2021 Ağustos ayı burç yorumları

temmuz aylık (2).jpg

KOÇ AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına başladığınızda maddi konularınız ön planda olabilir. Sürpriz bir para elinize geçebilir. Yeni bir gelir kaynağı elde edebilirsiniz. Ayın yine ilk 3-4 gününde aşkla ilgili de şansınız açık olacaktır. 8 Ağustos yeniayında sizler için bu aşk konusu daha da öncelikli olacaktır. Yeni bir ilişkinin adımları atılabilir. Ama yeniayın kontaklarından ötürü bu aşk çok aceleye gelmemelidir. Çocuk, bebek konuları da sevindirebilir. Yeniay yakınlarında sağlığınızı ihmal etmemekte fayda var. Ayın ikinci yarısında ise borçlarınız, eşinizin geliri, miras konularınız gündeme gelebilir. Akademik konularınızda, seyahatlerinizde de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ciddi ilişkileri olanlar evlilik yoluna girebilir. 22 Ağustos dolunayı riskli olsa da bireysel olarak sizlere şans bile getirebilir. Çevrenizde kendinizden bahsettireceğiniz başarılar elde edebilirsiniz. Adım attığınız konularda olumlu sonuçlar elde edeceksinizdir. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar ofis hayatınızda yükselişe geçebilirsiniz. Terfiler alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa çözümlenebilir.



BOĞA AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Sabit burçlar için zorlayıcı bir ay olsa da sizler aralarından bir adım önde başlıyorsunuz. Çünkü ansızın mutlu edecek gelişmeleri ayın ilk günlerinde yaşayabilirsiniz. Dış görünümde değişimler içinde ayın başını tercih edebilirsiniz. 8 Ağustos yeniayı, yenilikleri evle ilgili getirebilir. Taşınma, alım-satım gibi işler gündeme gelebilir. Yalnız, sizdeki Uranüs riskli açılarda olduğundan aceleci olmayın. Aile hayatınızda sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Ayın ikinci yarısında ise ilişki, evlilik hayatınız ve maddi konularınız ön plana çıkacaktır. Ayrıca, geliri yüksek bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Duygusal hayatınızda melankolik hava dağılacaktır. 22 Ağustos dolunayı biraz sıkıntılı geçebilir. Her burç için değil ama sabit bir burç olduğunuzdan agresif ruh halini hissedecek olanlardansınız. Ani tepkiler vermekten kaçının. Kariyer hayatında öfkenizi kontrol edin. Sabrettiğinizde iş hayatınızda güzel yerlere geleceksiniz. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar sizlerin aşk hayatında kendine olanı güveni artacaktır. Kalıcı bir ilişkiye adım atılabilir. Bebek beklentisi olanlara müjde gelebilir.



İKİZLER AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına başladığınızda, ruhsal olarak değişim vakti geldi diyeceksiniz. Sürekli aynı yerde saplanıp kalmak yerine değişim için düğmeye basabilirsiniz. Ayrıca eski bir gönül ilişkisinden de geri dönüş olabilir. Bu durum ansızın sizi şaşırtabilir. Eğitim hayatında da şansınızın açık olduğu bir ay başı sizi bekliyor. 8 Ağustos yeniayı, yeni bir ortama dahil olmanıza destek olabilir. Bu iş hayatı veya eğitim hayatı ile ilgili olabilir. Bazı riskli görünümler olduğundan sizler sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yeniay yakınlarında iletişim tonunuz da sert olabilir. Ayın ikinci yarısında ise çalışma ortamınızda temponuz artabilir. Evliliğinizle, ilişkinizle ilgili çözmeniz konuları da masaya yatırmak isteyebilirsiniz. Ayrıca kalbi boş olanlar bir anda bir aşka tutulabilir. 22 Ağustos dolunayı güzel gibi dursa da sizler seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Akademik alanda başarılı bir süreç geçirebilirsiniz. Öte yandan çocukla ilgili, aşkla ilgili sevinçler yaşayabilirsiniz. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar aile ve ev konularınız gündemde olacaktır. Bu konularda radikal değişimler yaşayabilirsiniz.



YENGEÇ AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına başladığınızda şans sizinle olacak. Umudu kestiğiniz bir konuda bile güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun. Bu sürpriz aşk hayatında da bir anda sizi bulabilir. 8 Ağustos yeniayı, parayla ilgili yeni kapılar aralayabilir. Yalnız, riskli bir yeniay ve parayla ilgili hamle yapacaksanız büyük riskler almamalısınız. Aksi halde eldeki paradan da olabilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa elinize geçebilir. Büyük yatırımlar için ise beklemek iyi olacaktır. Ayın ikinci yarısında ise aşk hayatında hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız da çalışma ortamında değişimlere gidebilir. Ayrıca aile hayatında mutluluklar yaşayabilirsiniz. Aileye yeni biri katılabilir. Ev alım-satım işlerinizde şansınız açılabilir. 22 Ağustos dolunayı sizlere borçlar, krediler ile ilgili konularda destek olabilir. Bir yapılandırma veya kredi başvurunuz varsa onaylanabilir. Sadece gelirinizin çok üstünde borçlara girmemelisiniz. Ameliyat düşünenler varsa dolunay yakını pek ideal olmayabilir. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar eğitim hayatında istediğiniz yerlere geleceksinizdir. Kardeşlerinizle ilgili problemlerde yüzünüz gülecektir. Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz.



ASLAN AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına kariyer gündeminizle başlayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir kariyer gelişmesi ayın başında gelebilir. Ayrıca burcunuzdaki kavuşumlar sebebiyle pozitif gelişmeler her alanda sizi bulabilir. Aklınızdan geçen veya keşke olsa dediğiniz bir şey varsa gerçek olabilir. 8 Ağustos yeniayı, bizzat sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Yeni adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz. Çok radikal olmamak kaydıyla dış görünümde değişimler yapmak iyi gelecektir. Sadece parayla ilgili hamleler yapacaksanız bu yeniay yakınları ideal olmayabilir. Ayın ikinci yarısında ise ev yaşamınız gündeme gelebilir. Aşk hayatında da mutlu zamanlardan geçeceksinizdir. Ayrıca kardeş, akraba ile ilgili evlilik, nişan konuları gündeme gelebilir. Kalbiniz boşsa yakın çevreniz vasıtasıyla biriyle tanışabilirsiniz. 22 Ağustos dolunayı sizlerin tam karşısında oluştuğundan biraz riskli olabilir. Özellikle evlilik hayatında bir bitiş evresi yaşanabilir. Fevri kararlar almayın. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar finansal olarak güçleneceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yatırımlar için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.



BAŞAK AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına pozitif bir giriş yapıyorsunuz. Sert etkiler olsa da sizler bu etkileri ay başı hissetmeyebilirsiniz. Çok arzu ettiğiniz bir şey gerçek olabilir. Akademik alanda sürprizler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız hiç planda yokken bir seyahate çıkabilir. 8 Ağustos yeniayı, sizlere bazı şeyleri göstermek isteyecektir. Psikolojik etkileri olan bir yeniay olacak. Her şeyden kurtulmak, arınmak isteyeceksinizdir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Evlilik, ilişki hayatında hayaller-gerçekler ikilemi yaşayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise gerek iş gerek yakın çevrenizde yoğunluğunuz artacak. Eğitim hayatınız gündeme gelebilir. Aileyle ilgili bazı problemler karşınıza gelebilir. Ayrıca, maddi konularda şansınız açılacaktır. 22 Ağustos dolunayı size şansı ofis hayatında getirse de sizler sağlığınıza bu dolunayda da dikkat etmelisiniz. Mars ise size destek olacak ve sürpriz bir gelişmeyi karşınıza getirecektir. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar sizlerin dönemi başlıyor. Burcu Başak olanlar için doğum günü vakitleri olacaktır. Güneş, sizlere bir ay boyunca her konuda destek olacaktır. Yeter ki kararlı ve cesur olun.



TERAZİ AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına parayla ilgili sürprizlerle başlayabilirsiniz. Bu gelir değil ama gider kısmıyla ilgili olabilir. Bir borcun kapanması veya bir mirasın kalması gibi konular olabilir. Eşinizin gelirinde de artışlar olabilir. 8 Ağustos yeniayı, riskli olsa da sizler için şanslı olacaktır. İhtimal bile vermediğiniz bir durumla ilgili yeni bir yola girebilirsiniz. Sadece bu yeniayla beraber ameliyat konunuz varsa ve acil değilse ertelemek iyi olacaktır. Ayın ikinci yarısında ise gelirinizde artışlar yaşanabilir. Eğitim hayatınızda bir beklentiniz varsa güzel sonuçlar gelebilir. İletişime dayalı sektörlerde işiniz varsa yükselişe geçebilirsiniz. Ayrıca, aşk hayatında tutkulu bir zaman girecekseniz. Yöneticiniz Venüs ay ortası sizlere gelerek aşkta sizlere mutluluk yaşatacaktır. 22 Ağustos dolunayı, sizlere güzel bir yerde denk geliyor. Aşkta kalıcı adımlar atılabilir. Bu dolunayda her dostunuza güvenmemeyi öğrenmelisiniz. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar hem ruhsal hem fiziksel sağlığınızda iyileşmeler yaşayacaksınız. Başkası için değil kendiniz için yaşamalısınız.



AKREP AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına başladığınızda ilişki ve evlilik hayatınız öne çıkabilir. Hatta bu konularda sürprizler bile yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz sizi şaşırtabilir. İş hayatında da umduğunuz mevkiye veya kazanca ulaşabilirsiniz. 8 Ağustos yeniayı, sizler gibi sabit burçlar için biraz dikkat edilmesi gereken bir süreç olacaktır. Yeni bir kariyer teklifi o an mutlu etse de iyice irdelemeden kararınızı vermeyin. Acele etmek bu yeniayda hata getirir. Genel olarak yeni başlangıçları destekleyen bir yeniay olsa da sizler her alanda sakin düşünerek adımlarınızı atmalısınız. Ayın ikinci yarısında ise enerjiniz yükselişe geçiyor. Kendinize dair yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Parayla ilgili de gelişmelere hazır olun. Ayrıca, eski bir sevdiğinizden geri dönüş olabilir. 22 Ağustos dolunayı, aile ve iş hayatında dengesizlikler yaratabilir. Öte yandan ilişki hayatınızda ise tutkulu, beklenmedik bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar Akrep’lerin beklediği şans geliyor. Güzel tam bir aylık zaman diliminde olacaksınız. Ters giden konular hayatınızda tam tersine dönecektir. Mutlu zamanlarda olacaksınız. Mucize de varmış diyeceksiniz.




YAY AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına başladığınızda çalışma hayatınızda temponuz yüksek olabilir. Bazılarınız iş değiştirebilir. Sağlığınızla ilgili bir beklentiniz varsa güzel sonuç gelebilir. 8 Ağustos yeniayı sizler için pozitif bir yerde konumlanıyor. Riskleri olsa da sizlere yeni adımlar için destek olabilir. Özellikle yüksek öğrenimde, yurt dışı işlerinde şans verebilir. Riskleri olduğundan sizler seyahatlerde çok dikkatli olmalısınız. Hislerinize güvenmeniz gereken bir yeniayda olacaksınız. Ayın ikinci yarısında, biraz daha içinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Rüyalarınızda gördükleriniz çıkabilir. Birkaç gün sonrasında ruhsal ve fiziksel olarak enerjiniz yükselecektir. Dış görünümde değişimler için ayın ikinci yarısı iyi olacaktır. Ayrıca, aşk hayatında da bir hayli şansınız açılacaktır. Yeni bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Arka planda kalmayarak aşkta adım atan taraf olmaktan çekinmemelisiniz. 22 Ağustos dolunayı, eğitim hayatında bir tamamlanma süreci olacaktır. Yakınlarınızla ilgili sevinçler yaşayabilirsiniz. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar kariyerde zirveye çıkabilirsiniz. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili adımlar atacağınız konularda harekete geçmelisiniz.



OĞLAK AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına aşk hayatında sürprizlerle başlayabilirsiniz. Bir anda kendinizi bir ilişkinin içerisinde bulabilirsiniz. Her konuda da şansınız olacaktır. Pozitif bir giriş yapıyorsunuz bu aya. 8 Ağustos yeniayı, sizlere finansal olarak yeni kapılar açabilir. Bu konu giderleriniz, borçlarınız konusunda olabilir. Kredi başvurusu düşünebilirsiniz. Riskli açılar olduğundan medikal bir operasyon için bu yeniayı tercih etmeyin. Ayın ikinci yarısında şansınız daha da açılıyor. Böyle sert bir ayda sizler güzel etkiler almaya devam ediyorsunuz. Özellikle aşk hayatında daha da mutlu olacaksınız. Çevrenizde başarılarınızın konuşulacağı bir zamandan geçeceksiniz. Ayrıca, kariyer hayatında gelirinizin artacağı gelişmeler yaşanabilir. 22 Ağustos dolunayı, finansal yatırımlarınızda destek olabilir. Geçmiş yatırımlarınızdan güzel gelirler elde edebilirsiniz. Fakat yüksek harcamalara yatkın olacaksınız dikkat edin. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar en pozitif en iyimser döneminizde olacaksınız. Bazı şeyleri olumlu düşünerek kendinize çektiğinizi göreceksiniz. Hayatında köklü değişimlere giden bir Oğlak olacaksınızdır. Akademik hayatta zirveye çıkabilirsiniz.



KOVA AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına başladığınızda ev ve aile hayatınız gündemde olacaktır. Ev ile ilgili değişimler olabilir. Ailede bazı sorunların çözümlenmesi gerekebilir. Genel olarak bu ay yine bazı görünümlerden ötürü burcunuz ön plana çıkacaktır. Risk alınmaması gereken bir ay olarak Kova ve yükselen Kova’lar şimdiden not alsın. Gelelim yeniaya, 8 Ağustos yeniayı sizlerin evlilik ve ilişki hayatına vurgu yapacaktır. Yeni bir adım atılabilir fakat aceleci olmamak gereklidir. Uranüs sert kontaklardayken acele karar yanlış olabilir. Yeni bir ilişki veya bir evlilik teklifi olursa da şaşırmayın. Sadece ilişkide ani kararlar için dikkatli olmalısınız. Ayın ikinci yarısında kariyer hayatınız öncelikli olacaktır. Şansınız da beklentide olduğunuz konularda açılmaya başlayacaktır. Akademik alanda başarılara imza atabilirsiniz. 22 Ağustos dolunayı 24 Temmuz’dan sonra yine ikinci kez sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Bu sefer ise kritik bir derece 29 derecede oluştuğundan ciddi anlamda krizler hayatınızda yaşanabilir. Bu konu yine ikili ilişkilerde olabilir. Jüpiter’in burcunuzda olmasıyla sonuç beklediğiniz konularda şansınızın da olacağını gösteriyor. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar borçlarınız konusunda rahat nefes alacaksınız. Toplu paralar elinize geçebilir.



BALIK AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Ağustos ayına iletişim temponuz yüksek başlayabilirsiniz. Yoğun olsanız bile ay başında alacağınız bir telefon veya bir haber ansızın sizi mutlu edecektir. Eğitim konularınız varsa burada da beklentinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 8 Ağustos yeniayı, yeni adımları size çalışma hayatında attırabilir. Yalnız kritik açılar var ve iş değişimi konusunda tam emin değilseniz aceleci karar almayın. Yeniaydaki bir diğer konunuz ise sağlık olacaktır. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa yeni tedaviler iyi gelecektir. Fakat ani yeni bir belirti olursa doktora gitmeyi ihmal etmemelisiniz. Ayın ikinci yarısında ise yüksek öğrenimle ilgili işleriniz varsa gündeme gelebilir. Seyahatleriniz sıklaşabilir. Ayrıca, finansal olarak da rahata ereceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 22 Ağustos dolunayı, sizlere psikolojik olarak bir tamamlanma evresi olacaktır. Aklınızda sizi rahatsız eden, külfet olan ne varsa kim varsa ayıklamak isteyeceksinizdir. Özgürlük arzunuzla önce ben demeyi seçerseniz mutlu olacaksınızdır. 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, 22 Eylül’e kadar evlilik ve ilişki hayatınızda güzel bir sürece gireceksiniz. İlişkisi olanlar ciddiyete ilerleyebilir. Ortaklıkla bir iş kurmak istiyorsanız değerlendirebilirsiniz.






Astromeri
 

Ağustos 2021'in En Şanslı 3 Burcu​


Başak

Ay boyunca Venüs ve Mars etkilerini burcunuzda hissedeceksiniz sevgili Başaklar. Bu da maksimum özgüven, cesaret, tutku ve güç katacak size! "Neler yaptım" değil, "daha neler neler yapacağım" diyeceğiniz, dileklerinizi gerçekleştirmek adına ihtiyacınız olan tüm dürtülere sahip olacağınız bir ay olacak bu. Üstelik çevrenizden belki de hiç ummadığınız kişilerden bazı konularda destek görebilirsiniz. Uzattıkları eli tutmakta tereddüt edeceğiniz bu kişileri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Aslan

Her ortamın ve her anın en popüleri olmayı başaran Aslanlar bu ay da bu tılsımlı güçlerini yitirmiyorlar! Telefonunuzun susmayacağı ve o etkinlikten bu davete katılacağınız, uykuyla kısa bir süreliğine de olsa vedalaşacağınız bir aya hazır olun. Tüm bunları yaparken bedeninizi ve zihninizi fazla yormamaya dikkat etseniz iyi edersiniz. Ayrıca ay sonuna doğru tatil planları yapabilir, bütün bir ayı bunun heyecanı ve hazırlıklarıyla geçirebilirsiniz.


Koç

Aşka hazır mısınız sevgili Koçlar? Kendinizi kapılmaya, şımartılmaya, yükselmeye ve tutkuya hazırlamanızı öneriyoruz! Bir süredir yalnız bir Koç burcuysanız ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki kapınızda. Bu kişiyi bir süredir tanıyor ve görmezden geliyor olabilirsiniz. Ancak bu kişi bu ay ne yapıp edip dikkatinizi çekmeyi başaracak. Eğer ilişkisi olan bir Koç burcuysanız da partnerinizle hazzı, romantizmi ve huzuru en üst noktaya yaşayacaksınız, ilişkiniz adeta tazelenecek!






Kübra Elmalı
Marie Claire
 
ağustos aylık (3).jpg


KOÇ BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:

Aşk:
Bu ay aşk hayatınız oldukça renkli seyredecek. Ayın ikinci yarısında ailenizle ilgili konulara odaklaşacaksınız. Yakın çevrenizdeki kişilere dikkat etmelisiniz.. Çünkü karşılaşacağınız kişiden büyük etki alacaksınız. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Belki de, diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız. Bu ilginç aşk sizin için oldukça önemli olabilir Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. Ailevi konularla ilgili yeni bir dönem başlayacak. Bazılarını mutluluğu çok uzaklarda arayacaklar ve yaşam kalitelerini yükseltmek için, hedeflerini yükseltecekler. Yine bu dönem, uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla uyumlu olmaya çalışmalısınız. Birlikte tatile gitmenin planlarını yapabilirsiniz. Yeni gruplar içinde tanıştığınız kişiler, sizi önemli yerlere taşıyacak. İleride birçok gelişmenin başlangıcı bu günlerdeki ilişkilerinize bağlı gelişecektir Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Bu ay eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız.. Jüpiter sizin bilgiç ve kendinizden emin hallerinizi ortaya çıkarırken, iyi niyetli olduğunuz zaman ilişkinizi destekleyeceğini de gösteriyor

İş: Bu ay aşk ve iş ilişkilerinizde gücü tercih edeceğiniz için, bu tür ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır Bu ay kariyerinizi geliştirmek için önemli fırsatlarınız var. Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Maaş artışları ve terfiler sizi bekliyor. Bu sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alnınızın akıyla sıyrılıyorsunuz. Kariyer evinizdeki tutulma size önemli sürprizleri de beraberinde getirecek. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.. Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız.. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız

Sağlık: Oldukça hareketli bir ay geçireceğiniz için metabolizmanızı yormamalısınız. Sağlık gezegeniniz Merkür, 12Ağustostan sonra sağlık evinizde yer alacak ve davetler ve eğlenceli ortamlarda bulunacağınız için uykunuza dikkat etmelisiniz. Özellikle sindirim sisteminiz ve bağırsaklarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Rutin kontrolleriniz yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.

BOĞA BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:

Aşk:
Bu ay aşk hayatınızla ev hayatınızı birleştireceksiniz. Sevdiklerinizde fazla uzağa gitmek istemeyeceksiniz. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir. Sizin onlardan beklediğiniz anlayış daha sonra iş çevrenizde sizin takdir nedeniniz olacak. Ağustos ayının tamamında aşk hayatınızda önemli açılımlar söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda kariyerli aşklar sizi bekliyor. Bu ay ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir. Kendinizi yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.

İş: Bu ay, ortaklıklar gezegeniniz Mars, sizi hareketli ortamlara sürükleyecek. Bu ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle ileriye dönük planlar ve iş başlangıçları yapmak için sözler vereceksiniz. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli sizde biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Ay boyunca rakipleriniz oldukça güçlü olacaktır. Performansınız yükseliyor.. Fakat komşularınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı, konuşmalarınızda ölçülü davranmalısınız. Çünkü gireceğiniz topluluklarda fikirlerinizi gizli bir şekilde ortaya koyacaksınız..22 Ağustos’tan sonra birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Onların dertlerine karşı kayıtsız kalırsanız, güçlü düşmanlıklarda kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde ince detaylar önemli olacak.

Sağlık: Ailenizdeki bireylerin sağlık durumu varsa düzelecek ve onların sağlık sorunların maddi sorumluklarını siz yüklenebilirsiniz.. Bu ay yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Dost toplantıları rejim listenizi unutturabilir. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırmalısınız. Bu ay, meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapi niteliğinde konular olacak. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz.

İKİZLER BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:


Aşk: Bu ay oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. 1 Ağustosa kadar eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansı, kapınız çalabilir. Karşı cinse oldukça çekici gelecek ve duygu yoğunluğu yaşayacaksınız. Bazılarınız gizli aşklara eğilimli olacak. Uyuyan bazı sorunların su üstüne çıkması sizi üzmemeli, çünkü yara fazla derinleşmeden sorunlarınıza istediğiniz gibi çözüm bulmanın yollarını araştıracaksınız. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. Ailenizle ortak dost toplantılarında olmanız rağmen, sizin farklı düşünce yapınız yüzünden istemediğiniz durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Aşk evinizin gezegeni Jüpiter, yolcuklarda karşılaşacağınız kişilerden etkileneceğinizi gösteriyor. Ayrıca partnerinizin şansından faydalanacağını gösteriyor.

İş: Bu ay ailenizle birlikte ortak çalışmalar yapabilir veya kan bağı olduğunuz kardeşler ve kuzenlerle iş birliği içinde hareket edebilirsiniz. Kısa yollar ve küçük davetlerde karşılaşılan kişilerden, iş teklifleri gündeme gelecektir. İletişim konusunda becerileriniz size şans kapılarını açacaktır. Fakat, iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. Aileniz arasında süregelen bir sürtüşme olayı varsa, ayın ikinci yarısından sonra çözümlemeye çalışacaksınız.. Küçük ev tamiratları gündemde. 20 Ağustosa kadar çevre ile ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. . Ay ortalarında, çevresel faktörlerin destekleyeceği, sizi güçlendirecek işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Özellikle aile büyükleri bu konuda size yardımcı olacak.

Sağlık: Aile içinde bir takım sağlık sorunları gündeme gelebilir. Ruhsal durumunuz hassas olacak. Sinir sisteminiz, öfkeli davranışlarınız yüzünden yorgun düşebilir. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir. Fakat iştahınız konusunda da, size abartılar sunacaktır. İkizler’ in narin ve ince olduğunu düşünürsek, kilo almak isteyenler için problem olmayacaktır. Fakat, bazılarınız bu durumdan hoşnut olamayacaktır. Çevrenizdeki arkadaşlarınızı ve yakınlarınızdan destek alacaksınız. Ortak diyet programları ve kitlesel rejimlere girebilirsiniz. Ani küçük operasyonlarda gündeme gelebilir. Bu ay, ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Yine bu ay, sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yogo ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz.

YENGEÇ BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:

Aşk:
8 ağustosta yeni Ay’la birlikte coşkularınız tavan yapacak, hızlı bir gelişim gösterecek. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa, acele etmemeli ve aşkınızın gelişip, serpilmesini beklemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Yaşamınız renklendirecek çalışmalara yöneleceksiniz. Duygularınız yenilenecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Evlilik olmasada, bekarlar ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atacaklar. Karşılaştıkları kişiden etkilenecekler. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Bazılarınız patron ve üst düzeyde kişilerle aşk yaşama şansına sahip olacaksınız. İleri vadeli ilişkileriniz için planlı ve programlı davranmak zorundasınız.

İş: Bu ay iş hayatınızda canlanma ve isteklerinizde artış olacak. Para kanmayı hedefliyorsunuz. İş ortamlarında güçlü ve kariyerli kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz.. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli sizde biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Yine bu dönem yüklü enerjiler içindesiniz. Olayları içinizde biriktirmek yerine dışa vurgunuzu sağlayacak olaylar peşinde koşmalısınız.

Sağlık: Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız. Fakat 20 Ağustos’tan sonra her şey istediğiniz gibi olacak. . Kollarınızı, ayaklarınızı, uyluk kemiklerinizi ve dizlerinizi korumalısınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklaşmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı açık hava sporlarına özen göstermelisiniz. Katılacağınız toplantılarda yeme, içme konusunda aşırıya kaçmayın ve geceleri uykusuz kalmayın. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Ayrıca, rejim gibi disiplin isteyen işlerle aranız iyi değilse; bu günler içinde gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır.

ASLAN BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:


Aşk: Zihinsel ve bedensel aktiviteleriniz çok yüksek. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Gizli düşüncelerin de ortaya çıkabileceğini düşünerek, bu dönmede sıra dışı ilişkiler konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun süredir beklediğiniz kişi, bu dönmede karşınıza çıkacaktır. Aile ve yuva gezegeniniz 25 Ağustosta Plütonun geri hareketi, aile çevrenizde köklü problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de, çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermelerini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir. Sizin onlardan beklediğiniz anlayış daha sonra iş çevrenizde sizin takdir nedeniniz olacak. Kendi mutluluğunuzu arka plana atmak yerine, içinizdeki çocukla barışık olmaktan vazgeçmeyin. Bu ay yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.

İş: Bu ay iş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. Kariyeriniz özellikle ayın ikinci yarısında güçlenecek. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. . Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu ay dış görünüşünüze daha fazla önem vereceğiniz için, kazançlarınızı arttırma konusunda görüntünüz size yardımcı olacaktır.

Sağlık: Sağlık durumunuz ayın büyük bir bölümünde iyi olacak. Gergin olduğunuz anlarda, hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Kalbinizi kontrolden geçirmelisiniz. Dolaşım sisteminizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve ağız sağlığınız daha çok önemsemelisiniz. Karşıt Satürn, sizden kemiklerinizi güçlü tutmanızı istemektedir. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:

Aşk:
Hareketli ve neşeli günler sizi bekliyor. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda cinsel duygular etken olabilir. .. Deneyimleriniz oldukça bol olacak. Bazılarınız iş aşklarıyla gündeme gelecekler. Eski sevgililerle sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor... Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Kendinize olan güven duygunuz sayesinde çevrenizdeki kişileri de doğru bir şekilde etkileyeceksiniz. Karizmatik olmanın keyfini çıkaracaksınız. Bu ay insanları etkilemenin yolunu biliyorsunuz. Sanki tüm dünya etrafınızda dönecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Evlilik olmasa da, bekarlar ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atacaklar. Karşılaştıkları kişiden etkilenecekler. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

İş: Bu ay kendi değerlerinizin farkında oluşunuz, sizi önemli pozisyonlara getirecek. Aşk gezgeniniz Neptün ve Jüpiter, önemli kişilerle tanışacağınız ortamlara girmenizi sağlayacak. Kendinizden daha büyük kişilerin fikrinden faydalanmanız size yarar sağlayacaktır. . Ayrıca sosyal açıdan verimli günlere giriyorsunuz. Bu ay ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmalarınızı ertelemelisiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Madde ve para kaynaklı konularda ön sezilerinizin yüksek olması, sizin için önemli bir unsur kaynağı. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat, iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz her şey sizden yana olacak.

Sağlık: Bu ay sağlık durumunuz oldukça iyi olacak. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. duygusal çelişkiler yaşadığınız anlarda sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ay sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici yogo, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz.

TERAZİ BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:


Aşk: Bu ay, sosyal ilişkileriniz oldukça yoğun. Tanışacağınız kişilerde güç ve cazibe arayacaksınız. Bu dönem entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli olacak. Aşk gezegeniniz Mars sayesinde oldukça hareketli ortamlarda bulunacaksınız.. Enerjiniz oldukça yüksek seyredecek. Çevrenizde rakip tanımıyorsunuz. Karşı cins üzerinde hayranlık kazanırken, hemcinsleriniz tarafında ilgi ve hasetle izleneceksiniz. Yolculuklarda aşklar ve beraberlikler söz konusu olurken, seminerler ve kültürel etkinliklerde karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz. Bu ay aşkta dış görünüşten çok karşınızdaki kişinin eğitim ve öğretimi ilginizi çekecek. Seks ve cinsel çekim önemini yitirecek. Yine bu ay, konuşurken, düşüncelerinizi temkinli bir şekilde ifade etmelisiniz. Cesur davranmak size çok şey kaybettirebilir.

İş: Bu dönem entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli olacak. Ailenizle ve sevdiklerinizle ilgili karar vermeden önce iyi düşünmeli ve iyi düşünmelisiniz. Ayrıca evinizle ilgili masraflara hazır olmalısınız. Evinizde ufak tefek değişimlerle, evinizi güzelleştirecek objelerden ve dekorlardan yararlanabilirsiniz. Eski sandığınızı karıştırarak, geçmiş eşyalarınızdan yararlanabilirsiniz. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. . Bu dönemde iş ortaklığı için fırsatlar yakalayacaksınız. Kariyer ve çalışma evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma sayesinde işinizle ilgili önemli terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Yeni bir şirkette işe başlayabilir veya bulunduğunuz iş alanında yükselebilirsiniz. Patron pozisyonunda çalışıyorsanız, yanınızda çalışanlardan zarar görebilirsiniz dikkatli olun.. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi regüle etme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Aslında sizinle aynı düşünceyi paylaşacak kişilerle birlikte bir grup yapabilirsiniz. Güçlü ve kaliteli kişilerden etkileneceğiniz için, bu ay size yaklaşmak o kadar da kolay olmayacak. İlerleyen tarihlerde kazançlarınız daha da artacak. Eğer paranızı harcamayarak, biriktirirseniz, sahip olduğunuz yatırımlar artacak.

Sağlık: Sağlık gezegeniniz Neptün ay boyunca, sosyal ve aşk evinizde bulunmaya devam edecek. Ön planda olan eğlence yaşamınız ve zevkleriniz nedeniyle rahatsızlıklar meydana gelebilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bu arada, ağır yükler kaldırmamaya özen gösterin, bileklere dikkat edin. Rahatsız olduğunuz sıkı ayakkabı ve dar korselerden uzak durun ve bol bol yürüyün.

AKREP BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:


Aşk: Ay boyunca güç savaşları içinde olacaksınız. Duygusal konularda daha fazla odaklaşacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken her şeyi yapın ve gerisini düşünün. Siz tutku ve aşk insanısınız. Üstelik, ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bu ay mantıklı ve sabit aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Karşılaşacağınız kişilerde, farklı özellikler arıyorsunuz. Bu konuda fırsatlar ayağınıza gelecek. Bekarlar seyahatlerde karşılaşacakları kişilere aşık olacaktır. Yine yurt dışı aşkları gündeme gelecektir. Gideceğiniz yabancı ülkelerde etkileneceğiniz kişilerle daha sonra hayatınıza girecek. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularınızın sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız.

İş: İş hayatınızda mükemmel bir gelişme sizi bekliyor. Sosyal şartlarınız değişecek. Daha güçlü olmaya başlayacaksınız. Genel olarak kazançlı bir ay geçireceksiniz. Cesur ve aktif ve risk almaya kendinizi hazır hissediyorsunuz. Bu ay para size kolay gelecek. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Tüm ay boyunca kişisel isteklerinizi, parasal kaynaklarınızla uygun bir şekilde kombinasyonunu sağlayacaksınız. Güneş kariyer evinizde size destek vererek, yaşamınız oldukça kolaylaştıracak. Arzularınızın tavanı yüksek ve bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak, daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Siz sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu biliyorsunuz

Sağlık: Bu ay içinde; sağlık konusunda dikkatli olmalı ve kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Katılacağınız toplantılarda tartışmalardan uzak kalın ve tansiyon sorunlarınıza dikkat edin. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. Boğaz bölgenizi korumalısınız Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin. Cinsel konularda yanlış partnerler yüzünden sıkıcı ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dengelemelisiniz Dengeli beslenmeye, kısa yürüyüşlere ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici yogo, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz. Zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz. İlaçlar ve uyuşturucular sorunlara neden olacaktır.

YAY BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:


Aşk: Bu ay üst seviyelerde bir aşka hazırmısınız ?.. Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. İş yaptığınız kişilerin size olan ilgileri hoşunuza gidecek ve bazılarınız ciddi boyutlarda bir aşkın temelini atacaklar. Pratik zekanızı akılla birleştirecek ve kişisel ilişkileriniz güçlü bir şekilde etkileyeceksiniz.. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor. Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz.

İş: Tek başına ve bağımsız hareket etmekten korkmayacaksınız. Bazı kişileri çevrenizden eleyebilirsiniz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Onay almak sizin için önemli olmayacak. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Para gezegeniniz Satürn sizi kariyer başarınızı güçlü bir şekilde paraya dönüştürecek. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda öz veride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız Uzun yol mesafeleri olan fırsatlar ayağınız gelecek. Bazılarınız bir çok aşk ve iş durumlarını birlikte yaşayacaklar. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası

Sağlık: Bu ay yolculuklarda dikkatli olmalı ve beslenme konusunda gelişigüzel davranmanızdan zehirlenmelerle karşılaşabilirsiniz. Sindirim bozuklukları sizi yorabilir. Öfkelerinizi denetim altına almalı, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Tipinizi tamamen değiştirebilirsiniz. Bileklerinize ve kadar ayaklarınıza dikkat etmelisiniz. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Spor yaparken dikkatli olmalısınız. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.

OĞLAK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:

Aşk:
Bu ay duygusal ilişkilerinizde gizemli davranmaktan çok, gücü tercih edeceksiniz. Farklı yönlerinizi ortaya çıkaracak aşkları tercih edeceksiniz. Fakat dikkatli olmanız gereken bir durum ortaya çıkacaktır. Bu dönem karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Büyük bir aşkla bağlandığınız kişiyle olan beraberliğinizin temelinde cinsellik yattığını görecek veya bu dönemde başlayacağınız bir ilişki daha sonra cinsel dürtülerin bitmesiyle cazibesini yitirecektir. . Aşkta mükemmel olmayı istemek güzel bir şey ama, sonuçlar her zaman aleyhinize olmayabilir. Bu ay, hiç kimse sizin aşk partnerinizin yerinde olmak istemez.. Çünkü her şey sizin için sorun hale gelecektir. Düşünmeli hata yapmamaya çalışmalısınız. Evlilik ve nişan gibi bir durum varsa, son sözü siz söyleyecek, ve otoriter bir tavırla yaklaşacaksınız. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.

İş: Bu ay kariyer gezegeniniz Venüs size gizli anlaşmaların söz konusu olduğu ortamları yaratacak. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuz biliyorsunuz. Kişisel girişiminiz ön planda olacak. Kariyerinizde önemli yükselişler söz konusu olacak. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratacaktır. Seyahat sizin için her zaman çok önemli. Fakat, bu ay çok daha fazla önemli olacak. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Bu ay, ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunurken, güçleneceğiniz işler peşinde koşturacak ve sosyal kişiliğiniz sağlam temeller üzerine boy verecek.

Sağlık: Ağustos ayı içinde; sağlığınız konusunda kemiklerinize dikkat etmeli ve acele davranışlarla bileklerinizi zorlamamalısınız. Dişlerinizle ilgili bir doktor kontrolünden geçmeli, cildinize özen göstermelisiniz. Böbrekleriniz için bol suyu ihmal etmeyin. Uykunuza da gereken önemi verin. Gizli aşk ilişkileriniz kontrolü elden bırakmamalısınız. Cinsel rahatsızlıklar söz konusu olacak. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:

Aşk:
Bu ay güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Ortaklıklar konusunda aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Bekarlar hayatlarının en mutlu tesadüflerini yaşayacaklar. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun. Çünkü siz, yüksek enerjinizi ilişkilerinize yansıtan bir kişisiniz. Karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz. Karşınıza çıkan kişilerin kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve bir çok dostluk kuracaksınız.

İş: Ay boyunca iş ilişkilerinizi gizli tutmak isteyeceksiniz. Uranüs; yıllarca aile ve yuva evinizde kalırken maddi konularda istediğiniz performansı size verecek fakat ayni zamanda problemler de yaratacaktır. Sıra dışı mesleklerden para kazanma şansınız hep gündemde olacaktır. Önemli olan; sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılıktır. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Kariyer gezegeniniz Mars, yaratıcılığınız ön plana çıkarırken, enerjinizi tüm ilişkilerinize yansıtacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir gün. Bu dönemde, yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı; gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Sosyal ve aşk ilişkilerinizle yeni durumlarla karşılaşacaksınız. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelecektir. Yolunda gitmeyen sosyal ilişikleriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız.

Sağlık: Bu ay sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mideniz ve sindirim sisteminiz hassas. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.



BALIK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:


Aşk: Bu ay aşk evinizde bir yoğunluk hakim olacak. Karşılaşacağınız kişilerden etkilenmen söz konusu. Hatta bazılarınız ciddi ilişkilerin temellerini bu dönemde atacaklar. Aileniz de onay vereceği kişilerle yuva hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalıyorsunuz, evlenerek bir başka ülkeye yerleşebilirsiniz. Yine, bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmanızı hatırlatıyoruz. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Yurt dışından gelen bir kişi ile tanışarak, partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz. Kendinizden daha genç bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyecekler. Karşı cins ile olan ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltacaktır. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevdiğiniz bu dönemde, bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracaktır. Kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz.

İş: Bu ay iş konularına odaklaşacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kariyer gezegeniniz sizi desteklemeye devam ediyor. Jüpiter sizin kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatları ayağınıza getirecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizde desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Evren bazı gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacaktır. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratacaktır. Bu ay gerekli yerlerde beklemeli ve hareketleriniz ayarlamalısınız. Çünkü sevdiğiniz kişi de iş konusunda size gereken desteği verecektir. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yardım kuruluşların aktivitelerine katılırken, yeni para kazanma imkanları doğacak. Çünkü bulunacağınız çevrelerde tanışacağınız kişilerin size maddi olanak sağlayacak kişileri karşınıza çıkaracak.

Sağlık: Bu ay, öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon ve spiritüel konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz. Özellikle iş temponuzun ağır olması ve çok çalışmanız sizi stresli hale getirebilir. Uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz.. Bu ay, duygularınızda ruhani bir doyum arayacaksınız.



Filiz Özkol - Posta
 
temmuz aylık (3).jpg

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve Yükselen burcu Koç olanlar; Ağustos ayına hareketli bir giriş yapıyorsunuz. Uzun zamandır planlarını hazırladığınız girişimlerinizi artık faaliyete geçirebilirsiniz. Bunun için gerekli desteği size Güneş ve Merkür’ün Aslan burcundaki kavuşumu sağlıyor. Hem özel hayatınızda hem de kariyerinizde bu kavuşumun etkilerini hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızın hareketleneceği, çekici ve ilgili kişilerle bir araya gelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Ne yana döneceğinizi şaşırabilir, kendiniz ve ilişkileriniz arasında bir denge kurmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Güneş’in yöneticisi olduğu Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna geçmesiyle, günlük hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor. Kendinizi daha iyi hissedebilir, zamanı daha iyi yönetebilir, bazı rahatsızlıklarınızın artık son bulmaya başladığını görebilirsiniz.




BOĞA BURCU


Birçok meseleyi çözüme kavuşturacağınız bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Kendiniz ve aileniz arasında kaldığınızı, ne yapmanız gerektiği bilmediğinizi hissettiğiniz günlerde Aslan burcunda Güneş ve Merkür bir araya geliyor. Bu birlik, sizin önünüzü açabilir. Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay, ayın geri kalan günlerinde de aynı gündemleri size getirebilir. Sağlam bir temele oturtmak istediğiniz bazı hedefleriniz varsa, onları dikkat çekecek düzeyde hayata geçirebilirsiniz.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile geleceğinizi şekillendirmek adına son kararı veriyorsunuz. Özgürlük ve bağımlılık arasında seçim sizlerin yönünüzü çizmenizi sağlayacaktır. Bir süredir mücadelesini verdiğiniz çalışmalarınız başarıyla sonuçlanabilir, kendinize ait alanların ve yeni statülerin belirlenmesi konusunda destek görebilirsiniz.



İKİZLER BURCU

Hayatınızı büyük ölçüde ve iyi yönde düzenleyeceğiniz bir aya giriyorsunuz. Güneş’in yönetici gezegeniz Merkür ile Aslan burcunda kavuşumu, yakın çevrenizde isminizin üst sıralara taşınmasını sağlayabilir. Güneş’in de kendi yönettiği burçta bulunması, bu etkiyi sizde daha görünür ve uzun vadeli hale getirebilir. Uranüs’ün ay sonuna doğru geri Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla, içinizde tutmakla kalmayıp daha fazla geri planda tuttuğunuz konularla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile, gitmek ve kalmak arasında kaldığınız duygularınızda artık netleşiyorsunuz. Tutmakta ve bırakmakta zorlandığınız fikirlerinizin aslında özgürlüğünüzün kilit noktası olduğunu anlayabilirsiniz.





YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar; kendinize yeni ve farklı bir hedef tahtası kuracağınız bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Güneş ve Merkür’ün Aslan burcunda kavuşumu, bu hedefin finans yatırımcısı olarak size destek oluyor. Sahip olduklarınız konusundaki fikirleriniz, sahip olmak istediklerinizin kapısını açıyor. Uranüs’ün Boğa burcunda geri hareketine geçmesi, arkadaşlarınız ve bazı projelerinizle ilgili sürprizleri size getirebilir.

Uranüs’ün Boğa burcunda geri hareketine geçmesi, arkadaşlarınız ve bazı projelerinizle ilgili sürprizleri size getirebilir. Çok ani olduğu için tercih etmediğiniz çalışmalar veya tanışmalarla yüzleşmeniz mümkün olabilir.






ASLAN BURCU

“Yeni bir ben” diyebileceğiniz bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Yönetici gezegeniniz ve Merkür’ün burcunuzdaki kavuşumuyla hem ilişkilerinizde hem de hem çevrenizde varlığınızı yoğun bir şekilde hissettirebilirsiniz. Olmak istedikleriniz ve olduklarınız arasında yeni bir değerlendirme yapmak, hissettiğiniz gibi yaşamak konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu girişimleri ve isteğinizi sözlü olarak ifade edebilir, hayatınızla ilgili söz hakkının ağırlığını ortaya koyabilirsiniz.

Karşıt burcunuz Kova’da ikinci kez gerçekleşecek dolunay ile artık ilişkilerinizin adını koyuyorsunuz. Sevginizi ve özgürlüğünüzü ölçüp tartarak son kararı alabilirsiniz.






BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; hayatınıza yeni bir döngünün eşlik edeceği bir Ağustos ayı sizi bekliyor. Aslan burcundaki Güneş - Merkür kavuşumu, kendinize dair sakladıklarınızı dışa vuracağınız bazı gelişmeleri ortaya koyabilir. Açık ve net bir şekilde haklılıklarınızı ortaya koymak, hakkınızı savunmak ve önceliği kendinize vermek isteyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür, burcunuza geliyor ve sizin isminiz daha çok duyulmaya başlıyor. Kendinizi daha rahat ifade edebilir, ikili ilişkilerinize daha özenli yaklaşabilirsiniz.


Güneş burcunuza geliyor ve hayatınızda yeni bir döngü başlatıyor. İsminizden, yaptıklarınızdan ve de yapacaklarınızdan söz ettirebilirsiniz.







TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; sahneye çıkmadan önce son hazırlıkları yapacağınız bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Güneş ve Merkür’ün Aslan burcundaki kavuşumuyla, sosyal çevrenizin aranan ismi ve parmakla gösterileni olabilirsiniz. Çevrenizin size karşı olumlu tutumuyla, iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Çevrenizin size karşı olumlu tutumuyla, iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Burada bir sebep sonuç ilişkisi içinde olduğunuzu fark ettiğinizde, bulmak istediğiniz sonuçların sebeplerini hazırlamanız kolaylaşabilir.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile gelecek kaygısı altında yaptıklarınız ve yapamadıklarınız konusunda yeniden eğiliyorsunuz.






AKREP BURCU

Hayatınıza bir “yeni” ve bir “düzen” getireceğiniz Ağustos ayına giriyorsunuz. Güneş ve Merkür’ün Aslan burcunda kavuşması, kişiliğiniz ve toplumda bulunduğunuz yer konusunda size bazı önerilerde bulunuyor. Bunu bir zıtlaşma ya da köşeye sıkışma olarak görmek yerine, dikkat etmeniz gereken kurallara odaklanmayı seçmelisiniz. Bir yerlerde değişiklik istiyorsanız, mevcut değişikliklere uyum sağlamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Venüs’ün ayın ortalarında Terazi burcuna geçmesiyle, kendinizle olan sorunlarınıza çözüm bulmaya başlıyorsunuz. İçinizde yaşadıklarınızı ve geçmişteki bazı konuları artık sonlandırabilirsiniz.







YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; yeni fikirlere hep açıktınız ama bu kez bu konuda daha istekli olacağınız bir aya giriyorsunuz. Güneş ve Merkür’ün Aslan burcundaki kavuşumu, bu isteğinizi deyim yerindeyse göklere çıkarıyor. Dikkat çeken ve herkesin ilgi gösterdiği bir alanda eğitim alabilir, platformda fikirleriniz üzerine çalışmalar başlatabilirsiniz. Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle yeni bir çalışma hayatına giriyorsunuz. Her şeyden önce, çok ve düzenli çalışmanız gerektiğini söylemek gerekli.

Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte sorumluluk almak istemediğiniz alanlarda kişisel değişime gitmeye zorlanabilirsiniz.





OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; geçmişi geleceği, duyguyu ve mantığı çokça düşüneceğiniz bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Aslan burcunda Güneş ve Merkür kavuşumu ile zihninizi yakın çevrenize açmak isteyebilirsiniz. Üstesinden gelmekte zorlandığınız konularda dostlarınızla birlikte hareket etme çağrısında bulunabilir ya da kendiliğinden gelen bir destekle hareket edebilirsiniz.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, önünüzdeki engellerin tek tek kalktığı bir döneme giriyorsunuz. Bir şeyler düşünmek ve bunlarla ilgili harekete geçmekle ilgili gereken desteği ve özgüveni bulabilirsiniz.





KOVA BURCU

Kendinizin ve ilişkilerinizin aradığı yönü bulacağı bir Ağustos ayına başlıyorsunuz. Karşıt burcunuz Aslan’daki Güneş Merkür kavuşumuyla ilişkilerinizdeki tüm sorunları çözüyor ve ağırlığınızı koyuyorsunuz. Kararsız kaldığınız konuların aydınlanması ile kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle, uzun zamandır ya da uzun mesafelerden beklediğiniz haberlerin geldiğini görebilirsiniz. Olumlu sonuçlanacak bu haberler, bulunduğunuz yerle ilgili bazı değişiklikleri de beraberinde getirebilir.




BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; ilişkilerinizle hayatınıza yön vereceğiniz bir Ağustos ayına başlıyorsunuz. Aslan burcunda Güneş ve Merkür kavuşumu ile aklınızdan geçen fakat somut olarak farkına varamadığınız konularda aydınlanma yaşayacaksınız. Günlük hayatınızı yeniden şekillendiriyorsunuz.

Güneş ayın son haftasında Başak burcuna geçerek ikili ilişkilerinizle ilgili tüm detayları ortaya koyuyor. Aklınızdaki soru işaretlerinin tamamen silindiği bir dönem başlayarak istediğiniz duygusal beraberliği yaşayacak güvene kavuşuyorsunuz.





Aygül Aydın
 
ağustos aylık (2).jpg

BURÇ VE YÜKSELEN BURCA GÖRE

KOÇ:
Bu ayın gündemi; hayatınızın ne kadar merkezinde olduğunuz, aşk, sanat, ilişkiler ve kalbinizin heyecanla atmasını sağlayacak gelişmeler olacaktır. Bu anlamda ayın ilk günleri yaşam enerjinizi ortaya koyamıyor gibi hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizin etkisinde kalarak yanlış kararlar vermemeye çalışın. 8 Ağustos Yeniay'ı ile hayat sahnemde ne yapıyorum? sorusu yanıt bulabilir. Aşk, sanat, hobiler, varsa çocuklarınızla alakalı yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yükselecektir. 11 Ağustos'tan itibaren hayata bakış açınız hayatınızı düzenleme konularına yönelecektir. İş, sağlık ve günlük yaşam düzenini sağlamak adına oldukça detaycı olabilirsiniz. Ve 16 Ağustos sonrası ikili ilişkilerde ciddi konuşmalar, şans ve fırsatlar söz konusu olabilir. Eş veya iş ortağınızın hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir. İçinizdeki sevgiyi rahatlıkla sunarak karşılık bulabildiğiniz bir ayda olacaksınız. 22 Ağustos Dolunay'ı ile geleceğe dair planlarınızda Aralık ayından beri yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sosyal çevrenize koyduğunuz sınırları gözden geçirebilir, bireysel alanlarınızı koruma fırsatı bulabilirsiniz.

BOĞA: Bu ayın gündemi; aidiyet hissetme, konfor alanlarınız, ebeveynleriniz, eviniz olacaktır. Ağustos ayının ilk günlerinde aile ve kariyer alanlarında sorumluluklar size ağır gelebilir, kendiniz olamıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte sabit yargılarınızı bırakmaya ve pozitif düşünmeye yönelmelisiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile evle alakalı yeni gündemler söz konusu olabilir ve aile, ev, taşınma konularında yeni başlangıçlar, görüşmeler yapabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren hayata bakış açınız hayatın eğlenceli yanlarına yönelecek, flört etmek, ilişkiniz varsa birlikte zaman geçirmek, hobilerinize yönelmek isteyeceksiniz. Çocuklarınız varsa onların eğitim hayatı gündeme gelebilir. 16 Ağustos'tan sonra daha huzurlu bir yaşam düzeni oluştururken, sağlığınız şifalanabilir, iş yerinden fırsatlar elde edebilirsiniz. Keyif yapma arzusunda olabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile hayatta nerede olmak istediğiniz, Aralık'tan bu yana kariyer veya amaçlarınız için neler yaptığınız konusu aydınlanabilir, hak edişler alabilirsiniz. Terfi alabilir, evlenebilir, ebeveyn olabilir yani var olan statünüzde değişimler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Bu ayın gündemi; yoğun bir iletişim trafiği olacaktır. Bu ay sizin için oldukça kadersel geçebilir. Kendinizi bolca ifade etme fırsatı bulacaksınız. Ancak ayın ilk günlerinde iletişim, seyahatler veya medya sektörü, sosyal medya gibi alanlarda aksilikler yaşayabilir veya baskı enerjisi hissedebilirsiniz. Sakin hareket etmek yararınıza olacaktır. 8 Ağustos Yeniay'ı ile; önemli görüşmeler, eğitim, ulaşım, iletişim, satış, medya alanlarında önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Yakın çevre veya kardeşinizle ilgili de yoğun bir iletişim trafiği gündeme gelebilir. 11 Ağustos'tan sonra hayata bakış açınız; aidiyetleriniz, ev, aile konularına yönelecektir. Aile ile seyahat etmek veya önemli konuları konuşmak, evde çalışmak veya planlamalar yapmak söz konusu olabilir. 16 Ağustos'tan itibaren ise yoğunluğunuz azalırken, gündeminizde aşk, flört, eğlence, sanat, hobiler olabilir. Yeni ve özel biri ile tanışabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile Aralık ayından bugüne kadar aldığınız bir eğitim, hukuksal bir konu veya geleceğe dair planlarınız aydınlanabilir, tamamlanabilir. Uzak ülkeler veya uzaklardan gelecek haberler gündeminizde olabilir.

YENGEÇ: Bu ayın gündemi; sahip olduğunuz değerler ve bu konuda kendinizi ne kadar yenilediğiniz, değerlerinize ne kadar sahip çıkabildiğiniz olacaktır. Ayın ilk günlerinde projeler üretebilir, diğer insanlarla bir takım çalışması yaparak değer kazanabilirsiniz. Ve bugünlerde borç alıp vermek sizin için ilerleyen süreçlerde beklenmedik sıkıntıları doğurabilir. Mali işlerinizi yoluna koymak için 8 Ağustos ve sonrasını tercih etmekte yarar olacaktır. Yetenek, düşünce ve planlarınız ile yeni kazançlar elde edebilir, bu konularda görüşmeler yapabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız tamamen meşguliyetlerinize yönelik olacaktır. Bolca iletişim kurduğunuz, eğitimlere başvurduğunuz, eğitim verdiğiniz, seyahat ettiğiniz bir dönem olabilir. Yakın çevre veya kardeşlerle ilgili yoğun gündemler söz konusu olabilir. 16 Ağustos sonrası süreç biraz daha sakin hale gelirken, evde zaman geçirme isteğiniz artabilir. Evi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Ailenizden yana şans ve fırsatlar söz konusu olabilir. Kız arkadaşlarınızı evde ağırlayabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile mali anlamda emeklerinizin karşılığını alırken, Aralık'tan bu yana değerleriniz için yaptıklarınız konusunda aydınlanabilirsiniz.

ASLAN: Bu ayın gündemi; sizsiniz! Benliğiniz, kim olduğunuz, nasıl bir imaj sergilediğiniz oldukça önem kazanıyor. Kendi hayat sahnenizi baştan yaratıyorsunuz. Bu ay hayatınızda kendi gücünüzü fark etmek önem kazanıyor. Ayın ilk günlerinde sağlığınıza mutlaka özen gösterin. Özellikle Güneş Aslan'lar bu yıl çok fazla sağlık sorunu yaşamış olabilirsiniz. Bu ay ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Olana odaklanıp olanın en doğru olduğunu bilmek ve isyan enerjisinde olup radikal kararlar almamak bu ay önem kazanıyor. Sorumluluklar veya otorite konumlar ayın ilk günleri sizde baskı yaratabilir. Ancak 8 Ağustos Yeniay'ı ile gücünüzü topluyorsunuz. Kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, kendinizle ilgili her konuda 14 gün boyunca harekete geçebilirsiniz. Önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. 11 Ağustos'tan sonra bakış açınız mali konular olacaktır. Bu anlamda yapacağınız planlamalar ilerleyen günlerde güzel kazançları getirebilir. 16 Ağustos'tan itibaren kendinizi çok daha güzel ve canlı hissedebilirsiniz. İletişim sektörü, medya, yakın çevreden şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Gezmek, eğitim almak, yayınlar yapmak için uygun bir döneme başlıyorsunuz. 22 Ağustos Dolunay'ı Aralık'tan bugüne önemli bir dönemi kapatırken, ikili ilişkilerle alakalı farkındalıklar yaşayarak kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz.

BAŞAK: Bu ayın gündemi; bilinaçltınız, ruhsal dünyanız ve dinlenme enerjisi olacaktır. Ayın ilk günleri bedensel enerjinizi toplamakta zorlanabilir, yalnız hissedebilirsiniz. Bu içe dönme zamanlarını geleceği planlamak ve gücünüzü toplamak için kullanmalısınız. Sağlığınınız, ruh dünyanız, rüyalarınız önem kazanacaktır. Dış dünyaya farklı bir kimlik yansıtma ihtiyacında olabilirsiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile beraber hayatınızı, işinizi ve sağlığınızı düzene sokmak adına başlangıçlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşma ihtiyacında olabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren içsel planlamalar hız kazanırken sosyal çevrenizden de fikirler alabilirsiniz. Kadersel yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası mali anlamda şans ve frısatlar elde edebilirsiniz. Ve 22 Ağustos Dolunay'ı ile uzun zamandır kariyer alanında ne yapıp yapmadığınızı görürken, karmik hak edişler alabilirsiniz. Statünüzü sorgulayabilirsiniz.

TERAZİ: Bu ayın gündemi; sosyalleşmek, davetlere katılmak, organizasyonlar düzenlemek olacaktır. Aynı zamanda gelecek planlarınız masaya yatırılabilir. Bu anlamda ayın ilk günleri engellemeler, kısıtlamalar, aksilikler söz konusu olabilir. Organizasyonlar yapmak içsel anlamda size baskı hissettirebilir. Arkadaşlarınızla da fikirsel çatışmalara girmekten kaçınmalısınız. Ayın ilk günleri özel hayatınıza fazla zaman ayıramayabilirsiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile beraber gelecek planlarınız konusunda yeni başlangıçlar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Eğlenceli çevrelerle buluşabilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız kendi iç dünyanıza yönelik olacaktır. Aynı zamanda haberci rüyalar görebilirsiniz. Geleceğe dair fikirlerin tohumlarını atabilirsiniz. 16 Ağustos'tan itibaren kendinizi çok daha ön planda hissettiğiniz, aranan kişi olduğunuz, güzellik ve bakım konuları ile ilgilenmek istediğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Alışveriş, kuaför, estetik gibi işler için uygundur. 22 Ağustos Dolunay'ı ile ilişkilerinizde yıl boyu yaşadıklarınızla alakalı önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Kararlar alabilirsiniz.

AKREP: Bu ayın gündemi; hayattaki hedef ve amaçlarınız, statünüz, saygınlığınız ve yaşamınızdaki otorite konumlar olacaktır. Ayın ilk günleri kariyer ve aile arasında denge kurmak zorlaşabilir. Dürtüleri kontrol etmek, zaman zaman içe dönmek ve yeni kararlar almamak yararlı olacaktır. 8 Ağustos Yeniay'ı ile statünüze dair yeni başlangıçlar ve önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Sözcükleriniz her zamankinden daha fazla ön planda olacaktır. Statü gündemi; terfi almak, ebeveyn olmak, evlenmek vs gibi konularda olabilir. 11 Ağustos'tan sonra bakış açınız sosyal çevrenize, gelecek planlarınıza yönelik olacaktır. İş arkadaşlarınızla yoğun fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası ise zaman zaman yalnız kalma isteğiniz baskınlaşabilir. İlham ve yaratıcılık enerjiniz artacaktır. Kadersel anlamda özel biri ile tanışabilirsiniz. Bir kadından destek görebilirsiniz. Korunduğunuzu hissedebilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile konfor alanınız, aileniz, eviniz ile ilgili önemli aydınlanma veya tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı gözden geçirmek yararlı olacaktır.

YAY: Bu ayın gündemi; ufkunuzu genişletmek, özgürleşmek, uzaklaşma isteği ile ilgili olacaktır. Özel hayatınızla ilgili kadersel olaylar deneyimleyebilirsiniz. Ağustos ayının ilk günlerinde seyahatlerde, eğitim veya hukukla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizde sabit olmak zorlayıcı olabilir. 8 Ağustos Yeniay'ı ile; eğitim, seyahatler veya işiniz konusunda önemli görüşmeler ve başlangıçlar yapabilirsiniz. O zamana kadar daha sakin hareket etmek yararlı olacaktır. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız kendinize bilgi anlamında bir şeyler katmak, hayatta ne istediğinizi düşünmek, kariyerle ilgili görüşmeler yapmak olacaktır. 16 Ağustos'tan sonra sosyal çevreniz veya ekip arkadaşlarınızdan şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizden özel biri ile tanışabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile hayata bakış açınızda ciddi aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişim, medya, yurt dışı bağlantıları, eğitim gibi konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK: Bu ayın gündemi; kendinizi diğer insanlara açabilme, paylaşımcı olma, ortak değerler konusunda olacaktır. Borçlar, bankalar, alacaklar hususunda ayın ilk günlerinde beklenmedik olaylar olabilir. Ameliyatlar için acil değilse bu süreci tercih etmemelisiniz. 8 Ağustos Yeniay'ı ile birlikte, ortak kazancı, eş kazancı, alacaklar ile ilgili yeni başlangıçlar olabilir. Ruhsal konularla ilgilenmek için uygun bir dönemdir. Hayatınızda neyin çıkması gerektiğini bu ay fark edebilirsiniz. 11 Ağustos'tan itibaren bakış açınız tamamen gezmeye, öğrenmeye, genişlemeye ve özgürleşmeye yönelik olacaktır. Uzaklarda yaşayan kişilerle de bağlantılar kurabilirsiniz. 16 Ağustos itibariyle ön plana çıktığınız, kariyerden fayda sağladığınız, şanslı görüşmeler yapabileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile Aralık ayından beri yaptıklarınızla ilgili mali hak edişler alabilirsiniz. Hayatınızda güçlü bir arınma yaşayabilirsiniz.

KOVA: Bu ayın gündemi; kendinizi ikili ilişkiler aracılığı ile tanımak olacaktır. Bu anlamda daha esnek olmalı ve karşı tarafın size neyi göstermeye çalıştığına odaklanmalısınız. Ayın ilk günlerinde çatışmalar yaşanabilir ve karşılıklı olarak yenilenmeniz gerekebilir. 8 Ağustos Yeniay'ı ile ilişkilerde önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bu yeni başlangıçlar ilişkinizin geleceği hakkında olacaktır. 11 Ağustos'tan itibaren hayata bakış açınız; mali değerleriniz, alacaklarınız, krediler, ortak paylaşımlarınız, gizli saklı konular, araştırmalar ile ilgili olacaktır. Ancak şüpheci hallere girmemelisiniz. 16 Ağustos itibariyle uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz, güzel yerlere tatile gidebilirsiniz. Varsa eğitim yaşamınızla ilgili mutlu edici gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkiniz yoksa uzakta yaşayan birisi ile tanışabilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile yıl boyunca yaşadıklarınızla alakalı güçlü bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. 24 Temmuz etrafında olan olaylar aydınlanabilir. Kendinizle ilgili önemli bir karar alabilirsiniz.

BALIK: Bu ayın gündemi; kendi hayatınızın düzenini, sağlığınızı ve özel hayatınızı gözden geçirmek olacaktır. Ayın ilk günlerinde bu konularla alakalı önemli yüzleşmeler ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Hayatınızı yeniden yoluna koyma isteğiniz baskın olabilir. 8 Ağustos'tan itibaren iş ve günlük yaşamınızla alakalı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 11 Ağustos sonrası hayata bakış açınız mali durumunuza yönelik olacaktır. Ortak kazançları değerlendirerek, borç alacak dengesi kurabilirsiniz. İlişkilerinizi mantıksal biçimde değerlendirebilirsiniz. Güçlü yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. 16 Ağustos itibariyle mali anlamda şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. 22 Ağustos Dolunay'ı ile kadersel önemli bir döngü yaşamınızda kapanırken, Temmuz ayında yaşadıklarınızla alakalı aydınlanabilir, kendinizle ilgili önemli bir farkındalığa uyanabilirsiniz. İlişkilerle ilgili karmik hak edişler yaşayabilirsiniz.




İnci Cücen
 
ağustos aylık (4).jpg


KOÇ: Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Mars Başak burcunda geçiş yapacak ve sizlerin iş çalışma günlük hayat ve sağlık konularına daha fazla odaklanmanızı sağlayacak. Verimli bir çalışma enerjisi yakalayacaksınız. Detaycı mükemmeliyetçi bir bakış açısıyla işlerinizi halletmek isteyeceksiniz. Bu arada elbette bedene daha fazla önem vermek gereken bakımı ve özeni göstermek mümkün. Mide sindirim ve boşaltım sisteminizi korumak önem kazanıyor. Aşk ve romantizmi sembolize eden Venüs te 16 Ağustos’a kadar Mars ile aynı alanda yer alacağından sanat estetik yaratıcılık gerektiren işlerde size başarı vaat ediyor. İş ve çalışma arkadaşlarınızla iyi bir iletişim kurmak adına ilişkileri yumuşatacaktır. 16 sından sonra Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak ve sizlerin evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınıza geçerek ilişkilere ve sosyal yaşama vurgu yapmaya başlayacak. İlişkilerde güç kazanacağınız ve denge kurmaya çalışacağınız bir dönem olacak. Merkür 12 Ağustos’a kadar Aslan’da ve sizi eğlenceli düşüncelerle dikkat çekici ve fikirlerde yaratıcı kılıyor. Sözleriniz dikkat çekici olacak. flört ederken veya partnerinizle konuşmak önem kazanıyor. Kendinizi öne çıkaracak fikirler aklınızda olacak ve dinamik bir biçimde bunları hayata geçirebileceksiniz. 12 Ağustos’tan sonra; iş aramak başvuru yapmak, zihinsel faaliyetler üzerine yoğunlaşmak yazmak anlatmak ve konuşmak için ay sonuna kadar harika destek göreceksiniz. Evcil hayvanlar ve sağlıkla ilgilenmek ev işleri ve yaratıcı günlük hayat çözümleri ile bu ay bayağı aktif verimli bir çalışma ve iş halletme potansiyeliniz olacak.

YENİAY ASLAN BURCUNDA: 8 Ağustos’ta Aslan’da bir yeniay gerçekleşiyor ve sizlerin aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda gerçekleşiyor. Bu yeniay size flört ve aşk alanında destek olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde size ilham katacak. Eğlenmek mutlu olmak sevmek ve sevilmek için şansınız var. Çocuksu tarafınızı ortaya koymak veya çocuklarınızla mutlu zaman geçirmek için size enerji verecek. Hobiler ve yaratıcılık gerektiren işlerde mükemmel bir enerjiyle size dinamizm katacaktır.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizlerin arkadaşlıklar alanınızda gerçekleşiyor. bu dönemde arkadaşlarınızla daha fazla sosyalleşebilir, bir grup bir ekip faaliyeti içerisinde yer alabilir bir gruba Entegre olmak için ilke ve prensiplerinizi objektif bir şekilde belirleyebilir ve sınırlarınızı çizebilirsiniz.Arkadaşlarınızla yapacağınız bir gelecek Projesi hakkında başarılı bir plan yapabilirsiniz.



BOĞA: Bu ay burcunuzu yönetici gezegeni Venüs 16 ağustosa kadar Başak burcundaki geçişini sürdürecek. Aşk ilişkiler ve para gezegeni Venüs Aşk ilişkiler ve romantizm alanınızda geçiş yapacak. bu süreçte mutlu olmak eğlenmek flörtünüz ile partnerinizle iyi vakit geçirmek için size enerji verecek. Ayrıca yaratıcı çalışmalar yapmak hobilerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. yeteneklerinizi oldukça verimli bir şekilde ortaya koymak için şansınız var. 16 ağustos'tan sonra Venüs Terazi burcuna geçecek ve iş ve çalışma konularını sembolize eden alanınıza yerleşecek. bu dönemde iş başvuruları yapmak işle ilgili atılımlar yapmak iş ve çalışma düzeninizdeki insanlarla sosyalleşmek ve işteki veya iş hayatındaki insanlar ile iletişimi uyumlu ve dengeli kılmak için size destek olacak. Enerjimizi nasıl yönlendirdiğimiz i sembolize eden varsa bu ay başak burcunda ve ayın 16'sı ne kadar Venüs ile beraber Aşk alanınızda yer alacağı için oldukça tutkulu bir görünüm ortaya koyuyor. enerjinizi kendinizi ortaya koymak istediğiniz konulara yöneltebilirsiniz. titiz mükemmeliyetçi ve detaycı bir bakış açısı Ile işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Merkür 12 ağustosa kadar Aslan burcunda geçiş yapıyor ev ve aile alanınızda yer alacak olan iletişim gezegeni ev ve aile ile Bu dönem içerisinde daha fazla meşgul olabileceğinize işaret ediyor. Ev ortamında gereken işleri tamamlamak varsa tadilat tamirat taşınma derlenme toplanma dekorasyon gibi konulara odaklanabilirsiniz. Daha sonra Merkür Başak burcuna geçecek, aşk ve romantizm alanınıza yerleşecek, Sevdiğiniz kişiyle çocuklarınızla daha fazla iletişim halinde olacaksınız. düşüncelerinizi paylaşmak yapmak istediklerinizi net ve detaylı bir şekilde anlatmak fırsatı bulacaksınız. Ayrıca yaratıcı düşüncelerle üretmek hobilerinizi odaklanmak fikirlerinizi somutlaştırmak için Merkür Size destek olacaktır.

YENİAY ASLAN BURCUNDA: 8 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay sizlerin ev aile ve yerleşim alanında yer alıyor. Bu dönem içerisinde ev yaşamı ile ilgili kararları somutlaştırmak için adım atabilirsiniz. ev almak satmak taşınmak nerede yaşayacağınıza karar vermek için fikir üretebilirsiniz. ailenizle ve çocuklarınızla eğlenmek mutlu olmak için neler yapabileceğinizi düşünebilir evinizde rahat ve huzuru sağlamak için plan yapabilirsiniz. ev kurmak ve ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyen sevgili boğalar içinde bu yeniay sizlere enerji verecek.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan kova burcundaki Dolunay sizlerin iş ve kariyer alanınızda yer alıyor. kariyer planlarınızı hayata geçirmek için size güç katacak olan bu dolunayda fikirlerinizi paylaşmak topluluklar önüne çıkmak değer ve ilkelerimizi ortaya koymak için motive olacaksınız. iş değiştirmek veya iş hayatımıza yenilikler katmak için istekli olabilirsiniz, ya da var olan işinize Yeni bir teknik bakış açısı veya modernite katmak için karar olabilirsiniz.



İKİZLER: Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Merkür 12 Ağustosa kadar Aslan burcundaki geçişini sürdürecek bu süreç içerisinde, Iletişim alanınızda yer alacağı için Kardeşler ve yakın çevre ile daha fazla haberleşme imkanı elde edebilirsiniz. zihinsel konuları odaklanabilir satış pazarlama Web siteleri eğitimler ve kurslar gibi konularda karar almak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle kısa Gezilere çıkabilir, Eğlenceli ve keşfeden tarafınızı ortaya koyabilirsiniz. Yazma konuşmak anlatmak ve fikir paylaşmak konusunda daha fazla istekli olacaksınız. Merkür 12 sinden sonra Başak burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin Ev ve aile alanında yer alacağı için ev konularını odaklanabilirsiniz ev almak satmak taşınmak neye de yaşayacağınıza karar vermek için fikir üretebilirsiniz ailenize ve çocuklarınıza eğlenmek mutlu olmak için neler yapabileceğinizi düşünebilir evinize rahat ve huzuru sağlamak için plan yapabilirsiniz. Bu ay enerji ve mücadele gezegeni Mars Başak burcundaki geçişine devam edeceği için yine ev ve aile alanında halletmeniz gereken işler olabilir. enerjinizi evinizi derlemek toplamak düzenlemek eksiklikleri tamamlamak için harcayabilirsiniz. yalnız Başak titiz detaycı ve mükemmeliyetçi olduğu için aile üyelerini bu süreçte eleştirmek söz konusu olabilir Bunu çok sivri bir dille yapmazsanız Aile içerisinde tartışmaları önlemiş olursunuz. Ilişkiler ve para gezegeni Venüs'te 16 ağustosa kadar başak burcunda kalacak demek ki bu ay oldukça yüksek bir enerji ev aile çocuklar alanına harcayacağınız görülmekte. Ayın 16 sinden sonra aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs aşk ve romantizmi sembolize eden alanınıza yerleşeceği için hayatınızda flört etmek ve Gönül İşleri daha ön plana çıkıyor. kendinizi mutlu etmek eğlenmek yaratıcı yanınızı harekete geçirecek işlerle uğraşma hobilere veya becerilerinizi geliştirecek konulara yönelmek için fırsatınız olacaktır. varsa çocuklarınızla ilgilenmek onların becerilerini geliştirmek konusunda Atılım yapabilirsiniz aynı şekilde çocuksu tarafınızı yaşamak güzelleşmek çekici olmak için yapacağınız bir şeyler Mutlaka var.

YENİAY ASLAN BURCUNDA: 8 Ağustos'ta Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor ve bu yeni ay zihinsel konuları sembolize eden alanınızda yer alacağı için yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyabileceğiniz düşüncelerinizle dikkat çekeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. taşınmak yer değiştirmek cep telefonları veya bilgisayarlarla ilgili alım yapmak Kardeşler ve yakın çevre ile ilişkilerinizde sıcak ve samimi bir tutum benimsemek için şansınız var. Eğitsel konulara kurslara kitap veya Web siteleri gibi alanlara sosyal medya projelerine yönelebilir herhangi bir ürünün tanıtımı lansmanı reklamı gibi bir konuda çaba sarf edebilirsiniz.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan kova dolunayı sizlerin uzakları yabancıları yurtdışı konularını Basın Yayın sosyal medya hukuki ve resmi işler alanınızda yer alıyor. Bu dönemde resmi işlerinizi tamamlamak adına son adımları atabilirsiniz. hukuki bir konuda yapılması gerekenlerle ilgili bilgilenmek evrakları düzenlemek veya profesyonel görüş almak adına hukuktan destek alabilirsiniz. eğitim akademik konular sınavlar yabancı dil gibi bir alanda yapmak istedikleriniz varsa bunlarla ilgili final kararları alabilirsiniz. düşüncelerinizi ilke ve prensiplerini doğrultusunda konuşmak paylaşmak Bu dolunayın öne çıkan temasıdır. etik ve ahlaki davranmak isteyeceksiniz ve çevrenizdeki kişileri bu kriterlerle değerlendirmek önem kazanıyor.




YENGEÇ: Sevgili Yengeçler Bu ay gökyüzünde Aslan Başak ve Kova burçlarında yer alan gezegenlerin yoğunluğu nedeniyle odak noktanız maddi konular, iletişim ve birikimlerin doğru yönetilmesi konuları olacaktır. Merkür Aslan burcunda ayın 12'si ne kadar maddi kaynaklarınızı sembolize eden alan içerisinde yer alacak bu dönemde harcamalar artabilir para ile ilgili konularda kazançlarla ticari atılımlarla ödemelerle ve alışverişte daha fazla uğraşabilirsiniz. kazançlarınızı arttıracak beceri ve yeteneklerinizi geliştirmek için eğitimler olabilir eğitimlerden faydalanabilir veya zihinsel becerilerinizi ortaya koyabilecek bir çalışma yapmak isteyebilirsiniz. Ayın 12 sinden sonra Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve iletişimi haberleşmeyi ulaşımı Kardeşler ve yakın çevre ile iletişimi sembolize eden alanınıza yerleşecek. Ayrıca tüm ay boyunca çaba ve mücadele gezegeni Mars'ın da bu alanda geçişini sürdürüyor olması nedeniyle oldukça hareketli bir ay geçiriyor olacaksınız. Yakın çevrenizde bol bol iletişim kuracak, Kardeşler ve yakın akrabalarla bir arada vakit geçirebileceksiniz. seyahatler yolculuk planları ön planda olabilir veya taşınmak yer değiştirmek şehir değiştirmek gibi konulara odaklanabilirsiniz. yollarda trafikte veya yolculuklarda daha fazla enerji sarf edebileceğinizi söyleyebilirim. Ayrıca eğitimler kurslar zihinsel konular kitaplar Web siteleri satış pazarlama ve ticari konularda Titiz verimli ve detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. ayın 16'sında kadar ilişkiler ve para gezegeni Venüs'ün de bu alan içerisinde yer alması sebebiyle yakın çevre ile kurduğunuz Bağlar oldukça önem kazanıyor. kendinizi iyi ifade etmek düşüncelerinizi estetik bir biçimde ortaya koymak Kardeşler ve yakın çevre ile uyum ve denge sağlamak için size fırsat sunuyor. cep telefonları bilgisayarlar ve araçlarla ilgili veya herhangi bir zihinsel projeye dair harcamalar yapabilirsiniz. Mayısın sonuna kadar bu alandaki geçişi sebebiyle Ayrıca yakın çevre ilişkilerinizde fazla titiz detaycı ve eleştirel olursanız iletişimde alınganlık lar veya tartışmaları ortaya çıkabilir.

YENİAY ASLAN BURCUNDA: 8 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacak. bu dönemde para kazanmakla ilgili atılımlar yapabilir birikimlerinizi değerlendirmek için yatırım fikirleri ortaya koyabilir veya ticari anlamda size destek olacak kaynakları yaratmak üzere girişimde bulunabilirsiniz. bu dönemde Merkür de bu alanda yer alacağı için eğitimler kurslar yolculuklar veya yaratıcı çalışmalara para harcayabilirsiniz.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan kova burcundaki Dolunay sizlerin krediler borçlar aile ile para paylaşımı miras tazminat vergi Sigorta gibi işlerinizi sembolize eden alanda yer alıyor. Bu dönem içerisinde bütçenizi dengelemek gerekiyorsa akıllı bir bakış açısıyla para akışınızı ele almak veya iş ortaklıkları kurmak ya da işbirlikleri ile ilgili nihai kararları almak üzere karar alabilirsiniz.




ASLAN: Sevgili Aslanlar bu ay gökyüzünde Aslan Başak ve kova burçlarında gerçekleşecek olan gezegen geçişleri Yeniay ve dolunay etkileşimi sebebiyle oldukça yoğun bir ay geçireceğinize işaret ediyor. 8 Ağustos'ta burcunuzda gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay sayesinde, yeni hayat hedeflerinizi, gelecek planlarınızı ve kendinizi ortaya koymak için planladığınız projeleri gerçekleştirmek üzere girişimlerde bulunabilirsiniz. Elbette bu dönemde ilişkiler oldukça ön plana çıkıyor. 22 Ağustos'ta kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda yer alacağından, bu dönemde ilişkilerinizi ele almak konusunda yeni başlangıçlar yapmak ve kararlar almak fırsatı bulacaksınız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sayesinde dikkat çekici ve karizmatik olacaksınız. Dış görünümünüzü değiştirmek fiziksel olarak kendinize Özen göstermek ve beğendiğiniz insanların dikkatini çekmek üzere oldukça şanslısınız. bu ay Ayrıca iş ve kariyer konularında iş ortaklıkları ve işbirlikleri yapmak fırsatınız olacak. ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen Aslanlar da olacaktır bu uzun süreli bir birlikteliğin başlangıcı veya bir birlikteliğin evlilikle sonuçlanması üzerine alınmış kararlar olabilir. Merkür 12 Ağustosa kadar burcunuzda yer alıyor ve sizi iletişim bilgi paylaşımı fikirler dünyasında oldukça aktif kalacak. yaratıcı yanınızı oldukça pozitif bir biçimde kullanma fırsatınız var. daha sonra Merkür Başak burcuna geçiş yapacak ve para kaynaklarınızı sembolize eden alana yerleşecek, para kazanmak için yaratıcı fikirleriniz öne çıkacak ve özellikle eğitsel ve ticari konularda verimli çalışma fırsatınız var. Enerji ve mücadele gezegeni Mars tüm ay boyunca Para evinizde yer alacağından Bu dönem içerisinde para kazanma konularına hırsla ve tutkuyla sarılabilirsiniz aynı zamanda işle ilgili konulara para harcamak da mümkün. 16 Ağustos'tan sonra Venüs Terazi burcuna geçeceği için kendi yönettiği bu burçta oldukça etkili olacak Ve siz bu dönemde Kardeşler yakın çevre ve komşularla daha aktif bir biçimde iletişim kurabilirsiniz ve sosyalleşebilirsiniz. Sanat estetik ve güzellik içeren temaları yönelebilir bu alandaki becerilerinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. estetik Duygunuzun ön planda olacağı bu dönem içerisinde zihinsel çalışmalar satış pazarlama kadınlarla ilgili işler halkla ilişkiler ve insan kaynakları gibi konular sizi meşgul edebilir. Kısa geziler yapabilir kültürünüzü arttıracak faaliyetlere katılabilirsiniz.




BAŞAK: Bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Merkür 12 ağustosa kadar Aslan burcunda kalacak ve sizlerin ruh ve beden bütünlüğümüzü sembolize eden alanınızda geçişini sürdürecek. bu süreç içerisinde zihninizi boşaltmak dinlenmek bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek işlerle uğraşmak akıllıca olacaktır Belki bu dönemde bir tatil size oldukça iyi gelebilir. Aynı zamanda 8 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay da bu alan içerisinde yer alacağı için Kendi başınıza çalışarak geliştirmek İstediğiniz bir projeye odaklanabilirsiniz. içinize dönmek spiritüel konularla ilgilenmek veya merak ettiklerinizi keşfetmek istediklerinizi araştıran, sizi mutlu edecek zihinsel konuları odaklandığınız bir dönem olabilir. bu dönemde Elbette Dolunay enerjisi de yer alacağından işle ilgili konularda elde olmayan durumları Ele olmak çözüm getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Merkür 12 Ağustos'tan sonra yöneticisi olduğu Başak burcuna geçerek sizlere destek vermeye başlayacak. bu dönemde oldukça zihinsel olacağınız gibi iletişim potansiyeliniz de yükselecek. daha fazla iletişim kuracağınız fikirlerinizi paylaşmak isteyeceğiniz ve esnek çözümlerle sorunları hal edebileceğiniz bir dönem başlıyor. Tüm ay boyunca savaş ve mücadele gezegeni Mars'ın da burcunuzda geçiş yapacak olması sebebiyle Normalden daha fazla enerji sarf etmeniz, insanlara dert anlatmanız ve aktif olarak yaşam hedeflerinizin peşinde koşmanız olası. Bu ay bir takım agresyon içeren durumlara el atmanız gerekebilir maddi konular kazançlar ticari atılımlar aile ile paylaşılan para krediler borçlar vergi Sigorta ve tazminat işleri dikkatli ele almanız gereken konulardan olacaktır. 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Dolunay iş ve çalışma alanınızda yer alacağından iş alanında ekipler ve grup faaliyetleri ile ilgili temaları ön plana çıkabilir. iş alanında eşit Adil hümanist bir çalışma prensibi yaratmak işyerinde ilke ve prensipleri belirlemek ve özgürlükleri düzenleyen Kural ve kaideleri ele alacak bir takım değişikliklere yönelmek mümkündür. Ilişkiler ve para gezegeni Venüs 16 ağustosa kadar Başak burcundaki geçişini sürdürecek ve sizler için hem ilişkiler hem bedeninizin sağlığı bakımı ve özeni önemli olacak verimli ve Pragmatik bir bakış açısıyla işlerinizi yoluna koymak ilişkilerde alçak gönüllü olmak hizmet eden bir tutum benimsemek söz konusu olabilir. 16 sından sonra Venüs yönetici olduğu Terazi burcuna geçiş yapacağı için maddi konularda oldukça pozitif etkileri hayatınıza yansıtacak para kazanmak para kaynaklarınızı arttırmak birikimleri değerlendirmek veya yeni ticari kazançlara sizi yöneltecek fikirlerle Ortaya çıkmak mümkün olacaktır.



TERAZİ: Sevgili Teraziler burcunuzun yönetici gezegeni Venüs bu ay 16 Ağustosa kadar Başak burcunda kalacak. Ruh ve beden bütünlüğünü sembolize eden alanda geçişini sürdürecek olan Venüs Bu dönem içerisinde dinlenmeniz zihninizi boşaltmanız belki de de tatil yapmanız için size fırsat sunuyor. 16 Ağustos'tan sonra Venüs yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiş yapacak ve burcunuzda ay sonuna kadar kalacak. hem ilişkiler hem sosyal hayat anlamında oldukça destekleyici bir geçiş olacak. kendinizi daha çekici karizmatik ve insanlarla uyumlu hissedebilirsiniz. ilişkilerde iş ortaklıklarında ve evlilikte başarı elde etmek için Venüs Size fırsat sunacak. güzelleşmek yeni bir stil denemek veya estetikle ilgili konulara yönelmek için bu tarihten sonra adım atabilirsiniz. Mars tüm ay boyunca Başak burcundaki geçişini sürdürecek ve bu ay özellikle sindirim beslenme ve Boşaltım sisteminize daha fazla özen göstermelisiniz. Sizi yoran zihinsel veya iş ve çalışma koşulları ile ilgili pratik çözümler bulmak ve günlük düzeninizi sizin yararınıza değiştirecek birtakım düzenlemeler yapmak bu ay akıllıca bir fikir olabilir.

YENİAY ASLAN BURCUNDA: 8 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay sizlerin arkadaşlıklar Grup faaliyetleri ve gelecek projeleri alanınızda yer alıyor. Bu dönemde sosyal hayatın ön plana çıktığını göreceksiniz gruplar ve topluluklar içerisinde oldukça faal olabilirsiniz bir arkadaş ile gelecek projesine adım atabilirsiniz. yeni arkadaşlıklar kurabilir yeni çevrelere girebilirsiniz içinde Bulunduğunuz gruplardan bir florid bulma imkanınız da var.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan kova burcundaki Dolunay sizlerin Aşk romantizm yaratıcılık ve çocuklar alanınızda yer almakta. dolayısı ile bu ay sizler için flörtün Aşkın ve ilişkilerin ön planda olduğu bir döneme işaret ediyor. bir ilişki için Tamam mı devam mı kararı alabilirsiniz veya var o nedir ikiniz içerisinde kurduğunuz ile iletişimde temel ilke ve prensiplerinizi belirleyerek birbirinize uyum sağlamanın yollarını keşfedebilirsiniz. çocuklarınızın orunları ile İlgilenebilir onların becerilerini geliştirmek için fikir üretebilirsiniz. Siz de yaratıcı yanınızı hayata geçirecek veya hobileriniz den para kazanacak bir proje ile ilgili nihai kararlara alabilirsiniz.



AKREP:
Sevgili Akrepler bu ay burcunuzun yönetici gezegeni Mars tüm ay boyunca başak burcunda geçişini sürdürecek. Mars arkadaşlıklar Grup faaliyetleri ve ekip çalışmaları alanınızda yer alacağından Bu dönem içerisinde sosyal yaşamınız ve sosyal hayatta Birlikte olduğunuz kişilerle uyumunuz önem kazanıyor. Bu alan içerisinde Ayrıca ayın 12 sinden sonra iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür'ün de yer alacak olması nedeniyle arkadaşlarla topluluklarla ve gruplarla iletişiminiz büyük oranda artacaktır. venüs'te 16 Ağustosa kadar burada yer alacak Bu da demek oluyor ki sosyal yaşam ve gruplar ile yapılacak etkinlikler faaliyetler hayatınızda ön plana çıkıyor. 16 Ağustos'ta ilişkiler gezegeni Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin ruh ve beden bütünlüğünü sembolize eden alana yerleşiyor. ay sonuna kadar burada kalacak olan Venüs sayesinde ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek işlerle uğraşabilir bedeninizi dinlendirmek için tatil yapabilir veya kendi alanınızda yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak üzere Sakin sessiz kendi ritmini de çalışmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ilişkilerin sizi yoran strese sokan taraflarını İşyerindeki insanlarla kurduğunuz paylaşımları ve iletişimi dengeye oturtmak uyum sağlamak ve ilişkileri yumuşatmak için de bir fırsatınız olacaktır. sağlığınıza Özen göstermek şeker alımını azaltmak böbrek ve mesane bölgesine önem vermek gerekir.

YENİAY ASLAN BURCUNDA: 8 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor bu yeni ay sizlerin iş vekariyer alanımızda gerçekleşecek Dolayısıyla iş ve kariyer konularında hedeflerinizi hayata geçirecek girişimleri yapma fırsatınız olacak. isteyenler için iş değiştirmek iş başvuruları yapmak ya da işle ilgili yeni bir projeye başlamak için harika bir fırsat.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos tarihinde kova burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve bu Dolunay sizlerin Ev aile ve yerleşim alanınızda gerçekleşecek, ev almak satmak kiralamak taşınmak gibi konuları düşünüyor olabilirsiniz. ailenize daha fazla vakit geçirmek işe ayırdığınız zaman ile evi ayırdığınız zaman arasında bir denge oluşturmak sizler için önemli olabilir. Ayrıca ebeveynlerinizin ve ailenizin iyiliği konforu ve sağlığı ile ilgili konularla da uğraşıyor olabilirsiniz.



YAY: Sevgili Yaylar bu ay gökyüzündeki birçok gezegenin Başak burcunda geçiş yapıyor olmasından dolayı iş ve kariyer konularınızı oldukça ön planda olacağını söyleyebiliriz. işle ilgili çalışmalar yapmak iş aramak yeni iş başvuruları yapmak veya işinizde size ön plana çıkaracak olan hedeflere doğru odaklanmak söz konusu. Venüs bu alanda 16 ağustosa kadar ve merkür'de 12 ağustosa kadar kalıcı enerji ve mücadele gezegeni marsinda tüm ay boyunca bu evde geçiş yapacağı düşünülürse tüm enerjinizin iş hayatına yöneleceği ve kariyerin Sizin için ön planda olacağını söyleyebiliriz. Mars'ın buradaki geçişi sizin otorite figürleri ile aranızda birtakım stres veya sürtüşmeleri sebebiyet verebileceğini gösteriyor. veya işteki hırslı tutkulu tutumunuz birilerini rahatsız edebilir. Ayrıca ebeveynlerin izin iyiliği sağlığı bakımı ve konforu ile ilgili daha fazla bu ay çaba sarf edeceğinizi söyleyebiliriz. Venüs 16 ağustos'tan itibaren yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta kalacak. Venüs'ün bu burca geçişiyle birlikte arkadaşlıklar ekip çalışmaları ve sosyal faaliyetler alanınızda yer alacak olması sebebiyle ay sonuna kadar sosyal hayatınız canlanacak arkadaşlarla bir arada güzel vakit geçirme imkanı yakalayacaksınız. kalbi boş olan yaylar için gruplardan ekip çalışmalarından veya arkadaşlık alanından bir flört yakalamak Mümkün olabilir.

YENİAY ASLAN BURCUNDA:8 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay sizlerin uzakları yabancıları Basın Yayın sosyal medya konularını Hak hukuk adalet ile ilgili işlerinizi resmi kurumlarla yapılacak işlerinizi ve Akademi çalışmalarınızı sembolize eden alanda yer alacağından Tüm bu konularla ilgili adımlarınızı atabilir işlerinizi halletmek için girişimde bulunabilirsiniz. uzun yolculuklar yapmakve yeni kültürleri keşfetmek arzusu duyabilirsiniz.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan kova burcundaki Dolunay sizlerin iletişim haberleşme ulaşım bilgi paylaşımı Kardeşler ve yakın çevre ile kurduğunuz bağların niteliğini gösteren alanda gerçekleşiyor. Bu dönemde yakın çevreniz ile kurduğunuz iletişimde ilkeleriniz ve prensipleriniz doğrultusunda ilişkinin sınırlarını çizmek yeni kurallar ve prensipler çerçevesinde hareket etmek söz konusu olabilir, yakın ilişkilerde hakkınızı aramak adil çözümler bulmak ve özgürlüğünüzün kısıtlanmamasını isteyeceksiniz.



OĞLAK: Sevgili Oğlaklar bu ay gökyüzünde yoğun bir biçimde Aslan Başak ve Kova burçlarını da yer alacak olan gökyüzü etkilerinden dolayı bu dönemde yolculuklar yurtdışı konuları hukuki ve resmi işler resmi kurumlara yapılacak olan başvurular akademik konular basın yayın matbaa işleri sosyal medya ve mecralarında aktif olmak, para ve maddi kaynakların yönetilmesi gibi konulara odaklı olacaksınız. özellikle zihinsel gezegen Merkür 12 Ağustosa kadar Venüs'te 16 Ağustosa kadar başak burcunda yer alacağından Hatta enerji ve mücadele gezegeni Mars ın tüm ay boyunca başak burcunda yapacağı geçiş nedeniyle zihinsel konular fikirlerinizi paylaşmak kültürel ve felsefi konular yolculuklar Yabancılarla iletişim yurtdışı konuları kitaplar kampanyalar satış pazarlama Web siteleri ve lansmanlar sizin için fırsat ve şans getirecektir. 16 ağustos'tan sonra Venüs yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiş yapacak ve kariyer alanınıza yerleşecek, Dolayısıyla iş konularında başarı kazanmak kendinizi ön plana çıkarmak topluluklar önünde sunumlar yapmak veya dikkat çekmek için fırsatınız olacak. işte başarı kazanmak için bu geçiş ay sonuna kadar size destek verecek.

YENİAY ASLAN BURCUNDA: 8 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay döneminde krediler borçlar ticari atılımlar iş ortaklıkları ve para yönetimi konusunda yeni fikirlerle öne çıkabilir kaynaklarınızı arttıracak yatırım planlarına yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek ve aile veya eşle para paylaşımınızı daha dikkatli yapmak üzere kararlar alabilirsiniz.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA: 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan kova burcundaki Dolunay sizlerin maddi kaynakları sembolize eden alanınızda gerçekleşeceğini de bu dönemde kazançları birikimleri ticari atılımları iş ortaklıklarını veya işbirliği ile kazancınızı geliştirecek yollara dair yeni fikirler üretebilir emeklerinizi kazanca dönüştürecek konularda nihai sonuca varabilirsiniz.



KOVA: Sevgili Kovalar bu ay sizler için oldukça önemli bir ay çünkü burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ve ilişkiler alanınızda gerçekleşecek olan Yeni Ay sayesinde Ikili ilişkiler konusunda tüm ay boyunca oldukça yoğun olacağınızı söyleyebilirim. 8 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay sizlerin evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda yer alıyor Dolayısıyla Bu dönem içerisinde hayatınızda Uzun soluklu bir ilişki başlatmak üzere karar alabilirsiniz ya da var olur ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak üzere adım atabilirsiniz. iş ortaklıkları ve işbirlikleri yapmak üzere de bu yeni ay sizlere enerji verecektir. 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Kova burcundaki Dolunay sizlerin hayat hedefleriniz ile ilgili şu ana kadar yapmış olduğunuz işlerin sonuçlarını ve nihai kararlarını önünüze getirecek bir dönemdir. Yeni projeler ve hedefler hayatınızda aktif oluyor. Daha fazla başarı ve Prestij kazanmak ve dış görünümünüz ile insanları etkilemek için gerekli değişiklikleri yapmak isteyeceksiniz. enerji ve mücadele gezegeni Mars bu ay Başak burcunda geçişini sürdürüyor krediler borçlar aile ile para paylaşımı vergi sigorta ve ticari yatırımlar alanınızda yer alacak olan bu transit etkisi ile para konularında daha enerjik atılımcı ve hırslı davranabilirsiniz. Bütçenizi doğru yapmak harcamalarınızı dengelemek aile bütçesine destek vermek veya ticari olarak almak istediğiniz paralara ya da yapmak istediğiniz yatırımlara yönelik çaba sarf etmeniz mümkün. Merkür 12 Ağustosa kadar Venüs'te 16 Ağustosa kadar yine başak burcunda yer alacağından ayın ortasına kadar Demek ki ticari konular harcamalar yatırımlar kredilerin ve borçların alınması veya ödenmesi konuları Yüksek ihtimalle Odak noktanız da olacaktır. 16 Ağustos'tan sonra ilişkiler ve para gezegeni Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu geçişle birlikte sizin uzun yolculuklar akademik çalışmalar Yabancılarla ilişkiler Basın Yayın sosyal medya lansman kampanya ve tanıtımlar Hukuki ve resmi işler alanınıza yerleşiyor. Tüm bu konularda size yeni fırsatlar getirebilecek ve başarı kazandırabilecek bir etki olacak. Yabancılarla iletişim içerisinde olabilirsiniz fikirleriniz ve ideal yeriniz ile öne çıkabilirsiniz bilgi paylaşımı sınavlar eğitimler ve akademik konularda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. özel hukuki ve resmi işlerde uyumu yakalamak başarı elde etmek için bu Transit Size destek olacaktır.



BALIK: Balıklar bu ay gökyüzünde Aslan Başak ve kova burçlarını da yer alacak olan gezegen geçişleri ve gökyüzü etkileşimleri nedeniyle özellikle ilişkiler alanınız ve iş ve çalışma koşullarınız ön plana çıkıyor. Venüs'ün ve Merkür'ün ayın ortasına kadar başak burcunda kalacak olması ayrıca tüm ay boyunca enerji ve mücadele gezegeni Mars'ın Başak burcundaki geçişi sebebiyle ilişkiler uzun süreli birliktelikler evlilik ve iş ortaklıkları teması sizler için Odak noktası olacak. sevdiklerinize daha fazla Bakım vermek Özen göstermek fedakarlık etmek teması ön plana çıkıyor. Ancak kendinizi Belki gerektiğinden fazla görebileceğiniz etkiler de yok değil. Ancak bu dönem işbirlikleri veya iş ortaklıkları yaparak yeni çalışma hedefleri edinmek için de oldukça güzel bir zaman. kalbi boş olan balıklar bu dönemde uzun süreli bir ilişkinin başlangıcını görebilirler. kendinizi karşı tarafın iyiliğini ve sağlığına odaklayacağınızı söyleyebilirim. 16 ağustos'tan sonra ilişkiler ve para gezegeni Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak ve sizin krediler borçları aile ile para paylaşımı alanınıza yerleşecek Bu dönem içerisinde ailenin bütçesini daha dengeli birikim yapacak size kaynak yaratacak yatırımlarla destekleyecek bir konuma getirmek üzere planlar yapabilirsiniz kredi almak veya borçlarını ödemek isteyen balıklar içinde Venüs bu dönemde Size destek veriyor olacak. yine işbirlikleri ve ortaklıklar dan gelecek para işinize yarayabilir. 8 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Yeniay sizlerin iş ve çalışma alanında gerçekleşeceği neden Bu dönem içerisinde iş başvuruları yapmak iş değiştirmek veya iş yerinde sizin başarınız da yardımcı olacak bir sunum yapmak için olumlu enerjiler yer almakta. 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan kova burcundaki Dolunay hem sağlığınıza hem iş ortamındaki insanlarla kurduğunuz ilişkilere dikkat etmeniz gerekliliğine işaret ediyor. İş hayatınızda veya günlük hayatınızda bir arada olduğunuz insanlarla iletişimde ve ilişkilerde başarı kazanmak için ilke ve prensiplerinizi belirlemeli bireysel özgürlük alanlarınızı netleştirmeli ve sınırlarınızı çizmeyi denemelisiniz.








NAZ BAYATLI
 

ağustos aylık (6).jpg

Koç​

8 Ağustos sonrası daha rahat, keyifli ve eğlenceli bir döneme başlıyorsunuz. Hiç gitmediğiniz yerlere tatil için gidebilir, yeni ilgi alanları edinebilirsiniz. Bu tarihten itibaren yaratıcılığınız artıyor. Çeşitlik etkinlikleri en neşeli şekilde planlayabilir, herkesin keyif almasını sağlayabilirsiniz. İşyerinde bu tarihten sonra işinizin operasyonel ve hatta angarya gelen taraflarını başkalarına bırakın. Siz daha stratejik konulara odaklanın. Birkaç hafta boyunca yeni oyun planları kurmanız, belki de yeni ürünlere yoğunlaşmanız iyi olacaktır. Varsa çocuklarınızla ilgili renkli gelişmeler de bu tarihten sonra sizi bekliyor. Ay boyunca Mars’ın konumu ofiste yoğun olacağınızı da gösteriyor. Sağlık ve özellikle sindirim, bağırsaklarla ilgili konulara özen gösterin. 22 Ağustos civarı bir hafta boyunca Kova burcunda gerçekleşen ikinci Dolunay etkili olacaktır. Bu dönemde sosyal hayat, arkadaşlardan gelen tekliflere karşı nasıl bir yanıt döneceğinizi düşünün. İdeallerinize yönelik gelen öneriler şansınızı artırabilir. 16 Ağustos sonrası ilişkilerinizde güzel bir dönem olduğunu göreceksiniz. Hem özel hem de işyerindeki ilişkilerinizde daha fazla empati, destek ve hoşgörü var.

Boğa​

Ay boyunca tatillerin yanı sıra vereceğiniz eğitimler, yapacağınız sunumlar da size keyif verecek. Oldukça ayrıntılı işlerin içinden severek yaptığınız için başarıyla çıkacaksınız. Aşk hayatınız oldukça hareketli. 16 Ağustos gününe dek Venüs flört, aşk, tatil fırsatları veriyor. İlgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. 8 Ağustos günü Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay sonrası ev ve özel hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu. Evinizde bzı yenilikler yapabilir, eşyaların yerini değiştirebilir, bazı yeni şeyler alabilirsiniz. Diğer taraftan taşınmayı düşünüyorsanız yeniay sonrası doğru yere karar verebilir, hatta taşınabilirsiniz. Aile düzeninde, evdeki kimselerde bazı değişiklikler de olabilir. Geçen aydan bu yana iş hayatınızla, kariyerinizle ilgili bazı haberler bekliyorsunuz. Nasıl sonuçlanacağını 22 Ağustos günü gerçekleşecek Dolunay’a doğru görebilirsiniz. Bu dolunay, size gelen bu fırsatın şansa dönüşebileceğini söylüyor. 16 Ağustos sonrası Terazi burcuna geçen Venüs, günlük hayatınızda, ofis ortamında keyifli, kolay işlere dikkat çekiyor. Çalışmaktan ve üretmekten keyif alacaksınız.

İkizler​

Özellikle yakın çevreniz, çocukluk arkadaşlarınız, etrafınızdaki kimselerle ilgili olumlu gelişmelerin olduğu, onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz günler içindesiniz. Çevrenizdeki yeni kimseler size pek çok konuda ışık tutacaktır. Geçtiğimiz yıldan bu yana hayatınıza yeni tohumlar atmaya başladığınız, bu ay da yeni kimselerle tanışmaya, yeni şeyler öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz. Ay boyunca Mars ve Venüs’ün Başak burcunda yer alması, yaşadığınız ev için birşeyler yapmak durumunda kaldığınızı gösteriyor. Bu bir tamirat işi de olabilir, evinizi güzelleştirmek için yaptığınız bir tadilat işi de… 22 Ağustos’taki Dolunaya doğru giderken, yurt dışı bağlantılı, uzaklardan beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Bu dönem, kendinizi geliştirmek için attığınız adımların sonuçlarını alacağınız koşullar oluşabilir. Medya ve iletişimle bağlantılı bir işiniz varsa, basında yer alma, reklam ve kampanyalarla ilgili fırsatları bulabilirsiniz. Dolunay size daha çok şey öğreneceğiniz bir fırsat sunuyor.

Yengeç​

Bu ay herkes tatildeyken, farklı konularla ilgileniyor iken, siz özellikle kendi maddi birikimlerinize odaklanıyorsunuz. Geliriniz, para kazanabileceğiniz koşullar, yatırım kararları ve ek gelir olanakları gibi pek çok konu ortaya çıkabilir. 8 Ağustos günü gerçekleşecek Aslan burcunda yeniay, size maddi anlamda yeni gelir kaynakları getiriyor. Kendinizi ileriye dönük maddi ve manevi güvencede hissedeceğiniz bir karar verebilirsiniz. Bu karar bir yatırım veya yeni bir iş olabilir. Bu tarihten sonra yöneticinizden zam isteyebilir, kendi işinizi yapıyorsanız müşterilerinize yeni teklifler götürebilirsiniz. 16 Ağustos gününe dek çevrenizdekiler için, kardeşleriniz ve yakın çevrenizdekiler için çok şey yapabilirsiniz. Onların desteğe ihtiyacı var görünüyor. Kolları sıvayıp biraz yakınlarınız için çalışmanız iyi olabilir. Bunun yanında müşteri ziyaretleri, iş görüşmeleri için de ofiste oturmayıp dolaşabilirsiniz. Hareketli günler sizi bekliyor. 16 Ağustos sonrası ise evinizde oldukça rahat, keyifli hatta sanat dolu günler başlıyor. Uyumlu, barış dolu bir ev ortamı içindesiniz. Sevdiklerinizi de eve davet edebilir, evinizden çalışabilirsiniz. Birkaç hafta sürecek olan bu transit süresince eve şık eşyalar almak, evi güzelleştirmek de seçenekler arasında yer alıyor.

Aslan​

Ağustos ayı sizin göz önünde olduğunuz önemli bir ay. Hayatınız çok hareketli. Beklentilerinizi değerlendireceğiniz, içsel muhasebelere de gireceğiniz, dış dünyada pek çok gelişmenin de gerçekleşeceği günler içindesiniz. Hayatınız adeta yenileniyor. 8 Ağustos öncesi bir iki gün boyunca arınma zamanı. Bir süredir yük olduğunu düşündüğünüz her türlü şeyi bırakmaya çalışın. İşleriyle arası hiç iyi olmayan Aslanlar için işten ayrılma bile söz konusu olabilir. Bazı insanlardan uzaklaşabilirsiniz. 7 Ağustos aslında olumsuz duyguları, kaygıları, düşünceleri, endişeleri, pişmanlıkları kendinizden uzaklaştırabilmek için uygun bir gün. 8 Ağustos günü gerçekleşecek Aslan burcunda yeniay, sonraki 10-15 gün boyunca hayatınıza yenilikler getiriyor. Fiziksel anlamda kendinizi yenileyebilir, görüntünüz, kıyafetler, saçlarınız ve tüm imajınızla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde, yeni bir iş arayışında iseniz çeşitli yerlere başvurun. Kendinize güvenin. En iyisinin olmaması için bir neden yok. 22 Ağustos günü karşıt burcunuz Kova’da gerçekleşen Dolunay etkisini birkaç gün önceden hissettirecektir. Karşınızdaki kişilere son bir şans vermeye ne dersiniz? Özel hayatınızdaki insan ve diğer taraftan iş hayatınızdaki insanlarla olan diyaloglarınız bu tarihlerde önem kazanıyor.

Başak​

Ay boyunca Başak burcunda ilerleyen Mars, yoğun bir tempoda yaşayacağınızı vurguluyor. Koşullar, çok çalışsanız da iyi yönde ilerleyecek görünüyor. Verdiğiniz emeklerin karşılığını daha sonra kat be kat alacaksınız. Ayrıntılı çalışmalar gerektiren projeler, yeni başlangıçlar, fiziksel aktiviteler ve daha pek çok şeye zamanınız, gücünüz ve isteğiniz var görünüyor. Kendinizi hedeflerinize odaklanmakta rahat hissediyorsunuz. Ne istediğinizi biliyor, buna göre de planlarınızı en ince ayrıntısına kadar yapabiliyorsunuz. Venüs’ün de 16 Ağustos’a dek Başak burcunda olması severek çalışacağınızı, üretmekten keyif alacağınızı da gösteriyor. Ayrıca Venüs’ün bu konumu, ikna etmekte, karşı tarafla olan iletişiminizde hoşgörü ile karşılanmanızı, beğenilmenizi sağlayacak. Kişisel görüntünüz, imajınız üzerinde yenilikler yapabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası gerçek anlamda para kazanmaya başlıyorsunuz. Müşterilerinizden veya çalıştığınız şirketten gelecek paraları çoğaltabilirsiniz. Bu tarihten sonra akılcı yatırımlar da yapabilirsiniz. 22 Ağustos günü gerçekleşecek Dolunay, birkaç gün boyunca ofis hayatınızda teknoloji kullanımını artırabilir. O dönemde işe, somut konulara odaklanın, dedikodulardan uzak durun.

Terazi​

Mars’ın konumu, ay boyunca hedeflerinizi netleştirmede güçlüklerle karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Ne istediğinizi tam olarak bilmeniz güç iken, belki iç dünyanıza ağırlık vermeniz doğru olabilir. Korkuları, endişeleri, kaygıları yok ettikten sonra gerçekten ne istediğinizi keşfedebilirsiniz. 16 Ağustos tarihi sonrasında Terazi burçları için son derece güzel bir dönem başlıyor. Barış, uyum, estetik ile bağlantılı Venüs Terazi burcuna geçiyor. Esasen Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs’ün bu konumu, size birkaç hafta boyunca armağanlar bahşedecek. Öncelikle toplantılarda, iletişim kurduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde büyük bir rahatlık olacaktır. Empati kurma, karşıdakini ikna edebilme gibi becerilere sahipsiniz. Bu dönemde iletişimi bir sanat olarak kullanabileceğinizden hiç kuşku yok. Venüs sayesinde görünüm, imaj açısından kendinizi yenileyebilirsiniz. Tatlı dilinizin tüm kapıları açacağını söylemek mümkün. 8 Ağustos sonrası yeniay ile birlikte sosyal çevrenizin genişleyeceğini müjdeleyelim. Bu tarihten sonra, özellikle iş çevreniz, kulüp, dernek ve STK gruplarıyla bağlantılı konularda yeni girişimleriniz olacak. Davetlere katılmanız, evden dışarı çıkmanız için koşullar çok uygun.

Akrep​

İş hayatınızın gidişatı, kariyerinizle ilgili yeni gelişmelerin olduğu bir aya giriyorsunuz. Ağustos ayı boyunca dış dünyadaki konumunuz, ünvanınız, şirketteki pozisyonunuz değişebilir. Yeni iş teklifleri alabilir, farklı görevlere geçebilirsiniz. Özellikle 8 Ağustos günü gerçekleşecek yeniay sonrasında değişim kariyer anlamında kaçınılmaz görünüyor. Sizin de bazı istekleriniz olabilir. Yeni bir işe geçmek istiyorsanız, bu tarih sonrasında özgeçmişinizi hayalini kurduğunuz şirkete gönderin. Eğer yeni bir işe başlayacaksanız bu tarihten sonraki günlerde başlamayı tercih edin. Ay boyunca Başak burcunda bulunan Mars, idealleriniz için mücadele edeceğinizi de gösteriyor. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, şirketin kazanacağı para üzerinde yoğun bir şekilde çalışabilirsiniz. İş çevrenizdeki yeni tanışıklıklar size fayda getirebilir. Bunun olması için öncelikle sizin adım atmanız, ısrarcı olmanız uygun olur. Sizi sevenlerin, sizinle diyalogda olmak isteyenlerin verdikleri davetlere katılın. Başkalarıyla beraber olmaktan, sosyal çevrenizle zaman geçirmekten memnunsunuz. 19-22 Ağustos tarihlerinde, dolunay etkisi ile özel hayatınız ve aile düzeninizle ilgili doğru kararları almak için bir şansınız daha var.

Yay​

Ağustos ayı boyunca atılım, mücadele, hareket gezegeni Mars kariyer alanınızda yer alacak. Burada önemli bir mücadele vereceğinizi söylemek mümkün. Geçtiğimiz ayda başlayan bu büyük efor, bir görev değişikliği, hatta iş değişikliği ile sonuçlanabilir. Size verilen projeleri, görevleri herkes görüyor ve ne yapacağınızı uzaktan izliyor. 8 Ağustos günü gerçekleşecek yeniay, ateş elementinde olan kişilere oldukça olumlu şekilde yansıyacak. Uzaklarla, yabancılarla, yurt dışıyla bağlantılı yeni iş modelleri kurabilir, uzaklara seyahat planlayabilirsiniz. İletişim, reklamcılık gibi konularda başarı da sizi bekliyor. 19-22 Ağustos tarihlerinde yakın çevreniz ve uzaklar arasında tercih yapmanız gerekebilir. Ya büyük düşünecek ya da eski tas eski hamam devam edeceksiniz. Bu tarihlerde ayrıca önemli bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Bu size ikinci kere sunulmuş bir fırsat olarak karşınız çıkıyor. Müşteri teklifleri, sosyal medya projeleri gibi alanlarda kararınızı netleştirmeniz iyi olacaktır. 16 Ağustos sonrası Terazi burcuna geçen Venüs, birkaç hafta boyunca sosyal çevrenizde oldukça sevilen biri olmanızı sağlayacak. İç çevrenizde aranan, fikirleri dinlenen birisiniz. Birkaç hafta boyunca ideallerinize, gelecek planlarınıza yönelik güzel gelişmeler sizi bekliyor.

Oğlak​

Ay boyunca toprak elementinde olan Mars size destek veriyor. Geçtiğimiz aydan bu yana Mars yurt dışı bağlantılı tüm işleriniz, uzaklara seyahatler, ticari ilişkiler konusunda yeni gelişmeler sağlıyor. Bu transit, aynı zamanda kişisel gelişiminiz, akademik hayatınızın da düzelmesini sağlayacak. Özellikle 16 Ağustos gününe dek bu konularda atacağınız adımlar, cesaret ve ayrıntılı olarak girişeceğiniz projeler başarı ile sonuçlanacaktır. 16 Ağustos tarihinde Terazi burcuna geçen Venüs, kariyeriniz, iş hayatınızı aydınlatacak. Ufak bir ödül, bir terfi veya takdirlerin üzerinizde olması söz konusu. Birkaç hafta boyunca sizi uzaktan izleyenlerin beğenisini kazanıyorsunuz. Kişisel imajınızı geliştirmek, itibarınızı artırmak için fırsatlar var. Yeni iş teklifleri de alabilirsiniz. 8 Ağustos günü Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay sonrası ortaklaşa olarak bir yatırım yapabilirsiniz. Ortağınız veya eşinizle yapacağınız yatırımlar için uygun zamandasınız. 22 Ağustos günü gerçekleşecek dolunay öncesi birkaç gün boyunca maddi birikimlerinizi nasıl değerlendireceğinizi düşünüp karar vermeniz gerekebilir. Ya da yepyeni bir kazanç kapısı açılabilir. Başkalarından borç alabilir, ya da onların desteği sayesinde doğru yerde ve doğru zamanda para kazanabilirsiniz.

Kova​

Hem özel hem de iş hayatınızda ilişkilerin çok ön plana çıktığı bir ay sizi bekliyor. Öncelikle her şeyin istediğiniz gibi gittiğini söyleyebiliriz. 8 Ağustos sonrası yeni tanışacağınız kimseler hayatınıza renk ve neşe katacaktır. Öncelikle 6-8 Ağustos arası günlerde, hayatınızda zor taşıdığınız ve uzak durmak istediğiniz kişilerle yolları ayırın. Bu kişiler özel hayatınızda veya iş hayatınızda olabilir. Yeniay sonrası iş teklifleri de alabilirsiniz. Yeni tanışıklıkların hayatınızı tazeleyeceği anlaşılıyor. Her zaman orijinal bir yöntem bularak işyerinde başarıyı yakalıyorsunuz. Şimdi şans, fırsat ve gelişimle bağlantılı Jüpiter’in de tekrar Kova burcuna geçmesi ile ay boyunca yenilikçi ve hatta zaman zaman aykırı düşüncelerinizle çevrenizdekileri şaşırtmaya devam edeceksiniz. Geçtiğimiz ay Kova burcunda bir dolunay yaşamıştık. 22 Ağustos günü Kova burcunun son derecesinde bir başka dolunay karşımıza çıkıyor. Bu dolunay, sizin hayatınızda görmeniz gereken her şeyi apaçık şekilde gözler önüne seriyor. Bilmediğiniz, beklediğiniz hiçbir bilgi kalmayacak gibi. Her şey bu kadar ortada iken kararlar almanız da kolaylaşıyor. Gelişmelerin sizin lehinize olduğunu unutmayın. Yine de karşınızdaki kişilere karşı aşırı bilmiş davranmamaya çalışın. Mantığınız o kadar baskın ki, karşı taraftaki hassasiyeti algılayamayabilirsiniz.

Balık​

Ay boyunca Mars’ın karşıt burcunuzdan geçmesi, ilişkilerinizde baskın kişilerin taleplerine yetişmeye çalıştığınızı gösteriyor. İş hayatınızda ve özel hayatınızda ayrıntıları seven, planlı kişilerle birliktesiniz. Bu durum yaptığınız işte somutlaşmanızı da kolaylaştıracak. Kavramsal düşünceler yerine, daha sonuç odaklı olmaya çalışın. Yoğun çalıştığınız bir ay sizi bekliyor. Venüs’ün de Başak burcunda, yani karşıt burcunuzda olması, karşınızdaki kişilerin çok çalışmalarının yanında, iyi niyetli olduklarını da gösteriyor. 8 Ağustos sonrası Aslan burcunda yeniay ile birlikte ofis ortamında, günlük işlerinizde yepyeni projeler alacağınız, yeni görevlere yoğunlaşacağınız söylenebilir. Size bağlı yeni çalışanlar da söz konusu. 23 Ağustos gününe dek ağır gıdalar tüketmemeniz, özellikle deniz ürünlerinden ve ağır proteinlerden uzak durmanız çok yerinde olur. 22 Ağustos günü gerçekleşen Dolunay sağlık konularına dikkat çekiyor. İş için kendinizi fazlaca yormanıza hiç gerek yok. 16 Ağustos sonrası Terazi burcuna geçen Venüs, birkaç hafta boyunca ortaklaşa yatırımlarda size alan tanıyor. Aynı zamanda eşinizle ve ortağınızla olan diyaloglarınızın da anlayışlı ve keyifli olduğu anlaşılıyor. Başkaları aracılığı ile tanıştığınız kimseler size istediğiniz kapıları açabilir.




Binnur Zaimler
 
tumblr_3a9d0b39e4f65705162b473de5a44022_49f29852_1280.jpg


KOÇ YÜKSELEN KOÇ
8 Ağustos Aslan yeni ayı;hobilerinizi büyütebilir,yeni kazanç kapıları ekleyebilirsiniz hayatınıza.Aşk ,çocuklar ,yaşama sevinciniz artıracak gelişmeler yakalayabilirsiniz.Hayatınıza yeni bir aşk girebilir.22 ağustos kova dolunayı ise,sosyal çevrenizde arkadaşlığınızda artık bitirmeniz gereken,netleştirmeniz gereken konuları tekrar önünüze getiriyor.Yanılgı, aldanma ve aldatılmalara dolandırıcılığa dikkat.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA
8 Ağustos Aslan yeniayı;size taşınma ev alma ev emlak arsa konularında sizlere şans ve fırsatlar getiriyor.Evinizin içinde güzel vakitler geçirebilir,evinize yeni eşyalar alabilirsiniz.Miras işleriniz varsa,çözülebilir.Anne ve babanızdan destek görebilirsiniz.22 Ağustos kova dolunayı,iş ve kariyer alanlarınızda artık netleşmeniz gerekiyor.Problemler iş alnında gerginlikler ortaya çıkabilir.Değişim ve dönüşüme direnmeyin.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
8 Ağustos Aslan yeniayı;iletişim alanlarınız aktifleşiyor.Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.Kısa seyahatler gündeme gelebilir.Kardeş kuzen yakın çevreden destekler gelebilir.Yeni bir araba alabilirsiniz.Müşteriniz artabilir,ticarette şansınız artabilir.22 ağustos kova dolunayı,hukuki konularda anlaşmalarda sizi zorlayabilir.Yurt dışı işleriniz varsa bazı engeller çıkabilir.Medya yayıncılık konularında da krizler oluşabilir.Bu konularda sakin kalın ve netleşin.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ
8 Ağustos Aslan yeniay;size bolluk bereket ve para getiriyor.Yeni kazanç kapıları,yeni kaynaklar gelişebilir.Yeni projeler yatırımlar ile kazancınız artabilir.Beklemediğiniz yerlerden para gelebilir.22 Ağustos kova dolunayı;sağlığınızda günlük koşturmada krizler getirebilir.Birlikte çalıştığınız kişilerle tartışma ve gerginlikten uzak durmalısınız.Sağlığınıza dikkat edin herkese her şeye yetişemezsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN
8 Ağustos Aslan yeniayı;yeni başlangıçlar,yeni adımlar,yeni kararlar sizinle.Parlıyorsunuz sevgili aslanlar.Maddi gelirleriniz artabilir,fiziksel olarak kendinizde,tarzınızda değişiklikler yapabilirsiniz.Yurt içi kısa seyahatler,seyahatte karşılaşacağınız kişiler,size şans getirebilir.22 Ağustos kova dolunayı;ilişkiler evlilik ve ortaklık alanlarınızda bazı krizler getirebilir.Evlilik ve ortaklıklarda ya tamam ya devam diyebilirsiniz.Sağlam olmayan ilişkiler yıkılabilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK
8 Ağustos Aslan yeniayı;bilinçaltınızı şifalandırıyorsunuz.Sağlıkla ilgili bir sorununuz varsa iyi gelişmeler yaşayabilirsiniz.Evcil hayvan edinebilirsiniz.Uzaklara gidip inzivaya çekilip,aydınlanmalar yaşayabilirsiniz.Astroloji ve mistik konulara ilginiz artabilir.22 Ağustos kova dolunayı,evcil hayvanlarınızla daha fazla uğraşabilirsiniz.Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.Çalışma arkadaşlarınızla tartışma ve krizlerden uzak durmalısınız.Fiziksel ve ruhsal sağlığını koru.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ
8 Ağustos Aslan yeniayı;yeni arkadaşlar,yeni sosyal çevreler getiriyor size.Arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.Venüsün de burcunuza geçmesi ile,kazancınız artabilir.Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.22 Ağustos kova dolunayı,aşk hayatınızda bazı krizler getirebilir.Aşk konusunda artık netleşme ve olumsuzlukları geride bırakma zamanı.Çocuğu olan terazilerde çocuklarla ilgili sorunları sakinlikle çözmeleri gerekiyor.Riskli yatırımlarda daha dikkatli olmalısınız.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP
8 Ağustos Aslan yeniayı;kariyer ve yeni iş fırsatları getirebilir.Hedeflediğiniz alanlara ulaşabilirsiniz.İş yerinde yükselme otorite figürlerinden patronlarınızdan destek alabilirsiniz.İş arayanlar iş bulabilir.Yeni projelere başlayabilirsiniz.22 Ağustos kova dolunayı;anne ve babanızla aranızda oluşabilecek krizlere dikkat edin.Ev emlak arsa konularında bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.Evinizle oturduğunuz yerle ilgili bazı konular netleşebilir.Miras işleriniz varsa bazı sorunlar oluşabilir.


YAY VE YÜKSELEN YAY
8 Ağustos Aslan yeniayı;yayıncılık eğitim alanlarında size şans getiriyor.Yurt dışı bağlantılarınızda şans sizinle.Akademik alanda bazı yeni kararlar alabilirsiniz.Ticarette fırsatlar yakalayabilirsiniz.Hukuki süreçlerde fayda sağlayabilirsiniz.22 Ağustos Kova dolunayı;yakın çevreniz kardeşler kuzenler konusunda bazı krizler yaşayabilirsiniz.Yeni sözleşmeler ve anlaşmalarda daha sakin ve aklı başında olmanız gerekiyor.Araba kullanırken ve trafikte daha sakin olmanızda fayda var.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK
8 Ağustos aslan yeniayı;size para konularında şans getirebilir.Krediler borçlar alacak konularında yeni fırsatlar ve adımlar atabilirsiniz.Eş ve ortaktan gelecek paralar söz konusu olabilir.22 Ağustos kova dolunayı,yatırımlar para konularında bazı krizler oluşturabilir hayatınızda.Borçlarınız varsa zorlanabilirsiniz.Çok fazla açılmadan yeni yatırımlara,kredilere,gereksiz harcamalara dikkat edin.Kriz ve kaos yaratacak alanlardan uzak durun.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA
8 Ağustos Aslan yeniayı;size evlilik ve ortaklık getirebilir.Uzun bir ilişkiye başlayabilirsiniz.Mevcut olan ilişkiniz varsa,evlilik kararı alabilirsiniz.Evli olanlar ise evliliklerinde olumlu gelişmeler yaşayabilir.Yeni iş ortağı bulabilir,bu konuda teklifler ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.22 Ağustos kova dolayı sizin burcunuzda gerçekleşecek.Hayatınızda sizi olumsuz etkileyen olaylardan artık özürleşmeniz gerekiyor.Kendiniz yaşamınız sağlığınız evliliğiniz bu konular da artık bilinçaltınızda sizi etkileyen kriz oluşturan problemleri çözmeniz,gerekirse yardım almanızı öneririm.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK
8 Ağustos Aslan burcu yeniayı;size yeni bir iş imkanı getirebilir.Çalışma hayatınızda şans ve fırsatlar gelebilir.Yeni detoksa başlayabilir,sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.Evcil hayvan edinebilirsiniz.Bedensel ve ruhsal sağlığınız şifalanabilir.22 Ağustos kova dolunayı;gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir.Bağımlı olduğunuz takıntılı olduğunuz durumlarda krizler oluşabilir.Geçmişi geride bırakıp,bilinçaltınızı iyileştirip yeni olana yer açmanız gerekiyor.Geçmişe takılı kalma.




Ayşegül Badem
 
tumblr_6fef153a092968013b3d252f1a9b9ecd_f837732d_1280.jpg


Önceliği Yükselen Burcuna Vermeyi Unutma!​


Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;


Ayın hemen ilk gününde yani 1 Ağustos’ta Güneş ve Merkür Aslan burcunda yani senin 5. Evinde kavuşuyor, normalde sevdiğimiz, beklediğimiz bir kavuşum olsa dahi bu kez bir miktar zorlu bir görünümü var, çünkü 2 Ağustos’ta bu kavuşumun karşısında Satürn yer alacak. Kendini biraz özellikle aşk, hobiler alanında ve kendini parlatmak istediğin, öne çıkmak istediğin konularda zorlanmış, kısıtlanmış hissedebilirsin. Bir karar vermen gerekebilir, koşullar seni rasyonel bir karar vermeye itebilir. Devamında 4 – 7 Ağustos arasında da bu kez Uranüs ile biraz sert bir açısı var Güneş ve Merkür’ün, demem o ki Ağustos’un ilk haftasında karar vermek, rasyonel olmak, kendini ortaya çıkarabilmek için biraz atak davranmak durumundasın sevgili Koç. Uranüs de ani gelişmelere gebe, bu aşamada aldığın kararlara dikkat et, sağduyuyu elden bırakma, fevri davranma.

Bu karmaşık haftanın arasında 3 Ağustos’ta özellikle kariyer ve para alanlarında güzel bir gelişme de bekliyor seni, beklediğin bir prim, emeklerinin karşılığı bir zam veya iş arayışındaysan maddi olarak da içine sinecek bir iş karşına çıkabilir.

Ve yine aşk evinde 8 Ağustos’ta belki bir nebze nefes aldırması mümkün bir Aslan Yeni Ayı var, bu aniden gelişecek bir durum, yeni bir başlangıç olabilir çünkü Uranüs tesirli bir yeni ay yine, bir anda karşına çıkacak bu durumda yine yukarıda yaptığım uyarıyı tekrarlamak isterim, sağduyulu ol, aceleye getirme, ilk haftayı atlattığında daha doğru karar verebilirsin. Özellikle 16 Ağustos sonrasına bırakman faydalı. Yapı olarak aceleci olduğun için bu uyarıyı yapmak istedim :)

12 Ağustos’ta Merkür iş, güç, meslek hanene yani Başak burcuna giriyor, kendi yönettiği burç olduğu için de güçlü. İlk hafta gündeminde olan bazı kariyer konuları ile ilgili imzaların, iletişimlerin, konuşmaların olabilir, karar verebilirsin veya halihazırda var olan işin ile ilgili yeni olumlu gündemlerin olabilir. Biraz da fazla çalıştırabilir seni bu geçiş sevgili Koç.

16 Ağustos’ta Venüs ilişkiler hanene giriyor, bu oldukça güzel bir geçiş senin için sevgili Koç zira Venüs Terazi burcunun ve 7. evin yöneticisi olduğu için oldukça güçlü burada, bu yeni bir ilişki getirir, ilk hafta gündemde olan ani aşklar şayet düzgün ilerlediyse adı konur artık, var olan ilişkin de boyut atlayabilir, evli isen evliliğinizde romantizm rüzgarları esebilir. Aynı zamanda bu bir ortaklığın da başlangıcı olabilir senin için.

22 Ağustos’ta bu yaz ikincisini yaşayacağımız bir Kova Dolunay’ı var, geçen ay ilkini ilk derecesinde yaşamıştık, bu kez 29 derecede, yani bir miktar zorlu görünse de hemen yanında Jüpiter olduğu için de şanslı ve koruyucu. Özellikle kariyerin, hedeflerin, ideallerin, arkadaşlıkların adına güzel gelişmelerin olabilir, kendini gösterebileceğin işler yapabilir, adını daha fazla kitleye duyurabilirsin bu dolunayla. Ayın başlarında bir miktar geren konular tatlıya bağlanır, aynı zamanda Temmuz ayından beri gündeminde olup sürüncemede kalmış temaların için artık son nokta konur ve netleşir, senin için şanslı, net, görünür bir dolunay bu sevgili Koç.

23 Ağustos’tan itibaren de Güneş Başak burcuna geçerek seni yeniden çok çalıştıracak, özellikle iş hayatında seni parlatacak, öne çıkaracak gelişmeler olması mümkün. Bu ay işin, mesleğin, kendini gösterebileceğin alanlar çok ön planda sevgili Koç.

30 Ağustos’ta Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle de özellikle Eylül ayı ile birlikte ilişkin, varsa ortaklıkların çevreye daha çok duyurulacak, ilişkinle veya evliliğinle ilgili güzel haberler verebilirsin çevrene.







Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Ayın hemen ilk gününde Satürn tarafından biraz zorlanacak bir Merkür Güneş kavuşumu var, senin hem ev yuva hem de kariyer alanlarında tesiri olacak bir görünüm bu, kendini özellikle kariyer alanında biraz zorlanıyor hissetsen de rasyonel düşünüp, doğru karar verirsen kariyerine olması gereken yönü de verebilirsin. Hali hazırda senin burcunda ilerleyen Uranüs de 4 – 7 Ağustos arasında bu Güneş Merkür kavuşumunu tetikleyecek, aniden verebileceğin bir karar, artık sıkışmış hissettiğin durumlar için özgürleşme fırsatı ve bir anda karşına çıkacak bir gelişme ile seni dönüşüme, değişime çağırıyor sevgili Boğa. Uzun zamandır vermek isteyip de veremediğin bir karar varsa, işte bu görünüm senin bam teline basacak diyebilirim. Sadece hızla hareket ederek sonunu düşünmeden değil, mantıkla ilerlersen zaten gelmekte olanı görür ve kendin için en doğru adımı da atabilirsin. Bu sert görünüm arasında bir yudum nefes etkisi verecek olan bir görünüm de var, 3 Ağustos’ta burcundaki Uranüs, 5. Evindeki Venüs ile çok güzel bir açı yapacak, aniden gelişecek bir aşk hikayesi, birden karşına çıkacak yeni bir ilişki de gündemde, araya sıkıştırabilirsin bunu :)

8 Ağustos’ta gerçekleşecek Aslan Yeni Ayı’yla bu ilk hafta gündeminde olan konu için yenilenme, yeni bir karar, bir başlangıç yapman mümkün, hem kendini hem çevreni şaşırtman da mümkün, kolay kolay konfor alanını terk etmeyen sen bile bir yere kadar dayanabiliyorsun demek ki sevgili Boğa :) Bu dönüşüm ve yenilik özellikle kariyerin ve para kazanma biçiminle alakalı olabilir, bu vesileyle taşınabilirsin bile, hatta başka bir şehir bile gündeminde olabilir. Uranüs sana dönüştürücü bir şekilde dokunacak bu yeni ayla.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani senin aşk, hobiler, varsa çocuklarınla ilgili gündemleri barındıran 5. Evine giriş yapacak, çocuklarının eğitimi olabileceği gibi sen kendin de yeteneklerini ön plana çıkaracak ve sonrasında mesleğe dönüştürebileceğin bir eğitime başlayabilirsin sevgili Boğa. Bu alanda araştırmalar yapabilirsin, yeni bir şeyler deneyebilirsin. Bir bakmışsın hobi olarak başlayan, sonrasını düşünmediğin bir eğitim ya da bir karar, senin için dönüşümü başlatmış :)

16 Ağustos’ta yönetici gezegenin Venüs, senin burcun gibi yöneticisi olduğu bir diğer burç olan Terazi burcuna giriş yapıyor ve oldukça da güçlü burada. İş, meslek, günlük rutinlerini temsil eden 6. Evine giriş yaparak sana çok güzel iş fırsatları çıkarabilir, var olan işinde maddi gelirini artıracak fırsatlar çıkarabilir, kendini daha fazla gösterebileceğin olanaklarla karşılaşabilirsin bu süreçte.

22 Ağustos’ta Kova burcunda yani tam kariyer hanende bir dolunay var. Geçtiğimiz ayı da Kova burcunda bir dolunayla kapatmıştık, o ilk derecelerindeydi, şimdi ise son derecesinde ve Jüpiter’den de destekli. Bu demek oluyor ki geçen ay sonlamasını beklediğin ancak tam neticeye ulaşmamış bir kariyer konusu, iş konusu gündeminde olduysa bu dolunayla artık son noktayı çok şanslı biçimde koyabilirsin. Yalnız burada en güvendiğin özelliğin olan “sabrı ve azmi” kullanmayı unutma. Zorlayıcı görünen her şeyin ucunda şanslı olacağını bil, değişim gerekiyorsa korkma değiş, Jüpiter sabırlı olduğunda sana desteğini verecek, aksilik zannettiklerin veya zorlandığını düşündüğün konuların aslında sürpriz ve şanslı gelişmeler getirebilme potansiyeli var, gözünü aç.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek 12 Ağustos’tan itibaren gündeminde olan konuları parlatacak. Bunların arasında aşk da var, kendini parlatabileceğin yetenekler de. Daha çok kendine güvenebileceğin ve ortaya çıkmak isteyeceğin, çok güzel bir geçiş bu, zaten bir toprak burcu olduğu için Güneş burada seni destekleyici.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, daha çok Eylül ayında meyvelerini alacağın bir geçiş bu, özellikle iş, meslek alanlarında kendini gösterebileceğin, belki sanatsal yeteneklerini parlatabileceğin, daha diplomatik ve sana uyum sağlayan koşullarla karşılaşabileceğin durumlar yaşayabilirsin. Bu ay karar verecek, Eylül’de de hayata geçireceksin diyebiliriz.








Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ayın ilk haftası hem güzel hem de gergin açıların olduğu biraz nabzı yüksek enerjilerimiz var. İlk iki günü Güneş ve Merkür kavuşumda, Satürn de bu kavuşuma karşıtlık yapıyor, yani yakın çevren, iletişimde oldukların, kendinle ilgili vermiş olduğun bazı kararlar sana “emin misin?” sorusunu sordurabilir. Belki bir karar verdin ancak eyleme geçemedin, belki sınırlandın, belki iletişimde bazı zorluklar yaşadın, belki bazı gecikmeler oldu ve kararsız kaldın. İşte bu süreç kararsız kalmamanı söylüyor sana, karar ver, yolunda git, ruhunu ve içinden geleni dinle, etki altında kalma ve karar verdiysen vazgeçme demekte sana sevgili İkizler. Devamında 4 – 7 Ağustos arasında bu Güneş Merkür kavuşumu, bu kez Uranüs tarafından tetiklenecek, birden aklına gelen, bilinçaltında birdenbire uyanan ve seni huzursuz ederek karar vermen için zorlayan, biraz sıkıştırıcı ancak gerekli bir enerji bu. Çünkü kararsızlık senin sınavı biliyorsun sevgili İkizler, bu kez artık karar verme zamanı diyor sana gökyüzü.

8 Ağustos’ta bu enerjilerin ardından sana yepyeni bir karar verdirip, aklını netleştirecek, çevreni değiştirmene belki fırsat verecek bir yeni ay var. Enerjileri zorlu olsa da bu hızlı gelişme sana sonrası için çok güzel bir kapı açabilir, gergin olmamaya ve kararsız kalmamaya dikkat et. Bu yeni bir eğitim de getirebilir sana, belki bir seyahatle vereceksin bu kararı, ancak zihnini berraklaştıracak bir yeni ay bu.

12 Ağustos’ta yönetici gezegenin Merkür, bir diğer yönettiği burç olan Başak burcuna geçerek zihnini aile hayatın, evinle biraz fazla meşgul edecek. Kendini de sorgulayacağın bir dönem olacak bu, aile içinde bazı çözülmesi gereken konular konuşulabilir, belki gündem sen de olabilirsin, aldığın bazı kararları paylaşman için doğru zamanlar sevgili İkizler.

16 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna yani senin 5. Evin olan aşk, meşk, keyif evine geçiyor ve sana böyle derin bir “oh be” dedirtiyor sevgili İkizler. Bu şayet bekarsan kalbini dolduracak çok güzel bir aşk getirebilir, var olan ilişkini veya evliliğini de alevlendirip, aşk dozunu yükseltebilir. Aynı zamanda kendini yeteneklerinle göstermek için de çok şahane bir etki, şayet ilgilendiğin bir hobin varsa bu geçişi onu parlatmak için değerlendirebilirsin.

22 Ağustos’ta ilkini geçtiğimiz Temmuz ayında yaşadığımız bir Kova dolunayı var, Temmuz’da ilk derecelerinde gerçekleşmişti, şimdi ise son derecesinde yani kritik bir derecede ancak Jüpiter’den de destekli. Bu da demek oluyor ki geçtiğimiz aydan beklediğin ancak sonuç alamadığın, neticeye ulaşması gecikmiş bir durumun varsa bu dolunayla netliğe kavuşacaktır. Özellikle yurt dışı, uluslararası konular, öğrenci isen akademik konular, üniversiteler veya ufkunu genişletecek eğitimler açısından çok şanslı. Seni ruhsal olarak da destekleyecek ve umutlarını yeşertecek bir dolunay bu.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek senin ev, yuva, aile ve yine kendi duygusal ihtiyaçlarını gündeme getirecek. Evinle ilgili belki taşınma, yer değiştirme veya ev hanesini ilgilendiren konularda gelişmeler söz konusu olabilir, odağın daha çok yuvan, evin. Aynı zamanda burası senin kendini duygusal olarak beslediğin yer, kendini daha iyi tanıyıp, ihtiyaçlarını daha iyi anlayıp duygusal olarak iyileşebilirsin de bu süreçte sevgili İkizler.

30 Ağustos’ta Merkür de Terazi burcuna yani 5. Evine giriş yaparak Venüs’e eşlik edecek, hobilerinle ilgili kendini ön plana çıkaracağın eğitimlere başlamak için çok güzel bir dönem, aynı zamanda flörtöz iletişimler ve konuşmalar için de şahane. Etkisini daha çok Eylül ayında hissedeceksin.






Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Ağustos ayının ilk haftası hem fırsatlı hem de gergin enerjiler barındırıyor sevgili Yengeç, ilk iki gününde Güneş ve Merkür kavuşuyor, Satürn ise bu kavuşuma karşıt açı yapmakta. Bu özellikle para ve maddi konularda sana kendini sıkışmış hissettirebilir, kendine yeni para kaynakları bulmak için kolları sıvaman gerekebilir. Belki uzun zamandan bu yana maddi kaynaklarını artırmak için yollar arıyor olabilirsin veya para kazanma yöntemini değiştirmek gibi düşüncelerin olabilirsin. Sağduyuyu çok elden bırakmadan, sorumluluk alıp biraz daha fazla çalışman mümkün. Haftanın devamında 4 – 7 Ağustos arasında bu Güneş – Merkür kavuşumuna Uranüs’ten de uyarıcı bir açı olacak, ani gelişecek bazı durumlar para konularında sürpriz gelişmeler getirebilir sana. Aynı dönemlerde Venüs’le de güzel bir açı yapacağı için bu olumlu bir gelişme olabilir, sürprizlere kulağını açmanı tavsiye ederim sevgili Yengeç.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay yine para konuları açısından oldukça şanslı. Ancak burada dikkatli de davranmak lazım, parayı çar çur etmeden, harcamalara dikkat ederek ilerlemek önemli sevgili Yengeç, yeni fırsatlar açabilir sana bu yeni ay, dikkatli davranır aklını kullanırsan özellikle sonrası için güzel bir yatırım fırsatı bu. Şimdi para harcama değil, para kaynaklarını çoğaltma zamanı.

12 Ağustos’ta Merkür iletişim evin olan 3. Evine yani Başak burcuna giriş yapacak, bu yakın çevren, varsa kardeşlerinle ilgili bazı gündemler getirebilir sana. Aynı zamanda senin bizzat çevrenle iletişimini de artırabilir, bazı yeni eğitimlere başlayabilirsin, yakın çevrenden seni de ilgilendiren haberler alabilirsin.

16 Ağustos’ta Venüs çok güçlü olduğu Terazi burcuna geçecek, bu senin ev, yuva, aile hanene keyifli, mutlu gelişmeler getirebilir, örneğin ev arıyorsan tam içine sinecek bir ev bulman ve taşınman mümkün, bu aynı zamanda kariyer alanında sana şans getirir, evlenmek veya ilişkini bir ileri boyuta taşımak için de güzel etkileri var bu geçişin.

22 Ağustos’ta Kova burcunda son derecesinde bir Dolunay var, Temmuz ayının sonlarında da yaşadığımız Dolunay yine Kova burcunda gerçekleşmişti, o ilk derecelerindeydi, şimdi ise son derecesinde. Zorlu görünse de hemen yanında bir Jüpiter olduğundan fırsat ve şans da getirebilecek bir dolunay. Özellikle geçtiğimiz aydan bu yana para, maddi konular, belki kredi, miras gibi konularda sürüncemede kalmış olan konular varsa, bu dolunay ile netliğe kavuşacaktır, üstelik de şanslı bir şekilde. Sadece biraz sabır ve bilinçli yaklaşım gerek, kriz gibi görünen konular fırsat olarak da dönebilir çünkü sevgili Yengeç.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek Merkür’e eşlik edecek ve yakın çevre iletişimlerini hareketlendirecek gibi görünüyor sevgili Yengeç. Aynı zamanda şayet bir eğitim düşünüyorsan bu süreci değerlendirebilirsin, sonrası için sana fırsat sunabilecek sürprizlere gebe olacaktır bu geçiş.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçecek, bunun tesirini daha çok Eylül ayında hissedeceğiz, ev, yuva, aile hanesinde bazı güzel gelişmeler olabilir, zihnin daha çok evinde olabilir, haneye güzel haberler gelebilir, bu haberler senden de çıkabilir sevgili Yengeç.









Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;


Ağustos ayı seni ilgilendiren epey bir gelişmeye gebe sevgili Aslan, ilk iki gününde Merkür ve Güneş kavuşumu var, karşısında da Satürn. Bu ilişkiler konusunda bir sınav vereceğinin işaretçisi sevgili Aslan ve özellikle Yükselen Aslan, tamam mı devam mı kararı verebilirsin, ilişkini bir üst boyuta da taşıyabilirsin, artık seni sıkıştırdığını düşünüyorsan kendinle ilgili bir karar da alabilirsin. Öte yandan Güneş Merkür kavuşumuna ev sahipliği yapacağın için aklın daha net, fikirlerin daha açık, düşüncelerin de gerçekleşmeye müsait. Ancak Satürn’ün etkisiyle kendini kısıtlanmış hissettiğin konular olacaktır, yolu bulabilmen için kendine dön ve sorgula, ani kararlar almak için doğru bir zaman değil bu. Devamında 4 – 7 Ağustos tarihlerinde kariyer hanende ilerleyen Uranüs de bu kavuşumu tetikleyecek ve sana ani, sürpriz bir gelişme getirecek. Artık seni sıkıştıran konularla ilgili birden yön değiştirebilirsin, aklına bir anda çok parlak bir fikir gelebilir. Bu güzel de olabilir ancak yine de çok fevri hareket etmeni önermem, olumlu olabilmesi için düşünerek hareket etmen mühim.

8 Ağustos’ta senin burcunda gerçekleşecek bir Yeni Ay var, Uranüs etkili bir yeni ay, zaten gelişini ilk haftadan anlayacağın bir yeni ay bu. Senin için dönüşüm enerjisini çağırıyor, körü körüne tutunduğun şeyleri bıraktıracak güçte, güzel sürprizlerle aklını da çelecektir. Kendini tümüyle yenilemek için güzel bir enerji bu, direnişe geçer, seni artık zorluyor olsa da sırf alışkanlıktan vazgeçemediğin şeylere tutunmaya devam edersen bir miktar zorlayıcı olur, çünkü senden yenilenmeni istiyor bu yeni ay sevgili Aslan.

12 Ağustos’ta Merkür senin burcundan artık çıkarak Başak burcuna geçiyor, bu para konularını hareketlendirecek demektir. Belki yapacağın yeni anlaşmalar, alacağın bazı kararlar para konularında yeni başlangıçlar yaptırabilir sana. Merkür burada güçlü, ince eleyip sık dokuyacağın bazı konularla para kaynaklarını artıracak fikirler bulman mümkün sevgili Aslan.

16 Ağustos’ta Venüs yakın çevren, kardeşlerin, iletişimini temsil eden 3. Evine yani Terazi burcuna geçiyor, Venüs de burada güçlü. Yakın çevrenden çok güzel haberler alman, seni çok keyiflendirecek gelişmeler yaşaman mümkün. Venüs haritanda kariyer evini de yönetiyor, kariyerinle ilgili de olabilir bu güzel gelişmeler, iletişime geçtiğin insanlar sana maddi anlamda da fayda sağlayabilir.

22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay var, Temmuz ayının son haftasında da bir Kova dolunayı yaşadık, o ilk derecelerindeydi, şimdi ise son derecesinde, krizli bir derecede fakat hemen yanında da Jüpiter var, şanslı ve destekli. Temmuz ayında gerçekleşmesini beklediğin veya tamamlanmamış konular varsa, özellikle de ilişkiler veya evliliğinle ilgili bir konu netliğe bağlanmadıysa bu dolunayla sonuçlarını alacaksın. Belki adı konmamış bir ilişki artık ismini duyurabilir, şayet ilişkinde bazı problemler yaşıyorsan öyle ya da böyle netleştirip ilerlemen de mümkün. Fevri ve ani kararlarla değil, mantıkla hareket etmen önemli, detayları değerlendirerek olması gerekeni gerçekleştirebilirsin.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna yani senin para hanene giriş yapıyor, Eylül ayına kadar gündemin para konuların, bu ay zihnini epey meşgul edecek gibi görünüyor. Belki yeni bir gelir kaynağı, belki maddi bir gelişme gündemini meşgul edebilir. Bu iş değişikliği veya gelirinde artış sağlayacak bir gündem de getirebilir sana sevgili Aslan.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna yani Venüs’ün 16 Ağustos’tan itibaren gündemine getirdiği güzel konuları konuşmak için 3. Evine giriş yapıyor. Odağın biraz daha ilişkin, yakın çevren, düşüncelerin üzerinde olabilir, etkisini ağırlıklı Eylül ayında göreceksin tabi bu geçişin.






Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;


Ayın ilk günlerinde senin için hem fırsatların hem de bir miktar gerginliklerin olabileceği, nabzı biraz hareketli geçişler var sevgili Başak. Öncelikle burcunda ilerleyen Venüs, 3 Ağustos’ta Uranüs ile çok güzel bir açı yapacak, bu sana aniden bir aşk fırsatı getirebilir, şayet bekarsan birden karşına çıkacak biri aklını çelebilir, halihazırda ilişkin varsa sürpriz bir ilerleme kaydedebilirsin, hiç hesapta olmayan bir para da geçebilir eline. Bu güzel haberi verdikten sonra ilk haftanın gergin enerjilerini de konuşalım, Güneş ve Merkür Aslan burcunda kavuşuyor Ağustos’un ilk günlerinde, bu kavuşuma Satürn’den yani seni 6. Evinden de bir karşıtlık var. Bu biraz sağlıkla ilgili bir uyarı niteliğinde, öte yandan seni bilinçaltında sıkıştıran, huzurunu kaçıran bazı duygular da gün yüzüne çıkabilir, ancak bunlar çöz diye çıkar, çünkü onları görmezden gelmişsindir ancak bazı şeyleri görmezden gelmek bazen çözüm olmaz, bilmek ve üstüne gitmek gerekir. Bu özellikle iş, meslek hayatınla alakalı olabilir, seni sıkıştırmış ve zorlayan konularda sorumluluk alıp adım atman gerekebilir sevgili Başak. Hemen arkasından Uranüs de bu alanı tetikleyecek, yalnız sen Venüs’ten ötürü destek aldığın için gergin enerjiler seni teğet de geçebilir.

8 Ağustos’ta Aslan burcun yani 12. Evin olan bilinçaltı, korkular, derinlere attıkların, kendine sakladıklarınla ilgili hanende bir yeni ay var, yine Uranüs ve Satürn etkisi de devam ettiği için ilk hafta kafanı kurcalayan, seni biraz huzursuz eden konularla ilgili yepyeni adım atabilirsin, kendini fark edebilirsin, bu yeni ay özellikle kendini dinlemek için çok verimli sevgili Başak. Sen Merkür çocuğusun, rasyonelsin, akılcısın, ancak duygular, bilinçaltından gelenler, yani elle tutulamayan bazı ihtiyaçlar da görülmek ister bazen. İşte bu yeni ay bunları ortaya çıkarabilir, sana şifa olabilir.

12 Ağustos’ta yönetici gezegenin burcun yerine yani Başak burcuna geliyor, senin iletişimini artırıyor sevgili Başak. Daha çok kendine odaklanacağın, kendinde bulduğun şeyleri ortaya çıkaracağın, hem konuşacağın hem de bol bol anlatacağın bir süreç olacak. Kendinle ilgili bazı kararlar alabilirsin, yeni fikirler bulabilirsin, aklında geçenleri artık düzgün bir plan ve stratejiyle hayata geçirmek için adım atabilirsin. Yönetici gezegenin, kartları senin için dağıtıyor sevgili Başak.

16 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna yani senin para, pul hanen olan 2. Evine giriş yapıyor. Bu çok güzel bir geçiş, özellikle maddi anlamda güzel fırsatlar, gelirinde ufak da olsa artış, para kazanmanın keyfini çıkarmak, emeklerinin karşılığını almak anlamında senin için çok avantajlı bir süreç.

22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay var, Temmuz ayını da bir Kova dolunayı ile kapatmıştık, o ilk derecelerinde idi, şimdi ise son derecesinde olacak, bu da Temmuz ayında özellikle iş, meslek, ofis ortamında netleşmesini beklediğin ancak sonuç alamadığın bir konu var ise netleştireceğinin işareti. Temmuz’dan bu yana sürüncemede kalmış konular için artık aydınlık ve netlik zamanı, öte yandan da karar zamanı tabii.

23 Ağustos’ta ise Güneş Başak burcuna geçiyor, şayet bir Güneş Başak olarak okuyorsan şimdiden doğum gününü kutlarım sevgili Başak! Yükselen bir Başak isen bu geçiş senin için de şahane elbette, 1. Evinden geçerken seni parlatacak, dışarıda daha fazla dikkat çekmeni sağlayacak, kendini ön plana çıkarmak istediğin her türlü konu için seni destekleyecek bu süreç.

30 Ağustos’ta Merkür senin burcunu terk ederek Terazi burcuna geçecek, bu daha çok Eylül ayında hissedeceğin bir tesir, yine para, pul konuların, sahip olduğun kaynakları değerlendirmek için düşünceler, fikirler ve para kaynaklarını artıracak iletişimler için güzel bir geçiş olacak.









Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Ağustos ayının ilk günlerinde para ve gelecek planları yönünden hem fırsatların hem de bazı kısıtlamaların olabileceği sürpriz gelişmeler bekliyor seni sevgili Terazi. Aslan burcundaki Güneş Merkür kavuşumuna Satürn ve Uranüs’ten gelen açılar, ilk hafta biraz gergin ve ani gelişmelere gebe. Maddi anlamda çok risk almanı önermem, ancak para kaynaklarını artırabileceğin olanaklar da söz konusu, ayrıca kariyer ve gelecek planlarınla ilgili kendini kısıtlı hissettiğin konularda sana nefes aldıracak bazı sürpriz ve ani gelişmeler de yaşayabilirsin. 3 Ağustos’ta Uranüs’ün yönetici gezegenin Venüs’e yapacağı olumlu açıdan özellikle maddi anlamda güzel sürprizler elde edebilirsin.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda yine Uranüs’ten sürpriz etkili bir yeni ay var. Özelikle gelecek planların, kariyerinden elde edeceklerin, sosyal çevren bu sürpriz fırsatlar çıkaracak yeni aydan nasibini alacak, sadece sağduyulu ol ve kriz veya sorun olarak görme, buradan sana şans getirecek gelişmeler de yaşayabilirsin. Yeni bir adım atabilir, yepyeni bir sosyal çevreye girebilir ve ani gelişecek durumlarla gelirini de artırabilirsin.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani 12. Evine giriş yapıyor, burası gizli, arka planda kalan, bizim bile görmediğimiz, bilinçaltımızı tetikleyen alan, buralarda hareket eden Merkür bilinçaltını hareketlendirecektir. Kendinden bile sakladığın bazı konular sana kendini hatırlatabilir bu geçişle, ayrıca bazı sırlar da duyabilirsin, haberin olmayan bazı konuları öğrenebilirsin.

16 Ağustos’ta senin için çok şanslı bir dönem başlıyor sevgili Terazi, kendini gerçekten Terazi gibi hissedeceğin bir süreç başlıyor çünkü yönetici gezegenin Venüs senin burcuna giriş yapıyor. Bu sana kendini çok iyi hissettirecek, daha uyumlu, daha diplomatik, çok daha iyi ve güzel hissedebilirsin kendini bu geçişle. Şayet hayatında biri yoksa aşk bu kez yüksek ihtimalle kapından pencerenden ayrılmayacak, hali hazırda bir ilişkin varsa romantizm zirve yapabilir. Hem iş hem de özel hayatın bu güzel geçişten nasiplenecek. Yapmak istediklerin için adım at, kendini ortaya çıkar, Venüs senin gezegenin, sana kıyaklarını bırakmadan gitmez.

22 Ağustos’ta Kova burcunda bu yılın 2. Dolunayını yaşayacağız, Temmuz ayını da bir Kova dolunayı ile kapatmıştık, o dolunay ilk derecelerde idi, bu ise son derecesinde yani kritik bir derecede ancak Jüpiter’den de destekli bir dolunay olacak. Özellikle aşk konularında bazı netleşmemiş konular varsa, bazı söylenmemiş sözler varsa, atılmamış adımlar varsa hepsi bu dolunayla netliğe kavuşacak. Temmuz’da gerçekleşmesini beklediğimiz, yarım kalan konular kendini bu dolunayla tamamlayacak, Jüpiter’den de destekli olduğu için çok güzel, aşk yönünden de oldukça şanslı sevgili Terazi, halihazırda Venüs’ü de burcunda ağırlarken bu dolunay sana güzel haberler getirecek.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek senin bilinçaltına attığın konuları ve arkandan dönen, haberin olmayan durumları güneş gibi aydınlatacak, er ya da geç ortaya çıkan gerçekler senin için işte bu Güneş Başak geçişini bekliyor. Kendini de dinleyip, bilinçaltının farkına varabilirsin bu geçişle. Korkularınla yüzleşip üstüne gidebilirsin, hatta onları yenebilirsin de. Güneş seni bu alandan geçerken koruyacak sevgili Terazi.

30 Ağustos’ta Merkür’ü de burcunda ağırlamaya başlayacaksın, bu daha çok tesirini Eylül ayında hissettirecek, bol bol iletişimde olacağın, bol bol konuşacağın ve haberler alacağın bir sürece giriş yapıyorsun Ağustos biterken







Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Ağustos ayının ilk günlerinde hem kariyer hem de ilişki alanında seni bekleyen gergin, ani, sürprizli gelişmelerin var sevgili Akrep. Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş Merkür kavuşumu senin kariyer evinde, tam karşısında ise Satürn olacak ve seni kariyer alanında bir karar vermeye, sorgulamaya itecek. 7. Evinde yer alan Uranüs de önce Venüs ile sana aşk konusunda fırsat, sürpriz gelişmeler sunarken, kariyer alanında da yeni, sürpriz, ani gelişmeler getirerek seni şaşırtabilir. Her türlü fırsata gebe bir hafta, sabrını kontrol eder ve mantığınla hareket edersen bu süreci lehine çevirip çok güzel fırsatlar elde edebilirsin sevgili Akrep.

8 Ağustos’ta yine kariyer evinde bir yeni ay var, Uranüs’ün etkisi henüz geçmediği için kariyer alanına yepyeni bir yön vermen, dönüşmen, değişmen mümkün. Belki gelişen ani fırsatlarla yeni bir adım atman, belki çok farklı bir kariyere yönelmen de olası. Seni parlatacak ve öne çıkaracak bir yeni ay bu, yeter ki konfor alanından çıkmaya ve bireyselliğini ilan etmeye niyet et, sabit ve seni sıkıştıran enerjilere körü körüne tutunma. Kendini öne çıkar.

12 Ağustos’ta Merkür güçlü olduğu Başak burcuna geçiş yapıyor, yavaş yavaş geleceğin ile ilgili planlar yapmaya başladığın, bazı kararlar aldığın, yeni fikirler bulduğun bir süreç senin için, çevren genişleyebilir, sana kariyer alanında fayda sağlayacak önemli tanışmalar elde edebilirsin bu süreçte. Merkür Başak burcunda analitik düşünür, planlama yapar, senin için de bu geçiş geleceğini planlamak ve yatırım yapmak için bulunmaz bir fırsat sevgili Akrep.

16 Ağustos’ta Venüs 12. Evine yani Terazi burcuna giriş yapacak, bu biraz gizli kapaklı aşkların göstergesi, arka planda dönen, gizlenen, belki de sana platonik olarak vurgun birilerini öğrenebileceğin bir süreç :) Hali hazırda bir ilişkin varsa kendini çok fazla adamamaya, fedakarlığı abartmamaya dikkat et, buradaki Venüs kendini kaybedebilir çünkü. İlişkin yoksa da dediğim gibi gizli saklı ilişkilere çekilmen olası, yalnız dikkat et, sonrasında tadını kaçıracak durumlara sokma kendini sevgili Akrep.

22 Ağustos’ta Kova burcunda dolunay yaşayacağız, Temmuz ayının son haftasında da bir Kova dolunayı yaşadık, o ilk derecelerindeydi, bu ise son derecesinde, biraz kritik ve krizli bir derece olmakla birlikte Jüpiter desteği de var. Bu da demek oluyor ki Temmuz ayında çözüme tam da ulaşmamış, evinle, ailenle, hanenle ilgili bir konu var ise veya çözülmemiş ama senin için kriz yaratan bir durum var ise çözüme kavuşacak, netleşecek ve nihayete erecek, Jüpiter de bu duruma olumlu bir destek verecek, tabi krize odaklanıp büyütmezsen, çözmeye niyet edersen.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna yani senin gelecek planların, ideallerinle ilgili 11. Evine giriş yapıyor sevgili Akrep, Merkür burada zaten 12 Ağustos’tan itibaren senin zihnini, aklını bu alana yönlendirmişti, şimdi karar verme ve gerçekleştirme süreci. Hayaller, umutlar, sana mutluluk verecek gelişmeler bu Güneş Başak geçişiyle karşına çıkabilir, onları hayalde bırakmayıp hayata geçirecek fırsatlar yaratabilir ve kendini sosyal çevrene gösterebilirsin sevgili Akrep.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiş yaparak daha çok Eylül ayında etkisini hissedeceğin bir bilinçaltı temizliğine gidecek, kendinle konuşacak, bazı sakladığın konuları hatırlayacak, gizli saklı olan bazı sırları deşerek öğrenebileceksin bu geçişle







Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Ağustos ayının ilk haftasında kariyer alanında hem fırsatların hem de bir miktar sıkışmışlık hissinin bir arada olacağı, enerjisi gelgitli açılarımız var. Öncelikle çalışma, iş, meslek evinde seyahatte olan Uranüs, kariyer evinde seyreden Venüs ile çok güzel bir açı yapacak 3 Ağustos’ta, bu sana ani, güzel, beklenmedik şans ve fırsatlar getirebilir, günlük bir uğraşın senin kariyerin haline gelebilir, mesleğinde görünürlüğün artabilir, beklemediğin bir terfi, yükselme, prim gibi sürpriz bir gelişme olabilir senin için. Ancak ilk hafta Güneş Merkür kavuşumuna Uranüs ve Satürn sert açı da yapacak, bunun meali özetle şu, yapmak istediklerinle şu an hayatta kendini mahkum ettiklerin arasında ciddi bir uçurum varsa, seni sıkıştıran, zorlayan, miadı dolduğu halde atmadığın adımlar varsa işte bunlar kendini çok hissettirebilir, sen fırsatları ve karşına çıkan ihtimalleri iyi analiz et, düşün, değerlendir. Sen özgürlüğü seversin, kendini gösterebileceğin fırsatların peşinden koş.

8 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay da zaten bu tesirlerle gelecek, senin ufkunu genişletecek, seni daha özgür, daha ruhsal olarak kendini iyi hissedeceğin alanlara yönlendirmek isteyecek. Belki daha farklı yeni başlangıçlar yapman için de fırsatlar çıkaracak, bu yurt dışı olabilir, ufkunu açacak bir eğitim olabilir, yazdığın çizdiğin bir şeyler varsa onun yayınlanmasıyla genişleme fırsatı olabilir, ruhsal olarak sane kendini özgür hissettiren her ne ise peşinden gitmelisin bu yeni ayda.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani senin kariyer evine giriş yapıyor sevgili Yay, bu yeni imzalar, sözleşmeler, belki kariyerinle ilgili yeni kararlar getirebilir sana. İş arayışındaysan bu dönem görüşmelerin hızlanabilir, şayet çalışıyorsan başka yerlerle görüşmelerin artabilir, işini değiştirebilir veya kariyerinle ilgili yeni bir karar alabilirsin.

16 Ağustos’ta Venüs güçlü olduğu Terazi burcuna geçtiğinde ise sana geleceğinle ilgili güzel haberler alabileceğin, daha umutlu hissedebileceğin, sosyal çevrende daha çok parlayabileceğin fırsatlar getirebilir. Genişleyen çevren sana yeni aşk fırsatları da getirebilir bu dönemde, zaten Terazi burcunda Venüs aşk yönünden oldukça şanslı bir süreç. Çevrenle daha uyumlu, daha diplomatik ilişkiler kurabileceğin ve sana şans getirecek karşılaşmalar yaşayabileceğin bir geçiş.

22 Ağustos’ta Kova burcunda yani iletişim ve yakın çevrenin temsilcisi olan evinde bir dolunay var. Geçtiğimiz Temmuz ayında da Kova dolunayı geçirdik, bu kez son derecesinde ve Jüpiter’den de destekli, bu da demek oluyor ki Temmuz ayında beklediğin ancak sonuca ermemiş konuların artık netleşeceği bir süreç yaşayabilirsin. Bu bir eğitim sürecinin tamamlanması olarak da etki edebilir, çok yakın çevrenle ilgili senin de gündemini meşgul eden konuları da netliğe kavuşturabilir.

23 Ağustos’ta Güneş de Başak burcuna geçiyor ve yeniden gündemini kariyerin yapıyor sevgili Yay, 12 Ağustos’tan itibaren Merkür’ün bu alanı hareketlendirmesinin ardından Güneş de bu alana geçerek kariyer alanında seni parlatacak fırsatlar getirebilir, insanların seni duymasını, tanımasını sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsin. Şayet halihazırda çalışmıyorsan bu dönemde seni öne çıkaracak fırsatlar elde edebilirsin.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçerek daha çok Eylül ayında tesirini hissedeceğin bazı gelecek planları, ideallerin ve hayallerinle ilgili bazı görüşmelerin, tanışmaların olabileceğinin habercisi. Çevren genişlemeye başlıyor, alacağın haberler geleceğini şekillendirmen için büyük olanaklar sunabilir sana.








Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;


Ağustos ayının ilk haftasında hem para hem de aşk konularında ani gelişen, sarsıcı, bir miktar da zorlu enerjiler hakim sevgili Oğlak. İlk gününde gerçekleşecek Güneş – Merkür kavuşumuna sırasıyla Satürn ve Uranüs’ten zorlayıcı etkiler var, bu senin para, pul hanende bir sıkışmaya ama Uranüs vesilesiyle de ani gelişen bir fırsata gebe, yani dişini sıkarsan, biraz da çıkacak fırsatlara gözünü açarsan şanslı etkileri var bu haftanın sana. Öte yandan Uranüs ve Venüs arasında 3 Ağustos’ta gerçekleşecek olumlu açı da şayet bekar bir Oğlak’san ani bir ilişki başlangıcına da gebe. Yani ilk hafta senin için epey hareketli sevgili Oğlak.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay da bu sürprizli etkileri bünyesinde barındırıyor, sana finansal açıdan şans getirecek fırsatlar, yeni başlangıçlar sunabilir. Belki gelirini artıracak bir yol bulabilirsin, ummadığın bir gelir elde edebilirsin, para kaynaklarına bir yenisini de eklemen mümkün.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçerek sana ufkunu genişletecek yeni eğitim fırsatları sunabilir, uzaklar, yabancı kuruluşlar veya hukuki meselelerle ilgili görüşmeler getirebilir, yayıncılık konusunda sana fırsatlar da sunabilir. Şayet öğrenci bir Oğlak’san akademik konularla ilgili de bazı görüşmeler ve gelişmeler mümkün bu süreçte.

16 Ağustos’ta Venüs kariyer evine giriş yapıyor, bu senin için çok güzel ve şanslı bir etki sevgili Oğlak. Venüs bu alanda çok güçlü, kendi burcunda, o sebeple de kartları çok açık, kariyer alanında seni parlatacak gelişmeler, şanslı görüşmeler, prim, zam, terfi gibi olanaklar sunabilir sana. İş arayışındaysan bu Venüs Terazi geçişini muhakkak değerlendir, çünkü daha fazla dikkat çekecek ve kendini çok daha iyi ifade edebileceksin.

22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay var, bu senin para, pul, sahip olduklarını işaret eden evde gerçekleşiyor. Temmuz ayının son haftasında da bir Kova Dolunayı yaşadık aslında, o ilk derecelerinde gerçekleşmişti, şimdi ise son derecesinde gerçekleşiyor, yani kritik bir derece, ancak Jüpiter’den de destekli bir dolunay bu kez. Temmuz ayında gerçekleşmesini beklediğin ancak netice alamadığın durumlar için bu kez 2. şans devrede, para kaynakların, gelir elde etme yolların ile ilgili belki yeni bir çözüm, yeni bir kaynak elde etmen mümkün.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor, 12 Ağustos’tan itibaren gündemini ve zihnini meşgul eden konuları aydınlatıyor. Kendini ruhsal olarak daha iyi hissedebilirsin bu geçişle, daha umutlu, daha iyimser hissedeceğin, bazı şeylere dair azalan inançlarının yükseldiği, kendine daha çok inandığın ve güvendiğin bir süreç olacak senin için. Bir toprak burcu olduğu için seni de destekleyecektir bu Güneş serüveni, ufkunu açacak eğitimler, yeni öğretiler, hukuk ve akademik konular çözüme ulaşabilir senin için, ayrıca güzel gelişmelere de gebe.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, bu daha çok Eylül ayında tesirini hissedeceğin bir geçiş, odağın ağırlıklı olarak yine kariyerin olacak bu geçişle. Belki bu ay vereceğin bazı kararların sonucunda, görüşmeler ve imzalar Eylül ayını bulabilir, kendini kariyerinle ilgili atacağın adımlara hazırlamaya başlıyorsun yavaş yavaş.






Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Halihazırda senin burcunda seyrine devam eden Satürn, Ağustos ayının ilk günlerinde Güneş ve Merkür kavuşumuna sert bir açı yapıyor, yani senin ilişkiler hanene biraz yükü var, kendinle ilişkin arasında kaldığın, ilişkinde ben – biz dengesini karıştırdığın durumlar varsa işte bu ayın ilk haftasıyla biraz sıkışmış, kendini bir karar verir halde bulabilirsin. Koşullar seni bir karara veya dengeyi sağlamak için elini taşın altına koymaya itebilir. Şayet ilişkin yoksa bu dönemde kendini bir miktar güvensiz, sıkılmış hissedebilirsin, anlık, geçici bir durum, bunun tuzağına düşme. Aynı günlerde Uranüs’ün Venüs ile yaptığı olumlu açı bu dengeleri bir miktar değiştirebilir, karşına tutkulu, yoğun birileri çıkabilir aniden, kendine güvenini yeniden hatırlatabilir, sadece tabi ani, sürpriz gelişmelere birden kapılmamak gerek, Uranüs bu çarpabilir :) Ama enerjisi bir inen bir çıkan ilk haftaya çiçek gibi doğabilir de bu durum.

8 Ağustos’ta tam karşıt evin olan Aslan burcunda bir yeni ay var, ilk hafta aklını kurcalayan ilişkiler meseleleri ve ani gelişmeler, seni yeni bir adım atmaya, bir karar vermeye itiyor bu yeni ayla, hem kendini sorgulatıyor hem de ani bir ilişki içerisine veya var olan ilişkin içerisindeki ani gündemlere seni itiyor, bunların hepsi bir başlangıç yapman için, bazı kararlar vermen için, ancak aceleye gelmeyen, sağduyulu, gelecek vadeden kararlar. Çünkü ayın ikinci yarısında senin burcunda gerçekleşecek bir dolunay var, şimdiden kararlarını düzgün almış olman gerek.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor, biraz daha para, gelir kaynakları, maddi konular gündeminde olabilir bu geçişle sevgili Kova, şayet evli isen eşinle ortak gelirleriniz, eşinin maddi durumu üzerine biraz kafa yorduğunuz bir süreç olabilir. Aynı zamanda bu senin de gelir gider tablon üzerine biraz kafa yorman gereken bir dönem.

16 Ağustos’ta sana da çok iyi gelecek bir Venüs Terazi geçişi var, biraz nefes aldıran, biraz umut veren, ruhsal olarak çok iyi hissettiren, güzel bir geçiş bu, hepimize iyi hissettirecek ama sana daha çok, daha şanslı gelecek bu geçiş. Tıkanmış gördüğün bazı konuların açılmaya başladığını, umutsuzluğa kapıldığın konuların veya biraz düğüm olmuş sorunların diplomasi ve uyumlu bir şekilde çözüldüğünü görebilirsin, şayet yurt dışı, akademik kariyer veya yayıncılık planların varsa bu geçiş çok faydalı.

22 Ağustos’ta senin burcunda bir dolunay var sevgili Kova, Temmuz ayının dolunayına da sen ev sahipliği yapmıştın, o zaman ilk derecelerinde idi, şimdi ise son kritik derecelerinde, bir miktar krizli görünse de Jüpiter’den de destekli bir dolunay bu kez, bu artık gerçek bir sonlanma, bir bitiş, bir netlik demek senin hayatında sevgili Kova. Geçtiğimiz ay belki bazı konuları netleştirmek istemiştin, ancak tam olmadı, belki tam karar veremedin, belki cesaret edemedin, işte o her ne ise tamamlanmaya geliyor bu kez. Kriz ya da sorun olarak gördüklerin seni bunaltmasın, evet 2 dolunaya arka arkaya ev sahipliği yapmak çok tatlı görünmüyor, ancak bu kez destekliyiz, kriz zannettiklerinin şans olduğunu fark edebilirsin sonradan, hani ilahi olan bazen elini öyle bir dokunur ki biz sonra fark ederiz, işte o koruma enerjisi var, yeter ki gözünde olayları büyütme. Jüpiter çünkü görünürde daha büyük gösterebilir sana. Oysa gerçekler o kadar büyük ya da abartı olmayabilir. Ne olursa olsun bu dolunayı artık alman gereken o karar için değerlendir Kova.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor, yine mevzumuz para, pul kaynaklarımız. Ancak bu kez çözümle geliyor, 22 Eylül’e kadar alacak, verecek, borç dengeleri çözülüyor, bazı aydınlanmalar, çözüm beklenen konular da sana desteğe gelecek.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, bu sana uzaklarla, yabancı ülkelerle ilgili sözleşmeler, sana geleceğin için fayda sağlayacak çok iyi eğitim fırsatları, şayet öğrenci isen çok parlak bir akademik dönem getirir, güzel haberler getirir. Daha çok bu etkiyi Eylül ayında hissedeceksin.








Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,


Ağustos ayının ilk haftası hem güzel hem de bir miktar gergin enerjiler içeriyor senin için. Önce iyi haberi verelim, ilişkiler evinde yani 7. Evinde seyre duran Venüs, 3 Ağustos’ta Uranüs ile çok güzel bir açı yapıyor, bu ani, beklenmedik, sürpriz bir ilişki getirebilir sana, bir ilişkin varsa ani bir kararla bir adım öteye geçebilirsiniz de. Çok güzel tesirleri var, ancak 6. Evinde yani iş, güç, meslek evinde gerçekleşen Güneş – Merkür kavuşumuna Satürn’den gel sert açı ofis ve çalışma ortamında bir miktar işleri karıştırabilir, çok sorumluluk aldığını düşünebilirsin, emeğinin karşılığını almadığını hissedebilirsin, kendini çok yorulmuş hissedebilirsin, Uranüs bu alanı da boş bırakmıyor ve seni isyana çağırıyor olabilir :) Bir miktar dişini sık, bu enerjiler geçici, farkındalık enerjileri. Ha bundan önce de böyleydi ve artık son damla aşamasındaysa da tabi ona göre kendini ve haklarını koru, o ayrı.

8 Ağustos’ta bu alanda zaten bir yeni ay var sevgili Balık, ilk haftadan etkilerini ufak ufak hissetmeye başladığın gibi belki yeni bir iş, başka bir çalışma ortamı için zaman gelmiş olabilir veya ofis ortamın senin açından güzel olabilecek bir değişikliğe gidebilir bu yeni ayla. Açıları bir miktar sert olduğu için çok hızlı, fevri kararlar alma, ancak farkındalığın yüksek olsun, gerçi bir Balık olarak elbette öyle de ben hatırlatayım :)

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani ilişkiler evine, ortaklıklar evine giriş yapıyor. Burası senin tam karşındaki ev, bu da karşıt görüşler, karşıt fikirler de duyabileceğinin işaretçisi, kendini ifade etmek yerine daha çok karşındaki insanı / insanları dinleyeceğin bir süreç, iletişimin fazla, özellikle de ilişkiler konusunda öyle. Belki yeni kararlar alabilirsin, yeni insanlarla tanışabilirsin, yalnız bir Başak isen bu ay göz kırpıyor sana ilişkiler :KK66:

16 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor, para, pul hanene güzellikler getiriyor sevgili Balık, beklediğin borçlar ödeniyor, beklediğin paralar eline geçiyor, aynı zamanda burası bir miktar tutkulu da bir ev, Venüs buradayken biraz tutkulu ilişkilere de çekebilir seni, işin içinde bir de çok güçlü olduğu Terazi var zira :)

22 Ağustos’ta 12. Evinde, yani bilinçaltın, rüyaların, kendine sakladıkların alanında 2. kez bir dolunay gerçekleşiyor, Temmuz ayında da Kova burcunda gerçekleşmişti, şimdi biraz daha kritik, son derecesinde, ancak Jüpiter’den de desteği var. Yani artık o bilinçaltındaki bizi rahatsız eden, rüyalarımıza giren, aklımızı kurcalayan, dışarıya yansıtmadığımız ancak içimizi kemiren ne ise çözüme ulaşma zamanı. Özellikle Temmuz ayında neyi gömdük bilinçaltımıza? Neyden aslında çok korktuk ama yüzleşmedik? İşte bu konular bu dolunayla çözüme kavuşacak, netleşecek, artık rahat bir nefes alacağız. Ufak bir uyarım da sağlığa, bir miktar dikkat.

23 Ağustos’ta Güneş 7. Evine geliyor, söylediğim gibi ilişkiler evine bir aydınlık, bir ışıldama getiriyor. Güzel haberler alabilirsin, yeni başlangıçlar yapabilirsin, ikili ilişkilerde daha çok dikkat çeken, görünür olan taraf olabilirsin. Şayet bir ortaklık niyetin varsa yine imzalar için bu dönemler uygun.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, bu daha çok tesirini Eylül ayına yansıtacak bir geçiş ancak ufaktan bahsedelim, yine Eylül ayında para, pul, maddi kaynaklar konusunda bazı konuşmalar, görüşmeler, imzalar, sözleşmeler mümkün. Belki kaynaklarını artıracak yeni bir durum, atman gereken bir imza ile netleşen bazı durumlar, belki miras, kredi gibi bazı durumlar söz konusu olabilir, zihnin biraz maddi konular olacak gibi Eylül ayında.














Onedio/zeynepanlatsın
 

AĞUSTOS AYINA ASTROLOJİK BAKIŞ​


Ağustos ayında kalıcı ilişkiler için adımlar atabilirsiniz. Başak etkisi altında olacağımızdan fazla eleştirisel olabiliriz ve bununla beraber dillerimiz çatallanabilir. Evlilik kararları almak için uygun bir dönemde olduğumuzu söyleyebilirim.
Ağustos ayında Uranüs gezegeni sahnede olacak. Bu gezegen ani ve sert etkilere sahip. Özellikle şiddetli yağışlar ve fırtınaları tetikleyecek olup, ülkemiz genelinde orta ölçekli depremler devam edecek.

8 Ağustos tarihinde Aslan Burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Ülkemiz haritasının 2. Evinde gerçekleşecek olan bu gökyüzü hareketi para konularını gündemimize getirecek. Parayla ilgili yeni kararların alınacağı bir sürece girebiliriz.

22 Ağustos ülkemizin 9. Evinde Kova burucunda 29. Derecede Dolunay gerçekleşecek. Bu derece süpernova etkisi yarattığından sert olaylarin meydana gelmesi tetiklenecek. Özellikle dış ticaret ve dış piyasalar gündeme gelebilir. Bununla beraber akademik ve yasal düzenlemeler söz konusu olabilir. Bu dolunay ek olarak teknoloji ve Havacılık sektörü gibi konularında ilerlemeleri gündemimize taşıyacak. Dolunay regulus üzerinde olacagindan kraliyet ailesi ve ünlü isimlerle ilgili gündem konular olabilir.


EKONOMİ:

Ağustos Ayı Ekonomik olarak zorlu geçeceğe benziyor. Ayın başlangıcında Satürn ve güneş karşıt açıda olacaklar. Bu durum oluşacak sorunları sert bir şekilde tetikleyebilir.

3 Ağustos itibariyle Venüs ve Uranüs arasındaki açıdan kaynaklı piyasalarda ani iniş çıkışlar gözlemlenebilir

BORSA: 10 Ağustos sonrasında düşüş gerçekleşebilir. Ayın sonlarına doğru tekrardan toparlanma sürecine girebilir.
BİTCOIN: Uranüs etkisinden kaynaklı ani iniş çıkışlar olacaktır. Dolayısıyla kar alınıp ilerlenmesine fayda var. Ağustos ayı kripto paralar için dengesiz geçecek. Özellikle 20 Ağustos sonrasında sert düşüşler gerçekleşebilir.
DOVİZ: 4 Ağustos tarihinden sonra dolarda artış gözlemlenebilir.
ALTIN: Dolar ile eşzamanlı olarak hareket ettiğinden 4 Ağustos itibariyle artışlar gözlemlenebilir. Ağustos 2. Haftasında ani artışlar gözlemlenebilir.
GÜMÜŞ: Ağustos ilk haftası artış gözlemlenebilir. Ağustos son haftası itibariyle düşüş gözlemlenebilir.




Astrolog Şehmus Pala
 
tumblr_8f1ba9b5ad5bdee350ebe4fbcc5fe281_d80fb043_1280.jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Harika bir yeniay enerjisiyle başladığınız bu ay size yeni bir ilişki, yeni bir aşk getirebilir. Veya devam eden ilişkinizde sıcak ve samimi, keyifli bir döneme geçebilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız, hobilerinize vakit ayırmak istediğiniz bir süreç olabilir. Fakat harcamalarınıza dikkat etseniz iyi olur. Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle beraber işle ilgili detaylar, çalışma koşulları gündeminize gelebilir. Günlük yaşamınızı kolaylaştıracak kararlar alabilirsiniz. Kova dolunayı sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinize dikkat çekiyor. Bazı çevrelerden özgürleşmek isteyebilirsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Aileyle veya çocuklarla ilgili yeni kararlar almak isteyeceğiniz bir yeniay enerjisiyle yeni bir aya başlıyorsunuz. Merkür Başak yine çocuklar veya onların eğitimleriyle ilgili konuları gündeminize getirebilir. Hobilerinizle ilgilenmek, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Kova burcunda gerçekleşen dolunay kariyerle ilgili bazı sıkıntılı durumları gündeme getirebilir. Beklenmedik değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna geçişi iş ortamında huzurlu ve keyifli bir atmosfer getirirken günlük yaşantınızda içinizi açacak küçük yenilikler yapabilirsiniz.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Yeniay yakın çevre, kardeşlerle iletişim konularını gündeminize getirebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Belki sosyal medya üzerinden yeni bir iş, yeni bir tanıtım başlatabilirsiniz. Aklınızdaki eğitime başlayabilir veya ani bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Merkür Başak ev, yerleşim konularında yeni bir düzen veya emlak alım-satımı ile ilgili kolaylıklar sağlayabilir. Kova dolunayı hayata bakış açınızda değişimler ve özgürleşme isteğini işaret ediyor. Yabancılarla yapılan işlerde veya hukuksal konularda sıkıntılarla uğraşmanız gerekebilir.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Ayın başında gerçekleşen yeniay finansal konuları gündeminize getiriyor. Sahip olduğunuz kaynakları arttırıcı yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle iletişim trafiğiniz artıyor. Kardeşler, kuzenler daha sık bir araya gelebilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizde detaylarla uğraşmanız gerekebilir. Bir seyahat programı gündeminize gelebilir. Kova dolunayı ödemeler, borçlar, krediler alanına ışığını yansıtıyor. Alacak-verecek dengenizi iyi ayarlamanız gerekebilir. Endişe ve kaygı verici duygular yerine farkındalığınızı yükseltmeniz daha iyi olur. Ay sonunda Terazi burcuna geçecek olan Venüs aile ilişkileri adına keyifli zamanları işaret ediyor.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Burcunuzda gerçekleşen yeniay enerjisi canlanmanızı, ışığınızı yansıtmanızı ve yepyeni kararlar almanızı sağlayacaktır. Ne istediğinizi bildiğiniz, kendinizden emin ve eğlenceli bir sürece giriyorsunuz. Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle odak noktanız sahip olduğunuz kaynaklara dönerken ince hesaplarla uğraşmanız gerekebilir. Ayın ortasından sonra Venüs iletişimle ilgili konularda kolaylıklar sağlayabilir. Internet üzerinden yaptığınız işlerde istediğiniz sonuçlara daha kolay ulaşabilirsiniz. Ve Kova dolunayı ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık ilişkilerine dikkat çekiyor. Özgürleşme isteğiniz bazı sıkıntıları da beraberinde getirebilir. Belki ilişkilerinizdeki sıkıntıları fark etmeniz ve bunlara farklı çözümler getirmeniz gerekebilir.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Yeniay enerjisi karar veremediğiniz, belki eğlence ve hayattan keyif almayı sorguladığınız, kontrolü ele alamadığınız konularda (özellikle aşk ilişkilerinde) artık yeni kararlar ve yeni başlangıçlara işaret ediyor. İçsel dünyanızda verdiğiniz kararları yönetici gezegeniniz sizin burcunuza geçince adım adım uygulamaya koymanız kolaylaşacaktır. Kendinize olan güveniniz artarken iletişim trafiğiniz hız kazanabilir. Ayın 17’sinden sonra Venüs’ün Terazi burcuna geçişi finansal kazanımlara yönelmenizi sağlıyor. Kazançlarınızı artıracak yeni imkanlar yakalamanız söz konusu olabilir. Kova dolunayı çalışma ortamı ve yanınızda çalışanlarla ilgili konulara vurgu yapıyor. Sorumluluklarla ilgili konuların yeniden gündeme gelmesi özgürleşme ve isyan duygularını harekete geçirebilir. Bu arada sağlıkla ilgili ihmal ettiğiniz konularla yüzleşmeniz de söz konusu olabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Yeniay toplumsal ve arkadaş ilişkileri alanında yeni başlangıçlar, yeni kararlar getiriyor. Belki dahil olduğunuz sosyal çevrelerde yönetimsel yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Başak burcuna geçen Merkür bolca sorgulama, adeta detaylarla boğuşma hissi verebilir. Venüs’ün sizin burcunuza geçmesiyle ışığınız parlayabilir, kendinize güveniniz yerine gelebilir. Kova dolunayı çocuklarla veya onların eğitimleri, toplumsal konumlarıyla ilgili farkındalık sağlarken aşk hayatınızla ilgili daha fazla sorumluluk almanızı da gerektirebilir. Ertelediğiniz hobilerinize dönüş yapabilir, hayattan daha fazla keyif almanın yolunu bulabilirsiniz.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Aslan Yeniayı gelecek hedefleriniz ve kariyerle ilgili yeni adımlar için destekliyor. Hayatınızın kontrolünü elinize almanız ve kendinizden emin bir şekilde ilerlemeniz en çok da cesur kararlar almanız gerekebilir. Başak burcuna geçen Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde iletişiminize hız katıyor. Yeni arkadaşlar edinmeniz ve yeni çevrelere girmeniz olasıdır. Ayın 17’sinden sonra Terazi burcuna geçen Venüs ilişkilerle ilgili sorgulama yaptırırken geçmişte yaşanmış ilişkileri de gündeme getirebilir veya onlarla ilgili iyileşmeleri de. Ve Kova dolunayı içsel dünyanızda en üst farkındalığı yaşamanızı sağlayabilir. Hangi konularda gerçekten sorumluluk aldınız veya artık hangi konulardan özgürleşmek istiyorsunuz?

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Yurtdışı ve uzakları işaret eden alanda gerçekleşen yeniay eğitim veya seyahat konularında yeni adımlar atmanızı sağlayabilir. Hukuksal süreçlerinizde ani değişiklikler söz konusu olabilir. Merkür’ün Başak geçişi toplumsal statü ve kariyerinizle ilgili konuları gündeminize taşıyabilir. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz hareketlenirken belki bir sosyal projede yer alabilirsiniz. Ayın son günlerinde gerçekleşen Kova dolunayı yakın çevre ilişkilerinizdeki durumu aydınlatıyor. Kardeşler veya kuzenlerle ilgili bazı sorumluluklar veya sıkıntılar ilgilenmenizi gerektirebilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Yeni bir aya finansal konularda yeni başlangıçları gösteren Aslan yeniayı ile başlangıç yapıyorsunuz. Ödemeler, borçlar gözden geçirilip yeniden yapılandırılabilir. Ortaklı işler ve eş kaynaklı finansal durumunuzda iyileşme olabilir. Fakat siz yine de eğlence ve lüks harcamalara özellikle dikkat etmelisiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçmesi yurtdışı ve yabancılarla yapılan işlerde hızlanma sağlayabilir. Eğitim ve hukuksal konuları gündeminize getirebilir. Terazi burcuna geçen Venüs kariyerle ilgili güzel gelişmeleri destekliyor. Son olarak Kova dolunayı sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerle ilgili yüksek farkındalık getirebilir.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Aslan yeniayı ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık ilişkilerine işaret ediyor. Yeni bir birliktelik veya ani bir evlilik söz konusu olabilir. Ev ve yerleşim konularında bir değişiklik veya aile büyükleriyle ilgili beklenmeyen durumlar söz konusu olabilir. Merkür Başak geçişi harcamalarda daha hesaplı ve ince ayrıntılara dikkat edeceğiniz bir dönem. Ay sonuna doğru burcunuzda gerçekleşecek dolunay duygusal olarak zorlayıcı ve sıkıntılı olabilir. Anneyle ilgili sağlık konularını veya finansal konuları gündeminize taşıyabilir.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Yeniay enerjisi günlük yaşamınızda yeni bir düzen başlatmak, işle veya yanınızda çalışanlarla ilgili yeni kararlar almak şeklinde olabilir. Yönetimsel becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Merkür’ün ikili ilişkiler, ortaklıklar alanına geçişiyle gündeminiz bu alana kayıyor. İlişkilerle ilgili daha eleştirel olabilir, ayrıntılarda takılabilirsiniz.

Venüs Terazi geçişi ödemelerle ilgili konularda çözüm arayışınızı kolaylaştıracaktır. Son olarak ay sonuna doğru gerçekleşen dolunay kafanızın içinde birçok soruya cevap aradığınız ve dinlenmek istediğiniz bir dönem olabilir.







Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
aylık222b.jpg

Koç ve Yükselen Koç: İlişkinizde hiç olmadığı kadar güzel enerjiler hakim. Bir şeyler için adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destekler görebilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edeceğiniz bir ay sizi bekliyor. Sindirim ve bağırsak sorunlarına dikkat etmenizi öneririm.

Boğa ve Yükselen Boğa: Kariyerinizle ilgili güzel gelişmelerin olacağı bir ay. Aile ile ilgili konular gündeminizde olabilir. İlişkinizde fazla eleştirel ve tartışmalara açıksınız. Bu ay sonlarına doğru kafanızda bazı karmaşıklıklar yaşayabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası böbrek ve bel rahatsızlığı gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu ay, kardeşlerle ilgili konular gündemde olabilir. Aile ile vakit geçirmek iyi gelse de bazen tartışmalar yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ilişkiye başlayabilir ve kendini bu ilişkide iyi hissedebilir. Eğitim, yurt dışı gibi konularda güzel haberler alabilirsiniz. Çözülmemiş hukuksal konular varsa çözüme kavuşabilir. Sosyal medya ile ilgilenenler bu ay daha da parlayabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Parasal olarak güzel gelişmeler yaşayacağınız bir ay sizi bekliyor. Kardeş veya yakın çevrenizden birileri ile ilgili haberler duyabilirsiniz. Aile ile vakit geçirmek size iyi gelecektir. Dekorasyon yapmak, ev yenilemek için güzel bir ay. Miras, prim ve ek gelir ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde değişimler olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Kendinizi iyi ifade edeceğiniz ve özgüvenli olacağınız bir ay. Bu ay fazla para harcayabilirsiniz. Kardeşlerle veya yakın çevrenizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Evlilikle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Kısa seyahatler yapacağınız ve eğleneceğiniz bir ay olacak. Kariyerinizde büyük değişimler olabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Bu ay, sevgiyi doruklarda yaşayacağınız bir ay olacak. Temkinli yapınızı bırakıp, eğlenecek ve para harcayacaksınız. Yalnız geçmişten bazı konular önünüze gelebilir ve bunlara takılabilirsiniz. Bağışıklığınıza ise dikkat etmeniz gerekiyor. Yurt dışı, hukuksal ve eğitim gibi konularda beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor.

Terazi ve Yükselen Terazi: Sosyal çevrenizde adeta parlayacaksınız. Bu ay, zeki insanlardan güzel destekler alabilirsiniz. Kazalara açık bir aydasınız, aman dikkat diyelim. 16 Ağustos sonrası güzelliğinize güzellik katacak ve kendinizle ilgilenmek isteyeceksiniz. İlişkinizde ise güzel adımlar atabilirsiniz. Aile fertlerinden beklenmedik haberler alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Kariyerinizde otorite figürlerinden güzel destekler görebilirsiniz. Bu ay mesleki olarak verimli geçecek. Kadın arkadaşlarınızla aranıza dikkat edin. Tartışmalar ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bazı gizli kalmış denilen şeyler açığa çıkabilir. Ailenizden bu ay destek görebilirsiniz. Evlilikte ani kararlar alacağınız bir ay sizi bekliyor.

Yay ve Yükselen Yay: Bu ay, dil öğrenmek veya kendinizi geliştirmek adına bir adım atabilirsiniz. Kariyerinizde mücadele edeceğiniz ve güzel adımlar atacağınız bir ay olacak. Arkadaşlarınızla ilgili güzel gelişmeler duyabilirsiniz veya onlardan destek görebilirsiniz. Kardeş veya yakın çevrenizden haberler alabilirsiniz. Aniden ortaya çıkabilecek rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Eğitim konularında güzel adımlar atabilirsiniz. Davalık olaylarınız varsa, mücadele edeceğiniz ama bu olayların güzel sonuçlanacağı görünüyor. Parasal olarak hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. İlişkisi olanlar ani kararlar verebilir. Kariyerinizde yaratıcı olacağınız bir ay. İş hayatınız hiç olmadığı kadar güzel ve hareketli geçebilir.

Kova ve Yükselen Kova: Evli olanlar çözmesi gereken sorunları çözebilir. Kazalara ve ameliyatlara açık bir aydasınız. Kendinizi şanslı ve pozitif hissedebilirsiniz. Olaylara hep iyi açıdan bakacaksınız. Farklı kültürden insanlarla tanışabilirsiniz. Evlenip boşanmış biriyseniz, ikinci bir evlilik için karşınıza sevdiğiniz ve beğendiğiniz biri çıkabilir.

Balık ve Yükselen Balık: İlişkisi olanlar ilişkide bir sonraki aşamaya geçebilir. İş hayatında güvenilir kişilerden destek görebilirsiniz. Miras ve ek gelir konularında güzel gelişmeler olabilir. Bu ara psikolojik olarak biraz yorgun hissedebilirsiniz. Olayları gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. İş değişimi yapabilirsiniz.






Hazal talay
 
X