- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.561
Hahaha o da güzel ya valla ben de vakit olsa isterim daha da okuyayım
ben can sıkıntısından okuyorum aöf 4. diplomam
yok yok ben bir yüksek yapayım yeter![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha o da güzel ya valla ben de vakit olsa isterim daha da okuyayım
ben can sıkıntısından okuyorum aöf 4. diplomam
yok yok ben bir yüksek yapayım yeter![]()
![]()
![]()
![]()
kolay gelsin canımHahaha o da güzel ya valla ben de vakit olsa isterim daha da okuyayımkolay gelsin canım iyi geldi valla konuşmak ben şimdi yine akademiye geri dönüyorum inşallah bu kadar ara vermeden dönerim aranıza
herkese sevgiler
![]()
ay bilmiyorum böbreklerimi üşütüm sanırım
ohh valla ne güzel ya...
yeminle kış temizliği gözümde büyüyor @dayler dayler duymasın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
benimde başlamam lazım üşeniyorumhahahahahha ya temizlik güzel iyi hoşta çok yoruyo be![]()
hakettinSaçııımmm![]()
Hakkında hayırlısı canım... Umarım iyi bir doktora denk gelirsin. En kısa zamanda taburcu olursun inşallah. Sağlıkla Bebişini kucağına alırsınValla bilmiyorum 5+5 gecesi 2.2 mm falandı galiba 6+0 da 3.3 mm neresi anormalse ha haftası oynuyo ama benimki zaten geç döllenme oldupu için bebeğin gelişimine göre haftasını söylüyolar diyo e tamam bebekde görükeli fazla olmadı diyorum işte şöyle böyle ne dediğini bilmiyor ağrın varsa sıkıntılı diye bu bebek büyüyüp ağrı yapmıcakmı diyorum bana tutmus kanaman olduya normal değil diyo e yok şimdi diyom tamam sen bi hafta daha kal diyo sağıklı gebelik gibi durmuyo bakalım diyo ben anlamıyorum bendemi skntı mantığımada uymuyo kesede o gün riskli dediği gibi aşşada değilmiş şuan.. yanımda yatan hastaya kanama durdursun diye ağrı kesici vermiş ben bu dr. Neyine güveneyim bide hafta olmazsa sonlandıralım haltı yiyor bana. Bende şimdi taburcu olmayı isteyim diyorum bi sıkıntım Yok çok şükür RABBİM'e emanet ettim inşAllah hiç bişe olmadan sağlıklıca kavuşcaz birbirimize ben evde bunlardan iyi olurum en azından yeme içme konusunda rahatlarım burda çok saçma bide ilgilenseler içim yanmaz ben ilacımı falanda içer yatarım evimde canım valla skıntı olmadığı sürecede zaten gelmeyi düşünmüyorum 9 haftada duyan var yani ozamanlar gelmeyi düşünüyorum beni strese sokuyolar...
Keşke uyusamAyneeen amanniiin diye takiliyorum bende yoksa akli melikelerim firliyor yerinden
eeee habi burda kimse yok herkes uyuyor![]()
Bende de çikolata kisti vardı. Ama doğum kontrol hapı ile eritmişlerdi. Herhangi bir tedavi yapmadılar mı sanaEvet canım malesef ya eşim de çok yoğun bu ara ben de öyle, çalışma yapabilecek miyiz ona bile emin değilimmyani yumurtlamayı falann değerlendirmeye rağmen olmaması çok sinir bozucu hemen umutsuzluğa kapılıyorum zaten benim çikolata kistim var, yumurta kalitesine de zarar veriyor, tüpleri de tıkamış olabilir, tıkamasa bile spermi de öldürüyor yani resmen o kist her türlü zorlaştırıyor olacağını düşünmem bile saçma diye düşünmeye başlıyorum
ama siz olun gebeeğğ ben derim sizin adınıza sevinirim de burda
![]()
Aynen aktarıyorum talebiniz üzerine pasif edildi diyordu ben şokEleadora sana niye uzaklaştırma verdileeeer gel itiraf eeet
![]()
![]()
ciddiyim bu arada, kimseye bişey de yazmamışsın, neden?
senin ıp ile biri daha üye olmş olabilirmiAynen aktarıyorum talebiniz üzerine pasif edildi diyordu ben şok
Sonra iletişime geçtim işte sistem çift üyelik uyarısı vermiş
Ben suçsuzum hakim bey dedim
Şartlı tahliye ile buradayım![]()
ayyy o nasıl entrika öylesenin ıp ile biri daha üye olmş olabilirmi
iş yerinden felan![]()
çünkü o şekilde tespit ediliyor yanlış bilmiyorsamayyy o nasıl entrika öyle
yok ya olamaz herhalde ihtimal vermiyorum, gerçi çok meraklı tipler var burada ekranımda falan görürlerse meraklarından yapadabilirler![]()
Şifre gibi bir şeyler söylediler ama bende dedim herhalde şifrelerimiz aynı ordan ettilerçünkü o şekilde tespit ediliyor yanlış bilmiyorsam
aynı IP adresinden çift üyelik olamaz![]()
![]()
![]()
sistem kaydediyor hani IP adreslerinden girdiğini telefonunu bile![]()
![]()
yani yanlış bilmiyorsam bilmiyorumdur![]()
![]()
![]()
sen değiştir bişeyler etŞifre gibi bir şeyler söylediler ama bende dedim herhalde şifrelerimiz aynı ordan ettiler
Dur kız sifrefimi değiştireyim bak çok işkillendim![]()
kutlama yapıyoruz gel sende![]()
![]()
Napiyorsunuz kizlar![]()
ben çalışmaca![]()
![]()
Napiyorsunuz kizlar![]()
Bende de çikolata kisti vardı. Ama doğum kontrol hapı ile eritmişlerdi. Herhangi bir tedavi yapmadılar mı sana
Ne kutlamasi bilmiyorum ama hemen geliyorumkutlama yapıyoruz gel sende![]()
Kolay gelsin canim bende hazirlaniyorum isim var cikicam birazdan ama uyumak istiyorumben çalışmaca
sen napıyorsun tatlım![]()
2 günde reglmi bitermiş kızzNe kutlamasi bilmiyorum ama hemen geliyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Kolay gelsin canim bende hazirlaniyorum isim var cikicam birazdan ama uyumak istiyorum
Bu aradaBal0ncuk cok tuhaf bu ay ya 6gun geciktim 2gunde regl bitti
![]()