• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sulu ve salçalı yemek yapasım da yiyesim de yok. Hatta hiç yemek yiyesim yok onun yerine hep bisküvi pasta tarzı şeyler yemek istiyorum son ay galiba eskiye göre biraz daha saldım ya iyi yiyorum bu aralar yani😅

Bende yemek yiyeceksem zeytinyağlı soğuk bişeyler yemek istiyorum sadece. Sıcak yemek hiç canım istemiyor.

Benim de donma çözdürme canım bi hafta on gün önde gidiyor.
Demekki normalmiş bende hiç doktoruma sormamıştım hep önden gidiyordu ama artık korkmaya başlamıştım acaba şekerdenmi diye neyse sizlerinde öyleymiş rahatladım biraz donma çözme embriyoların bir özelliği dedi doktorum önden gidebiliyormuş hayırlısınla sağlıklı doğumlar yapalım inşallah🙏🏼

Merhaba canım. Aynen normal benim tedaviden sonra 15 gün geçikti öyle ki ilaç kullandım sonra adet oldum. Öncesinde bir gün bile geçmez di
Çok teşekkür ederim yani ne adet belirtim var ne bişey zaten hamile öyle kalacağımı düşünmüyorum da ne bilim hani Allah sonuçta . :) Hayır bir türlü gelmiyo ki gideyim artık doktoruma

Evet endişelenmeyin bende de aynısı olmuştu.. bir türlü gelmemişti... Sanırım ilaçlardan... Mutlaka gelecektir çok düşünüp stres yapmayın.. ılık duş ve yürüyüş rahatlatıcı aktivitelere yönelin.. :KK66:
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :KK49: evet zaten spor yapıyorum gunlu 😁 çok işe yaradı bu süreçte çok kilolu idim çok şükür artık normal bir kadın kilosundayim boyuma göre spor yaparak hem vesveselerimi atlattim hemde vücudumdaki fazlalıkları ki çok fazla idi . Teşekkür ederim tekrardan

Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel haberinide burdan paylaşırsın rabbim kucağını doldursun🙏🏼Ama adet gecikmesi oluyor bendede olmuştu kullanılan ilaçlar ister istemez sitres gecikme oluyor bemim normalde 30. günde olurdu 45 günde olmuştu
Allah razı olsun :dua: dilerim hepimizin güzel haberleri alınır ... Bütün anne olmak ve yavrusunu isteyen tüm kardeşlerime . Ne adet belirtim var ne başka bişey, bekliyorum artık ki gideyim öpün üzerinden 1.5 ay geçti , eşim bile hergün soruyo biz ne zaman gidicez diye . Çok sağolun cevap yazan herkese çok teşekkür ederim 🌺

Yine oturdum sezeryanı gözümde büyütmeye başladım saatlerdir. Bi olup bitseydi şu doğum.
Ben kabullendim artık ya. O yüzden psikolojikmen kendimi rahatlatıyorum. Kime sorsam nasıl yaklaşırsan Doğum öyle geçer diyorlar. Olumlu yaklaş her şey rahat ve güzel geçsin inşaallah 🥰

Ya benimde bugün kasılmam çok oldu çok korkuyorum erken doğumdan sürekli aklımda ya erken doğarsa ya küvezde kalırsa diye
Benimde gece yatmadan önce adet ağrısı gibi ağrım oldu, bel ağrım oldu. Korktum bende ama uyuyunca geçti.. Uykularım parça parça oldu şimdiden. Uyuyup uyuyup uyanıyorum en az 5 kez. Sabah uyandığımda hiç dinlenmiş olarak kalkmıyorum yataktan.

Ben kabullendim artık ya. O yüzden psikolojikmen kendimi rahatlatıyorum. Kime sorsam nasıl yaklaşırsan Doğum öyle geçer diyorlar. Olumlu yaklaş her şey rahat ve güzel geçsin inşaallah 🥰

Acı eşiğim yüksektir aslında benim ama işte insan yaklaştıkça korkuyor ya.. Geçen sene bu zamanlar aklımda sadece hamile kalmak vardı. 🤲

Kizlar gunaydin. Bugun sabah cocuk hareketini hissetmemistm. Biraz once birkac defa karnim titredi. Ama ben vurmayi hissetmiyorum. Karnim titriyor ama resmen nereye vurdugnu anlamadm. 🙄 rahaatlamalimiyim iyice paranoyaya bagladim

Kizlar gunaydin. Bugun sabah cocuk hareketini hissetmemistm. Biraz once birkac defa karnim titredi. Ama ben vurmayi hissetmiyorum. Karnim titriyor ama resmen nereye vurdugnu anlamadm. 🙄 rahaatlamalimiyim iyice paranoyaya bagladim
Canım illaki tekme atması gerekmez ki. Hareket etmesi yeterli. Artık yerleri daralıyor, ben karnımın içinde kaydığını, ayağını dayadığını, minik minik kıpırdandıdığını hissediyorum. Tekme az atıyor artık..

canım hareket ediyorsa yeterli. hepimiz zaman zaman paranoyaya bağlıyoruz ama günleri günlerini tutmuyor ki miniklerin.arada annelerini telaşlandırıyorlar😉

Canım illaki tekme atması gerekmez ki. Hareket etmesi yeterli. Artık yerleri daralıyor, ben karnımın içinde kaydığını, ayağını dayadığını, minik minik kıpırdandıdığını hissediyorum. Tekme az atıyor artık..
canım bende dün kontrole gittim.necati hançerlioğulları diye bir doktora almıştım ya randevuyu iyi bir doktor sende randevu alırken tercih edebilirsin.asistanıda iyiydi.ilk gittiğim doktorun asistanı benimle hiç konuşmamıştı bile o yüzden ona bişeyde sormamıştım.bu ekranı bana çevirdi iyice,kalbini,elini falan gösterdi,kafası burnunu gösterdi 😊 kilosuda 1.826 olmuş.herşey yolunda dedi.nts ye girdim.bundan sonra her gittiğimde isteyeceklermiş.hatta erken gelirsen burası yoğun olursa git direk nts ye gir sonucunu al öyle buraya gel dedi.

canım bende dün kontrole gittim.necati hançerlioğulları diye bir doktora almıştım ya randevuyu iyi bir doktor sende randevu alırken tercih edebilirsin.asistanıda iyiydi.ilk gittiğim doktorun asistanı benimle hiç konuşmamıştı bile o yüzden ona bişeyde sormamıştım.bu ekranı bana çevirdi iyice,kalbini,elini falan gösterdi,kafası burnunu gösterdi 😊 kilosuda 1.826 olmuş.herşey yolunda dedi.nts ye girdim.bundan sonra her gittiğimde isteyeceklermiş.hatta erken gelirsen burası yoğun olursa git direk nts ye gir sonucunu al öyle buraya gel dedi.

Bende perşembe yada cuma gideyim diyordum bi bakayım şimdi randevu var mı dediğin doktora.. Maşallah annesi nasıl güzel büyüyorlar. ❤️

Bende perşembe yada cuma gideyim diyordum bi bakayım şimdi randevu var mı dediğin doktora.. Maşallah annesi nasıl güzel büyüyorlar. ❤
şu an gebe polikinliklerine hiç randevu yok canım.bende bugün girdim baktımda varsa alayım diye hiç bir doktora yok. hepimizin yavrusuna maşallah :nazar: güzel güzel büyüyüp sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🤲

şu an gebe polikinliklerine hiç randevu yok canım.bende ürün girdim baktımda varsa alayım diye hiç bir doktora yok. hepimizin yavrusuna maşallah :nazar: güzel güzel büyüyüp sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🤲
Evet yok maalesef. Randevusuz gidicem perşembe yada cuma. 2 hafta sonra gel demişlerdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X