- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.841
firmanın ihracatını yapıyorum kuzu seninki ne üzerineGel çay içelim beyazım
Ne iş üzerine cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
firmanın ihracatını yapıyorum kuzu seninki ne üzerineGel çay içelim beyazım
Ne iş üzerine cnm
Mıhasebeeeğğğğfirmanın ihracatını yapıyorum kuzu seninki ne üzerine
Gel beraber istanbula gidelimGel çay içelim beyazım
Ne iş üzerine cnm
Ben evde calisiyore bacım kendi yazılım firmam var homeofis çalışıyorumbende özel sektörde çalışıyorum canım
Gelinnnn kızzzzzz çok güzel çözerimmm
çok güzel hepimiz masa başında kafayı yiyebilirizMıhasebeeeğğğğ![]()
Ben dönüşümlü çalışıorm iş yerinde değilim bugn rahatmçok güzel hepimiz masa başında kafayı yiyebiliriz![]()
![]()
Belki deeee
kdfhsk sen daha yemedin miçok güzel hepimiz masa başında kafayı yiyebiliriz![]()
![]()
oh yavrum ne güzelllBen evde calisiyore bacım kendi yazılım firmam var homeofis çalışıyorum
Bizimle kaldıkça yerBelki deeee
kdfhsk sen daha yemedin mi![]()
yedim yedim aşk olsun yemez olur muyum 4 yıldır ömrümü yedilerBelki deeee
kdfhsk sen daha yemedin mi![]()
Istanbuldamisin yoksa benim bu saatlerde kafam çalışmıyor zorlama beni nolur ya valla şeker yüklemesi yapicam kendime birazdanBizimle kaldıkça yer![]()
Istanbuldamisin yoksa benim bu saatlerde kafam çalışmıyor zorlama beni nolur ya valla şeker yüklemesi yapicam kendime birazdan![]()
YaaaaaIstanbuldamisin yoksa benim bu saatlerde kafam çalışmıyor zorlama beni nolur ya valla şeker yüklemesi yapicam kendime birazdan![]()
Şu avmdekilerden ye boğaz acıtmıyorBir de dondurma yiyor bakın hele lililililileeee tey![]()
Ankara canımYaaaaa![]()
![]()
![]()
kuzucuk sen hangi şehirdeydin![]()