• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz garipsemeyiz :KK36:
Ne kadardır deniyorsunuz yaş kaç

hee o zaman sorun yok fıtı fıtı önemli :KK70::KK70:
30 yaşındayım ben
3,5 senelik evliyim, geçen sene (2019 Eylül) 1 kürtajım oldu maalesef 14 haftaya girmiştik karnımda öldü melek oğlum. Nasip değilmiş.
Yaklaşık 5 aydır deniyoruz. Henüz sonuç alamadık.

Evet işte ondan bahsettim. Ben dışarıdan da hep gebelik ile ilgili konuları okuyordum.
En sonunda üye olayım dedim. Neyse oldum Ekim ayı gebelik düşünenler konusuna yazdım mesela yeni geldim bende katılabilir miyim falan, bat tarihimi yazmış sağolsun ama ne hoş geldin ne gelebilirsin ne kendni tanıt falan hiçççç o_O
evet tatlım yapıyorlar öyle şeyler ama neyseki kendimize göre bir konu bulduk bizi burda severler umarım :KK24: :KK70: :KK70:

Bu ay da tutmazsa yeni yatak yeni fıtı fitilar :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
yeni yatak yeni beyaz yeni ekşınlar :KK8: :KK8: :KK8: :KK8:

30 yaşındayım ben
3,5 senelik evliyim, geçen sene (2019 Eylül) 1 kürtajım oldu maalesef 14 haftaya girmiştik karnımda öldü melek oğlum. Nasip değilmiş.
ayy üzüldüm canım :KK43::KK43:
inşallah çok daha sağlıklısı nasip olacak :dua::dua::KK200:

yeni yatak yeni beyaz yeni ekşınlar :KK8: :KK8: :KK8: :KK8:

ayy üzüldüm canım :KK43::KK43:
inşallah çok daha sağlıklısı nasip olacak :dua::dua::KK200:
Allah razı olsun canım, umarım tekrar nasip olur.
İsteyen herkese versin Rabbim yapması ayrı zor tuttu mu tutmadı mı beklemek ayrı zor, tuttugunda sağlıklı mı 9 ayı tamamlayacak mı diye beklemek ayrı zor, hep zor kısaca.
Ama bir şey e eminim rahme düşüp sonra kaybetmektense, olur mu olmaz mı diye beklemek daha iyi

Allah razı olsun canım, umarım tekrar nasip olur.
İsteyen herkese versin Rabbim yapması ayrı zor tuttu mu tutmadı mı beklemek ayrı zor, tuttugunda sağlıklı mı 9 ayı tamamlayacak mı diye beklemek ayrı zor, hep zor kısaca.
Ama bir şey e eminim rahme düşüp sonra kaybetmektense, olur mu olmaz mı diye beklemek daha iyi
ayyy canım benim doğru söylüyorsun hepsi zor ama hissedip kaybetmek daha zordur eminim :KK43:
İnşallah Rabbim bu günlerimizi aratmasın :dua:
Sende hemencecik kavuş bebişine :KK200:

ayyy canım benim doğru söylüyorsun hepsi zor ama hissedip kaybetmek daha zordur eminim :KK43:
İnşallah Rabbim bu günlerimizi aratmasın :dua:
Sende hemencecik kavuş bebişine :KK200:
Aminnn canımm inşAllah hepimize, isteyen herkese hemencik nasip etsin Rabbimm hiç bekletmeden, hayırlı sağlıklı minnoşlar versinnn :KK200: :emir_bebek:

kızlar ne sıklıkla ilişkiniz oluyor sadece yumurtlama mı değerlendiriyorsunuz?
Benim 26 Eylül-1 Ekim reglim sürdü.
2 Ekimden itibaren 2-4-6 diye gidiyoruz :) yani 1 dolu 1 boş gibi.. Uygulamaya göre bugün yumurtlamaya giriyorum ama bilmiyorm tabi program öyle diyor. 13-14 bitiş görünüyor. Bugünden itibaren full yapacağız. her gün yani.
Önceki 4 ay hep uygulamada yumurtlama haftasını değerlendirmiştik. Birde adet bitiminden diğer adete kadar deneylim dedik bakalım nasip

Benim 26 Eylül-1 Ekim reglim sürdü.
2 Ekimden itibaren 2-4-6 diye gidiyoruz :) yani 1 dolu 1 boş gibi.. Uygulamaya göre bugün yumurtlamaya giriyorum ama bilmiyorm tabi program öyle diyor. 13-14 bitiş görünüyor. Bugünden itibaren full yapacağız. her gün yani.
Önceki 4 ay hep uygulamada yumurtlama haftasını değerlendirmiştik. Birde adet bitiminden diğer adete kadar deneylim dedik bakalım nasip
hadi bakalım canım çalışmalara devam :halay: bende 2 günde bir değerlendiricem bu ay yumurtlama da her gün düşünüyorum inşallah

Sohbetleriniz çok minnoş, bende katılabilir miyim o_O
Sen daha minnoşsn hoşgeldin..
Batt tarihin bizin listeye geç yazlabilir Paresilaaa Paresilaaa arkadaşmz yoğun çalışıyor haftasonları düzenliyor kuzum..
Olurmu öyle hiç sn dal konuşmaya
Bu topik öle herkes herleyi yazabilir çekinme kuzum

30 yaşındayım ben
Kıyamam hemen hemen aynıyız.. Kaybın için başn saolsn
Allah birdaha yaşatmasn
Benim hiç gebeliğim olmadı

Kuzum yumurtlama gününe odaklanmayı doğru bulmuyorum.. Yani yumurta günü ilişkiye girio snra bırakılmamı..
Birgüm ben muayne olnaya gitti regllime az vardı doktor bana sonradan büyüyen yumurta oldğunu söyledi... Yani yumurtlamadan snrada bazrn yumurta olgnlaşabiliyor
O yüzden yumurtlamaya kdar canınız istediği gibi zevk almaya bakn :D
Yumurtlama günü eşinizde sprem sorunu yoksa 3 gün üst üste.. Snra regl kdar gün aşrı yada canınız istedikçe

Bir de bir yerde okumuştum, sadece yumurtlama haftasını değerlendirenler için.
Mesela 4 gün ve üzeri ilişkiye girmeyip sadece yumurtlama da girenler için demişler ki 4 gün üzeri olan ilişkilerde sperm bayatlıyormuş. Yani çok iş görmüyormuş. o yuzden yumurtlama dan ziyade hafta da mutlaka en az 2-3 gn ilişkiye girilmeli diye yazıyordu.

Back
X