zehra_g Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Haziran 2008 1.016 448 323 İstanbul 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zehra_g #21 Nefertitibgm .!.: Ahh ahh kıyamam çok üzüldüm İnşallah sağlıkla yeni bebeğine kavuşursun Genişletmek için tıkla... Amin canım çok sağol..
Nefertitibgm .!.: Ahh ahh kıyamam çok üzüldüm İnşallah sağlıkla yeni bebeğine kavuşursun Genişletmek için tıkla... Amin canım çok sağol..
B Bir anne bir hamile Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2021 4 34 3 26 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zehra_g #22 zehra_g .!.: Merhaba Eylül anneleri konusu açılmayinca ben üstlendim Hıaydi başlayalım Genişletmek için tıkla... Merhaba öyleyse son adetim 16 Aralık biz daha da minicikiz şuan 5+1 pazartesi doktora gitcem 2.bebegim iki yaşında bir kızım var ama hepsi aynı heycanla oluyormuş hepimiz sağ salim kucağımıza alalım.
zehra_g .!.: Merhaba Eylül anneleri konusu açılmayinca ben üstlendim Hıaydi başlayalım Genişletmek için tıkla... Merhaba öyleyse son adetim 16 Aralık biz daha da minicikiz şuan 5+1 pazartesi doktora gitcem 2.bebegim iki yaşında bir kızım var ama hepsi aynı heycanla oluyormuş hepimiz sağ salim kucağımıza alalım.
zeno34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2020 40 29 3 33 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zehra_g #23 zehra_g .!.: Merhaba Eylül anneleri konusu açılmayinca ben üstlendim Hıaydi başlayalım Genişletmek için tıkla... merhabal kac haftaliksiniz
zehra_g .!.: Merhaba Eylül anneleri konusu açılmayinca ben üstlendim Hıaydi başlayalım Genişletmek için tıkla... merhabal kac haftaliksiniz
M marlaasingerr Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2020 84 79 38 40 16 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zehra_g #24 Herkese merhaba bende 9 haftalık hamileyim .