2020_2021 Hamileler buyrun beraber büyüyelim ❤️

sevdaxx45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
1.345
666
123
29
Hanımlar merhaba öncelikle😍Rabbim hepimize Sağlıklı şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🙏❤️ Ben 7 yıl sonra ilk kez hamile kaldım normal yolla çok şükür 🙏 şuan 4+3 haftalığız 3 gün önce karından çok küçül bir kese gördük ve doktorum 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı inşallah duyabilirim ve bebeğim benimledir ❤️Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ve bizim gibi hamilelere de kucaklarına almayı nasip etsin inşallah amin 🙏 Ve arkadaşlar sizler ne zamn kalp atışını duydunuz ve hamileliğiz nasıl ilerliyor anlatırmısınz şimdiden hepinize teşekkür ederim 🙏😍🤗

Hanımlar merhaba öncelikle😍Rabbim hepimize Sağlıklı şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🙏❤ Ben 7 yıl sonra ilk kez hamile kaldım normal yolla çok şükür 🙏 şuan 4+3 haftalığız 3 gün önce karından çok küçül bir kese gördük ve doktorum 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı inşallah duyabilirim ve bebeğim benimledir ❤Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ve bizim gibi hamilelere de kucaklarına almayı nasip etsin inşallah amin 🙏 Ve arkadaşlar sizler ne zamn kalp atışını duydunuz ve hamileliğiz nasıl ilerliyor anlatırmısınz şimdiden hepinize teşekkür ederim 🙏😍🤗
Sorununuz neydi acaba neden hamile kalamıyordunuz gözünüz aydın bu arada 🙂

Gözünüz aydın bende 5+3 üm.6.5 yaşında bir kızım var birde 7 ay önce 4.5 aylık olan bebeğimi karnimda kalbi durması sonucu kaybettim.Her ay niye olmadi bu ay da olmadi diye üzülüp duruyordum.Şükürler olsun bayramda gördüm çift çizgiyi.Kese için henüz erken diye gitmedim hepimiz için hayırlısı olsun insallah

Gözünüz aydın bende 5+3 üm.6.5 yaşında bir kızım var birde 7 ay önce 4.5 aylık olan bebeğimi karnimda kalbi durması sonucu kaybettim.Her ay niye olmadi bu ay da olmadi diye üzülüp duruyordum.Şükürler olsun bayramda gördüm çift çizgiyi.Kese için henüz erken diye gitmedim hepimiz için hayırlısı olsun insallah
Çok teşekkür ederim şuan 11+6 haftalığım ve doktorum bebeğin eşinin rahimi kısmen kapattığını söyledi çok üzgünüm ne yqpacağımı hiç bilmiyorum 😞

Çok teşekkür ederim şuan 11+6 haftalığım ve doktorum bebeğin eşinin rahimi kısmen kapattığını söyledi çok üzgünüm ne yqpacağımı hiç bilmiyorum 😞
Sizinde gebeliğinz hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Allah kortuğunuza uğratmasın malesef elden birşey gelmiyor.Benimki 6.haftada düştü malesef.Bir ay beklemi soyledi doktor.Şimdi yeniden başlıycaz bakalım sil bastan😔

Back
X