Ben konuyu açtım ama sonra bulamadımMerhaba,ben konuyu açmayı beceremedim o yüzden Ağustos annelerinde takılıyordum
Bende yılbaşı gecesi öğrendim..hepimize hayırlı uğurlu olsun
Bu daha fenaymışBen konuyu açtım ama sonra bulamadım
Benim kızım da 11 ocakta 5 olacak.Bu daha fenaymış
Neyse bir şekilde buluştukBenim 2.gebeliğim,3 yaş bir kızım var.15 kasım doğumlu 2017..
Bu bebek Eylül görünüyor ama tabi Ağustos ta da gelebilir..son haftalar değişiyor malum..
Senin nasıl biraz bahsetsene?
Benim henüz pek bi belirtim yok az halsizlik dışında..
Oo süpermiş..tebrik ederimBenim kızım da 11 ocakta 5 olacak.
Geçen yazdan beri 2. Bebeği istiyorduk.
Bu zamana kısmetmiş. Henüz göremedik tabi.
Benimde 1 Eylül gözüküyor ama geç gelirse ilkteki gibi Eylül ortası olur.
Erken gelirse de bir kaç gün Ağustos
Son baharda büyüteceğiz bebisleri
Bende sırt ağrısı , açlık ve karında kelebek cirpinisi gibi hareketler oluyor ama gazdandir belki.
Çok bir uyku hali yorgunluk yok.
Kızımda ilk haftalar çok kötü idi. İlaç alıyordum rahim duvarı kuvvetlendirici. O bitirmişti beni. Uzun uykular, iki merdiven ciksam nefes kesilmeler.
Şimdi iki katlı evde kaç kez in çik yapıyorum gün içinde.. Ocak sonu da kendi evimize çıkacağız o evde 3 kat merdiven var. Çamaşır odası 3. De . Daha fazla active olacagim gibi..pazartesi ve dün de ormanda 9000 adım attım .
Umarım böyle devam eder.
Gerçi ağırlaşınca zorlaşıyor hareket kabiliyeti.
Çok geçmiş olsun. Umarım bu gebeliğin istediğin gibi gerçekleşir.Oo süpermiş..tebrik ederim
ben 31 aralıkta öğrendim ertesi günden beri 1 haftadır grip yattım.1 yıldır hiç hasta olmamıştım..ama bugün rahatladım,toparlanmaya başladım..ben yürüyüş vs hiç yapmadım..ama elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum.7 haftayı geçince doktora gideyim istiyorum..tek seferde kalp atışını da duyarız diye..bir daha da 12 haftada gideriz artık..inşallah hamileliğimiz çok keyifli geçer
Bende kızımda zor zamanlar atlattım..hayalim bu hamilelik telafi olsungüzel bir kapanış olsun..35 yaşındayım çünkü..benim kızım 32+6 prematüre doğdu.ama rahimle ilgili değil de,6.ayda safra kesesinden ameliyat olmak zorunda kalmıştım.ameliyata bağlı erken doğum oldu..ateşler içinde acil sezeryana almışlardı..içimde uhde kaldı..ssvd deneyeceğim o yüzden..tabi sezaryen olmam gerekirse de sorun değil sağlıkla gelsinler de
öyle işte arkadaşım..acaba daha ne kadar böyle yalnız takılıcaz..başkalarıda gelsede şenlense
Bu arada haziranda bizde evimizi sıfırdan tadilatla yenileyeceğiz..ikimizde de bi taşınma hikayeleri var..
Sen gittin mi doktora?takviye alıyor musun?istanbulda mısın?çalışıyor musun?
Ben online çalışıyorum..sadece Demir takviyesi kullanıyorum.benim hep düşüktür
Aa demek Hollanda’dasınız..eminim zorlukları vardır ama tabi güzellikleri de vardır orda olmanın..benimde yıllar içinde çok arkadaşım yerleşti Avrupa ve Amerika ya..orda hamilelik deneyimi farklıdır elbet..gönlüne göre olsun umarım.buradan eşyalarınızı almak çok mantıklı..Çok geçmiş olsun. Umarım bu gebeliğin istediğin gibi gerçekleşir.
Ben kızımı normal doğumla kucağıma aldım 41 hafta biterken. 3 gün sancı çektim . İstanbuldaki harekesiz masa başı çalışma ortamı iş ev araba ile git gel yaparken doğumda zor oldu tabi.
Yürüyüş her şekilde yapmak lazım. Bu gebeligimi de bir avazda bitirmek istiyorum günlerce sancı çekmeden.
2020 Şubat'ta Hollanda'ya yerleştik biz.
Mali müşavirim ama gelmeden istifa ettim mecbur. Eylüle kadar evden çalıştım eleman bulana kadar Türkiye'ye gel git yaptım bu süreçte sınırlar açıkken.
Zor bir süreç yaşadık hala yaşıyoruz . Kısmet bebisler gelene kadar su Corona bitse bari.
Mayıs'ta araba ile Türkiye'ye gelip bebiş için kızımdan olan puset ana kucağı park yatağı Z giysiler gibi bazı kullanılabilir şeyleri de bagajda getirmek istiyoruz..
Bu arada burada resmi olarak 12. Haftaya kadar gebe sayılmadığından henüz doktora gitmedik.
Test pozitif çıktı diye aradık oylelikle randevu verdiler.
Haftaya Perşembe jinekolog muayenesinde umarım gösterir bebisi.meraktan öleceğim yoksa
Bana torpil geçmişler sanırım ..Aa demek Hollanda’dasınız..eminim zorlukları vardır ama tabi güzellikleri de vardır orda olmanın..benimde yıllar içinde çok arkadaşım yerleşti Avrupa ve Amerika ya..orda hamilelik deneyimi farklıdır elbet..gönlüne göre olsun umarım.buradan eşyalarınızı almak çok mantıklı..
Walla ben çok inanmazdım ama son zamanlarda sardırdım astrolojiye..14 Mayıs şifalanmayı işaret ediyormuş...o yüzden Mayıs’ta Ramazan bayramı sonrası çok mantıklı
Gelmişken birde tatil..oh mis
Peki,12 haftaya kadar gebe sayılmıyorsan nasıl haftaya gideceksin?
Folik asit unutmuşum,ben 1 haftadır kullanıyorum evet
Hmm,iyi ya bir gidip gör ya..12 haftaya çok var dahaBana torpil geçmişler sanırım ..
Buradaki arkadaş öyle dedi.
Resmi olarak 12. Haftadan sonra gebe sayılırsın o yüzden düşük vs durumları nedeniyle 10. Haftadan sonra çağırıyorlarmis.. ve toplamda 4-5 kez ultrason görüntüleme yapıyorlarmış ..
Türkiye'de elini sallayarak girdiğin hastaneler burada yok.
İlk muhatabın aile hekimi. O yonlendirirse hastaneye gidebilirsinherşey ağırdan alınıyor yani. Ben de sabırsız biri olarak bu durum hiç hoşuma gitmiyor
Kızımın bebeklik eşyaları hep annemde ve yazliklarda bölustu ve çok yeni. Erkek olsa bile kullanılabilecek çok şey var yenidoğan eşya olsun ,puset ,oto koltuğu gibi.
Mayıs'ta miydi Ramazan hiç bakmadım yaa
Evet takipteyim orayı daBu arada Eylül annelerine 2021 Eylül anneleri açılmışşş.şimdi gördüm..oraya geçelim mi,toplananlar var
Çok sevindim senin adına güzel anneBenim kızım da 11 ocakta 5 olacak.
Geçen yazdan beri 2. Bebeği istiyorduk.
Bu zamana kısmetmiş. Henüz göremedik tabi.
Benimde 1 Eylül gözüküyor ama geç gelirse ilkteki gibi Eylül ortası olur.
Erken gelirse de bir kaç gün Ağustos
Son baharda büyüteceğiz bebisleri
Bende sırt ağrısı , açlık ve karında kelebek cirpinisi gibi hareketler oluyor ama gazdandir belki.
Çok bir uyku hali yorgunluk yok.
Kızımda ilk haftalar çok kötü idi. İlaç alıyordum rahim duvarı kuvvetlendirici. O bitirmişti beni. Uzun uykular, iki merdiven ciksam nefes kesilmeler.
Şimdi iki katlı evde kaç kez in çik yapıyorum gün içinde.. Ocak sonu da kendi evimize çıkacağız o evde 3 kat merdiven var. Çamaşır odası 3. De . Daha fazla active olacagim gibi..pazartesi ve dün de ormanda 9000 adım attım .
Umarım böyle devam eder.
Gerçi ağırlaşınca zorlaşıyor hareket kabiliyeti.
Sağlıkla kucağına almanı dilerim.Çok sevindim senin adına güzel anneBende de hiç belirti yok reglim gecikmese anlamayacaktım 5 haftalık gebeyim
Ahh ahh kıyamam çok üzüldümSağlıkla kucağına almanı dilerim.
Ben geçen haftasonu düşük yaptım.
Başlamadan son buldu gebelik ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?