- 14 Mart 2008
- 6.081
- 5.247
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #16.501
Canım sağol bilgilendirdiğin için.kendide yazicaktir ama dayanamadim kizlar sizede yazayim dedim. Goz yaslarimi tutamadim.kelebekmkelebek kavuşmuş yavrularina. Ruya gibi. Daha dun tuttu mu tutmadi mi diye yazisiyorduk. Cok sukur
Ayy canım benim çok şükürCanım sağol bilgilendirdiğin için.
İlk yemeğimi yedim emzirdim çok şükür bebeklerimde bende iyiyiz ağrılarım oldukça fazla gözünüzü korkutmak istemem amaönemli olan bebeklerimizin sağlığı onlar iyi Allah’a bin şükür darısı sizin başınıza olsun inşallah
Canım sağol bilgilendirdiğin için.
İlk yemeğimi yedim emzirdim çok şükür bebeklerimde bende iyiyiz ağrılarım oldukça fazla gözünüzü korkutmak istemem amaönemli olan bebeklerimizin sağlığı onlar iyi Allah’a bin şükür darısı sizin başınıza olsun inşallah
Ay oturdum ağlıyorumCanım sağol bilgilendirdiğin için.
Evt vallah neler cektik. Cok sukur ruya gibiÇok şükür. Ne zor günlerden geçti o da. Kanamalar, günlerce yerinden kalkmadan yatmalar. Ne sınavlar atlattık, darısı başımıza. ❤
Cok sukurCanım sağol bilgilendirdiğin için.
Canım sağol bilgilendirdiğin için.
oyyyy çok şükür yaaCanım sağol bilgilendirdiğin için.
aynen öyle olacak canım.bende gittim aldım evraklarımi.artik bu gittiğim doktor bakar oda ona göre bişey derZaten kime gittiğimizin çok önemi yok aslında. Doğuma kim denk gelirse o olacak.
Canım gözün aydın sağ salim kavuştun yavrularınaCanım sağol bilgilendirdiğin için.
Evt vallah neler cektik. Cok sukur ruya gibi
aynen öyle olacak canım.bende gittim aldım evraklarımi.artik bu gittiğim doktor bakar oda ona göre bişey der
çok şükür kızlar ya ne güzel haberler verdiniz bugün bizeKızlar ben bugün sabaha karşı sancılarım arttı sabah 7 de doğdu çok şükür biraz solunum sıkıntımız oldu çok şükür şimdi iyi rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Aa benim yaramazda aynısı oldu sabaha karşı 4 de sancılarım başladı acil aldı doktorumGünaydın kızlarrr sancım 100 falan çıkıyor artık anladılar geleceklerini
Çok sağol canım inşallah sizlerde sıkıntısız bir şekilde kavuşun yavrularınızaçok şükür kızlar ya ne güzel haberler verdiniz bugün bizegözün aydın canım.hosgelmis senin miniginde
aynen canım perde ameliyati oldum ve ameliyat esnasinda rahim ağzı dar bulunmuş rahim genisletmede yapılmışti o yüzden.bu tür operasyonlar normal doğumda risk olabilirmiş.o yüzden istedi doktor bı bakalım diye.ikili dörtlü tarama sonuclarımıda istediSonuç alınca insan herşeyi unutuyor. Zor yollardı, zor günlerdi..
Sen perde ameliyatı olmuştun onun evrakları dimi canım..
aynen canım perde ameliyati oldum ve ameliyat esnasinda rahim ağzı dar bulunmuş rahim genisletmede yapılmışti o yüzden.bu tür operasyonlar normal doğumda risk olabilirmiş.o yüzden istedi doktor bı bakalım diye.ikili dörtlü tarama sonuclarımıda istedi
artık ne derlerse ona kabulüm.ilk başlarda hep normal doğum olsun falan diyordum ama artık öyle degilim canım.saglikla gelsinde gerisi önemli degilBelki sana sezeryan derler canım rahim ağzı darsa zor olur diye. Gün bile verebilirler artık. Ben kaldım böyle bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?