2021-24 tüp bebek öyküsü ve mutlu son:)

Okurken ne kadar kolay geliyor ama yaşaması gerçekten zor ve sancılı süreçler öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizidarısı da benim gb bekleyenlere İnş en kısa zamanda ve en kolay şekilde İnş:)

Selam mutlu son olmasına sevindim bişey sormak istiyorum ben de çapa tıp fakultesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama haziran ayına randevu vermişlerdi ama haziran ayında ni bayram tatili var ilaç tedavisinden sonraki süreç bayram tatiline denk gelicek büyük ihtimalle napıcam nasıl olucak belki bi bilginiz vardır

merhaba. isterseniz bu konuyu doktorunuzla planlamanız daha sağlıklı olur. hormonları vs. çünkü o takip edip karar veriyor. yani takvim önemli. Ama bayrama gelirse muhtemelen ilaç tedavisini başlatmadan bayram geçsin sonraki ay bakalım diyebilirler. eğer ilaç tedavisi başlamışsa tüp bebek bölümü açık olabilir. çünkü bu tip yerlerde cumartesi bile açık oluyor hastaların günü geçmesin diye.

Tüp bebek bölümü açmıyor gidiyormuşuz hesaplıyorlarmış eğer bayrama denk gelirse bi sonraki aya erteliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…