• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle mücadele ye devam 😍benim hem teyzem de hemde eniştem de sorun vardı ama 4.yılda çocukları oldu su an 3 evlatları var. 2 düşük yaptı son çocuktan önce ama hamdolsun en son olan tutundu. Çocukları çok güzel 😍😍😍
İşte bu örnekler iyi ki varlar kuzucum

Henüz 4 ay oldu denemeye başlayalı bu 5. ayımız.. doktora gitsek daha erken sonra gel demez mi :KK45: :KK45:
genelde 1 seneden önce gelmeyin diyorlar ya..
ben 1 sene önce kürtaj oldum ama deneme olarak diyorsan kuzum 3 ay zaten yasaktı korunduk.. sonra 3-4 ay da ben istemedim. 6-7 ay korunduk yani.. Haziran ayın da başladık tam anlamı ile bebiş düşünmeye ..

ay ne boğdum seni de :işsiz:
Kız saçmalama ne boğması.. Seve seve dinliyorz o yğzden varız..
Ben o ayrıntıyı kaçırmışım tatlım
13 aydır deniyorsnz sandım halbuki kğrtajndan snra bir süre denememz aklımdan çıkmış.. Eğer 5 ay olduysa erken daha biraz daha bekle o zaman

İşte bu örnekler iyi ki varlar kuzucum

Kız saçmalama ne boğması.. Seve seve dinliyorz o yğzden varız..
Ben o ayrıntıyı kaçırmışım tatlım
13 aydır deniyorsnz sandım halbuki kğrtajndan snra bir süre denememz aklımdan çıkmış.. Eğer 5 ay olduysa erken daha biraz daha bekle o zaman
Teşekkür ederimm kuzumm
Evet 13 ay oldu ama dediğim gibi zaten 3 ay yasak koyuyor rahim toparlansın diye.. sonra da açıkcası bir süre ben istemedim 6 ay kadar korundum yanii geri çekilme işte eski adetler.. Hazirandan itibaren tam olarak başladıkk bakalımm

sen o zaman bu akıntı olayına normal diyorsunnn

Teşekkür ederimm kuzumm
Evet 13 ay oldu ama dediğim gibi zaten 3 ay yasak koyuyor rahim toparlansın diye.. sonra da açıkcası bir süre ben istemedim 6 ay kadar korundum yanii geri çekilme işte eski adetler.. Hazirandan itibaren tam olarak başladıkk bakalımm

sen o zaman bu akıntı olayına normal diyorsunnn
Normal kuzum ben mesela anlamıorm..
Anlamayan cok arkadaşmz vardı
Biz ovulasyonla takip ettik anlamıorus diye ama bence senin regllerin düzenli
Düzenli ilişkide oluyor
Gerek yk kullanmana

MNbeyaz MNbeyaz arkandan kmuşuyorm :KK70:

Kızzz vajinaya öyle böyle şeler sürülürmiki tehlikeli kız 😶😶😶
12.611 adımla karşınızdayım yorgunluktan geberdim yagmur firtina kar boran ama geldim evime sıcak cayimi demledim :kahve:Arkamdan konuşan sen ol bacım her sözünün altına imza atarım ayipsin:KK52:

Kızzzz evde metre ykkkkk:KK70:
Neyse inşallah bebeme örersin teyzzoşuuu

Bir bilinmeyenli denklem gibiym demi
Ha gayret çözeceksn az kaldı beyazm :KK70:
Kan falan dedin tahlil dedin sürpriz dedin haber vercem ama bebek değil dedin bugün güzel bir gün dedin ha bir de arabaların üstüne battaniye dedin :KK57:

Back
X