• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok minnoşsun teşekkür ederim kalp kalp
Regllerim çok düzenli çok şükür.
Bende mekanik olsun istemiyorum artık. İsteyince yaparız ama en azından hadi bugün 2.gün mecbur yapalım kısmını atayım üzerimden. Görev gibi olmasın istiyorum yani napim
Yumurtlama günlerini aşağı yukarı biliyorsn o zaman
Sen testi al sonra hep birlikte sana yardımcı oluruz 🎈🎈🎈

Tie
Valla bende çok özledim... 💃🏻💃🏻💃🏻

Farklı doktora çok gittin. Seni hiçbiri en başından beri takip etmiyor canım. O yüzden geç döllenme mi değil mi fark edemiyor olabilirler. Makineden makineye fark var. Daha öncede dedim kalp atışı net duyulmadan hayırlı olsun bile demiyorlar. Kafana çok takmamaya çalış nolur bebeğe zararı olacak. Şu an fiziken olmasa bile doğduktan sonra karakterini bile etkiler. Ürkek bir çocuk olabilir vs vs.
Endişeni çok iyi anlıyorum. Bir kaybım var biliyorsun. Ama o sana tutunmak için çabalıyor sen de çabala.. seni mutlu edecek şeylerle ilgilen.bol su iç. Dinlen olur mu
Teşekkür ederim evet doğrudur Rabbim kmseye yaşatmasın evlat acısını..

Kızlar hayırlı geceler cuma gününden beri hastanede yatıyorum bi densizin yüzünden hatta yüzlerinden engelim vardı giremedim buraya lütfen dualarını esirgemeyin benden teyzoşları yüksek riskdeymişiz şuan yarın belli olacak inşAllah... 😔😔♥️🤰🤲

İnşAllah inşAllah yarın olsaydı da herşey geçseydi keşke çok bunaldım cumadan beri hastanede yatıyorum duanıda esirgeme benden yüksek riskdeymiişiz..
En son görüştüğümüzden beri ne oldu. Kanama vs mi vardı? Her zaman ederim canım. Allahım yardımcın olsun. Sağlıkla bir an evvel çıkacaksın Allahın izni ile... Yarın güzel haberler vereceksin bize :dua: :dua: :dua:

En son görüştüğümüzden beri ne oldu. Kanama vs mi vardı? Her zaman ederim canım. Allahım yardımcın olsun. Sağlıkla bir an evvel çıkacaksın Allahın izni ile... Yarın güzel haberler vereceksin bize :dua: :dua: :dua:
İnşAllahh amin teşekkür ederim bazı densizlerin yüzünden engel yemiştim giremedim cuma sabah lekelenme olmuştu geldim hersey normal endişe etme git bi hafta sonra gel demişti kesildi akşamı pembe geldi geldik yüksek risk var aşşağı inmiş diyip yatış verdiler ilaçlarla yatıyorum bakalım kalp atışı yok küçük diyolar o gün dinlediğin neydi fikrimiz yok diyolar normal diyende var anormal diyende vs vs kanamada kafasına göre takılıyo işte kahve oluyo kırmızı oluyo arada

😂😂😂😂😂
Benim kide yaaa. Arkadaşlarımın arasında en küçük benim, benden sonra evlenenler bile doğurdu benim yavru illa en küçük olacak anası gibi, 🤣🤣🤣🤣
Olsunlarda en küçük olsunlar 🤣🤣
Kızlar hayırlı geceler cuma gününden beri hastanede yatıyorum bi densizin yüzünden hatta yüzlerinden engelim vardı giremedim buraya lütfen dualarını esirgemeyin benden teyzoşları yüksek riskdeymişiz şuan yarın belli olacak inşAllah... 😔😔🤰🤲
Allah şifa versin canim insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin

Back
X