2021 Aralık Anneleri

Pipi daha zor bence 🥲

Sünnet işini ne yapacak pipili anneleri düşündünüz mü?
Allah nasip eder de bir sıkıntı çıkmazsa en fazla 2 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ben. Dönmeye sürünmeye başlamadan halletmek lazım. Hem canı daha az acır, kolay iyileşir, hem de bence hatırlamaya değer bir anı değil ne kadar küçük o kadar iyi

Pipi daha zor bence 🥲

Benim iki kız kardeşim var, erkek bebek bakımı hiç bilmiyorum ama öğreniciiz 😅 güdümlü füzenin menzil alanını öğrenene kadar nelerime zeval gelecek bakalım 😂😂😂

Allah nasip eder de bir sıkıntı çıkmazsa en fazla 2 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ben. Dönmeye sürünmeye başlamadan halletmek lazım. Hem canı daha az acır, kolay iyileşir, hem de bence hatırlamaya değer bir anı değil ne kadar küçük o kadar iyi
Kesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.

Kesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.
Bazılarında erkek olduğunu öğrensin mantığı var ki bana çok saçma geliyor. O hatıra olmayınca erkek değil mi sanıyor kendini 🙄 eltim büyük oğlunu 8 yaşında yaptırdı, küçüğü şu an 3 yaşında onu da dana gibi olana kadar bekletecek herhalde 🙄🙄

Ben eşimle pazarlık yaptım çocuk istiyorsan bakacaksın kızıma da baktı ilgilendi oğlumuzlada ilgilenir eminim çünkü ben dedim yaşlıyım 🤣yakınımda ne kendi ailem nede eşimin ailesinden kimse yok olmaması olmasından daha mı iyi onuda düşünmüyor değilim 😊
Aile bireylerine bağlı
Kayınvalidemin aynı şehirde olması bana büyük gğç mesela
Olmasa daha stresli olurdum
Pipi daha zor bence 🥲

Pipinin girintisi çıkıntısı yok ki
Olduğu gibi ortada işte 😂

Sünneti burdanngaza gelip doğunca yaptıracaktım
Toplum buna hazır değilmiş
Ne annem ne kayınvalidem sıcak baktı
Tamamen bağımsız bakmaya da ben hazır değilim
O yüzden ilk 3 aya erteledim 😂
Doktora kontrole götürünce de sorarım
O ne tavsiye verecek o da önemli 😬

Bazılarında erkek olduğunu öğrensin mantığı var ki bana çok saçma geliyor. O hatıra olmayınca erkek değil mi sanıyor kendini 🙄 eltim büyük oğlunu 8 yaşında yaptırdı, küçüğü şu an 3 yaşında onu da dana gibi olana kadar bekletecek herhalde 🙄🙄
2-6 yaş arası önerilmiyor sünnet zaten
2yi kaçırınca mecbur dana olacak 😂

Ben büyük konuşmak istemiyorum 😂😂😂
Benimki büyük konuşma değil yanlış anlaşılma olmasın. Erkek kız ayrımından o kadar sıkılmış ve bıkmış durumdayım ki, oğlum sırf erkek diye kendini üstün görecek şekilde yetişmesin istiyorum. İkinci kız kardeşim doğduğunda bir akBabamız arayıp, üzülmeyin ha kız oldu diye demişti... 18 yıl geçti kadını hâlâ sevmem.

Aile bireylerine bağlı

Doğumdan hemen sonraya da cesaret edemem, önce birbirimizi bir tanıyalım 😂

Cahil insanlar. Yapılmaması gereken yaşlar var hatta tam anladığı yaşlar. Sonrasında da zaten eşşek kadar oluyo. Bi de bu inançtan ziyade sağlık hijyen açısından da mühim bi şey.

Aile bireylerine bağlı