• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK74:

ben can sıkıntısından okuyorum aöf 4. diplomam :KK70::KK70::KK70::KK70:
yok yok ben bir yüksek yapayım yeter :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hahaha o da güzel ya valla ben de vakit olsa isterim daha da okuyayım 🙈 kolay gelsin canım iyi geldi valla konuşmak ben şimdi yine akademiye geri dönüyorum inşallah bu kadar ara vermeden dönerim aranıza 🥰🥰 herkese sevgiler 🍀🍀

Hahaha o da güzel ya valla ben de vakit olsa isterim daha da okuyayım 🙈 kolay gelsin canım iyi geldi valla konuşmak ben şimdi yine akademiye geri dönüyorum inşallah bu kadar ara vermeden dönerim aranıza 🥰🥰 herkese sevgiler 🍀🍀
kolay gelsin canım
başarıların daim olsun :KK36::KK36::KK36::KK36:

Valla bilmiyorum 5+5 gecesi 2.2 mm falandı galiba 6+0 da 3.3 mm neresi anormalse ha haftası oynuyo ama benimki zaten geç döllenme oldupu için bebeğin gelişimine göre haftasını söylüyolar diyo e tamam bebekde görükeli fazla olmadı diyorum işte şöyle böyle ne dediğini bilmiyor ağrın varsa sıkıntılı diye bu bebek büyüyüp ağrı yapmıcakmı diyorum bana tutmus kanaman olduya normal değil diyo e yok şimdi diyom tamam sen bi hafta daha kal diyo sağıklı gebelik gibi durmuyo bakalım diyo ben anlamıyorum bendemi skntı mantığımada uymuyo kesede o gün riskli dediği gibi aşşada değilmiş şuan.. yanımda yatan hastaya kanama durdursun diye ağrı kesici vermiş ben bu dr. Neyine güveneyim bide hafta olmazsa sonlandıralım haltı yiyor bana. Bende şimdi taburcu olmayı isteyim diyorum bi sıkıntım Yok çok şükür RABBİM'e emanet ettim inşAllah hiç bişe olmadan sağlıklıca kavuşcaz birbirimize ben evde bunlardan iyi olurum en azından yeme içme konusunda rahatlarım burda çok saçma bide ilgilenseler içim yanmaz ben ilacımı falanda içer yatarım evimde canım valla skıntı olmadığı sürecede zaten gelmeyi düşünmüyorum 9 haftada duyan var yani ozamanlar gelmeyi düşünüyorum beni strese sokuyolar...
Hakkında hayırlısı canım... Umarım iyi bir doktora denk gelirsin. En kısa zamanda taburcu olursun inşallah. Sağlıkla Bebişini kucağına alırsın:dua::dua:
Ayneeen amanniiin diye takiliyorum bende yoksa akli melikelerim firliyor yerinden😅😅😅

eeee habi burda kimse yok herkes uyuyor 😅😅😅
Keşke uyusam :63::63::63:
Sabahtan beri evrakları dosyalarına takıyorum😫😫😫
Evet canım malesef ya eşim de çok yoğun bu ara ben de öyle, çalışma yapabilecek miyiz ona bile emin değilimm🙈 yani yumurtlamayı falann değerlendirmeye rağmen olmaması çok sinir bozucu hemen umutsuzluğa kapılıyorum zaten benim çikolata kistim var, yumurta kalitesine de zarar veriyor, tüpleri de tıkamış olabilir, tıkamasa bile spermi de öldürüyor yani resmen o kist her türlü zorlaştırıyor olacağını düşünmem bile saçma diye düşünmeye başlıyorum 😔 ama siz olun gebeeğğ ben derim sizin adınıza sevinirim de burda 🙈🙈
Bende de çikolata kisti vardı. Ama doğum kontrol hapı ile eritmişlerdi. Herhangi bir tedavi yapmadılar mı sana

Eleadora Eleadora sana niye uzaklaştırma verdileeeer gel itiraf eeet :KK6: :KK6: :KK6:
ciddiyim bu arada, kimseye bişey de yazmamışsın, neden?
Aynen aktarıyorum talebiniz üzerine pasif edildi diyordu ben şok :skandal:
Sonra iletişime geçtim işte sistem çift üyelik uyarısı vermiş :skandal:
Ben suçsuzum hakim bey dedim :oha:
Şartlı tahliye ile buradayım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy o nasıl entrika öyle o_O
yok ya olamaz herhalde ihtimal vermiyorum, gerçi çok meraklı tipler var burada ekranımda falan görürlerse meraklarından yapadabilirler :KK70::KK70::KK70:
çünkü o şekilde tespit ediliyor yanlış bilmiyorsam :D
aynı IP adresinden çift üyelik olamaz :D :D :D :D
sistem kaydediyor hani IP adreslerinden girdiğini telefonunu bile :D :D :D
yani yanlış bilmiyorsam bilmiyorumdur :D :D :D

çünkü o şekilde tespit ediliyor yanlış bilmiyorsam :KK70:
aynı IP adresinden çift üyelik olamaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
sistem kaydediyor hani IP adreslerinden girdiğini telefonunu bile :KK70: :KK70: :KK70:
yani yanlış bilmiyorsam bilmiyorumdur :KK70: :KK70: :KK70:
Şifre gibi bir şeyler söylediler ama bende dedim herhalde şifrelerimiz aynı ordan ettiler o_O
Dur kız sifrefimi değiştireyim bak çok işkillendim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende de çikolata kisti vardı. Ama doğum kontrol hapı ile eritmişlerdi. Herhangi bir tedavi yapmadılar mı sana

Ben 6 yıldır falan doğum kontrol hapı kullanıyordum zaten. Epey faydasını gördüm çok büyüyordu ve durdurdu baskıladı ilaç. Sonrasında gittiğim tüm doktorlar en doğrusunu yapmışsın dedi bu ilacı kullanarak, çünkü yapışıklıklar da var dediler, yani ultrason görüntüsünden daha kötü içerideki durum malesef, vajinal muayenede öyle demişti bir doktor. Ama başka bir şey dememişti o dönemde, sadece evlenmeden birkaç ay önce korunmayı bırak ne olur ne olmaz demişti. Ben işte birkaç ay önce bıraktım henüz ilacı ama kistim tabi halen duruyor benim. Sizin tamamen mi eridi kist doğum kontrol hapıyla ?
Aslında ilk gittiğim doktor ameliyat demişti çok hızlı bir şekilde. Ben ikinci görüş aldığımda ameliyatın yumurta rezervini azalttığı için henüz çocuk sahibi olmayanlarda pek önerilen bir yol olmaduğını söyledi hep sonrasında gittiğim doktorlar. Ama en son gittiğim bir doktor da kafamı karıştırdı, evet ameliyat yumurta rezervine zarar veriyor ama o kist orada durduğu sürece de salgıladığı madde nedeniyle yumurtaya zarar veriyor dedi. Yani onun önerisi amh durumuna göre ameliyat yapıp sonra 3 ay spontan deneyip doğrudan tüpbebek yapmaktı. Ben şimdi o doktora gitmiyorum. Bu yeni gittiğim doktor da fazla zaman vermeden tahlilleri falan yaptı, önerilerde bulundu 2 3 ay bir deneyip gelin dedi, ameliyat önerecek mi bilmiyorum ama rahim filmi şiddetle öneririm dedi. Benim de kafam karışık açıkçası, bir yanım henüz çok erken daha kaç ay denedim ki diyor, bir yanım da yani ilacı da bıraktım ya o kist giderek büyüyor veya daha çok zarar veriyorsa her geçen ay diye de korkuyorum 🤷
Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Önceki sürecinizi çok bilmiyorum paylaşırsanız bana da fikir olur.

Back
X