• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yumurtlama gününe odaklanmayı doğru bulmuyorum.. Yani yumurta günü ilişkiye girio snra bırakılmamı..
Birgüm ben muayne olnaya gitti regllime az vardı doktor bana sonradan büyüyen yumurta oldğunu söyledi... Yani yumurtlamadan snrada bazrn yumurta olgnlaşabiliyor
O yüzden yumurtlamaya kdar canınız istediği gibi zevk almaya bakn :KK70:
Yumurtlama günü eşinizde sprem sorunu yoksa 3 gün üst üste.. Snra regl kdar gün aşrı yada canınız istedikçe
en sevdiğimm :KK70::KK70:

Bir de bir yerde okumuştum, sadece yumurtlama haftasını değerlendirenler için.
Mesela 4 gün ve üzeri ilişkiye girmeyip sadece yumurtlama da girenler için demişler ki 4 gün üzeri olan ilişkilerde sperm bayatlıyormuş. Yani çok iş görmüyormuş. o yuzden yumurtlama dan ziyade hafta da mutlaka en az 2-3 gn ilişkiye girilmeli diye yazıyordu.
Haftada2-3 bencede

Sen daha minnoşsn hoşgeldin..
Batt tarihin bizin listeye geç yazlabilir Paresilaaa Paresilaaa arkadaşmz yoğun çalışıyor haftasonları düzenliyor kuzum..
Olurmu öyle hiç sn dal konuşmaya
Bu topik öle herkes herleyi yazabilir çekinme kuzum
Teşekkür ederim canım, çok sağolun :oops: :KK200:
Bat ; 25.10 :)

Arkadaslar merhaba ben yeni katıldım.. Adetime 6 gün kala test yaptım negatif cıktı. Bugünde normalde adetimin 1. Günü ama şimdilik bir şey yok test alıp bakmak istiyorum ama üzülmek istemiyorum. Bel ağrım ve sol kasık batmalarım vardı ama kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum 😢
M Melegim96 cnm tanımatdn kendini bize :D
Kaç yaşndasn, kaç yldır evlisin
Ne zanandır bebe istion
Evet canım haklısın 26 yasındayım. 1 yıldır evliyim 2 ay oldu bebek düsüneli aslında daha cok yeni ama cokk istiyorum inşallah herkese nasip olur ve banada ☺️🙏🏻

Ben buraları nasıl kaçırmışım ya enteresan uyanamadıysam sabah :KK70: :KK70:

Arkadaslar merhaba ben yeni katıldım.. Adetime 6 gün kala test yaptım negatif cıktı. Bugünde normalde adetimin 1. Günü ama şimdilik bir şey yok test alıp bakmak istiyorum ama üzülmek istemiyorum. Bel ağrım ve sol kasık batmalarım vardı ama kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum 😢
Hoş geldin aramızaa :KK200:
Regl gününden önce test yapılmaması taraftarıyım gerçekte sonuç ne olursa olsun hep hüsran yaratıyor çünkü
hamileysen göstermiyor yada çift gösteriyor ama aslında hamilelik yok, hele son zamanlarda testler çok yanıltıcı :olamaz:
Hem umut hep var, olmalı :KK36:
Kocamla nikah tazeleyecem :KK70:
Bende 10 yıl dolunca tazeliycem :KK36:

Bayılıyorum pozitif insanlara, her şey gönlünce olsun. :dua:
En güzelini, en hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize
Aslında hepimizin negatif olduğu zamanlar oluyor enerjimiz düşüyor ama kalkıyoruz bir şekilde.. Anaçlık kadınların ruhunda var

Ben buraları nasıl kaçırmışım ya enteresan uyanamadıysam sabah :KK70: :KK70:

Hoş geldin aramızaa :KK200:
Regl gününden önce test yapılmaması taraftarıyım gerçekte sonuç ne olursa olsun hep hüsran yaratıyor çünkü
hamileysen göstermiyor yada çift gösteriyor ama aslında hamilelik yok, hele son zamanlarda testler çok yanıltıcı :olamaz:
Hem umut hep var, olmalı :KK36:

Bende 10 yıl dolunca tazeliycem :KK36:
Gözün kartonlu arabalardaydı :D

Back
X