- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu ay 3. ay olucak bakalim bat tahmini 30 ekim ovulasyon testi kullanicam bu ayNe zamandır istiyorsunuz kendinden bahsedersen biz de seni tanımıs oluruz doğru mu söyledim@Bal0ncuk
Ah bebegim valla hepinize bayildim enerjiniz cok hoşuma gitti ask olsunnn
Ahahahahh tamam
Geldim canim isten dönüyorumdakapışıos![]()
Ben kürtaj olalı 1 sene oldu aslında ama öncesinde takip edebildgm yumurtlama zamanimi yani anladığım zamani şuan anlayamıyorumKürtaj olanlarda bir süre regller düzene girene kdar dengesizlik olması normalmiş..
Şimdi yumurtlamayı tam olarak ovuLsyonla takip edebilirsin
Yollamaaaaaaaaaa
Ben sadece bu güzel besteden sizi mahrum etmek istememiştim
Git herifine yollamı dedim
Bana bayılmadnmı
Bende sana bayılmayacam melek
Hahhahahadoğru ama eksik
Beni sevmemiş ben küstüm![]()
Canim bu ay 3. ay olucak bakalim bat tahmini 30 ekim ovulasyon testi kullanicam bu ay![]()
İnsallah hepimiz aliriz kuzu
Biz 9 aydır bekliyoruz canım bakalim en doğru zamanda gelsinler inşallah bir tane oglum var 6 yaşında kardeş kardeş diye diye bu yola soktu biziİnsallah hepimiz aliriz kuzu![]()
Canim benim insallah bu ay hepimize hayirli gelir gercekten ogluşun kardesine kavussunBiz 9 aydır bekliyoruz canım bakalim en doğru zamanda gelsinler inşallah bir tane oglum var 6 yaşında kardeş kardeş diye diye bu yola soktu bizi
Bilmiyorumki canim bilen arkadaslar yardimci olur insallahYumurtalıkların büyümemesi ne anlama geliyortedavisi kolay mı? Arkadaşım sordu da
Döngün kaç gün canımKizlar regl yeni bitti yumurtaliklarim agriyor daha dogrusu alt karnim agriyor heralde bu kadar erken yumurtluyor olamam![]()
Normalde 28 canim ama bu ay 26 oldu bu ara bi dengesiz o yuzden teste basliycamDöngün kaç gün canım