- 2 Ocak 2020
- 24
- 31
- 8
- 24
Başlığı okudunuz var bi hedefimiz.. defalarca ama defalarca diyete başladım 10 kilo verdim 5 kilo aldım.5 kilo verdim 10 kilo aldım.Ama asla diyetin devamını getirebilen biri olamadım.Bu sene gerçekten bu durumdan bıkan biri olarak artık yeter dedim ve diyete başladım.
Kendimi tanıtmaya kilomdan başlayayım.88 kiloyum.
Şişman bir bebek olarak doğmuşum ve her zaman da yaşıtlarından iri ve kilolu biri olarak devam ettim. Liseye geçtiğimde artık bir obezdim. 90 kiloları görünce ergenliğin de vermiş olduğu gazla diyete başladım ve 72yi gördüm. Ama sonra bozdum ve 3 yılda geri hepsini aldım.
Kilo gerçekten bir rakam değil. Çoğu şeyi engellediğini düşünüyorum. Hiçbir zaman yaşıtlarım gibi koşamadım spor yapamadım enerjik olamadım.. uzar da uzar.Yani sadece sağlık için zayıflamıyorum hem daha estetik görünmek hem de daha aktif bi hayat için.
Size genel hedeflerimi söylüyorum
beyaz ekmeği bırakmak
günlük min. 5000 adım
3 litre su
Simge hadi kızım bu sefer yapacaksın sen!!
BAŞLANGIÇ KİLO:88
Kendimi tanıtmaya kilomdan başlayayım.88 kiloyum.
Şişman bir bebek olarak doğmuşum ve her zaman da yaşıtlarından iri ve kilolu biri olarak devam ettim. Liseye geçtiğimde artık bir obezdim. 90 kiloları görünce ergenliğin de vermiş olduğu gazla diyete başladım ve 72yi gördüm. Ama sonra bozdum ve 3 yılda geri hepsini aldım.
Kilo gerçekten bir rakam değil. Çoğu şeyi engellediğini düşünüyorum. Hiçbir zaman yaşıtlarım gibi koşamadım spor yapamadım enerjik olamadım.. uzar da uzar.Yani sadece sağlık için zayıflamıyorum hem daha estetik görünmek hem de daha aktif bi hayat için.
Size genel hedeflerimi söylüyorum

Simge hadi kızım bu sefer yapacaksın sen!!
BAŞLANGIÇ KİLO:88
Son düzenleme: