada sans dileyin bana dün tamam bugunun de yerini yaptim gündüzden :KK8::KK8: Bacım tabağa bayıldım bende alayim onlardan şifa olsun bebe olsun olive_bluto olive_bluto
Anaaammmmm tabağı gördünmğ bak hazırlık öyle olur beyazm :D

Evett ozlemisim gazoz icmedim gittiginden beri 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

Geldiiimm hani gazozum 🤔🤣
Sen gelene kdar o gazozları aldı kaçtı :D

Gazozlar hazir mi :KK8: :KK8: :KK8: bu gece çok ihtiyacım var benim :eek:@HAbibte
HAbibte HAbibte

Aminn kuzumm 😍🙏🙏 inşallahh çok ihtiyacımız var duaya aklınıza geldikçe edin nolur

Benimki tüp istemiyor sanki 😂 Hık mık tamam diyor ama ben anlıyorum 😂 Biraz daha denesek mi derken kötüleşmesek bari tövbe estafurullah 😂😂
Ya yağmur yağsa şimşek çaksa hamile olsam bu ay ne iyi olur 👻 o zaman zaten seminer olsa da olmasa da nazlanırım eşim gelir. Gitmekten şikayetim yok, hiç zorlanmadım ama olsun 😂❤ Rabbim "Ama ben hamileyim" demeyi nasip etsin hepimize
Her daim hepiniz duamdasınız canım

Nerelerdesn bizde seni özledikkk

Anaaammmmm tabağı gördünmğ bak hazırlık öyle olur beyazm :KK70:

Sen gelene kdar o gazozları aldı kaçtı :KK70:

HAbibte HAbibte
Işler güçler bacım adam yorgun onu diriltme çalışmaları güzel yemek falan yaptım akşam sabah kahvaltı da bal kaymak :KK8: ise yarar inşallah

Back
X