- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.681
Çok şükür valla canım. Geçen gün gece yarısı kalktım evin içinde ağlıcaktım nerdeyse bacak ağrısından uyuyamadım bi yandan söyleniyordum ki durdum dedim isyan etmiyorum allahım sadece biraz yoruldumaynen valla benimde histereskopide canım çok yanmıştı ama hiç gıkım çıkmamıştı,dayanmıştım.şimdi olsa o acıyı bildiğim için korkarım belki.bide transferde idrara sıkışık oluyorsun ya.Allahım ömrü hayatımda o kadar sıkışmadım.hocam kasıklarım patlayacak,siz işlem yaparken tutamamaktan korkuyorum diyorum.hoca,hiç bişey olmayacak bak emin ellerdesin iki yumurta transfer ediyoruz bebeklerini düşün diyo,ben ıhlaya tıslaya düşünemiyorum valla demiştimve gerçekten çok şükür ki şimdi doğumları yaklaştı ve biz bunları konuşuyoruz ❤
Canım mesela ağrı değil ki açılma muayenesinde ağrı olmuyor zaten :) yani ben hiç hissetmedim ama o parmaklarıyla yapılan muayene insanı irite ediyor. Hani spekulum olsa keşke ya da ultrason onlar gene iyi ama bu yakın temas ve parmak ne biliyimTek kullanımlık spekulum bana da takılmıştı. Sulu ultrason yapmıştı doktorum şimdi sen diyince hatırladım unutmuşum bile bak onutransfer öncesi bebeğin rahat tutunabilmesi için koyulacak yere uyarı vermişti uzun bir çubukla bi sağa bi sola doğru ayy adet sancısının kat kat fazlasıydı biraz kanama Bile olmuştu. Ahh şaka gibi vallaha neler yaşadık ya şimdi düşününce valla açılmanın kontrolü hiç bişi geldi gözüme çok şükür bugünlerimize
Ağrı olmadı bende de zaten cnm tuhaf bir his tarif edemiyorumCanım mesela ağrı değil ki açılma muayenesinde ağrı olmuyor zaten :) yani ben hiç hissetmedim ama o parmaklarıyla yapılan muayene insanı irite ediyor. Hani spekulum olsa keşke ya da ultrason onlar gene iyi ama bu yakın temas ve parmak ne biliyim
Çok doğruAğrı olmadı bende de zaten cnm tuhaf bir his tarif edemiyorumaman sanki ilk bana mı yapıyorlar diye düşünüp saldım valla ben kendimi
Evet bende bi korkuyla gittim de ebe de çok iyiydi rahatlat kendini de travma olmasın sana dedi ama çok şükür korkmadım kendi kendime dedim bu rahatlıkla gidersem normal doğururum ben
canım çok geçmiş olsun.kendine dikkat et.elinden geldiğince yorma kendini.biraz daha durur inşallah minik erkeksen çantanı falan hazırlamışmıydın ?
Canım sen hazırla gerçekten ne olur ne olmaz ben 2 gün arayla gidiyordum rahim ağzı boyum o 2 gün de 10 mm düşmüştü.Banada elle muayene edicem kasma kendini dedi, kasacak halim mi kalmış benim.
Bugün başlıyorum canım. Herşeyi yıkayıp çantayı hazırlıycam, eksik yok zaten.
Canım sen hazırla gerçekten ne olur ne olmaz ben 2 gün arayla gidiyordum rahim ağzı boyum o 2 gün de 10 mm düşmüştü.
Baya zaman alıyor küçücükler yaBugün başlıyorum canım. Eşimde evde kaldı yardım edecek halledicez.
Çok yorma kendini cnm birinden yardım alsan keşke ufacık şeyler ama insanı yoruyor vallaBanada elle muayene edicem kasma kendini dedi, kasacak halim mi kalmış benim.
Baya zaman alıyor küçücükler ya ☺ Çok zevkli ama etiket kes yıka kurut ütüle başlı başına iş valla
Çok yorma kendini cnm birinden yardım alsan keşke ufacık şeyler ama insanı yoruyor valla
İyi bari cnm tek başına olmuyor valla kolay gelsin sizeBugün başlıycam bakalım. Bi eksik kendime gecelik kaldı. Onuda görüp almak istediğim için.
Eşim bugün yanımda. Cumarteside kardeşim gelecek. Onlarla yapıcaz canım.
Geceliği bende görüp almak istemiştim evet ama nasip olmadı görüntülü annemle konuşurken aldı artıkBugün başlıycam bakalım. Bi eksik kendime gecelik kaldı. Onuda görüp almak istediğim için.
Eşim bugün yanımda. Cumarteside kardeşim gelecek. Onlarla yapıcaz canım.
Allah kolaylık versin canım.valla dün sanki benim başıma gelmiş gibi senin adına telaş yaptım çantası hazırmiki acaba diye. artık hepimizinki hazır bir köşede durmalı.bende bu pazar başlayacağım çantaya.ne olur ne olmaz yapalım dursun.bu miniklerin sağı solu belli olmazBanada elle muayene edicem kasma kendini dedi, kasacak halim mi kalmış benim.
Yaa çok güzelKızıma oyuncak yaptırdım ben de teyzeleri sizlerle de paylaşmak istedim
Cok gecmis olsun cnmBanada elle muayene edicem kasma kendini dedi, kasacak halim mi kalmış benim.
Ay bayiliorumm ben bunlaraaa. Buralarda yok harikaaaKızıma oyuncak yaptırdım ben de teyzeleri sizlerle de paylaşmak istedim
Ayni gun baslioruzz ☺Banada elle muayene edicem kasma kendini dedi, kasacak halim mi kalmış benim.
Teşekkür ederim canım.İyi bari cnm tek başına olmuyor valla kolay gelsin size ♥
Geceliği bende görüp almak istemiştim evet ama nasip olmadı görüntülü annemle konuşurken aldı artık
Eğer çıkamazsan lohusa sepetinde ki pijamalar çok güzel
Allah kolaylık versin canım.valla dün sanki benim başıma gelmiş gibi senin adına telaş yaptım çantası hazırmiki acaba diye. artık hepimizinki hazır bir köşede durmalı.bende bu pazar başlayacağım çantaya.ne olur ne olmaz yapalım dursun.bu miniklerin sağı solu belli olmaz
Cok gecmis olsun cnm
Teşekkür ederim canım. Kolay gelsin sanada.Ayni gun baslioruzz ☺
Dun kaynanam sagolsun tum esyalarini getirdi
Allah kolaylık versin canım.valla dün sanki benim başıma gelmiş gibi senin adına telaş yaptım çantası hazırmiki acaba diye. artık hepimizinki hazır bir köşede durmalı.bende bu pazar başlayacağım çantaya.ne olur ne olmaz yapalım dursun.bu miniklerin sağı solu belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?