- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.369
- 198
- 32
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #20.381
Benim oğlanın burnu denk gelmez muhtemelen alsam ama gereksiz öyle çok şey var ki.Aynen benim aldığımda da 3 aylık ve en az 7 kilo olunca kullanılır yaziyor.En son bir ay önce kalça muayenesinde 56 cm ölçülerinde.kilomuzda 6.300 dü.salı günü 3 aylık olacağız.carsambada kontrole gideceğiz bakalım kilosunda boyunda artış var mi
 Kararsızım, aslında işte görür gibi..
 Kararsızım, aslında işte görür gibi.. 

Mama takviyesi yapmalımıyım dedim gerek yok dedi yapısı böyle herhalde bende hep zayıf bir kız çocuğuydum gerçi bana çekti zaar
 Mama takviyesi yapmalımıyım dedim gerek yok dedi yapısı böyle herhalde bende hep zayıf bir kız çocuğuydum gerçi bana çekti zaar 

aynen senin minik biraz boya vermiş.bizimki tospik tospik
 aynen senin minik biraz boya vermiş.bizimki tospik tospik  sağlıkları yerinde olsun da kilolu olmasınlar ne olacak
 sağlıkları yerinde olsun da kilolu olmasınlar ne olacak 
 bir iki kere elini emmekten uyuyamiyior diye kundak yapmıştım güzelce uyumuştu.simdi kundak yapınca kıyamet kopuyor o eller çıkacak,
bir iki kere elini emmekten uyuyamiyior diye kundak yapmıştım güzelce uyumuştu.simdi kundak yapınca kıyamet kopuyor o eller çıkacak, ayaktada bazen uyuyor bazen uyumuyor.zaten şu ara bi rutine bindirdi.gece 2 den once çok nadir uyuyor.2 yi bi göreceğiz
 ayaktada bazen uyuyor bazen uyumuyor.zaten şu ara bi rutine bindirdi.gece 2 den once çok nadir uyuyor.2 yi bi göreceğiz  

parmağını emerken gözleri kayıyor bazen uyuyor öyle
parmağını emerken gözleri kayıyor bazen uyuyor öyle